Kan ik een blog starten op FatCow?

Ja! �� FatCow maakt bloggen supergemakkelijk met hun 1-klik WordPress blog-setup. Plus…

Behalve dat het het populairste blog- en contentbeheerplatform ter wereld is, is WordPress zeer krachtig en gebruiksvriendelijk. Stel dat u vandaag een blog start op FatCow, met WordPress. Later besluit u dat u iets van uw site wilt verkopen. U kunt eenvoudig gratis een winkel aan WordPress toevoegen en bestellingen opnemen.

Ga vandaag nog aan de slag met een blog op FatCow. Het is gemakkelijk en betaalbaar, en als u van gedachten verandert, kunt u op elk moment annuleren en uw geld terugkrijgen omdat ze vertrouwen hebben in hun service.

Een blog is een informatie- of discussiepagina op internet met een aantal berichten van de auteur van de pagina. Het recente bericht wordt meestal als eerste weergegeven op een blogsite. In het verleden werd het webblog gemaakt door één auteur en heeft het meestal alleen betrekking op een bepaald onderwerp. Tegenwoordig kan een blogsite echter bestaan ​​uit verschillende onderwerpen of berichten die zijn gemaakt en bijgedragen door een aantal auteurs. Deze blogs met meerdere auteurs of MAB’s zijn normaal gesproken afkomstig van mediakanalen (kranten), universiteiten en belangenorganisaties. De meeste blogsites zijn interactief gemaakt waarbij de sitebezoekers hun commentaar of standpunt over het onderwerp van de blog kunnen achterlaten.

Wat zijn de verschillende soorten webblogs?

Webbloggers maken blogs met een doel voor ogen. Sommige blogs zijn geschreven als het persoonlijke dagboek van de blogger op internet. Het doel van andere blogs is om het publiek bekend te maken met dit specifieke merk of product. Wat het doel van de blog ook is, de belangrijkste redenen waarom ze zijn gemaakt, zijn om de mening van de auteur of de blogger over een bepaald onderwerp te geven, om informatie aan anderen te verstrekken en om feedback of commentaar van de sitebezoekers aan te moedigen.

De webblogs bestaan ​​uit tekst, video’s, foto’s en soms een link naar een andere blogpagina. Er zijn ook verschillende vormen van blogs en deze kunnen worden onderscheiden door de inhoud en de manier waarop de blog door de auteur is geleverd.

Persoonlijke blogs

Dit type blog ziet eruit als een online dagboek van een persoon of de auteur.

Microblogging

Kleine delen van de digitale inhoud worden op dit type blog geplaatst. Deze inhoud kan bestaan ​​uit korte video’s, foto’s, links, tekst en andere vormen van media.

Bedrijfs- en organisatieblogs

Deze blog is normaal gesproken gemaakt om zakelijke redenen. Dit kan privé zijn of binnen een bedrijf of organisatie worden gepubliceerd om de communicatie te ontwikkelen. Het kan ook extern beschikbaar worden gemaakt voor marketing, public relations of branding.

Genreblogs

Dit type blog richt zich op een specifiek onderwerp of onderwerp. Politieke blogs, reisblogs, modeblogs, juridische blogs, kunstblogs, muziekblogs en gezondheidsblogs zijn enkele voorbeelden van genreblogs.

Media Blogs

Deze blog bestaat uit verschillende vormen van media. Een blog met video’s wordt vlog genoemd en die met foto’s worden fotoblogs genoemd.

Apparaatblogs

De blog kan ook worden geclassificeerd en benoemd op basis van het apparaat waarmee het is gemaakt. Er wordt bijvoorbeeld een mobiele telefoon gebruikt om een ​​blog te maken, dit zou moblog kunnen worden genoemd.

Blogs met meerdere auteurs

De gebruikers verzinnen dit type blog in plaats van een individuele blogger. Dit betekent dat er meerdere auteurs betrokken zijn bij een bepaald onderwerp of blog.

Hoe kan FatCow u helpen bij het bouwen van uw blogsite?

Er zijn veel hostingproviders die u kunnen helpen als u geïnteresseerd bent in het opzetten van uw blogsite. Een van de vertrouwde en betrouwbare serviceproviders is FatCow.

FatCow heeft een aantal applicaties die u kunnen helpen bij het opzetten en beheren van uw webblog. Als je van fotobloggen houdt, biedt FatCow Pixelpost, een applicatie die je kan helpen je foto’s te exposeren en te organiseren zoals ze in een dagboek worden gepresenteerd. Via deze applicatie kunt u als beheerder ook uw foto’s uploaden en taggen. U kunt er ook beschrijvingen van maken voor elk van de foto’s die u heeft geüpload en de bezoeker van uw site kan ook opmerkingen achterlaten bij deze foto’s.

Hoe kun je Pixelpost op je blogsite installeren?

FatCow heeft een applicatie genaamd Pixelpost, waar iedereen die van fotobloggen houdt kan profiteren. Het installeren en gebruiken van deze applicatie kan door een beginner worden gedaan, aangezien het slechts een paar eenvoudige stappen omvat.

  •  Het eerste dat u moet doen, is naar het Hosting-configuratiescherm gaan en vervolgens op Website} Eenvoudige scripts klikken
  •  Blader vervolgens door de Scriptlijst totdat u Fotogalerijen ziet
  •  Selecteer Pixelpost in de lijst met beschikbare applicaties door op de naamlink te klikken
  •  Klik ten slotte op de knop Installeren om de installatie van de applicatie te starten
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me