– Biedt WebHostingHub maandelijkse betaling aan?

Biedt WebHostingHub maandelijkse betaling aan?

WebHostingHub wordt door de meeste nieuwe website-eigenaren beschouwd als een goede keuze voor webhosts omdat het gebruikmaakt van Dell-servers. Deze Dell-servers worden beschouwd als krachtige machines, aangezien 24 GB geheugenchips, 24 Intel Core-processors en RAID 10 snelle opslag zijn opgenomen in de CPU’s. Dit betekent dat de gebruikte apparatuur betrouwbaar en efficiënt is, wat wordt ondersteund door de 99% uptime-garantie die wordt aangeboden door WebHostingHub.

De meeste webhostproviders geven echter aan dat ze een betere uptime-garantie hebben van 99,99%, wat alleen te verwaarlozen is als de twee worden vergeleken. De reden hiervoor is dat WebHostingHub gebruik maakt van meerdere datacenters in plaats van de gebruikelijke voor de meeste webhostproviders.

Meerdere datacenters

WebHostingHub heeft twee belangrijke datacenters aan de oostkust en de westkust van de Verenigde Staten. Het betekent dus dat website-eigenaren aan de westkust niet langer hoeven te wachten tot de gegevens of informatie tussen de websitebezoeker en de webhost-server reizen. Dit betekent dat de gebruikerservaring van de website wordt verbeterd, wat resulteert in een betere feedback of statistieken voor de website-eigenaar. Het eindresultaat hiervan is dat de investering van de website-eigenaar op de website wordt gemaximaliseerd. Dit is gebaseerd op het feit dat de datacenters van WebHostingHub zijn geclassificeerd als een categorie A omdat hun apparatuur allemaal PCI-compatibel is.

Bijkomende kenmerken van de datacenters zijn dat ze gebruik maken van meerdere gecontroleerde toegangspunten met meerdere energiebronnen die gebruik maken van dieselvermogen. Zelfs als WebHostingHub dieselvermogen gebruikt, heeft het een groene hostingcertificering, wat betekent dat het energieverbruik in de datacenters wordt geminimaliseerd. Een ander voordeel van twee datacenters is dat het wordt gebruikt om website-eigenaren te bedienen op basis van andere landen, zoals:

 •  Zuid-Amerika
 •  Afrika
 •  Europa
 •  Stille Zuidzee
 •  Azië
 •  Australië en Nieuw-Zeeland

Een websitepagina die de contentbeheersoftware WordPress gebruikt, kan met een snelheid van 1,5 seconden worden geladen voor zakelijke websites in internationale landen. WebHostingHub verlaagt de laadsnelheid verder tot slechts een seconde voor in de VS gevestigde zakelijke websites, aangezien de gegevens of informatie slechts een kortere afstand hoeven af ​​te leggen vanwege het gebruik van meerdere datacenters.

Normale maandelijkse tarieven

WebHostingHub heeft verschillende maandelijkse tarieven, afhankelijk van het servicejaar dat door de website-eigenaar wordt gekocht. Het hoogste maandelijkse tarief dat wordt aangeboden door WebHostingHub is $ 8,99 en de laagste $ 6,99. De uitsplitsing van maandelijkse tarieven en dienstjaren zijn:

 •  12 maanden – $ 8,99 per maand
 •  24 maanden – $ 7,99 per maand
 • 36 maanden – $ 6,99 per maand

Helaas voor nieuwe website-eigenaren staan ​​de meeste webhostproviders ze alleen toe om jaarlijks te betalen. Dit ondanks het feit dat de meeste webhostproviders hun webhostservices maandelijks promoten en aanbieden. De belangrijkste reden voor de meeste webhostproviders die een jaarabonnement aanbieden, is dat veel website-eigenaren vergeten hun maandelijkse tarieven te betalen en daarom kan de website inactief worden.

Dit wordt als ongunstig beschouwd voor de website-eigenaar, aangezien de tijd die wordt besteed aan het ontwikkelen en onderhouden van de website gemakkelijk binnen een week na het einde van het contract is verstreken. Een bijkomend probleem is dat de meeste website-eigenaren hun gevestigde website niet kunnen terugkrijgen als ze na de verlengingsperiode betalen. De reden hiervoor is dat de meeste domeinnamen automatisch worden vrijgegeven nadat een contractperiode voor een webhost is afgelopen. Dit komt omdat een groot aantal individuen er de voorkeur aan geeft de domeinnaam van een gevestigde bedrijfswebsite te verwerven.

Nadelen van het gebruik van een maandelijkse betaling

Personen die een gevestigde website hebben verworven, hoeven minder promotionele activiteiten uit te voeren, aangezien de vorige eigenaar het moeilijke deel al voor hen heeft gedaan. De meeste website-eigenaren vergeten mogelijk regelmatig een maandelijks tarief te betalen voor hun websites, aangezien deze niet worden beschouwd als een belangrijk onderdeel van hun maandelijkse planning. Als u het maandelijkse tarief vergeet te betalen, wordt de investering in tijd en geld van hun zakelijke websites als een verlies beschouwd.

Webhostproviders hebben geen controle over het vrijgeven van de domeinnamen, aangezien deze taak normaal gesproken wordt beheerd door website-toezichthouders zoals de International Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN). ICANN vereist dat website-eigenaren hun zakelijke websites registreren met de volgende informatie:

 •  Naam registrant
 •  Postadres
 •  E-mailadres
 •  Telefoonnummer

Geldteruggarantie

De reden voor de meeste webhostproviders om het maandelijkse betalingsplan niet toe te staan, is dat WebHostingHub een probleem zal hebben bij het implementeren van de geld-terug-garantie van 90 dagen. De meeste andere webhostproviders hebben een lagere geld-terug-garantieperiode, terwijl WebHostingHub de langste periode heeft, namelijk 90 dagen.