GoDaddy recensie

Dus u denkt momenteel aan GoDaddy als een optie voor uw webhostingprovider.

Misschien hoop je zelfs dat je, door de service van GoDaddy te gebruiken, net zoveel geluk hebt als Walter op de Superbowl 2013 Commercial van GoDaddy, waar hij Bar Rafaeli kuste hahaha …

In ieder geval met de rest van de functies van GoDaddy kun je zeer realistische en positieve verwachtingen hebben – gewoon niet dat een.

Uiteindelijk is GoDaddy een service die in de praktijk is om zijn klanten aantrekkelijke webhosting met meerdere mogelijkheden te bieden. Het is uiterst efficiënt voor individuen die beginners of ervaren websiteprofessionals zijn.

Om ervoor te zorgen dat u de juiste beslissing neemt met betrekking tot uw webhostingbehoeften, vindt u hieronder een overzicht van GoDaddy en wat u kunt verwachten bij het gebruik van deze service.

GoDaddy en Web Hosting – een speler uit de branche

GoDaddy is een prominente speler in de webhostingindustrie. In de loop der jaren heeft het dankzij de consistente klantenservice en de uitgebreide domeinnaamregistratie meer dan 13 miljoen klanten kunnen verzamelen. Degenen die zich bij GoDaddy aansluiten, kunnen veel functies verwachten, maar bovenal is hoogwaardige webhosting tegen een eerlijke prijs het meest van toepassing.

Hoe GoDaddy’s webhosting werkt

Om te bepalen of een webhostingservice compatibel is met uw website, is het belangrijk om te begrijpen hoe een bepaalde service werkt. Zodra u een hostingplan bij GoDaddy koopt, wordt uw website vervolgens op hun servicer opgeslagen in een unieke DNS. Met de DNS-server hebben mensen wereldwijd toegang tot uw website en kunnen deze bekijken. Nadat u de voorlopige vereisten heeft opgelost, kunt u ook overwegen welk type webhostingpakket u gebruikt. De pakketten die GoDaddy aanbiedt, zijn hieronder in meer detail beschikbaar.

Houd er rekening mee dat degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van webhosting via GoDaddy, Linux of Windows-hosting moeten gebruiken. Beide systemen zijn goed, alleen de keuze die je maakt hangt af van het doel van je website. Al met al is een belangrijk kenmerk van GoDaddy dat het u gedurende het hele proces consistente kwaliteitsservices en klantenondersteuning biedt. Als er een probleem is, kunt u contact opnemen met hun klantenondersteuningspersoneel en uw vragen vrijwel onmiddellijk beantwoord krijgen.

Dashboard-opties

Het gebruik van een webhostingservice is niet altijd eenvoudig. Sommige services hebben een verwarrend bedieningspaneel en dashboard, waardoor uw hele ervaring veel frustrerender wordt dan nodig. Gelukkig streeft GoDaddy ernaar om u uiterst functionele functies te bieden als het gaat om het configuratiescherm.

GoDaddy gebruikt cPanel-versie 11.40.1, die heel eenvoudig te gebruiken is.

Alles is gebaseerd op visuele context, dus door gewoon naar het paneel te kijken, kun je precies vinden wat je zoekt. Bovendien is het paneel beschikbaar voor alle gebruikers, ongeacht hun plan.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat, hoewel ze allemaal over het bedieningspaneel beschikken, niet elk plan alle geavanceerde functies heeft die beschikbaar zijn voor anderen op het bedieningspaneel. Het Economy Plan heeft bijvoorbeeld veel minder functies dan het Premium Plan.

Het enige nadeel met betrekking tot het configuratiescherm is dat het enige tijd kan duren voordat de functies van het configuratiescherm verschijnen als u wijzigingen aanbrengt. Meestal is de standaardperiode 24 uur.

Een veilig systeem

GoDaddy is een van de best beoordeelde bedrijven op het gebied van beveiliging. In tegenstelling tot andere webhostingservers onthult GoDaddy het economieplan niet van basisbeveiligingsfuncties, alleen omdat het op het meest basale niveau is.

Degenen die deel uitmaken van het economieplan kunnen spamdetectie verwachten voor e-mailaccounts en shell-detectie. Met deze functies, en andere als u een premium account heeft, kunt u er zeker van zijn dat uw website zich op een veilige en beheersbare host bevindt.

Zeer WordPress-vriendelijk

Tegenwoordig wenden miljoenen mensen zich tot WordPress voor hun website-ontwikkeling. GoDaddy herkent dit en probeert de overgang voor jou gemakkelijker te maken, als je een WordPress-account hebt.

Degenen met WordPress-accounts zullen merken dat GoDaddy een automatische installatie van het programma biedt. Bij het installeren van het programma zult u ook merken dat alle noodzakelijke beveiligingsfuncties in tact zijn.

Daarom betekent dit uiteindelijk minder werk voor u en een gemakkelijkere tijd om uw WordPress-site te installeren via de webhostingserver van GoDaddy.

Uiterst zeldzame uitvaltijd

Downtime is een ernstige zorg voor de meeste website-eigenaren, vooral als het gaat om het kiezen van een webhostingservice die ze niet kennen.

Als het om GoDaddy gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken over downtime, want met deze webhostingservice gaat uw website 99,9% van de tijd online, gegarandeerd door hen.

Het verschil van één procent is te wijten aan ongelukken en andere onvoorziene problemen die zich kunnen voordoen. Maar over het algemeen is GoDaddy daar met de beste services.

Het prijsplan

Het is tijd om over prijzen te praten, maar je zult het leuk vinden wat je gaat lezen – dus ga door.

Het Economy Plan ($ 4,99 / maand)

Het economieplan is ideaal voor individuen die net begonnen zijn om hun eigen website gelanceerd te krijgen. Met het economy-plan kunt u 1 website bouwen en 100 GB opslagruimte, onbeperkte bandbreedte, 100 e-mailadressen, een gratis domein met een jaarabonnement en de mogelijkheid om u te registreren voor back-up en herstel van de site, wat een betaalde optie is.

Deluxe plan ($ 5,99 / maand)

Met het luxe abonnement hebt u onbeperkte websites, opslagruimte, bandbreedte en 500 e-mailadressen tot uw beschikking. Dit abonnement wordt ook geleverd met een gratis domein bij aankoop van een jaarabonnement. Ten slotte is er ook back-up en herstel van de site als u kiest voor de betaalde optie.

Ultiem plan ($ 7,99 / maand)

Ten slotte is het ultieme plan extreem uitgebreid. Met dit plan heb je onbeperkte website, opslag, bandbreedte, 1.000 e-mailadressen, gratis domein met een jaarabonnement, back-up en herstel van sites als betaalde optie, 2x verwerking en power met Linux en cPanel, Premium DNS, 1-jaar SSL en certificaat om klantgegevens te beveiligen en de zoekresultaten te verbeteren.

Het plan van uw keuze hangt af van uw behoeften. Ultieme plannen worden op grotere schaal gebruikt voor zakelijke doeleinden en individuen die kijken naar de ondernemerskant van websiteontwerp en -beheer.

Overzicht

Over het algemeen is GoDaddy een uitstekende optie voor diegenen die beginnen of die zeer ervaren zijn in website-ontwikkeling. Als het erop aankomt, biedt GoDaddy klanten een uitstekende webhostingervaring met weinig problemen en consistente klantenondersteuning wanneer dat nodig is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me