emaze Review – Haal het meeste uit emaze Online Presentation Technology

Emaze is een webgebaseerde presentatietechnologie die het voor mensen gemakkelijk maakt om moderne PowerPoint-presentaties beschikbaar te maken om online te bekijken zonder dat speciale vaardigheden vereist zijn.

Eenvoudig te gebruiken

Opvallende professionele presentaties kunnen in een paar minuten worden gemaakt met behulp van een breed scala aan sjablonen die zijn gecategoriseerd rond het type presentatie dat u wilt maken. Omdat uw presentaties online worden opgeslagen, kunt u ze overal openen en delen. Emaze is een webapp met cloudgebaseerde opslag waarmee u uw presentaties op computers, laptops, tablets en smartphones overal waar u een internetverbinding heeft kunt bekijken en bewerken. De interface is gebruiksvriendelijk en de ontwerper heeft geen kennis van HTML of CSS nodig.

Tal van mogelijkheden

De sjablonen bevatten 3D-scènes tot 2D-dia’s van bekwame ontwerpers. Het feit dat de dia’s in HTML5 zijn gemaakt, betekent dat u veel meer ontwerpopties heeft, waaronder gifs, media, live gegevens, hyperlinks en meer. Uw presentatie wordt interactief en boeiend. Emaze bevat ook taalondersteuning met geautomatiseerde vertaaltools. De sjablonen zijn gerangschikt op type, zodat u er gemakkelijker een kunt vinden die aan uw behoeften voldoet.

U kunt ook andere openbare presentaties verkennen om te zien wat andere mensen met hun presentaties hebben gedaan en ideeën opdoen over hoe u de uwe kunt personaliseren.

Ontwerpen met Emaze

Een presentatie ontwerpen met Emaze is erg gebruiksvriendelijk. U ontwerpt binnen de web-app in uw browser, die steeds vaker voorkomt op internet. Veel interfaces voor dit soort webapps zijn ontworpen voor gebruikers zonder veel ervaring met dit soort software. Emaze is geen uitzondering, met grote knoppen en gemakkelijk te begrijpen labels, zal het gemakkelijk zijn om je te oriënteren en een presentatie te ontwerpen, zelfs voor iemand zonder ervaring met grafisch ontwerp. U kunt zelfs PowerPoint-dia’s importeren om uw werk gemakkelijker te maken, dus als u dia’s hebt met informatie uit andere documenten in de Microsoft Office Suite, kunt u die informatie gemakkelijk overbrengen.

De knoppen op de interface zijn groot, eenvoudig en georganiseerd door algemene taken.

Sectie 1:

  • Schuif – met een plusteken. Met deze knop kunt u klikken om te zien welke andere dia’s beschikbaar zijn in de door u gekozen sjabloon. Elke sjabloon lijkt een grote selectie standaarddia’s te hebben om uit te kiezen om uw presentatie uniek te maken. Het dropdown-menu voor deze sectie heeft ook ruimte voor het importeren van PowerPoint-dia’s.
  • Sectie – uw presentatie kan worden opgedeeld in secties voor eenvoudige bewerking of om uw publiek gemakkelijk over te schakelen tussen subonderwerpen in uw presentatie.
  • Thema’s – Met deze knop kun je kiezen tussen kleurenschema’s voor het thema dat je hebt gekozen.

Sectie 2:

  • Tekst – Met deze knop kunt u de tekstgrootte selecteren op basis van het feit of u een kop, een subtitel of algemene diatekst gaat typen.
  • Beeld – U kunt foto’s uploaden of importeren vanaf internet als u de URL heeft. U kunt ook gemakkelijk foto’s gebruiken die in licentie zijn gegeven voor gratis commercieel gebruik van foto-opslagplaatsen zoals Flickr en Google-afbeeldingen. Als u op dit tabblad zoekt, worden afbeeldingen weergegeven die u mag gebruiken volgens de specificaties die u op internet heeft ingesteld. Dit alles is gratis beschikbaar.
  • Media – U kunt ook media importeren, waaronder video- en audiobestanden, evenals resultaten van Google Maps. Het tabblad ‘media’ accepteert geüploade audio- en videobestanden in .mp3- en .mp4-indeling, evenals URL’s of insluitcode van YouTube, Vimeo en andere sites.
  • Vorm – deze knop geeft u toegang tot een groot aantal vormen die uw presentatie verder kunnen aanpassen. Veel standaardvormen zijn inbegrepen, evenals de meest populaire sociale media-logo’s en andere nuttige afbeeldingsoverzichten, allemaal met een vergelijkbare stijl waarmee ze samen kunnen worden gebruikt.
  • Grafieken – U kunt zelfs gemakkelijk uw eigen grafieken maken door informatie uit een spreadsheet-gegevenstabel te kopiëren en te plakken en het gewenste type grafiek te kiezen. Ze bieden 11 diagramopties op basis van wat u nodig heeft om uw gegevens weer te geven. De standaarden zijn opgenomen (kolom-, lijn-, cirkeldiagrammen, staaf, gebied en tabellen) evenals andere, minder gebruikelijke soorten grafieken.

Tekst op de dia’s bewerken is eenvoudig. Klik gewoon op de tekst die u wilt bewerken. Wanneer u op de tekst klikt, verschijnt er een bewerkingsmenu waarmee u het uiterlijk van de tekst kunt manipuleren, vergelijkbaar met de opties in de grafische interface. Hoewel sommigen hebben gezegd dat je lettertypen niet kunt bewerken in de gratis versie, is deze beschikbaar onder geavanceerde opties in het dropdown-menu (de ellipsen). U kunt ook de letterspatiëring bewerken, hyperlinks of geluiden toevoegen, uw lettertype roteren om het er meer 3D uit te laten zien, grafische functies zoals verlopen en tekstgloed toevoegen. U kunt tekstplaatsing ook bewerken door het vak naar de gewenste plek in het frame te slepen, vergelijkbaar met Photoshop en andere beeldbewerkingsprogramma’s.

Afbeeldingen bewerken is eveneens eenvoudig. Nadat u uw afbeelding heeft geselecteerd, verschijnt er een vervolgkeuzemenu en wordt uw afbeelding gemarkeerd. U kunt de grootte wijzigen, de afbeelding bewerken of bijsnijden, randen of speciale effecten toevoegen, hyperlinks of audio toevoegen, ze roteren en meer. U kunt sets afbeeldingen rangschikken of op hun plaats vergrendelen om te voorkomen dat u ze per ongeluk sleept. Met het 3D-effect kunt u afbeeldingen op verschillende manieren graden roteren als u dat wilt voor een perfecte plaatsing.

Sectie 3 heeft uw standaarden zoals ongedaan maken / opnieuw uitvoeren, kopiëren en plakken, verwijderen, opslaan, downloaden, delen en spelen, zodat u een voorbeeld kunt zien van hoe uw presentatie eruit zal zien tijdens het productieproces.

Ze hebben een goed gratis ondersteuning sectie om u te helpen de basis en de werking van Emaze te achterhalen.

Betaalde accounts

De betaalde accounts zijn er in 2 niveaus en hebben verschillende voordelen. Met de “Pro” -laag kunt u offline presenteren, uw presentatie privé maken, downloaden naar PDF en video en samenwerking mogelijk maken, zodat u samen met andere teamleden aan presentaties kunt werken.

De “Business” -accountlaag biedt alle eerder genoemde functies, evenals analyse-informatie, aangepaste merksjablonen, de mogelijkheid om uw team te beheren en de premium training en ondersteuning voor deskundige hulp bij het effectief gebruiken van het systeem. Als u een aantal teamleden heeft die niet gewend zijn aan webinterfaces zoals deze, of uw presentaties echt wil laten opvallen, kunnen de trainingsopties uw werknemers goed van pas komen.

ProBedrijf
Offline presenteren
Maak uw presentaties privé
Download naar PDF en video
Samenwerking
Insight Analytics Pro
Aangepaste merksjablonen
Teamleiding
Premium trainingsondersteuning
Gratis proefperiode van 14 dagen
maandelijkse prijs $ 9 / maand $ 19 / maand

Ze bieden ook kortingsplannen voor studenten en docenten.

Betaalde accounts hebben ook de Emaze-viewer waarmee u .emaze-bestanden offline kunt afspelen. Tot nu toe is hun Emaze-viewer alleen voor Windows. Als je een Mac gebruikt, moet je de functie ‘HTML downloaden’ gebruiken om je presentatie offline te bekijken.

Emaze heeft ook een verwijzingsprogramma waar, als je een vriend uitnodigt, je een gratis maand Emaze Pro kunt uitproberen. Ze hebben ook een partnerprogramma.

Emaze voor studenten en docenten

Emaze is niet alleen een geweldige manier voor docenten om hun curriculum op te fleuren en studenten bezig te houden met interactieve elementen, maar het heeft ook opties die docenten specifiek helpen. Emaze voor docenten heeft een gebruiksvriendelijk platform met meerdere apparaten dat samenwerkend leren stimuleert, en het heeft speciale hulpmiddelen waarmee de docent de voortgang en het betrokkenheidsniveau van elke student kan volgen met analyses en geavanceerde teamplatforms.

Emaze is ook goed voor studenten. Elke student die een presentatie moet geven als onderdeel van de klas van hun lagere school of hogeschool, heeft er baat bij dat hij geen ingewikkeld systeem hoeft te leren om zijn presentatie er een te maken die docenten en hun medestudenten zullen waarderen. Er zijn sjablonen speciaal voor studenten waarmee ze binnen enkele minuten een presentatie kunnen maken en ze kunnen hun presentaties eenvoudig verbeteren met afbeeldingen, live data, audio en video.

Emaze is ook bijzonder geschikt voor hedendaagse studenten, die gewend zijn veel van hun werk online te doen en mogelijk alleen apparaten hebben die geen serieuze opslag hebben, dus alles wat ze doen moet in de cloud worden opgeslagen. Studenten met Chromebooks of andere soorten apparaten met internettoegang zullen enorm profiteren van de tools die Emaze biedt.
Studenten kunnen ook delen en samenwerken met klasgenoten en docenten via e-mail, sociale media, websites en blogs, zodat andere studenten kunnen meedoen en docenten hun voortgang kunnen volgen.

Hoe Emaze de concurrentie verslaat

Emaze vindt een manier om zowel meer sjablonen als opties te hebben dan veel van zijn directe concurrentie en gebruiksvriendelijker te zijn. Het heeft een intuïtieve interface met grote, vetgedrukte knoppen en een diepgrijze en zwarte achtergrond om vermoeide ogen te verminderen. Het heeft meer sjablonen en opties dan sommige van de concurrentie, is minder onhandig en intuïtief genoeg om geen zelfstudie te vereisen voor mensen met gemiddelde ervaring in web-native applicaties. Het is eenvoudig te leren, te gebruiken en te delen met vrienden, familie, collega’s, klanten en meer.

eMaze versus PowerPoint

eMazePower Point
Compatibel op pc, Mac, tablets en smartphones
Presentaties zijn overal toegankelijk
Professioneel ontworpen sjablonen
3D-sjablonen
Videosjablonen
Ruimtelijke beweging van informatie
Plaats tekst, afbeeldingen en video’s in 3D-vlak
Deel uw presentatie via e-mail of Facebook
Werk samen met uw collega’s aan presentaties
Tientallen vooraf ontworpen lay-outs
Ondersteunt alle talen
Automatische presentatie vertaling
Offline toegang
Presentaties kunnen op elke website worden ingesloten
HTML5 en CSS3
Ondersteuning voor hyperlinks
Achtergrondmuziek
Geluidseffecten
Dia’s importeren vanuit PowerPoint
Grafieken & tabellen

Hoe webapps traditionele software verslaan

Veel mensen hebben op zijn minst enige ervaring met de zakelijke standaard voor presentatiesoftware, de PowerPoint van Microsoft Office Suite. Powerpoint is gebouwd om te werken binnen de Office Suite en haalt informatie op uit andere programma’s binnen de suite om het ophalen en weergeven van informatie gemakkelijk te maken. Het probleem met PowerPoint is dat het een vrij steile leercurve heeft in vergelijking met iets als Emaze voor mensen die niet gewend zijn aan het genereren van PowerPoint-presentaties of die regelmatig presentaties moeten genereren. Webapplicaties zoals Emaze begrijpen dat hun gebruikers mogelijk niet de vaardigheden hebben of willen hebben om een ​​professioneel ogende presentatie te genereren. Software die is gestroomlijnd voor de belangrijkste functies, met name software die PowerPoint-presentaties kan importeren voor de benodigde gegevens, is perfect voor zakenmensen die niet de tijd hebben om te investeren in een vaardigheid die niets te maken heeft met de eisen van hun baan. U kunt in enkele minuten een presentatie maken die er net zo professioneel uitziet als een Powerpoint-presentatie met weinig tot geen training vereist.

Doordat presentaties in de cloud worden opgeslagen en toegankelijk zijn via een website, is samenwerken eenvoudig. Iedereen heeft tegelijkertijd toegang tot dezelfde presentatie en kan live bewerken. Dit bespaart heen en weer communicatie en het delen van bestanden, wat iedereen tijd bespaart bij zowel grote als gecompliceerde presentaties en op posities waar presentaties direct moeten worden gegenereerd, maar bepaalde mensen hebben toegang tot verschillende informatie die moet worden gedeeld.

Cloudopslag betekent dat presentaties overal toegankelijk zijn, zolang u een internetverbinding heeft. Het betekent dat u gemakkelijk lopende werken kunt delen met collega’s of andere mensen in uw team, en dat u de mogelijkheid heeft om uw voltooide presentaties gemakkelijk te delen met klanten, bazen, vrienden en potentiële klanten. U hoeft niet apart te betalen voor de opslag en deze op uw eigen website of server te hosten. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verwerken of overdragen van mogelijk grote bestanden, tenzij u een back-up wilt voor offline gebruik.

Het feit dat de presentaties in HTML5 zijn gemaakt, betekent dat video’s, gifs, bepaalde teksteffecten en animaties, 3D-looks en andere media die als bijzonder opvallend worden beschouwd, beschikbaar zijn voor mensen zonder programmeerervaring in een interface die ze gemakkelijk kunnen gebruiken aanpassen aan hun behoeften. HTML5 betekent ook dat mensen die elke browser gebruiken de volledige effecten van de presentatie kunnen krijgen, of ze nu op desktops, laptops of mobiele apparaten met elk besturingssysteem zijn.

Makkelijk genoeg voor iedereen

Maak diavoorstellingen voor uw gezin. Laat uw klant zien wat uw bedrijf kan doen. Betrek uw studenten en vind unieke manieren om het leerplan te delen. Maak indruk op je leraren. Haal uw collega’s aan boord met een projectidee. Maak het werk van je baas gemakkelijker. De mogelijkheden met Emaze zijn eindeloos en het is zo gemakkelijk om te leren dat je geen excuus hebt om dat niet te doen. Met 5 minuten investering kunt u een professionele kwaliteitspresentatie hebben die klaar is voor werk, school of thuis. Kijk wat Emaze vandaag voor u kan doen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me