Kan ik InMotion betalen met een bankpas?

Een van de voordelen van het hosten van uw website bij InMotion is dat het bedrijf u in staat stelt uw betalingen op verschillende manieren uit te voeren, hetzij via creditcards, debetkaarten of cheques. Met deze functie kunt u uw rekeningen betalen zonder het gedoe van contant geld bij u te hebben en aan de lijn te hoeven staan, gewoon om uw betalingen te doen, zoals decennia geleden de standaardprocedure was. Deze InMotion-betalingsfunctie biedt een gemakkelijke en probleemloze hostingervaring voor hun klanten, wat zelfs een groot pluspunt is, omdat het klanten in staat stelt hun terugkerende facturen te betalen zonder dat ze er constant aan hoeven te denken en de betaling handmatig te moeten uitvoeren.
Debetkaarten, ook wel bankkaarten genoemd, zijn plastic kaarten die worden uitgegeven door financiële instellingen zoals banken en worden geaccepteerd als betaalmiddel, in plaats van contant. Met de kaart kan de begunstigde, wanneer hij als betaling wordt gebruikt, opnemen van de door de gebruiker aangewezen bankrekening. Hoewel debetkaarten en creditcards hetzelfde gebruik en dezelfde functie hebben, verschillen ze afhankelijk van waar de begunstigde die betaling opneemt. Terwijl de debetkaart betaling mogelijk maakt door geld op te nemen van een aangewezen bankrekening, nemen creditcards geld op van een kredietlijn die is toegewezen aan de kaartgebruiker.

Hoe werkt de betaalpasbetaling van InMotion?

Debetkaartbetalingen voor uw InMotion-facturen betekent dat u InMotion toestaat om automatisch het benodigde bedrag op te nemen van de bankrekening die u hebt aangewezen. Dit betekent verder dat het bedrijf, eenmaal geautoriseerd om de opname te doen, geen aanvullende toestemming van u nodig heeft voor de volgende maandelijkse betalingen. U kunt dit proces gebruiken om al uw InMotion-facturen te betalen, inclusief alle aanvullende services die u mogelijk later moet kopen. Deze bepaling staat duidelijk vermeld in de Servicevoorwaarden van InMotion Hosting, sectie 6.l.
InMotion accepteert kaarten van alle grote bankinstellingen en creditcards onder Discover, MasterCard, Visa en American Express.

Welke stappen moet ik nemen om InMotion met mijn bankpas te kunnen betalen?

Het is zo eenvoudig om uw pinpasoptie te gebruiken om InMotion-rekeningen te betalen. In feite wordt de keuze gemaakt tijdens het aanmeldingsproces en daarom zullen we ons ten behoeve van deze discussie concentreren op het aanmeldingsproces. Wat u moet doen, is deze enkele eenvoudige stappen volgen:

 •  Bezoek de startpagina van InMotion met URL www.inmotionhosting.com;
 •  Beweeg in de bovenste menubalk over “WEB HOSTING” en selecteer vervolgens uw gewenste hostingoplossing door erop te klikken in het vervolgkeuzemenu;
 •  Als u erop klikt, gaat u naar een pagina waar u de aangeboden pakketten te zien krijgt, samen met de bijbehorende functies en prijzen. Onder elk pakket staat een blauw tabblad “Bestel nu”. Klik op een die overeenkomt met uw keuze;
 •  Vervolgens wordt u gevraagd een pakket te kiezen met een bijbehorende betalingswijze. Kies door op de knop te klikken en klik vervolgens op “Doorgaan”;
 •  U wordt nu gevraagd om Domain Name Options te kiezen. Het is belangrijk dat u uw domeinnaam opgeeft in het weergegeven vak en vervolgens op “Doorgaan” klikt;
 •  Op de volgende pagina wordt u verteld of de domeinnaam nog beschikbaar is of niet. Klik op het tabblad “Doorgaan” in de rechterbenedenhoek.
 •  Als u op de knop “Doorgaan” klikt, gaat u naar de factureringspagina. U moet alle vereiste informatie verstrekken op de meegeleverde dozen. Onderaan de pagina staat de subkop van het vak Betalingsinformatie. Hier kunt u beslissen hoe u uw InMotion-rekeningen wilt betalen. Bij betalingsopties wordt u gevraagd te kiezen tussen de soorten kaarten die u wilt gebruiken.
 •  Geef de benodigde kaartinformatie op, zoals het kaartnummer, de vervaldatum en de handtekeningcode. De handtekeningcode is het 3- of 4-cijferige nummer op de achterkant van uw kaart.
 •  Zodra de informatie is ingevoerd, plaatst u een vinkje bij ‘Ik ga akkoord’ onder de ondertitel van de overeenkomst en klikt u vervolgens op ‘Account kopen’. Het is belangrijk dat u slechts één keer op het tabblad klikt, aangezien een aantal keer klikken het aantal keren kan aangeven dat u het wilt kopen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een bankpas om uw InMotion-rekeningen te betalen??

Betalen via uw debetkaarten en / of creditcards biedt veel voordelen voor u en het hostingbedrijf. Hieronder staan ​​enkele van de meest voorkomende voordelen van het gebruik van uw bankpas om uw rekeningen te betalen.

 •  De betaling gebeurt automatisch, wat betekent dat er geen kans is dat u vergeet uw maandelijkse hostingrekening bij het bedrijf te betalen.
 •  Het is niet nodig om de maandelijkse betaling van rekeningen te vergemakkelijken.
 •  Debetkaarten bieden betere beveiligingsopties omdat u uw creditcardgegevens niet herhaaldelijk via internet hoeft in te voeren, waardoor uw account wordt beschermd tegen mogelijke diefstal en andere criminele activiteiten.
 •  U kunt kaarten gebruiken van alle grote bankinstellingen en financiële instellingen zoals Visa, American Express, Discover en MasterCard.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me