Gedetailleerd overzicht van The Vellum – Responsive WordPress Theme

Het online delen van uw reiservaringen lijkt veel op het opslaan van de mooiste herinneringen in uw leven. Tegenwoordig gaan steeds meer mensen naar het web om hun ervaringen als blogposts bij te werken en hun bestemmingen in kaart te brengen om andere mensen te laten weten waar ze heen moeten. Reis- en tourgerelateerde bedrijven profiteren hier ook van door diensten te verlenen aan diegenen die hun reislust willen bevredigen. Reisbureaus, hotels en andere soortgelijke bedrijven krijgen de mogelijkheid om meer klanten aan te trekken met een online boekingsfunctie en informatie over verschillende reisbestemmingen, samen met adembenemende foto’s van de locatie.

Als u op zoek bent naar een reisblog of een complete site voor een reisbureau of reisorganisatie, dan profiteert u enorm van een reisgericht WordPress-thema. Het WordPress-thema voor reizen kan een portfolio- of tijdschriftstijl hebben, of een die is gericht op afbeeldingen, video’s of andere vormen van media. Een van die thema’s die erg populair is in ThemeForest is de Vellum – Responsief WordPress-thema.

Vellum is een winnaar onder premium WordPress-thema’s, en om vele goede redenen. Het heeft niet alleen een prachtig ontwerp, het is ook rijk aan functies en wordt geleverd met de juiste tools om u te helpen een krachtige blog of website te bouwen. Vandaag ga ik u kennis laten maken met dit veelzijdige thema voor reissites en waarom veel mensen het verkiezen boven elk ander reisthema op de markt. Dus zonder verder uitstel, hier is een gedetailleerde bespreking van het Vellum – Responsive WordPress Theme.

Genieten!

Overzicht

Het Vellum – Responsive WordPress-thema is een prachtig premium fotografie-thema dat is ontwikkeld en ontworpen door Parallelus, een ThemeForest Elite-auteur die meer dan $ 1 miljoen aan verkopen op de themamarkt heeft verzameld. Dit ervaren bedrijf heeft al meer dan een dozijn hoogwaardige WordPress-thema’s uitgebracht, die elk de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende site-eigenaren en ontwikkelaars overtreffen.

Vellum is een populaire keuze onder gebruikers die fotosites, blogs en reisgerichte websites willen bouwen. Het heeft een schone en intuïtieve lay-out waardoor het gemakkelijk een van de beste premium WordPress-thema’s is die je kunt kopen. Het is een nieuw soort thema dat zoveel mogelijkheden biedt, je moet het gewoon zien om het te geloven. Het is een volledig responsief en SEO-vriendelijk thema met een unieke structuur waarmee u elk ontwerp of elke stijl kunt maken die bij uw merk of bedrijf past. Het maakt niet uit wat voor soort website je nodig hebt, of het nu een persoonlijke reisblog is of een complete hotel- of reisbureau-site, Vellum doet het allemaal fantastisch.

Ontwerp

De Vellum – Responsief WordPress-thema kan worden toegepast voor alle soorten websites, inclusief zaken, creatief portfolio, onroerend goed en natuurlijk reizen. Het heeft een universeel ontwerp en gebruiksvriendelijke functies die het bouwen van een website leuk en spannend maken. Het thema is bovenop het Runway Framework gebouwd, waardoor het een veelzijdige website-oplossing kan worden. Dit dient ook als een solide basis voor het creëren van krachtige en aanpasbare ontwerpen.

Naast volledig responsief te zijn, beschikt Vellum ook over retina-ready ontwerpelementen, inclusief tekst, zodat het ontwerp zelfs op mobiele apparaten prachtig uitkomt. Het thema wordt ook geleverd met de immer populaire en krachtige plug-in Visual Composer-paginabuilder met slepen en neerzetten, zodat u eenvoudig uw eigen aangepaste pagina’s kunt maken door elementen naar de pagina te slepen en neer te zetten. Afgezien van Visual Composer, heeft het ook dynamische en flexibele sliderfuncties van Slider Revolution, megamenu’s van UberMenu en is het zelfs geïntegreerd met bbPress, waarmee u uw eigen communityforum op uw site kunt hebben.

Als u niet uw eigen stijl wilt creëren, hoeft u zich geen zorgen te maken, want Vellum bevat ook veel vooraf gebouwde paginalay-outs die u kant-en-klaar kunt gebruiken op basis van uw zakelijke niche. Afgezien van de paginabuilder en vooraf gemaakte lay-outs, maakt het thema ook het snel en eenvoudig instellen en aanpassen van de pagina’s. U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken dat u door bedieningselementen en aanpassingsopties moet navigeren, omdat Vellum is gebouwd met een slim paneel met thema-opties. Dus terwijl andere gebruikers overweldigd worden door de labyrintische instellingen van hun gekozen thema’s, geeft Vellum een ​​duidelijke focus alleen op de bedieningselementen die er toe doen. Dit geeft u volledige controle over het thema en bespaart u kostbare tijd.

Behalve dat het een mooi en functierijk thema is, is Vellum ook geoptimaliseerd voor zoekopdrachten op internet omdat het is geïntegreerd met de beste en nieuwste SEO-praktijken binnen zijn structuur. Hiermee is de beste in de door jou gekozen branche binnen handbereik! Dus ongeacht het type site dat u wilt bouwen, Vellum levert het zeker.

Belangrijkste kenmerken

Het Vellum – Responsive WordPress-thema is als duizend thema’s, allemaal verpakt in één geweldig pakket. Hiermee kunt u elk gewenst ontwerp maken, met verschillende lay-outs en stijlen om het er uniek uit te laten zien. De belangrijkste kenmerken van dit thema zijn als volgt:

 • Responsieve lay-out en voor retina geschikte afbeeldingen
 • Visual Composer drag-and-drop paginabuilder inbegrepen
 • Mega-menu’s aangedreven met UberMenu
 • Slider Revolution
 • Compatibel met WPML
 • Gereed voor vertaling (.po- en .mo-bestanden inbegrepen)
 • Bevat 12 unieke starterkits voor het snel en eenvoudig maken van websites
 • Demo-installatie met één klik
 • Berichtformaten (standaard, galerij, afbeelding, video, audio, link, citaat)
 • Parallax achtergronden
 • Moderne en traditionele blogstijlen
 • Sorteerbaar portfolio
 • Sjablonen voor lege pagina’s
 • Contactformulierbouwer
 • Zijbalkgenerator
 • Onbeperkte kopteksten, voetteksten en lay-outs
 • Onbeperkte homepagevariaties
 • Onbeperkte kleuropties
 • Onbeperkte lay-outs en sjablonen
 • 500+ Google Web Fonts
 • Zelf-gehoste HTML5-videospeler
 • Aangepaste audiospeler
 • Inclusief demo-inhoud
 • PSD-bestanden inbegrepen
 • Goed gedocumenteerd, met handige tutorials
 • Eersteklas thema-ondersteuning
Voors en tegens

Bent u van plan het Vellum – Responsive WordPress-thema te kopen? Nog steeds in de war over het kiezen tussen een gratis en premium WordPress-thema? De volgende voor- en nadelen van het kopen van een WordPress-thema kunnen u helpen een goede beslissing te nemen:

Voordelen
 • Premium-thema’s zoals Vellum worden geleverd met hoogwaardige ondersteuning van de thema-auteur, een functie die vaak ontbreekt in gratis WordPress-thema’s. Dit komt vooral omdat ontwikkelaars premiumthema’s creëren als hun inkomstenbron en daarom de neiging hebben om uitstekende themaondersteuning te bieden.
 • Premium-thema’s worden regelmatig bijgewerkt en worden vaak geleverd met uitgebreide of levenslange ondersteuning, samen met uitgebreide documentatie en tutorials die beginners handig zullen vinden.
 • Vellum heeft verschillende unieke en nuttige functies die anders ontbreken in gratis. En vanwege concurrentie doen veel premium-thema-providers hun best om hun aanbod te onderscheiden van de rest, dus de meeste premium-thema’s zijn tegenwoordig rijk aan functies.
 • Vellum besteedt, net als veel andere premiumthema’s, veel aandacht aan details. Het heeft betere aanpassingsinstellingen en tools, waaronder SEO en de toevoeging van premium plug-ins.
 • In tegenstelling tot gratis thema’s, zijn veel premium-thema’s in hoge mate aanpasbaar en komen ze in verschillende vormen voor elk type website, op elk formaat.
 • Met de toevoeging van premium WordPress-tools kunnen premium-thema’s het ontwikkelingsproces van de site tot 10 keer versnellen.
Nadelen
 • Premium-thema’s komen uiteraard voor een vergoeding en het uitgeven van geld aan een website past mogelijk niet bij ieders behoeften.
 • In tegenstelling tot gratis WordPress-thema’s die meestal worden toegevoegd aan de officiële thema-opslagplaats en een beoordelingsproces ondergaan, zijn sommige premium-thema’s slechts commerciële entiteiten die al dan niet voldoen aan de standaardlicentievoorwaarden.
 • Hoewel het niet van toepassing is op alle premium WordPress-thema’s, raken sommige te opgeblazen met functies die voor sommige gebruikers misschien niet nodig zijn. In dit geval kan het een overkill zijn om een ​​premium-thema te hebben.

Zoals u kunt zien, heeft het kiezen van een premium-thema veel voordelen. Het heeft echter ook zijn nadelen. Er is geen duidelijk antwoord of een betaald WordPress-thema al dan niet beter is dan een gratis. Er zijn veel goede thema’s die je gratis kunt gebruiken, en ze zijn een goede optie als je gewoon een site of blog wilt bouwen als hobby. Als u echter groei naar uw site verwacht, moet u zeker overwegen om een ​​premium-thema zoals Vellum te kiezen.

Eindoordeel – Een goed afgerond reisthema met precies de juiste functies

Het Vellum – Responsive WordPress-thema is niet slechts één thema – het zijn duizend thema’s in één! Het is een betrouwbaar en betaalbaar premiumthema dat gemakkelijk een van de beste keuzes is voor het bouwen van een reisblog of website. Je kunt er alles aan doen om je creativiteit de vrije loop te laten met dit thema, en het gebruiksgemak is geschikt voor iedereen van alle niveaus. Het thema geeft je alle tools die je nodig hebt en geeft je volledige controle over alles, van de kleuren en lettertypen tot de paginalay-outs en blogstijl. Dus als je een veelzijdig thema voor reissites nodig hebt, kun je niet fout gaan met het Vellum – Responsive WordPress Theme!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me