Een gedetailleerd overzicht van Nice Hotel – WordPress Theme

Reizen en toerisme zijn in 2016 de snelstgroeiende wereldwijde sector geworden ongeveer 3,1% van het wereldwijde BBP en is groter geworden dan de auto- en chemische productiesector. Hotels en andere reisgerelateerde bedrijven breiden hun bereik uit door hun eigen websites te bouwen, waardoor ze diensten kunnen verlenen aan een wereldwijd publiek. Bedrijfseigenaren profiteren van deze mogelijkheid omdat deze handiger, kostenefficiënter en effectiever is dan adverteren via gedrukte advertenties. Als u van plan bent uw hotel- of reisbedrijf online uit te breiden, heeft het ook alleen zin om uw eigen website te bouwen!

WordPress is ongetwijfeld het beste platform om een ​​blog of website van elk type en elke grootte te bouwen. Het heeft niet alleen een enorme verzameling plug-ins om de functionaliteit van een site te verbeteren, maar veel ontwikkelaars blijven WordPress-thema’s maken voor vrijwel elk soort website. Als u een hotel- of accommodatie-website met WordPress moet bouwen, kunt u met een premium-thema eenvoudig een professioneel ogende site maken. Een zo’n thema dat nogal wat opschudding veroorzaakt in de ThemeForest-markt is de Mooi hotel – WordPress-thema.

Nice Hotel is een premium WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor hotel- en accommodatie-sites. Het bevat specifieke accommodatiefuncties zoals een online boekings- / reserveringssysteem, aangepaste paginalay-outs voor het presenteren van kamers, fotogalerijen en andere elementen die vereist zijn op een hotelwebsite.

In deze gedetailleerde recensie van Nice Hotel – WordPress Theme gaan we uitzoeken of het echt het perfecte thema is voor het boeken van websites. Zoals bij elke site, moet u er nog steeds voor zorgen dat er enkele aanvullende optimalisaties worden doorgevoerd maximaliseer de snelheid van uw site voor gebruikers.

Overzicht

Nice Hotel – WordPress Theme is een premium thema dat is gemaakt voor hotels, resorts, spa’s, op service gebaseerde luxezaken en elk ander type service waarvoor een reserverings- of boekingstype vereist is. Het is weer een meesterwerk van ThemeForest Elite Author, QuiteNiceStuff, die naam heeft gemaakt door het ontwikkelen en ontwerpen van premium WordPress-thema’s en HTML-sjablonen van topkwaliteit.

Nice Hotel wordt geleverd met tal van unieke functies die hotels en andere dienstverlenende bedrijven handig kunnen vinden. Er is er een voor het beheren van services en accommodaties, een evenementenmanager, een gedeelte met getuigenissen en zelfs een reserveringssysteem. Andere opmerkelijke functies zijn onder meer een bloggedeelte, een volledig werkend contactformulier, Google Map-integratie, een set aangepaste shortcodes, prachtige social media-iconen en nog veel meer.

Ontwerp

De Mooi hotel – WordPress-thema bevat een heleboel eenvoudig te gebruiken thema-opties waarmee u uw site met een minimum aan tijd en moeite kunt configureren. Het heeft een geavanceerd themapaneel dat volledig merkloos is, zodat u er gemakkelijk uw bedrijfsnaam en logo aan kunt toevoegen. Het heeft ook een responsief ontwerp, dus het werkt perfect op alle apparaten en schermformaten zoals iPhones en iPads. Het heeft een eenvoudige en moderne lay-out waardoor het functioneel en gemakkelijk te gebruiken is voor websites die veel inhoud vereisen (of zelfs die met slechts een kleine hoeveelheid inhoud).

In tegenstelling tot andere premium hotel WordPress-thema’s, is Nice Hotel vrij uniek omdat het afwijkt van alle gebruikelijke moderne, platte ontwerpen die tegenwoordig veel voorkomen in thema’s. In plaats daarvan blijft het bij wat we het beste kennen wanneer we inloggen op internet. Het mooie is dat het er zo aantrekkelijk uitziet, ondanks dat het zich niet aanpast aan een aantal van de meer trendy esthetiek. Nice Hotel heeft een vaste breedte en een elegante plek bovenaan de pagina waar u uw bedrijfslogo kunt plaatsen. U kunt zelfs de sociale-mediaknoppen bovenaan de pagina vinden, terwijl de knop Nu boeken precies daar is geplaatst waar uw gasten en bezoekers deze als eerste zullen zien. Al uw contactgegevens zijn bedoeld voor bezoekers om direct te zien, wat bovenaan de pagina blijft staan, zelfs wanneer bezoekers uw site bezoeken op hun mobiele apparaten. Ondertussen dient de schuifregelaar als de perfecte plek voor het weergeven van foto’s van de hotelkamers (of andere diensten die u aanbiedt), inclusief een overlappende module waarmee bezoekers kunnen inspringen wanneer ze in uw hotel willen verblijven.

Nice Hotel beschikt ook over een accommodatiebeheergebied aan de achterkant, waar u bepaalde kamers, afbeeldingen en beschrijvingen kunt toevoegen en verwijderen. Het boekingssysteem daarentegen stuurt verzoeken rechtstreeks naar uw inbox. Dit maakt het u gemakkelijker omdat uw gasten u niet langer hoeven te bellen, zodat u meer tijd kunt besteden aan andere aspecten van uw bedrijf.

Het thema is klaar voor vertaling, wat betekent dat gasten uit andere landen de inhoud van uw site in hun moedertaal kunnen begrijpen. Dit is erg belangrijk voor servicebedrijven, aangezien u ongetwijfeld mensen uit alle delen van de wereld naar uw bedrijf zult laten komen. Afgezien hiervan kunt u kiezen uit 4 verschillende skins en een evenementenbeheergebied toevoegen waar u de grote evenementen die op uw terrein plaatsvinden kunt laten zien. Er is ook een gedeelte met getuigenissen, contactpagina’s, fotogalerij en een bloggedeelte. Hiermee is Nice Hotel precies wat u nodig heeft voor een succesvolle aanwezigheid op het web!

Belangrijkste kenmerken

Dus wat onderscheidt het Nice Hotel – WordPress Theme van de concurrentie? Dit zijn de belangrijkste functies waar je naar uit moet kijken in dit geweldige thema:

 • Makkelijk te gebruiken optiepaneel. U kunt de thema-instellingen aanpassen en een unieke look en feel voor uw site creëren.
 • Aangepaste paginasjablonen. Maak verbluffende pagina’s met de vooraf gemaakte sjablonen, compleet met speciale lay-outs en functionaliteit.
 • Beheer van accommodatie. Hiermee kunt u beschrijvingen en afbeeldingen toevoegen van beschikbare kamers en andere diensten die u mogelijk aanbiedt.
 • Boekingswizard. Hier kunnen gasten een kamer / dienst reserveren die rechtstreeks naar uw inbox wordt gestuurd.
 • Volledig werkende Neem contact met ons op. Op de eenvoudig te configureren contactpagina kunnen uw klanten snel en gemakkelijk contact met u opnemen. Het is ook geïntegreerd met Google Map, zodat gasten uw bedrijf gemakkelijk kunnen vinden.
 • Delen via sociale media. Gebruikers kunnen op de pictogrammen van sociale media klikken, zodat ze uw inhoud met vrienden kunnen delen.
 • 4 vooraf ontworpen skins. Nice Hotel wordt geleverd met 4 skins, evenals de mogelijkheid om je eigen skins te maken met de kleurkiezer.
 • Lichtbak. Door op een afbeelding te klikken, wordt deze groter weergegeven op een donkere achtergrond.
 • Drop-down menu’s. Onderdeel van de navigatie van het thema zijn de vervolgkeuzemenu’s en submenu’s.
 • Evenementenbeheer. Hier kunt u al uw nieuwste en grootste evenementen toevoegen met behulp van de ingebouwde evenementenmanager.
 • Beheer van getuigenissen. Laat andere mensen weten hoe blij uw klanten zijn met uw service! Selecteer de getuigenissen die je het leukst vindt en voeg ze automatisch toe aan de startpagina van je site.
 • Aangepaste widgets. De aangepaste widgets bieden specifieke functionaliteit voor uw website.
 • Aangepaste shortcodes. Voeg speciale elementen toe aan uw berichten en pagina’s.
 • Gelaagde grafische bestanden. Ideaal voor degenen die volledige controle willen over het ontwerp van het thema.
 • Klaar voor vertaling. Nice Hotel is compatibel en is volledig getest met de nieuwste versie van WPML.
 • Compatibel met mobiele apparaten. Dit thema is responsief en kan worden gebruikt op verschillende mobiele apparaten zoals iPhone en iPad.

Andere opvallende kenmerken zijn onder meer:

 • Vaste breedte
 • Topmenu
 • 2 kolommen
 • Google Map-integratie
 • BuddyPress-integratie
 • YouTube en Vimeo-integratie
 • Skype, LinkedIn en Gravatar-integratie
 • Blog sectie
 • Lokalisatie
 • Auto beeldformaat wijzigen
 • In kaart brengen
 • Discussies met schroefdraad
 • Aangepaste berichttypen

QuiteNiceStuff biedt ook ondersteuning van topkwaliteit, die een standaardfunctie is in al hun producten. Ze reageren meestal binnen 24 uur tijdens werkdagen. Al uw behoeften worden vrijwel gedekt door dit thema!

Voors en tegens

Premium-thema’s zijn een essentieel onderdeel geworden van professionele op WordPress gebaseerde websites gericht op reizen en toerisme. Echter, met veel premium thema-auteurs en winkels, kan het lastig zijn om de mogelijke nadelen van een product te overwegen. Hopelijk helpen de volgende voor- en nadelen als je overweegt het Nice Hotel – WordPress Theme te kiezen:

Voordelen
 • Premium-thema’s zoals Nice Hotel worden geleverd met officiële ondersteuning, meestal via forum, telefoon, e-mail, enz. Premium-thema-gebruikers krijgen meestal snel antwoord van de auteur van het thema en helpen bij het oplossen van bugs of andere beveiligingsproblemen.
 • De kwaliteit van premium WordPress-thema’s, die tot doel hebben inkomsten te genereren, is veel hoger in vergelijking met gratis thema’s. Voor premium thema-auteurs en winkels zorgt hoge kwaliteit voor positieve feedback waar hun thema’s steeds beter worden naarmate meer gebruikers ze gaan gebruiken.
 • Nice Hotel wordt geleverd met geavanceerde functionaliteit, zoals een ingebouwd paneel met thema-opties dat aanpassing en siteconfiguratie veel eenvoudiger maakt, geavanceerde plug-ins, boekings- / reserveringssysteem en nog veel meer.
 • Het ontwerp van premium WordPress-thema’s is meestal in bijna elk aspect veel beter, van paginalay-outs, tot widgets en backend-beheerdersmenu’s. Een hotel- of accommodatiethema met een schoon en aantrekkelijk ontwerp gaat een lange weg om uw merk te promoten en meer gasten en prospects aan te trekken.
 • Veiligheid is een topprioriteit voor premium-thema’s zoals Nice Hotel. Om voet aan de grond te krijgen op de concurrerende markt, zullen premium thema-auteurs moeten investeren om te voldoen aan de hoge beveiligingsnormen van gebruikers.
 • Met premium WordPress-thema’s is de updatecyclus strakker in vergelijking met hun gratis tegenhangers. Dit heeft niet alleen invloed op de compatibiliteit van het thema met de nieuwste versie van WordPress, maar ook met veel andere belangrijke zaken die moeten worden aangepakt, zoals bugs en beveiligingsproblemen. Er zijn veel problemen die kunnen optreden als gevolg van een verouderd WordPress-thema, dus de enige manier om ze te vermijden zijn regelmatige updates, waar premium-thema-auteurs doorgaans goed in zijn.
Nadelen
 • De prijs voor dat mooie en functierijke premium WordPress-thema kan uw budget overschrijden en toch verdere kosten voor de licentie vereisen. Als u een kleine website heeft met een beperkt budget of gewoon als hobby, verdient u mogelijk niet genoeg geld om de kosten van het thema te compenseren. Een thema waarvoor u jaarlijks licentiekosten moet betalen, kan uw portemonnee ernstig verbranden!
 • Momenteel is er nog steeds geen officieel beoordelingsproces voor betaalde WordPress-thema’s, in tegenstelling tot gratis thema’s die het standaard beoordelingsproces van WordPress ondergaan. Dit betekent dat premium thema-ontwikkelaars de best practices voor WordPress-ontwikkeling in bepaalde aspecten gemakkelijk kunnen negeren. Dit kan kleine problemen veroorzaken of kan veel meer kosten.
 • Premium WordPress-thema’s hebben de neiging te lijden onder “bloat”. Dit is meestal een afweging voor meer functies en betere functionaliteit. Sommige gebruikers vinden sommige van deze functies echter niet nodig en kunnen zelfs de snelheid van een website vertragen.
 • Zodra een betaald thema van de markt is gehaald of de auteur het niet meer verkoopt, ontvangt u geen ondersteuning en updates meer. Wanneer dit gebeurt, moet u overschakelen naar een ander thema (dat kan tijdrovend zijn) en bent u het geld kwijt dat u heeft geïnvesteerd.

Er is echt geen duidelijk antwoord op de vraag of een premium WordPress-thema al dan niet beter is dan een gratis. Het is uiteindelijk uw beslissing om een ​​premium-thema te kiezen, en dit hangt af van de behoeften van uw website en uw budget. Dus voordat u Nice Hotel (of een ander thema) koopt, moet u de voor- en nadelen afwegen en de getuigenissen van klanten lezen om erachter te komen wat ze zeggen over dit thema.

Eindoordeel – Een prachtig ontworpen thema met een mooi boekingssysteem

De Mooi hotel – WordPress-thema is een van de best beoordeelde, best verkochte hotel WordPress-thema’s in ThemeForest – en om vele goede redenen! Het is niet alleen betaalbaar en betrouwbaar, het is prachtig ontworpen en wordt geleverd met alle noodzakelijke functies om een ​​professioneel en volledig functioneel hotel, resort, spa of een ander type website te bouwen waarvoor een werkend boekingssysteem nodig is. Het komt niet met de ‘pluis’ – precies de juiste hoeveelheid tools en opties die u zeker zult gebruiken, en tools die uw websitesnelheid niet naar de greppel slepen. Dus als u op zoek bent naar het perfecte thema voor het boeken van websites, ga dan naar Nice Hotel. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me