Geld-terug-garantie van BlueHost (details)

Veel webhostingbedrijven bieden een geld-terug-garantie, maar wanneer u probeert uw geld terug te krijgen, verslijten ze u met een vreselijke klantenservice en een oneindige run-around met trage reactie op uw ondersteuningsvragen en telefoontjes.

Je verdient veel beter dan dat! U bent tenslotte een betalende klant en vertrouwt hen in ruil voor de hoogwaardige hostingervaring die ze beloven.

Daarom onderzoek, test en beoordeel ik nog steeds hostingbedrijven op deze site, WebHostingPlanGuide.

Gelukkig zijn er tal van bedrijven die hun geld-terug-garantie echt respecteren en uw geld op tijd terugstorten als u niet tevreden bent met hun service. BlueHost is er een van.

Met BlueHost kunt u uw account op elk moment annuleren voor terugbetaling. Als het na de eerste 30 dagen is, doen ze een evenredige terugbetaling voor het aantal maanden dat je niet hebt gebruikt.

Als je nog geen BlueHost-account hebt, ga dan naar www.BlueHost.com en klik op de knop “Nu aan de slag”. Als u deze link gebruikt, krijgt u de laagste prijzen en ook een GRATIS domein.

Als je nog niet klaar bent om een ​​host te kiezen, wil je misschien ook onze topkeuzes vergelijken of de hostingquiz proberen om een ​​gepersonaliseerde aanbeveling voor hosting te krijgen.

Hoe werkt de garantie van BlueHost?

Zoals eerder vermeld, is klanttevredenheid de hoogste prioriteit van BlueHost en ze zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met hun diensten. Maar als u hun diensten probeert en merkt dat ze niet voldoende aan uw behoeften voldoen, kunt u uw account op elk moment annuleren voor restitutie, mits:

 • U ontvangt een volledige terugbetaling als u uw BlueHost-account binnen 30 dagen annuleert.
 • Je krijgt een pro rata restitutie voor de rest van je hostingperiode als je annuleert na 30 dagen.
 • Het domeingeld wordt niet terugbetaald als u zich aanmeldt bij BlueHost en een domein registreert. Dit is om de kosten van BlueHost te dekken en om ervoor te zorgen dat u uw domeinnaam niet verliest. U bent vrij om uw domein te verhuizen na de vereiste vergrendelingsperiodes of u kunt het eenvoudig ergens anders naar verwijzen, afhankelijk van uw voorkeur.
 • De geld-terug-garantie van BlueHost is van toepassing op al hun hostingplannen, maar is niet van toepassing op de meeste add-on-producten zoals domeinen.

Een geld-terug-garantie is een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een webhostingprovider. Het komt als een enorm voordeel voor diegenen die nog steeds onzeker zijn over een webhost en gewoon eerst de wateren willen testen. Webhostingbedrijven met geld-terug-garantie hebben vaak de voorkeur van klanten, omdat het hen de zekerheid geeft dat hun geld niet verloren gaat.

Beperkingen / regels / bepalingen die u eerst moet weten:

Houd er bij het aanvragen van een terugbetaling rekening mee dat er bepaalde beperkingen en andere voorwaarden zijn. Maar deze voorwaarden zijn redelijk, dus u hoeft zich er geen zorgen over te maken. Hier zijn andere belangrijke details die u moet weten over de geld-terug-garantie van BlueHost:

 • De geld-terug-garantie van BlueHost is alleen van toepassing op webhosting. Andere kosten in verband met SSL-certificaten, SEO-pakket, domeinnamen of domeinprivacy zijn NIET gedekt.
 • U kunt uw geld volledig terugkrijgen als u uw account annuleert binnen de eerste drie dagen na uw registratie. U kunt een volledige terugbetaling van alle kosten aanvragen. Als u het domein in uw account geregistreerd wilt houden, wordt er $ 14,99 in rekening gebracht.
 • Na de eerste drie dagen van registratie worden de kosten voor de domeinnaam in rekening gebracht.
 • Klanten kunnen de services op elk moment annuleren.
 • U kunt geen restitutie aanvragen als uw website een verboden handeling op BlueHost heeft uitgevoerd. Deze handelingen omvatten godslastering, schending van intellectuele eigendomsrechten, godslastering, schending van vertrouwelijkheid, hacken en andere.
 • Uw BlueHost-account heeft geen verplichtingen voor de looptijd, geen verborgen kosten of boetes voor het voortijdig beëindigen van uw termijn.

Hoe kan ik mijn BlueHost-abonnement opzeggen??

Je abonnement op BlueHost opzeggen is eenvoudig en gemakkelijk. U hoeft uw beëindigingsverzoek alleen door te sturen naar [email protected] U kunt ook contact opnemen met hun personeel via het volgende nummer: (888) 401-4678. Je kunt ze ook bereiken via live chat. Dit verzoek vereist mogelijk een verificatie van uw eigendom van het account dat u annuleert.

U kunt uw account op verschillende periodes annuleren. BlueHost biedt verschillende terugbetalingsprocessen voor verschillende annuleringsperioden.

 • Beëindiging van het abonnement binnen 3 dagen na de eerste registratie. Als u voor deze optie kiest, kunt u uw geld volledig terugkrijgen. Dit is exclusief andere vergoedingen betaald met niet-restitueerbare diensten. Maar aangezien BlueHost de domeinnaam gratis aanbiedt, kunnen klanten ervoor kiezen om het eigendom ervan te behouden tegen een extra vergoeding van $ 14,99.
 • Beëindiging van het abonnement na 3 dagen, maar vóór 30 dagen na de eerste registratie. Met deze optie kunt u nog steeds al uw geld terugbetalen. Maar, in tegenstelling tot de eerste optie, is het nu verplicht dat u het eigendom van uw domeinnaam behoudt. Dit betekent dat u $ 14,99 moet betalen.
 • Beëindiging van het abonnement na 30 dagen na de eerste registratie. Met deze geld-terug-garantie kunnen klanten hun hostingaccount op elk moment annuleren. Klanten kunnen alleen een evenredige terugbetaling krijgen als ze hun account na 30 dagen annuleren. Deze terugbetaling is nog steeds exclusief andere niet-restitueerbare kosten en betaling voor de domeinnaam.

Of heb je liever een maandelijkse betalingsoptie? De prijs is bijna het dubbele van wat u zou betalen als u 12 maanden van tevoren had, maar HostGator biedt een optie van maand tot maand.

Maandelijkse betaling nodig?

De meeste hostingbedrijven (inclusief BlueHost) dwingen u om 1 jaar of langer vooraf te betalen.

U kunt uw kosten en financiële risico’s minimaliseren door een hostingprovider te kiezen die voldoende vertrouwen heeft in hun diensten om u een aan te bieden maandelijkse betalingsoptie. HostGator biedt maandelijkse betalingsopties voor al hun plannen en alle plannen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bovendien kunt u de couponcode BUILDPATH gebruiken om vandaag 60% korting te krijgen op alle hostingplannen van HostGator!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me