Geld-terug-garantie van InMotion (details)

Wat betekent geld-terug-garantie??

Als een manier om aan hun klanten te bewijzen dat het bedrijf een hostingdienst met gegarandeerde tevredenheid kan bieden, bieden hostingbedrijven geld-terug-garanties als een “vertrouwensband” aan hun klanten. Deze garantie is eigenlijk een van de marketingstrategieën die door de meeste bedrijven worden gebruikt, vooral degenen die hun diensten aan klanten verkopen. De geld-terug-garantie, beter bekend als de “tevredenheidsgarantie”, is bedoeld als een zegel van klanttevredenheid en belofte van het leveren van kwaliteitsservice. Het betekent in feite dat het bedrijf de klant verzekert dat hij service van topkwaliteit en totale servicetevredenheid zal krijgen, anders geven ze uw geld terug.

Geld-terug-garanties variëren van bedrijf tot bedrijf, sommige bieden een lage geld-terug-garantie van 15 dagen tot een geld-terug-garantie van 90 dagen. Deze garantie wordt uitvoerbaar wanneer de klant om welke reden dan ook zijn abonnement bij het hostingbedrijf opzegt vóór het verstrijken van de in de overeenkomst bepaalde periode. Dit betekent echter niet dat de klant niets van het bedrijf zal ontvangen wanneer de annulering plaatsvindt na de overeengekomen geld-terug-garantieperiode, aangezien sommige bedrijven ook overeenkomen om hun klanten een pro rata bedrag terug te betalen, afhankelijk van de tijd die is verstreken voordat de annulering is van kracht geworden.

Wat moet ik weten over de geld-terug-garantie van InMotion?

InMotion hosting biedt een 90 dagen geld-terug-garantie voor al hun hostingservices. Dit is de manier waarop het bedrijf zijn klanten verzekert dat het zeker is dat het een service van topkwaliteit en tevredenheid aan hun klanten kan leveren. Deze garantie houdt in dat als de klant om welke reden dan ook besluit om zijn hostingabonnement bij InMotion te annuleren voordat de periode van 90 dagen is verstreken, het bedrijf de klant het volledige bedrag van de hostingservice terugbetaalt, zonder vragen te stellen.
Hoewel klanten het recht hebben om hun hostingaccount op elk moment te annuleren, betekent dit niet noodzakelijk dat u ook vrij bent om het te doen volgens uw wensen en behoeften. Zoals bepaald in de Servicevoorwaarden, heeft de annuleringsverklaring, hoewel de klant zijn account op elk moment kan annuleren, duidelijk gemaakt dat de klant dit kan doen “na een juiste kennisgeving aan het bedrijf, vóór het einde van de Initiële Termijn of een Termijn daarna “(Servicevoorwaarden, Gebruikersovereenkomst 2.c).
Ook opgenomen in de Servicevoorwaarden, Gebruikersovereenkomst 2.c.i-iii, dat de klant verplicht is alle vergoedingen en kosten te betalen die zijn ontstaan ​​voorafgaand aan de periode waarin de annulering van kracht wordt; twee, dat het bedrijf mag, maar niet verplicht is om de klant alle vooraf betaalde vergoedingen voor de basishostingservices te betalen of terug te betalen voor de volledige maanden die overblijven nadat de annulering heeft plaatsgevonden, en drie, dat de klant verplicht is om volledig te betalen voor alle andere diensten, behalve de basiskosten voor hosting, voor elke maand van de resterende looptijd.
De annulering wordt gewoonlijk van kracht 30 dagen na de juiste kennisgeving van annulering, het officiële annuleringsverzoekformulier is door het bedrijf ontvangen.

Wat wordt bedoeld met de 90 dagen geld-terug-garantie van InMotion?

De 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van InMotion is de garantie voor een volledige terugbetaling van alle kosten die door de klant worden betaald in verband met de hostingservice voordat de 90 dagen na het begin van de initiële termijn zijn verstreken. De term “volledige terugbetaling” betekent echter niet noodzakelijk dat deze ook vergoedingen omvat die niet verbonden zijn met de basishostingservice en die als niet-restitueerbaar wordt beschouwd. Dit wordt bedoeld met de zinsnede “in verband met de hostingservice”. Deze niet-restitueerbare services zijn, maar niet beperkt tot:

 Gratis domeinnamen:

  •  Als de klant tijdens het registratieproces een domeinnaam heeft geregistreerd onder de actie “Gratis domeinnaam”, wordt de terugbetaling in mindering gebracht op een bedrag van $ 11,99 per jaar plus een administratiekosten van $ 5. De klant behoudt echter het eigendom en de controle over zijn domeinnaam.
  •  Klanten die een Dedicated IP-adres hebben gekocht, zullen worden terugbetaald tegen een evenredig tarief, wat betekent dat het terug te betalen bedrag zal worden gebaseerd op de periode die is verstreken tussen de registratiedatum en de annuleringsdatum en servicevoorwaarden..
  •  Andere niet-restitueerbare kosten, zoals het bedrag dat is betaald voor de SSL-services en Domain Privacy.

Wat moet er gebeuren als ik mijn InMotion-account annuleer nadat de periode van 90 dagen is verstreken?

Als en wanneer de annulering plaatsvindt nadat de periode van 90 dagen is verstreken, worden klanten terugbetaald, onder de volgende voorwaarden:

  •  De klant ontvangt een pro rata restitutie van de kosten die zijn betaald in verband met de hostingservice, met aftrek van $ 11,99 per domeinnaam als de klant een domeinnaam heeft geregistreerd onder de promo “Gratis domeinnaam”.
  •  De klant krijgt de vergoedingen die zijn betaald voor de niet-restitueerbare vergoedingen niet terugbetaald;
  •  De klant krijgt de instelkosten niet terugbetaald, die na 90 kalenderdagen automatisch niet meer worden terugbetaald.