BlueHost University Web Hosting Discount

BlueHost heeft een nieuw programma waarmee studenten van hogescholen en universiteiten hun eigen webhostingaccount kunnen krijgen tegen een veel lagere prijs.

De normale prijs voor het standaard webhostingplan begint bij $ 5,99 / maand, maar met het BlueHost for Education-programma kun je je aanmelden voor slechts $ 4,95 / maand. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van het BlueHost for Education-pakket:

 • Onbeperkte schijfruimte
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Add-on domeinen
 • Onbeperkte GB voor site-overdracht
 • Aangepaste e-mailaccounts
 • POP3 of POP3 Secure Mail
 • FTP-toegang
 • Gratis domeinnaam voor een jaar
 • Geweldige tools voor het maken van portfolio’s

Als je een student of hoogleraar bent, klik dan hier om toegang te krijgen tot de BlueHost for Education-programmakorting.

Wat is BlueHost for Education eigenlijk??

Dit speciale BlueHost-programma biedt eenvoudige, gebruiksvriendelijke webhostingoplossingen voor studenten en docenten. Met webhosting kun je een plek bouwen om veel dingen online te zetten, waaronder je portfolio, je blog, je cv of zelfs je klasopdrachten.

Tegenwoordig is het belangrijk dat studenten en docenten online zijn. Met BlueHost for Education kunt u eenvoudig een geweldige site maken om uw werk te laten zien en zelfs uw ideeën te publiceren. En als je eenmaal bent afgestudeerd, ben je al gewapend met een website die je aan je potentiële baas kunt presenteren.

BlueHost houdt het u eenvoudig. Als je student bent, kun je je aanmelden voor een account. Als je een instructeur bent, kun je GRATIS een account krijgen. Als je een docent bent, biedt BlueHost instellingsprogramma’s die dit voor veel studenten beschikbaar maken. Ze bieden veel geweldige en nuttige tools, tutorials en uitgebreide technische ondersteuning onderweg. U hoeft zelfs geen enkele regel code aan te raken!

Het belang van een studentenwebsite

Met een studentenwebsite kun je je doelen en prestaties presenteren aan potentiële werkgevers en een goedbetaalde baan krijgen als je eenmaal bent afgestudeerd. Als je unieke dingen te bieden hebt, plaats ze dan online via een portfolio, blog of een website die je boodschap naar de wereld zal brengen. Het lijkt veel op het creëren van uw eigen verkoopbare merk en het is iets dat potentiële werkgevers willen bekijken. Dit kunnen uw opdrachten, blogs, cv van het werk, prijzen en erkenningen zijn, evenals ideeën.

Met een studentenbundel voor het onderwijs krijg je de volgende functies waarmee je het nieuws bekend kunt maken:

 • Gratis domeinnaam
 • Tutorials en instructievideo’s om u op weg te helpen
 • Geweldige tools voor het bouwen van portfolio’s, zoals WordPress en Concrete5
 • Aangepaste e-mailaccounts
 • 24/7 technische ondersteuning van experts

Het mooie van het hebben van een studentenbundel voor onderwijs met BlueHost is dat het voor geld is! Dit betekent dat, zodra u bent afgestudeerd, uw account open blijft, uw site actief blijft en u door kunt gaan met het toevoegen van inhoud en het aanbrengen van wijzigingen zoals gewoonlijk.

Faculteit of instelling

BlueHost for Education wordt verondersteld alleen tegemoet te komen aan universiteits- en universiteitsstudenten wanneer het ook faculteitsleden en instellingen omvat.

Zodra je bent geverifieerd als lid van de faculteit, kun je een GRATIS BlueHost-account krijgen. Ze maken het docenten gemakkelijk om hun eigen portfolio samen te stellen en vertrouwd te raken met de tools die hun leerlingen kunnen gebruiken. Instellingen kunnen ook een eigen account aanmaken bij BlueHost, waardoor docenten gemakkelijk de mogelijkheden voor hun studenten kunnen verkennen.

Het beste van het BlueHost for Education-programma is dat de websitebeheerder geen complexe programmeercodes hoeft te leren of kennen.

Facultaire kenmerken en voordelen

Faculteiten krijgen gratis een account, hoewel BlueHost het onderwijscontract van een faculteit moet verifiëren bij een gevestigde onderwijsinstelling. De faculteit kan daarom via hun BlueHost-website niet alleen lesopdrachten en lesuren opnemen, maar ook hun gepubliceerde werken en professionele cv’s. Ze kunnen hun website ook gebruiken om hun studenten aan te moedigen om professioneel aanvaarde inhoud te ontwikkelen.

Voordelen voor onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen moedigen hun studenten ten zeerste aan om zakelijke en technische vaardigheden te ontwikkelen die ze kunnen gebruiken nadat ze zijn afgestudeerd.

Er zijn twee manieren om een ​​instellingsaccount aan te maken: tegen vergoeding of vooraf betaald. Bij elk plan maakt BlueHost een bestemmingspagina voor instellingen waar studenten zich kunnen aanmelden. Dit zal dienen als een webportaal waarmee instellingen de deelname van studenten kunnen volgen. Of je nu kiest voor het betaalde of prepaid-plan, je zult je studenten zeker iets waardevols geven – het ontwikkelen van online vaardigheden die nuttig zullen zijn in elk loopbaantraject dat ze kiezen.

Op kosten gebaseerd plan

Het betaalde abonnement van BlueHost for Education biedt een geweldig hostingplan voor uw studenten waar ze zich online of via uw boekwinkel kunnen aanmelden. En net als een boekwinkel betaalt BlueHost u een marginvergoeding, vergelijkbaar met het kopen van een leerboek. Op uw website ziet u de studenten die aan het programma hebben deelgenomen.

Prepaid-abonnement

Het prepaid-abonnement is perfect voor instellingen die zich van tevoren willen vestigen. Je kunt de kosten van de eerste periode voor elke student die je in het programma wilt opnemen, die 1 tot 4 jaar kan bedragen. Er zijn ook kwantumkortingen beschikbaar. De student betaalt de verlengingskosten indien nodig. Stuur eenvoudig de lijst met studenten naar BlueHost en ze kunnen zich online aanmelden met hun e-mailadres. Op uw website kunt u zien hoeveel studenten zich hebben aangemeld voor uw programma.

Weet u nog steeds niet zeker welk webhostingpakket geschikt is voor uw behoeften? Ga naar mijn volledige recensie van BlueHost voordat je naar andere webhostingproviders kijkt. Wees gerust dat BlueHost geen nieuwkomers zijn als het gaat om het leveren van kwaliteitsdiensten tegen zeer betaalbare prijzen. BlueHost for Education wordt zelfs aangedreven door een van de beste en meest gevestigde webhostingproviders ter wereld!

Tegenwoordig herbergt BlueHost miljoenen domeinen en blijft het elke maand duizenden nieuwe klanten aantrekken met hun snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke services. Vertrouw erop dat de studentgerichte afdeling van dit bedrijf ook goed voor je zal zorgen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me