Biedt InMotion websitesjablonen aan?

In elk InMotion-hostingpakket zijn twee gratis maar krachtige websitebouwers inbegrepen die door klanten kunnen worden gebruikt om hun websites te maken en te bouwen. Deze websitebouwers, namelijk de Premium Web Builder en de PowerWebBuilder, zijn applicaties die boordevol functies zitten die essentieel en nuttig zijn bij het bouwen van uw website. Een van de kenmerken van deze website-bouwers is een galerij met honderden gratis websitesjablonen die klaar staan ​​om door de klant te worden gebruikt wanneer dat nodig is.
Maar voordat u een van hun gratis sjablonen voor uw website kunt gebruiken, moet u eerst en vooral een Website Builder installeren.

Hoe kan ik de Premium Web Builder op mijn website installeren?

Alle InMotion-hostingpakketten worden gebundeld met een gratis Premium Web Builder-applicatie; de software wordt echter niet vooraf bij het pakket geleverd. Dit betekent dat voordat je het kunt gebruiken, je het op je website moet installeren via het Account Management Panel van AMP.
Om uw Premium Web Builder te installeren, hoeft u alleen maar een paar eenvoudige stappen te volgen.

  •  De eerste stap is inloggen op uw Account Management Panel (AMP);
  •  Zodra u bent ingelogd, klikt u op de link “Populaire software installeren”;
  •  Scrol op de volgende pagina naar beneden en selecteer vervolgens “Installeer Premium Web Builder” door erop te klikken;
  •  Klik vervolgens op het tabblad “Website Builder aanvragen” en voer vervolgens de naam in van het domein waar u de Premium Web Builder wilt installeren en klik vervolgens op “Volgende”;
  •  Als u uw eerste Premium Web Builder-account installeert, moet u de informatie controleren en bevestigen voordat u op de knop “Verzenden” klikt. Als u echter een extra webbouwer-account installeert, moet u het bedrag van $ 12 per domein per jaar betalen voor de aanvullende licentie.
  •  Als u op de knop “Verzenden” klikt, wordt het installatieproces gestart en binnen enkele seconden moet uw Premium Web Builder op uw domein zijn geïnstalleerd. Wacht op het installatiebevestigingsbericht en zodra u dit hebt ontvangen, kunt u de pagina gebruiken om in te loggen bij de Premium Website Builder door op de inloglink te klikken en uw eigen website te bouwen.

Kan ik voor elke website die ik aan het maken ben een willekeurige sjabloon kiezen?

Als eigenaar van de website met een geïnstalleerde Web Builder, ofwel de Premium Web Builder of de PowerWebBuilder, heeft u het recht om een ​​van de meer dan 500 gratis sjablonen te kiezen en te gebruiken die u kunt vinden in de galerie van de Web Builder. Het is echter belangrijk om te onthouden dat u de juiste sjabloon moet kiezen die goed past en past bij het type website dat u bouwt en de services en producten die uw website biedt.

Welke richtlijn moet ik volgen bij het kiezen van websitesjablonen?

Hoewel het kiezen van websitesjablonen een kwestie is van uw eigen smaak en stemming, is het altijd handig voor uw website om een ​​sjabloon te hebben die goed past bij het type, de service en het product van uw website, evenals de smaak van uw toekomstige websitebezoekers.

De eerste richtlijn bij het kiezen van uw voorkeurssjabloon moet het type site zijn dat u maakt. Meestal helpt uw ​​webbuilder-applicatie u bij deze taak. Zodra u het bouwproces start door op de knop Start te klikken, krijgt u de mogelijkheid om te kiezen welk type site u wilt bouwen, of het nu gaat om een ​​gewone website, een fotogalerij of een blog. Zodra de keuze is gekozen, gebruikt de bouwer de informatie en beveelt verschillende pagina’s aan met functies en functionele voorinstellingen die u mogelijk voor uw site wilt hebben. Als u niet zeker bent of niet van de aangeboden opties houdt, kunt u er gewoon een kiezen en deze op een later tijdstip wijzigen. Nadat u de gewenste selectie heeft gemaakt, klikt u op de knop Volgende die u rechtsonder op de pagina kunt vinden.
Om een ​​sjabloon te kiezen, moet u naar de ontwerppagina gaan door op de knop Ontwerpen in de rechterbovenhoek van de werkbalk te klikken. Op de ontwerppagina vindt u een aantal aanpasbare sjablonen. Er zijn eigenlijk drie verschillende manieren om in sjablonen te zoeken:

  •  Een daarvan is via het By Category Type, waar je sjablonen kunt kiezen die overeenkomen met de categorie die je kunt vinden in het drop down menu;
  •  Ten tweede is er de zoekmethode, waarbij u naar sjablonen zoekt met trefwoorden voor bepaalde soorten sjablonen; en
  •  Door handmatig per pagina door de sjablonen te bladeren, wat tijd kan kosten maar efficiënter kan zijn.
  • Zodra u uw gewenste sjabloon kunt kiezen, selecteert u deze door erop te klikken.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me