Hoe WordPress in de onderhoudsmodus te zetten

Hoe WordPress in de onderhoudsmodusgids te plaatsenOf u nu uw website een nieuwe naam geeft, een fout probeert op te sporen of een bestaande pagina bijwerkt, u wilt niet dat de ervaring van uw bezoekers op de frontend wordt verstoord. Wanneer u echter wijzigingen aanbrengt in uw website, is dat een zeer reële mogelijkheid. Daarom moet je leren hoe je WordPress in de onderhoudsmodus zet. Dit zorgt er niet alleen voor dat u achter de schermen in alle rust kunt werken, maar het geeft uw bezoekers ook inzicht in wat er aan de hand is.

Maar hoe gaat u om met het bijwerken van een bestaande website of een werk in uitvoering zonder dat bezoekers deze in een staat van verval tegenkomen?

Vandaag leer je drie manieren om WordPress in de onderhoudsmodus te zetten, zodat je achter de schermen rustig kunt werken.

Maar laten we eerst eens kijken wanneer het het beste is om uw website af te sluiten met een onderhoudsmodus of een in aanbouw zijnde pagina.

Wanneer moet u de onderhoudsmodus gebruiken?

Onderhoudsmodus is een instelling die WordPress automatisch toepast op een website wanneer deze een software-update toepast.

Dus in plaats van uw website aan bezoekers te tonen terwijl er een update gaande is en hen mogelijk een foutmelding te geven, schakelt WordPress de website tijdelijk uit en geeft een onderhoudsmodusbericht weer:

WordPress Onderhoudsmodusbericht

Het is echter niet alleen WordPress dat de kracht heeft om uw website tijdelijk offline te halen met de onderhoudsmodus. Jij kunt het ook.

Vaak heb je bij het bijwerken van een website (of zelfs de eerste keer bouwen) geen WordPress-onderhoudsmodus nodig. Een nieuw blogbericht toevoegen, uw contactgegevens bijwerken, een oude link bewerken – dit zijn het soort kleine veranderingen waar bezoekers geen last van hebben.

Wanneer u echter uitgebreider aan uw website werkt, wilt u deze zeker offline halen. U kunt proberen uw updates in te plannen op een moment dat u denkt dat bezoekers gaan slapen, maar zelfs dat is geen waterdichte aanpak.

Hier zijn enkele redenen waarom u de onderhoudsmodus wilt gebruiken:

 • Rebranding van een hele website.
 • Nieuwe of andere details toevoegen aan een populaire pagina.
 • Een plug-in installeren die een nieuwe functie of functionaliteit aan de site zal toevoegen.
 • Een bug of fout oplossen.
 • Een onleesbare website opschonen na een inbreuk op de beveiliging.
 • Aankondiging van de lancering van een bedrijf met ‘coming soon’ om buzz te genereren terwijl het bezig is.

Met andere woorden, als er een grote revisie moet plaatsvinden, of als u weet dat het uiterlijk van de website bezoekers zal uitschakelen, activeer dan de onderhoudsmodus in WordPress.

Hoe WordPress in de onderhoudsmodus te zetten

De veiligste manier om een ​​website bij te werken, is door wijzigingen aan te brengen op een staging-server en deze vervolgens te migreren (wat u normaal gesproken via uw host kunt doen).

Maar als er iets mis is met de site of het lijkt “kapot” voor bezoekers, moet de live site worden verwijderd en vervangen door een onderhoudsmoduspagina, ongeacht waar u werkt.

U kunt dit op drie manieren doen:

 • EEN) Zet ​​WordPress in de onderhoudsmodus met behulp van code
 • B) Zet ​​WordPress-site in onderhoudsmodus met behulp van plug-in
 • C) Zet ​​WordPress-site in onderhoudsmodus met behulp van Theme / Page Builder

Optie A: Activeer de standaard onderhoudsmodus met code

Voor uitval op korte termijn (minder dan een uur of zo), wilt u misschien niet de moeite nemen om een ​​aangepaste onderhoudsmoduspagina in te stellen.

In dat geval kunt u de standaardpagina van WordPress voor onderhoudsmodus gebruiken om bezoekers te laten weten dat u zo terug bent.

Stap 1: Ga naar de WordPress Theme Editor

Ga naar de thema-editor in WordPress om de onderhoudsmodus te activeren. Je vindt het onder Uiterlijk> Thema-editor:

WordPress Theme Editor

Als je het niet ziet, vraag dan de beheerder om beheerderstoegang tot de WordPress-website.

Stap 2: Open het bestand functions.php

Zoek naar het bestand met de naam Themafuncties of functies.php:

Thema Functies Bestand

Klik erop om het te openen in de code-editor aan de linkerkant.

Stap 3: Voeg de onderhoudsmoduscode toe aan functions.php

Met functies.php geopend in de editor, kopieert u alle code in het bestand en slaat u een kopie ervan op uw bureaublad op.

Thema-editor

Blader vervolgens naar de onderkant van het bestand en voeg het volgende fragment toe:

functie wp_maintenance_mode () {
if (! current_user_can ('edit_themes') ||! is_user_logged_in ()) {
wp_die ('

In onderhoud


Website onder gepland onderhoud. Kom later nog eens terug. '); } } add_action ('get_header', 'wp_maintenance_mode');

Dit is de standaardinstelling en het bericht van de WordPress-onderhoudsmodus.

Als u wilt bewerken wat er staat, vervangt u dit bit door uw eigen bewoording:

In onderhoud


Website onder gepland onderhoud. Kom later nog eens terug.

Als je tevreden bent met wat er staat, klik je op ‘Bestand bijwerken’.

Stap 4: Bevestig dat de onderhoudsmodus actief is

Als ingelogde gebruiker kunt u de onderhoudsmodus niet zien wanneer u de website bezoekt. Dat is zodat u kunt blijven werken en uw wijzigingen kunt bekijken.

Je wilt er echter zeker van zijn dat het is geactiveerd.

Om dit te doen, kunt u zich afmelden bij WordPress en de website bezoeken of u kunt deze openen in een volledig nieuwe browser.

Onderhoudsmodus verwijderen

De eenvoudigste manier om de onderhoudsmodus uit te schakelen, is door de code te verwijderen die u aan het bestand functions.php hebt toegevoegd. Zorg ervoor dat dit het enige is dat u verwijdert.

Nadat u het fragment heeft verwijderd, slaat u het bestand nogmaals op. Nogmaals, log uit of open een nieuwe browser om te bevestigen dat de onderhoudsmodus verdwenen is.

Optie B: Activeer de onderhoudsmodus met een WordPress-plug-in

Voor langere downtime (zoals bij het wijzigen van de naam van een site of het repareren van een bug), wil je waarschijnlijk niet het standaard WordPress-bericht achterlaten. Die saaie grijze pagina en een kort bericht zullen geen goede indruk maken op bezoekers.

Gebruik in plaats daarvan een WordPress-onderhoudsplug-in om iets boeiender te plaatsen.

Hiermee kunt u niet alleen een ontworpen pagina plaatsen, maar u kunt ook meer doen dan zeggen: “we komen terug”. U kunt contactgegevens achterlaten, details geven over wat komen gaat of zelfs geïnteresseerde prospects vragen om hun informatie achter te laten via een klein contactformulier.

Stap 1: Zoek een WordPress Maintenance Plugin

Ga naar het menu Plug-ins en klik op “Nieuwe toevoegen”.

Typ vervolgens in de zoekbalk in de rechterbovenhoek “onderhoud:

Zoek onderhoudsplugins

Je gaat meer dan duizend overeenkomsten zien in de zoekresultaten. Om u te helpen de opties te beperken, raden we een van de volgende plug-ins aan:

Elk van deze plug-ins maakt het gemakkelijk om de onderhoudsmodus in of uit te schakelen en om het uiterlijk van de pagina aan te passen.

Notitie: Er zal altijd een afweging zijn wanneer u een gratis WordPress-plug-in gebruikt om een ​​onderhoudspagina te bouwen.

In het geval van de plug-in Under Construction kunt u uw logo niet toevoegen of de kleuren, typografie enz. Niet aanpassen. Maar u heeft binnen enkele minuten een onderhoudspagina..

Als u daarentegen de SeedProd-plug-in zou gebruiken, zou u geen vooraf gemaakte sjablonen hebben om te gebruiken. Alles aan de pagina moet helemaal opnieuw worden gemaakt. Maar je zou dingen kunnen toevoegen zoals je logo, merkkleuren, enz.

Dus zoek uit wat er op dit moment het meest toe doet.

Als u iets moet plaatsen terwijl u een gehackte site schoonmaakt, is de snelle implementatie-optie wellicht het beste.

Als u werkt aan een rebranding op langere termijn, is het logischer om de tijd te nemen om een ​​aangepaste pagina te maken. En in dat geval kan het voordelig zijn om te betalen voor een premium onderhoudsplug-in, zodat u de pagina en de functionaliteit snel en volledig kunt aanpassen.

Stap 2: installeer de onderhoudsplug-in

Nadat u de plug-in heeft geselecteerd die u wilt gebruiken, moet u deze op de site installeren. Voor de doeleinden van dit voorbeeld gebruiken we Under Construction.

Klik op de knop “Nu installeren”:

Installeer nu plug-in

Als de installatie is voltooid, wordt de knop blauw en zegt ‘Activeren’. Klik er nogmaals op.

U wordt automatisch naar de instellingenpagina van de plug-in geleid. Zo niet, ga dan naar uw lijst met plug-ins en klik op “Instellingen” onder de onderhouds-plug-in:

Plugin-instellingen

Voordat u het inschakelt, moet u wat tijd besteden aan het instellen van uw onderhoudsmoduspagina.

Stap 3: Ontwerp de onderhoudsmoduspagina

Sommige plug-ins worden geleverd met paginasjablonen voor de onderhoudsmodus (vergelijkbaar met een WordPress-thema of een plug-in voor paginabuilder).

Voor andere plug-ins moet u upgraden naar pro om toegang te krijgen.

Onder constructie ontwerp

In het geval van Under Construction zijn er echter enkele gratis basissjablonen waaruit u kunt kiezen.

Als je degene vindt die je leuk vindt, activeer je deze.

En als je plug-in niet wordt geleverd met sjabloonopties, is dat oké. Je zou nog steeds de mogelijkheid moeten hebben om de kleuren, lettertypen en afbeeldingen aan te passen. Het kost gewoon wat meer werk.

Stap 4: inhoud toevoegen aan de pagina

Om te beginnen zal uw onderhoudsmoduspagina inhoudelijk heel eenvoudig zijn. Bijvoorbeeld:

Standaard onder constructie sjabloon

Uw plug-in zou u echter volledige controle moeten geven over alle inhoud die op de pagina verschijnt:

Under Construction Content

Dit zijn de inhoudselementen die u moet aanpassen:

Titel: Dit is de titel die Google aan bezoekers laat zien wanneer uw site in de zoekresultaten verschijnt. Bijvoorbeeld:

Mijn website naam | In opbouw

Of:

Mijn website naam | Komt binnenkort

Omschrijving: Dit is de beschrijving die Google onder de titel in zoekresultaten plaatst.

Dus, als u uw website heeft geïntroduceerd als ‘in aanbouw’ of ‘binnenkort beschikbaar’, geef gebruikers dan een voorproefje van wat komen gaat. Bijvoorbeeld:

Huishoudartikelen, meubels en educatief speelgoed. Website komt binnenkort. Bezoek ons ​​ondertussen in het centrum van Toronto!

Kop: Dit is de kop of titel die bovenaan uw onderhoudsmoduspagina verschijnt.

Je kunt het als een algemeen bericht ‘Sorry, we doen wat werk’ laten staan ​​of je kunt het aanpassen. Bijvoorbeeld:

Nieuwe website en producten komen in juni 2020

Inhoud: Dit is de hoofdtekst van de pagina.

Meestal is dit een algemeen bericht van het type ‘Bedankt voor het wachten’. Nogmaals, voel je vrij om het aan te passen, zodat je bezoekers precies kunt laten weten waar je aan werkt en waarom ze enthousiast zouden moeten worden.

Optin-boxen en pop-ups: Als deze instelling is ingeschakeld en de MailOptin-plug-in geactiveerd, kunt u een optin-formulier toevoegen aan uw onderhoudspagina.

Dit is belangrijk omdat het bezoekers niet alleen laat nadenken over andere websites om te proberen terwijl de uwe niet beschikbaar is. In plaats daarvan geef je ze een reddingslijn. Zodra de site weer beschikbaar is, staat u in hun e-mailinbox en laat u hen weten terug te keren.

We zullen in een paar stappen aan de slag met het instellen van uw aanmeldingsformulier. Laten we voorlopig de inhoud van de pagina invullen.

Inhoud lettertype: Als u aangepaste lettertypen op uw website gebruikt (ofwel lettertypen die u hebt gekozen of die bij het thema zijn geleverd), update dan ook de lettertypen hier.

Login-knop: Als u andere gebruikers heeft die toegang nodig hebben tot het WordPress-beheergebied, kunt u een onopvallende “Login” -knop op de pagina insluiten.

Sociale en contactpictogrammen: Het aanmeldingsformulier is niet de enige manier om contact te houden met bezoekers. Als je al social media-pagina’s hebt ingesteld voor de site of het merk, voeg ze dan toe aan de pagina.

Standaard heb je de mogelijkheid om links in te vullen voor Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube. U kunt deze opties uitbreiden en andere toevoegen, zoals:

 • Vimeo
 • Pinterest
 • Instagram
 • Behance
 • Dribbelen

Overdrijf het echter niet. Voeg alleen de accounts toe die u wilt bewaken en gebruiken.

Vergeet niet uw contactgegevens toe te voegen aan de extra velden. Bijvoorbeeld:

 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • WhatsApp-nummer

Nogmaals, vul alleen de relevante details in. U gaat op dit moment bezig zijn met het bouwen of repareren van uw website. Het laatste dat u wilt, is dat u wordt afgeleid door mensen die via te veel kanalen contact met u proberen op te nemen.

Sla uw wijzigingen op.

Stap 5: Bekijk een voorbeeld van uw wijzigingen

Nadat u het ontwerp en de inhoudsstukken hebt afgerond, kunt u een voorbeeld van de pagina bekijken die u heeft gemaakt.

U vindt een knop ‘Voorbeeld’ onder aan de hoofd-, ontwerp-, inhouds- en toegangspagina’s:

Voorbeeld van onderhoudsmodus

Klik erop en bekijk uw nieuwe pagina:

Nieuwe in aanbouw pagina

Breng indien nodig de resterende aanpassingen aan het ontwerp en de tekst aan, sla uw wijzigingen op en ga verder met de volgende stap.

Stap 6: Maak de Optin (optioneel)

Als u een opt-in voor de pagina wilt maken, kunt u deze stap doen. Als het niet nodig is (bijvoorbeeld als de site maar een paar uur of dagen uitvalt), ga dan naar de laatste stap.

Controleer eerst uw plug-in om een ​​contactformulier aan uw onderhoudspagina toe te voegen.

De plug-in Under Construction werkt bijvoorbeeld met MailOptin. Andere onderhoudsplug-ins kunnen worden geleverd met hun eigen contactformulierintegratie, dus zoek naar instructies over waar u uw formulier vandaan kunt halen voordat u iets nieuws installeert.

Laten we voor nu de hypothetische situatie van het gebruik van MailOption doornemen:

MailOptin-plug-in

E-mail contactgegevens
Wat de plug-in-instellingen betreft, is de enige pagina waar u zich zorgen over hoeft te maken de pagina E-mailcampagne waar u de gegevens van uw bedrijf invult:

MailOptin E-mailcampagne-instellingen

Deze details zorgen ervoor dat uw abonnees weten van wie uw berichten afkomstig zijn in plaats van uw e-mails onmiddellijk naar de spammap te leiden. Vul de details in en sla uw wijzigingen op.

E-mailmarketingintegratie
Ga vervolgens naar het tabblad Integraties in het MailOptin-menu. Hier koppelt u uw e-mailmarketingsoftware aan het formulier:

MailOptin-integraties

MailOptin kan worden geïntegreerd met alle grote e-mailmarketingproviders, waaronder AWeber, Constant Contact, GetResponse, MailChimp en SendinBlue.

Zoek uw provider in de lijst en volg de instructies voor het integreren van de twee tools. In het geval van MailChimp zou het net zo eenvoudig zijn als het toevoegen van een API-sleutel.

MailOptin MailChimp-integratie

Met deze configuratie gaan leads die binnenkomen via het formulier automatisch naar uw nieuwsbriefserviceprovider. Dit houdt die gegevens buiten WordPress (wat goed is voor de beveiliging) en maakt het gemakkelijker om hoogwaardige marketingberichten te verzenden vanaf een platform dat voor dat doel is gebouwd.

Optin Selectie
Richt vervolgens uw aandacht op Optin-campagnes.

MailOptin Optin-campagnes

Klik op “Nieuwe toevoegen” om uw opt-in voor onderhoudspagina te maken.

Het eerste dat u moet doen, is de optin een naam geven. Aangezien dit op uw onderhoudspagina staat, moet de titel daar relevant voor zijn.

Geef de Optin een naam

Selecteer vervolgens het type optinbox dat u wilt weergeven.

Uw opties zijn:

 • Lichtbak: een standaard pop-up box
 • In-post: een vak dat in lijn met uw inhoud wordt weergegeven
 • Zijbalk / widget: een klein vak dat in de zijbalk of widget-sectie verschijnt (hier niet relevant)
 • Notificatie balk: een plakbalk bovenaan de pagina (alleen beschikbaar in premium)
 • Inschuiven: een geanimeerde pop-up box die meestal aan de hoek van de pagina blijft plakken (alleen beschikbaar in premium)

Gebruik voor een onderhoudspagina de optie in-post. Als je voor premium gaat, is de meldingsbalk een goed alternatief.

Klik op het type optin dat u wilt gebruiken. De gratis thema-opties sorteren naar boven. Kies degene die goed werkt met de onderhoudspagina die je hebt gebouwd en die je leuk vindt:

MailOptin Optin-opties

Optin maatwerk
Wanneer u op ‘Thema selecteren’ klikt, wordt u naar de WordPress Customizer geleid:

MailOptin WordPress Customizer

Neem de tijd om elk van de optin-instellingen te doorlopen om een ​​aangepast ontwerp en inhoud te maken. Vergeet niet om uw e-mailmarketingsoftware aan het formulier te koppelen (onder het tabblad Integratie).

Wanneer u klaar bent, slaat u uw wijzigingen op en zet u de schakelaar linksboven op ‘Aan’.

Verlaat de Customizer met de “X” in de linkerbovenhoek. Keer dan nogmaals terug naar uw Under Construction-plug-in.

Sluit de Optin aan
Scrol onder het tabblad Inhoud omlaag naar “Optin Boxes & Popups”. Wijzig de instelling van “Optins uitschakelen” naar uw nieuwe optin:

Optin toevoegen aan onderhoud

Sla de wijzigingen op.

U kunt nu een voorbeeld van de onderhoudspagina bekijken met de live optin. Hier is een voorbeeld van hoe dat eruit zou kunnen zien als je een in-post opt-in hebt gemaakt om onderaan de inhoud te verschijnen:

Voorbeeld onderhoudspagina

Dit is de afbeelding boven de vouw en de kop voor de pagina. Scroll één keer naar beneden en bezoekers zullen dit zien:

Onderhoudspagina Voorbeeld met Optin

Er is een kort bericht over de status van de site en vervolgens verschijnt de aanmelding tussen de site en de sociale / contactlinks.

Als u wijzigingen wilt aanbrengen nadat u hebt gezien hoe de pagina is geworden, keert u terug naar uw onderhoudsplug-in of optin-plug-in om aan te passen.

Stap 7: Schakel de onderhoudsmodus in

Als je tevreden bent met wat je hebt, is het tijd om de onderhoudsmodus te activeren.

Ga naar het hoofdtabblad in de onderhoudsmodus-plug-in. Schakel de “Under Construction Mode” schakelaar naar de “On” status.

In aanbouw Activering

Op deze pagina kunt u ook de andere instellingen configureren. De enige die u niet kunt bedienen, is indexeren, want dat is een Pro-functie.

Als je de onderhoudsmodus op een bepaalde datum en tijd echter automatisch wilt uitschakelen, kun je dat hier instellen. U kunt ook uw Google Analytics-trackingcode toevoegen als u het verkeer naar de pagina wilt volgen.

Voltooi het configureren van uw instellingen en klik vervolgens op “Wijzigingen opslaan”. De onderhoudsmodus staat nu live op uw website.

Schakel de onderhoudsmodus uit

Om de onderhoudsmodus uit te schakelen met een plug-in, zet u eenvoudig de activeringsschakelaar in de “Uit” -stand.

Optie C: Activeer de onderhoudsmodus met uw thema of Page Builder

Er is een andere manier om de onderhoudsmodus in WordPress te activeren. En dat is om een ​​plug-in voor thema- of paginabuilder te gebruiken die de instelling bevat.

In dit voorbeeld laten we u zien hoe u dit kunt uitbouwen Elementor.

Stap 1: Bekijk de instellingen van de onderhoudsmodus

De Elementor-paginabuilder-plug-in heeft een Onderhoudsmodus-instelling onder Extra:

Onderhoudsmodus Elementor

Het leuke van deze functie is dat het je website automatisch configureert om de juiste statuscode naar zoekmachines te sturen.

Dit is de modus Binnenkort:

Binnenkort beschikbaar

Indien geactiveerd, zullen Google en andere zoekmachines een HTTP 200-code zien en doorgaan met het indexeren van de site. Gebruik dit als een website voor het eerst wordt gebouwd en u een voorsprong wilt hebben bij het indexeren ervan.

Dit is de onderhoudsmodus:

onderhoudsstand

Onderhoudsmodus daarentegen verzendt een HTTP 503-code. Dit vertelt zoekmachines om de site nu niet te indexeren. Gebruik dit als u een gehackte site of bug repareert of een anderszins snelle update implementeert.

Stap 2: Maak de sjabloon Onderhoudspagina

Voordat u een van deze modi kunt activeren, moet u uw eigen onderhoudspaginasjabloon maken. Klik op deze knop en Elementor brengt je naar waar je de sjabloon moet maken:

Onderhoudssjabloon maken

Geef het een naam en klik op de knop ‘Publiceren’:

Nieuwe sjabloon toevoegen

Klik op de blauwe knop “Bewerken met Elementor” en stap in de sjablooneditor:

Bewerk met Elementor

Stap 3: Ontwerp en voeg inhoud toe aan de pagina

Het opzetten van deze pagina is als het instellen van elke andere pagina met Elementor. Het belangrijkste verschil is echter dat u elk spoor van de koptekst en het menu wilt verwijderen.

Wanneer uw site actief is, moet de toegang ertoe worden geblokkeerd. Daarom kunt u de verleiding wegnemen om alles samen te verkennen.

Klik hiervoor op het tandwielpictogram Instellingen in de linkerbenedenhoek van de werkbalk:

Elementor-instellingen

Pas vervolgens deze twee instellingen aan:

Elementor-pagina-instellingen

U kunt de titelbalk verbergen door de instelling op “Ja” te zetten. Wijzig vervolgens de pagina-indeling in Elementor Canvas. Hiermee worden de koptekst en voettekst verwijderd.

Elementor canvas

Om snel een Elementor-sjabloon aan de onderhoudspagina toe te voegen, zoekt u het Bibliotheek-mappictogram in het voorbeeld.

Klik op het pictogram en open de paginasjablonen van Elementor. Zoek naar “onderhoud”:

Elementor onderhoudssjablonen

Er zijn twee gratis sjablonen voor onderhoudspagina’s en vier premium. Selecteer degene die u wilt gebruiken en klik op de groene knop “Invoegen” om deze aan de pagina toe te voegen.

Pas de onderhoudsmoduspagina aan

U kunt nu het ontwerp en de inhoud van de pagina aanpassen. Of, als u liever uw eigen bouwt, opent u hier de Elementor Elements-balk:

Elementor-elementen

Sleep uw elementen van links naar de lege pagina aan de rechterkant.

Dit is de beste manier om iets 100% op maat te maken dat alle elementen bevat die u wilt laten verschijnen, zoals uw logo, sociale pictogrammen, formulier voor het genereren van leads, animaties, enz..

Stap 4: Bekijk een voorbeeld van de onderhoudspaginasjabloon

Als u klaar bent met het maken van uw onderhoudspaginasjabloon, kijk dan eens. In Elementor kunt u een voorbeeld openen vanuit de oogbal onderaan de werkbalk:

Elementor Eyeball

Geef de pagina een kijkje:

Voorbeeld van Elementor-onderhoudspagina

Als je er tevreden mee bent, ga je gang en sla je wijzigingen op. Zo niet, werk het dan bij, bekijk het opnieuw en sla het op.

Stap 5: Activeer de onderhoudsmodus met Elementor

U kunt nu terugkeren naar het menu Elementor> Tools om de onderhoudsmodus te activeren.

Hier vindt u uw nieuwe onderhoudspaginasjabloon:

Onderhoudsmodus Elementor Tools

Selecteer het in de vervolgkeuzelijst. Kies de modus waarin u uw site wilt plaatsen. Klik vervolgens op ‘Wijzigingen opslaan’.

U kunt niet alleen uw nieuwe onderhoudspagina op de frontend van uw site zien, maar Elementor herinnert u aan deze status met de rode melding in uw beheerbalk:

Onderhoudsmodus aan

Schakel de onderhoudsmodus uit

Om de onderhoudsmodus uit te schakelen met Elementor (of uw thema), keert u eenvoudig terug naar de pagina Tools en schakelt u deze uit. U kunt dit ook doen via het felrode tabblad in de beheerbalk.

Afronden

Daar heb je het: drie manieren waarop je de WordPress-onderhoudsmodus kunt gebruiken om bezoekers te informeren dat je website momenteel niet beschikbaar is. Welke optie je kiest, hangt af van wat voor soort update je maakt, hoe lang het duurt en welke actie je in de tussentijd wilt uitvoeren..

Als u vragen of problemen heeft bij het volgen van deze handleiding, kunt u een opmerking achterlaten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me