FatCow $ 3,15 Speciale couponlink

UPDATE: FatCow biedt momenteel hun meest populaire hostingplan aan voor de meest betaalbare prijs ooit voor $ 3,15 / maand. Vergrendel nu uw spaargeld zolang de verkoop duurt!

Wanneer u met een beperkt budget doorgaat met winkelen, vraagt ​​u normaal gesproken om afgeprijsde artikelen of probeert u ze zelf te zoeken. Nou, het is een fundamenteel menselijk instinct dat als je weg kunt komen zonder de volledige prijs te betalen, je er zeker voor zult gaan en het als een goede deal zult beschouwen.

Met de stijgende prijzen van basisproducten van vandaag, van voedsel tot maandelijkse water- en elektriciteitsrekeningen, is het geen wonder dat velen de voorkeur geven aan afgeprijsde artikelen. Maar aan de andere kant is prijs niet altijd alles. Het product is misschien laag in prijs, maar van slechte kwaliteit, dus het is nog steeds geen goede deal.

Als verstandige consument moet u altijd rekening houden met de kwaliteit van het product of de services, ongeacht de prijs, hoeveel u ook wilt besparen. Maar niet in het geval van FatCow, een populair vertrouwd hostingbedrijf sinds 1998. Het biedt speciale kortingen zonder de kwaliteit van zijn service in gevaar te brengen.

Ontdek meer over FatCow

In de loop der jaren heeft FatCow voortdurend kleine tot middelgrote ondernemingen bediend met zijn niet-aflatende shared hosting-diensten. Als een manier om de vele tevreden klanten te bedanken voor hun voortdurende mecenaat, biedt FatCow grote kortingen via haar speciale coupon van $ 3,15 met behoud van de diensten van topkwaliteit. Dit geeft potentiële accounthouders slechts gedurende een beperkte periode 65% korting op de oorspronkelijke prijs. Dit is een zekere manier voor hen om een ​​idee en idee te krijgen van hoe geweldig FatCow is zonder de volledige prijs te hoeven betalen. Als u aan het einde van de periode niet tevreden en tevreden bent met de diensten van FatCow, wat onwaarschijnlijk is, dan kunt u ervoor kiezen om uw abonnement te beëindigen. Op deze manier zit je als consument altijd in een win-win situatie.

Wat is gedeelde hosting?

Om volledig te begrijpen hoe FatCow werkt, is het belangrijk om te leren of op zijn minst een idee te krijgen van wat shared hosting is, aangezien dit over het algemeen het type hosting is dat door FatCow wordt aangeboden. Gedeelde hosting is een betaald type waarbij het waarschijnlijk is dat veel gebruikers de bronnen van een gemeenschappelijke server zullen moeten delen en dus één gemeenschappelijk IP-adres moeten delen. Dit zijn de kenmerken van shared hosting:

Aangezien veel gebruikers de bronnen van de server moeten delen, kan de bandbreedte en schijfruimte beperkt zijn. Elke gebruiker heeft recht op een aanzienlijk deel van deze bronnen, maar zodra zijn site veel verkeer begint te ontvangen, veel van de bronnen verbruikt en bijgevolg andere gebruikers treft, kan het zijn dat hij dienovereenkomstig wordt gefactureerd door de provider met de overmatig gebruik of geadviseerd om over te stappen naar een hoger niveau.

 • Ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven
 • Zuiniger in vergelijking met het speciale type, omdat de kosten van een bepaald pakket ook worden gedeeld door de gebruikers.
 • Afhankelijk van de hostingprovider, laten sommigen u meerdere domeinen in één account hebben, anderen niet.

Hoe is FatCow als shared hosting provider??

Sinds de introductie in 1998 tot op heden heeft FatCow een gerenommeerde positie verworven bij een van ‘s werelds beste shared hosting providers. Veel eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven vinden de voorkeur in FatCow vanwege de kwaliteitsservice tegen een betaalbare prijs. Hier zijn enkele redenen waarom velen FatCow-fans worden:

 • Gedeelde hostingpakketten worden ondersteund met een aanzienlijke hoeveelheid schijfruimte en bandbreedte die nodig is om uw site volledig functioneel en soepel te laten werken.
 • Met zijn volledig uitgeruste servers kunt u met FatCow zoveel e-mailaccounts maken als u wilt.
 • Het biedt ook gratis tools voor het maken van sites waarmee u geweldige websites kunt maken en u kunt kiezen hoe u wilt dat uw site eruitziet met de integratie van een groot aantal sjablonen en thema’s. Kortom, u kunt uw eigen website aanpassen aan uw merk om het een unieke look en feel te geven.
 • E-commerce winkelbouwers zijn voor u beschikbaar om producten en diensten aan uw site toe te voegen met als doel deze te verkopen.
 • FatCow onderhoudt zijn gebruikersvriendelijke interface die erg gemakkelijk te gebruiken en te beheren is.
 • De geld-terug-garantie is goed binnen 30 dagen na het abonnement.
 • De ondersteuningsgroep van Fatcow is 24/7 beschikbaar via telefoon, chat en e-mail om uw vragen en zorgen over uw hostingervaring te beantwoorden.
 • Elk FatCow-account wordt geleverd met gratis marketingcredits om uw site te helpen hoog te scoren op de pagina’s met natuurlijke zoekresultaten.
 • Het biedt ook dagelijkse serverback-ups waarmee u verloren bestanden kunt herstellen.
 • Handige betaalmethode door integratie met PayPal.
 • Bovendien biedt FatCow gedeelde hostingdiensten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me