Kan ik InMotion betalen met Paypal?

Accepteert InMotion betalingen via PayPal?

Veel mensen denken misschien zelfs dat InMotion geen betalingen via PayPal accepteert. De reden voor dit verkeerde idee is dat, in tegenstelling tot andere hostingbedrijven waar u automatisch de keuze krijgt of u uw factuur wilt betalen via creditcard of PayPal tijdens het registratieproces, de PayPal-optie nooit te vinden is in de factureringssectie tijdens het registratieproces . Omdat de PayPal-optie niet zichtbaar is op de uitcheckpagina, hebben veel mensen gedacht dat InMotion geen betalingen via PayPal accepteert.
Niets is echter verder dan de waarheid. De waarheid is dat InMotion betalingen via PayPal accepteert, hoewel de optie onzichtbaar is gebleven op hun whpg-pagina. Een paar jaar geleden was dat idee doorgekomen, maar InMotion begon sinds begin 2013 betalingen via PayPal te accepteren, maar heeft de optie tot nu toe niet openbaar gemaakt.

Hoe kan ik InMotion betalen via PayPal?

In tegenstelling tot andere hostingbedrijven waar de optie om PayPal te gebruiken al is bepaald tijdens het aanmeldingsproces, vooral tijdens het whpg-proces, is de PayPal-optie van InMotion net een jaar geleden begonnen en nog niet eens openbaar gemaakt. Om PayPal te kunnen gebruiken om InMotion Hosting te betalen, moet u deze paar eenvoudige stappen volgen:

 •  Bezoek de startpagina van InMotion met URL www.inmotionhosting.com;
 •  Beweeg in de bovenste menubalk over “WEB HOSTING” en selecteer vervolgens uw gewenste hostingoplossing door erop te klikken in het vervolgkeuzemenu;
 •  Als u erop klikt, gaat u naar een pagina waar u de aangeboden pakketten te zien krijgt, samen met de bijbehorende functies en prijzen. Onder elk pakket staat een blauw tabblad “Bestel nu”. Klik op een die overeenkomt met uw keuze;
 •  Vervolgens wordt u gevraagd een pakket te kiezen met een bijbehorende betalingswijze. Kies door op de knop te klikken en klik vervolgens op “Doorgaan”;
 •  U wordt nu gevraagd om Domain Name Options te kiezen. Het is belangrijk dat u uw domeinnaam opgeeft in het weergegeven vak en vervolgens op “Doorgaan” klikt;
 •  Op de volgende pagina wordt u verteld of de domeinnaam nog beschikbaar is of niet. Klik op het tabblad “Doorgaan” in de rechterbenedenhoek.
 •  Als u op de knop “Doorgaan” klikt, gaat u naar de factureringspagina. U moet alle vereiste informatie verstrekken op de meegeleverde dozen. Onderaan de pagina staat de subkop van het vak Betalingsinformatie.
 •  Hier kunt u beslissen hoe u uw InMotion-rekeningen wilt betalen. Betalingsopties zullen u vragen om te kiezen tussen de soorten kaarten die u wilt gebruiken of “Inkooporder of Cheque”
 •  Kies de optie “Bestelling of controle”.
 •  Zodra de informatie is ingevoerd, plaatst u een vinkje bij ‘Ik ga akkoord’ onder de ondertitel van de overeenkomst en klikt u vervolgens op ‘Account kopen’. Het is belangrijk dat u slechts één keer op het tabblad klikt, aangezien een aantal keer klikken het aantal keren kan aangeven dat u het wilt kopen.
 •  Nadat u op het tabblad “Aankoopaccount” hebt geklikt, neemt u contact op met de verkoopondersteuning van InMotion Hosting via livechat of gratis telefoon 888-321-4678 en vraagt ​​u de vertegenwoordiger dat u de betaling liever via Paypal doet. U ontvangt dan binnen enkele minuten een betalingslink via e-mail.

Wat zijn de voordelen van het betalen van InMotion via PayPal?

Het betalen van uw InMotion Hosting-rekeningen via PayPal biedt een aantal voordelen. Deze voordelen zijn onder meer:

 •  Paypal is een van de snelste, veiligste en gemakkelijkste manieren om uw rekeningen te betalen.
 •  Paypal is zo flexibel dat u zelfs uw krediet kunt gebruiken om via Paypal te betalen, naast uw bankrekening en bankpas.
 •  Het is gratis te gebruiken.
 •  U kunt het gebruiken om internationale betalingen en transacties te verzenden en te ontvangen.
 •  U kunt uw creditcardgegevens verbergen wanneer u Paypal gebruikt.
 •  Met het bedrijf kunt u al uw transacties online volgen.

Waarom is PayPal niet opgenomen in de InMotion-betalingsopties?

De reden waarom PayPal niet is opgenomen in de InMotion-betalingsopties is kostenbesparing. U ziet dat, hoewel PayPal geen lidmaatschapskosten vereist, het 4% van de totale rekening in rekening brengt, terwijl creditcardmaatschappijen slechts 0,5% tot 1% in rekening brengen. Dit betekent dat InMotion tot $ 5 per factuur bespaart als klanten een creditcard of bankpas gebruiken. Het bedrag dat de InMotion bespaart, wordt geïnvesteerd in hun webhostinginfrastructuur en klantenservice voor een betere webhostingservice.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me