Kan ik BlueHost betalen met Paypal?

BlueHost is een van de toonaangevende webhostingbedrijven in de branche. Het bestaat nu 12 jaar en staat bekend om hun hoogwaardige maar betaalbare webhostingservices. Website-eigenaren uit andere landen krijgen echter geen diensten van hen vanwege de moeilijkheid in het betalingsproces. Gelukkig accepteert het bedrijf nu verschillende betaalmethoden, waaronder PayPal.

Wat is BlueHost?

BlueHost is opgericht in 2003. Het is een van de grootste bedrijven die hostingdiensten aanbieden. Ze hebben meer dan een miljoen domeinen geleverd aan verschillende landen over de hele wereld. Vanwege hun immense populariteit en betrouwbaarheid is BlueHost een van die hostproviders die worden gebruikt om webhostingservices te bestuderen in verschillende online leerprogramma’s. Ze bieden verschillende soorten webhostingplannen, waaronder shared, VPS en dedicated serverhosting.

Hier is een glimp van hun Shared hostingplan:

Het ultieme doel van BlueHost is om site-eigenaren en webontwikkelaars betere webhostingservices te bieden. Om een ​​dergelijk doel te bereiken, gebruiken ze geavanceerde technologie en hebben ze hun servers gebouwd rond open source-technologie.

BlueHost-betalingsopties

BlueHost accepteert alle belangrijke creditcards en betaalpassen, cheques voor bestellingen en postwissels (alleen inwoners van de VS) en natuurlijk PayPal.

PayPal is verreweg de handigste manier om uw rekeningen online te betalen. U hoeft alleen maar in te loggen op uw BlueHost-account en akkoord te gaan met de transactie. Dit alles met slechts een paar simpele klikken! PayPal is een van de meest vertrouwde, veiligste online betaalmethoden, dus u kunt er gerust op zijn dat u niet wordt opgelicht. Dus als u uw rekeningen online wilt betalen, is PayPal de beste keuze.

Op dit moment accepteert BlueHost alleen directe betalingen om uw betalingen met succes te verwerken. Dit betekent dat u een creditcard of bankrekening moet hebben die rechtstreeks is gekoppeld aan uw PayPal-account.

Door uw PayPal-account te gebruiken, gaat u ermee akkoord om deze in te stellen als uw standaardbetaalmethode voor al uw toekomstige automatische verlengingen op BlueHost. Natuurlijk kunt u de instellingen op elk moment aanpassen in uw PayPal-account.

Kort overzicht van PayPal

PayPal is een populaire online betalingsdienst waarmee u betalingen en overboekingen elektronisch kunt doen. Online geldoverboekingen zijn een handig en probleemloos alternatief voor het gebruik van traditionele papieren middelen zoals cheques of contant geld.

U kunt PayPal gebruiken voor het volgende:

  • Lever of ontvang geldbetalingen voor online veilingen en andere sites
  • Koop of verkoop producten / diensten
  • Stuur of ontvang financiële donaties
  • Geld wisselen met iedereen

Met een PayPal-account kunt u op veel verschillende manieren geld storten en opnemen. U kunt uw PayPal-rekening koppelen aan een bankrekening of creditcard / betaalpas naar keuze. Voor snellere transacties kunt u overwegen om uw account aan creditcards te koppelen. U kunt de betaling ook opnemen met uw geldautomaat.

PayPal biedt online verkopers, kopers, veilingsites en anderen een handige manier om transacties uit te voeren.

Aanmelden bij PayPal

Aanmelden bij PayPal is snel en eenvoudig. In eerste instantie hoeft u zelfs geen bankrekeninggegevens op te geven. U moet echter uw creditcardgegevens invoeren als u van plan bent de andere functies van PayPal te gebruiken. Dit is wat u moet doen als u van plan bent een PayPal-account te registreren:

  • Ga naar PayPal en klik op de Aanmelden knop in de rechterbovenhoek van de pagina.
  • Selecteer een accounttype en klik op Begin Er zijn twee soorten accounts: Koop met PayPal en Ontvang betalingen met PayPal.

Als u kiest voor Kopen met PayPal, wordt u gevraagd de benodigde informatie in te vullen. Bij deze laatste wordt u gevraagd om uw e-mailadres op te geven.

  • Voer uw contactgegevens (bijv. Naam, e-mailadres) en wachtwoord in. Uw wachtwoord moet minimaal 8 tekens bevatten om geldig te zijn. Als je klaar bent, klik je op de Ga akkoord en maak een account aan knop onder het formulier.
  • Beantwoord een beveiligingsvraag. Dit zou handig zijn als u ooit uw wachtwoord vergeet, hoewel vergeten wachtwoorden kunnen worden opgehaald.
  • PayPal stuurt u een bevestigingsmail. Klik gewoon op de link in het bericht om uw e-mailadres te bevestigen en uw account te activeren.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me