Kan ik mijn site overzetten vanuit InMotion?

Als u uw door InMotion gehoste website wilt overzetten naar een andere webhostingprovider, maar u twijfelt of de overdracht mogelijk is, is het antwoord op uw vraag ja. Ja, u kunt uw website die nu wordt gehost bij InMotion zeker overdragen aan een andere webhost.
Hoewel de overdracht echter heel goed mogelijk is, moet duidelijk worden gemaakt, of het nu gaat om een ​​overdracht die u wilt of gewoon om uw abonnement met InMotion-hosting op te zeggen. Hoewel geen enkele hostingprovider het idee zou waarderen dat hun klanten overstappen naar een andere hostingprovider, zullen bijna alle hostingproviders u de vrijheid geven om weg te stappen van hun hostingservice en u zelfs te helpen waar ze kunnen. Wat betreft de vraag of u uw huidige en actieve abonnement kunt opzeggen, is het belangrijk op te merken dat elke klant die zijn abonnement wil opzeggen dit op elk gewenst moment kan doen door de klantenservice hierover te informeren. Hostingbedrijven vergoeden zelfs hun klanten volgens hun ondertekende overeenkomst en volgens de duur van de hosting van de website.
Het is ook belangrijk om te begrijpen dat uw domeinregistratie / -beheer niet hetzelfde is en los staat van uw hostingservice. Het overdragen van de domeinbeheerrechten heeft op geen enkele manier invloed op uw hostingaccount dat actief blijft. De enige manier om het hostingaccount te deactiveren is door opzegging.

Wat moet ik doen om mijn site van InMotion Hosting over te dragen?

Om het annuleringsproces te starten of om het proces van het verhuizen van uw domein weg van InMotion-hosting te starten, vereist het bedrijfsbeleid dat u een verzoek indient dat uw domein wordt vrijgegeven. Het verzoek moet in de vorm van een e-mail komen en moet worden verzonden naar [email protected] Hetzelfde verzoek zou moeten komen met uw accountverificatie en uw e-mailadres van de beheerder. De briefaanvraag zal het domeinregistratieproces een vliegende start geven, aangezien deze nodig zijn om het domein voor u te ontgrendelen. Voor alles is het echter belangrijk dat u de domeinprivacy van uw domein verwijdert om het ontgrendelingsproces te beïnvloeden.

Zodra het domein is vrijgegeven en u de autorisatiecode al heeft verkregen, die u ontvangt via uw beheerders-e-mail, kunt u doorgaan naar uw nieuwe domeinregistreerder en het domeinoverdrachtproces starten.
Normaal gesproken duurt het 7-10 dagen voordat de overdracht is voltooid, hoewel de tijd van voltooiing varieert, afhankelijk van de registrar. Het is ook belangrijk dat u weet dat wanneer DNS-wijzigingen worden aangebracht of domeinen worden overgedragen, een DNS-propagatieperiode van ongeveer 7-24 uur wordt waargenomen terwijl de wisselaar plaatsvindt.

Welke stappen moet ik volgen voor en tijdens het overdrachtsproces?

Het vinden van een nieuwe host voor uw website en het overzetten naar een nieuwe webhost kan een goede stap voorwaarts zijn voor uw website of een enorme stap achteruit. Om er zeker van te zijn dat u geen spijt zult hebben en geen spijt zult hebben van de verhuizing die u net heeft gedaan, moet u ervoor zorgen dat uw website precies is wat u gaat doen. Hier zijn enkele basisaanbevelingen die klanten voor en tijdens het overdrachtsproces moeten doen. Dit zijn:

 •  Eerst en vooral moet u de meest geschikte webhostingprovider selecteren door ze te vergelijken met uw huidige provider. Overwegingen moeten zijn:
 •  Het gebruikte besturingssysteem; is het compatibel met de vereisten van uw website;
 •  De vereisten voor schijfruimte; en
 •  De bandbreedte;
 •  U moet een back-up maken van alle bestanden van uw bestaande website door al uw oude accountbestanden te downloaden. U kunt FTP-toegang gebruiken of exporteren met phpMyAdmin, afhankelijk van welke werkt. Zoek in de regel dan een uitzondering naar een host die FTP-toegang biedt.
 •  Zorg ervoor dat je e-mails kunt ontvangen door goed te controleren of je e-mails nog werken en actief zijn.
 •  Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u ervoor zorgt dat uw website- en domein-e-mailaccounts actief zijn tijdens het overdrachtsproces door uw bestaande webhostingaccount open te houden totdat het proces is voltooid.
 •  Zodra alles is voltooid, vergeet dan niet om uw account bij InMotion-hosting te annuleren.

Wat zijn de gebruikelijke redenen waarom mensen weggaan bij hun hostingbedrijf?

Er zijn zoveel redenen als er zoveel individuen of bedrijven zijn waarom ze willen afstappen van hun huidige webhostingbedrijf. Het varieert van de zeer eenvoudige tot de meest complexe redenen. Deze redenen zijn onder meer:

 •  De klant kan teleurgesteld en ontevreden zijn over de service.
 •  Het bedrijf heeft mogelijk meer bronnen nodig, zoals opslagruimte en bandbreedte, evenals de behoefte aan meer applicaties, iets dat hun vorige host kan bieden.
 •  De klant heeft het misschien moeilijk gevonden om het bedrag van de maandelijkse rekeningen te betalen en heeft mogelijk ergens een beter pakket tegen een betere prijs gevonden.
 •  De klant kan niet tevreden zijn met de klantenservice.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me