Hoeveel kosten extra domeinen op WebHostingHub?

WebHostingHub biedt onbeperkte functies op de verschillende hostingplannen, wat de druk wegneemt voor website-eigenaren die zich zorgen maken over de toewijzing van middelen en maandelijkse quota. Dit komt omdat het basispakket onder WebHostingHub omvat:

 •  Gratis domeinnaam
 •  Cpanel
 •  E-commerce tools
 •  Gratis tools voor het maken van sites
 • Beveiligde e-mail
 •  Gedeeld SSL-certificaat 

De meeste eigenaren van kleine bedrijven hoeven geen speciale hostingwebsite aan te schaffen, omdat ze liever een redelijk bedrag betalen voor een zakelijke website. Dit is de reden waarom de meeste eigenaren van nieuwe bedrijfswebsites liever naar de pakketten kijken die worden aangeboden door webhostproviders zoals WebHostingHub.

Technologische voordelen

WebHostingHub is gespecialiseerd op website-eigenaren die van plan zijn hun websites te gebruiken als blogs of als kleine bedrijven. Dit betekent dat WebHostingHub in staat is om een ​​groot aantal websitedomeinen voor meerdere individuen te beheren. De reden hiervoor is dat de webhostprovider geoptimaliseerde Dell-servers gebruikt die een uptime-garantie van 99% bieden, die met 99,99% lager is dan die van de concurrentie. Maar zelfs met de lagere uptime-snelheid wordt het verschil in uploadsnelheid als verwaarloosbaar beschouwd, aangezien WebHostingHub meerdere datacenters gebruikt. De Dell-servers worden als efficiënt en effectief beschouwd omdat ze gebruikmaken van:

 •  24 GB geheugenchips
 •  24 Intel Core-processors
 •  RAID 10 snelle opslag

Twee hoofddatacenters

WebHostingHub maakt gebruik van twee datacenters in Los Angeles, Californië en Washington, D.C. De reden hiervoor is dat het de behoefte aan gegevens om een ​​langere route van de webhostserver naar de website-eigenaar en zijn websitebezoekers te reizen tot een minimum beperkt. Het effect van het dubbele datacenter is dat de snelheid van de informatieoverdracht wordt verhoogd ondanks de lagere uptime-snelheid. Het belangrijkste voordeel van WebHostingHub voor een groter aantal bedrijfseigenaren is dat het een groene hostingcertificering heeft. Dit betekent dat het energieverbruik van elk datacenter aanzienlijk lager is dan dat van hun naaste concurrenten, zelfs als WebHostingHub dieselbrandstof gebruikt.

Betrouwbare klantenservice

Het belangrijkste voordeel van het kopen van een webhostingplan met WebHostingHub is dat het klantenserviceteam 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar is. Zelfs als de website-eigenaar op een ongebruikelijk uur belt, wordt het klantenondersteunend personeel nog steeds gezien als vriendelijk en ondersteunend voor de technische problemen van de website-eigenaar. De belangrijkste manier om contact op te nemen met het ondersteuningsteam is normaal gesproken per telefoon, maar er zijn ook andere manieren van contact zoals:

 •  E-mail
 •  Online chat 

Het gebruik van een van de twee bovenstaande contactmethoden resulteert in een ondersteuningsticket, zodat de website-eigenaar de oplossing van hun technische problemen of zorgen kan volgen. Helaas is er een keerzijde aan een goed systeem voor klantenondersteuning, aangezien de WebHostingHub-website geen veelgestelde vragenpagina of een ondersteuningsforum biedt. De reden hiervoor is dat WebHostingHub website-eigenaren aanmoedigt om contact met hen op te nemen, zodat het bestaande technische probleem niet verder wordt verergerd door een verkeerde diagnose.

Meerdere domeinen in één account

Het meest voorkomende probleem van een website-eigenaar is wanneer hij zijn huidige bedrijfswebsite moet uitbreiden naar meerdere websites. Dit wordt gemakkelijk geïmplementeerd door de website-eigenaar door gebruik te maken van de hostingservice voor meerdere domeinen binnen WebHostingHub. De website-eigenaar kan extra websites ontwikkelen om zich op een nieuwe marktniche te richten door de nieuwe website onder een nieuw domein te registreren. Een account onder WebHostingHub kan gemakkelijk meerdere websites verwerken, aangezien de website-eigenaar een onbeperkt aantal domeinen mag toevoegen. Enkele van de meest gebruikelijke manieren om dit te doen, is door alternatieve versies van de hoofddomeinnaam te gebruiken. Er zijn twee manieren om een ​​domeinnaam te registreren, namelijk:

 •  Om het zelf te doen
 •  Om de webhostprovider het voor u te laten doen 

Helaas zullen deze domeinregistratie in het begin aanzienlijke kosten met zich meebrengen, aangezien elk van de gebruikte domeinnamen moet worden geregistreerd. Het voordeel van het registreren van de domeinnaam is dat het voorkomt dat andere mensen dezelfde naam gebruiken. Dubbele domeinen zullen moeilijk zijn voor de website-eigenaren, omdat potentiële bezoekers de andere website kunnen bezoeken in plaats van die van u. De reputatie van uw bedrijfswebsite kan in gevaar komen als de andere website de domeinnaam gebruikt voor frauduleuze activiteiten.

Domeinnaamkosten

Het meest gebruikelijke tarief voor een extra domein is $ 9,99 per jaar als dit wordt geregistreerd door de website-eigenaar. Maar dit wordt als meer tijdrovend beschouwd omdat er verschillende vereisten moeten worden gesteld aan het registratiebureau. Een alternatief is om de webhostprovider de registratie voor de website-eigenaar te laten doen tegen een hoger tarief van slechts $ 11,95. Het voordeel van deze hogere vergoeding is dat de webhostprovider het registratieproces sneller kan uitvoeren en de website-eigenaar eraan kan herinneren wanneer deze moet worden verlengd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me