LiquidWeb recensie

9.2 Algemene beoordeling
Krachtige VPS, WP en Dedicated Hosting

Als een beheerd webhostingbedrijf heeft LiquidWeb deze ruimte gedomineerd en beschikt het momenteel over 3 volledige datacenters en meer dan 30.000 klanten verspreid over meer dan 150 landen. Hun innovatieve, hoogwaardige en klantgerichte webhostingoplossingen zijn gelaagd met premium klantenondersteuning. Ze zijn geschikt voor bedrijven over het hele spectrum, van kleine ondernemingen tot multinationals.

PROS
 • Verscheidenheid aan webhostingoplossingen
 • Uitzonderlijke klantenondersteuning
 • Gratis migraties
 • Robuuste datacenters
 • Proactieve monitoring de klok rond
 • Innovatieve reeks tools en services
CONS
 • Sterk geprijsd
 • Geen gedeelde hosting
9.4 Blogbeoordeling

Prijs
$ 34,5


Wil je een blog starten en weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken of waar je het wilt hosten? Maak je geen zorgen, want dit is een pad dat door veel beginnende bloggers wordt bezocht. Hoewel het waar is dat de markt overspoeld is met veel opties voor bloghosting, kan het selecteren van de juiste nogal een stressvolle en overweldigende taak zijn.

LiquidWeb is een van ‘s werelds toonaangevende merken op het gebied van bloghosting. Ze hebben duizenden site-eigenaren van over de hele wereld geholpen hun blogs op hun platform te verankeren. Een ding waar u zeker van kunt zijn, is dat uw inhoud en uw blog altijd veilig zijn met LiquidWeb. Dit komt door de proactieve aanpak die het bedrijf gebruikt om problemen te voorkomen in plaats van te wachten totdat ze optreden om te reageren.

Het WordPress-platform waarop LiquidWeb uw blog host is uitgerust met proactieve zorg bestaande uit:

 • Malwaremonitor
 • Monitor na back-up
 • Pre-PHP upgrade-monitor
 • Pre-plug-in upgrade-monitor

Andere voordelen die u zult genieten met het webhostingpakket van LiquidWeb zijn onder meer:

Geoptimaliseerde laadsnelheden – Om snellere laadsnelheden voor uw blogpagina’s te garanderen, gebruikt LiquidWeb technieken zoals beeldcompressie, caching op de hele site en vertraagd laden van afbeeldingen.

Gegarandeerde uptime – Om uw blog te allen tijde zichtbaar te maken voor uw doelgroep, hebben het ondersteuningsteam en de back-endtechnici verschillende back-uplagen aangebracht.

Centraal beheer van meerdere blogs – LiquidWeb heeft een sterke samenwerking met iThemes en dit betekent dat u meerdere blogsites kunt beheren op dezelfde manier als u er één beheert.

Met LiquidWeb kiest u een partner die gemakkelijk te bereiken is en u kan helpen de prestaties te maximaliseren en u de mogelijkheid biedt om uw hostingarchitectuur te schalen naarmate uw publiek groeit.

 • Voor het hosten van 10 sites of meer (niet voor beginners)
 • Geoptimaliseerde laadsnelheden
 • Gegarandeerde beschikbaarheid
 • Centraal beheer van meerdere blogs
 • Beheer maar liefst 100 sites zo gemakkelijk als u er één kunt beheren. Implementeer updates op tonnen sites met een enkele klik.

.


Geldteruggarantie
10x vergoeding
Schijfruimte
100 GB – 300 GB
Domeinnaam
N.v.t.
9,9 Toegewijde beoordeling

Prijs
$ 189


Als u een e-commerce website met veel verkeer heeft, heeft u een hostingoplossing nodig die u de best mogelijke prestaties biedt. LiquidWeb heeft veelzijdige dedicated server hosting-oplossingen die zowel Linux als Window-gebaseerd zijn. Deze servers garanderen u 100% netwerk-uptime 24/7 proactieve echoloodmonitoring, serververharding via ServerSecure en Heroic Support.

U heeft de flexibiliteit om te kiezen uit een vooraf geconfigureerde, volledig beheerde bundel of een oplossing op maat waarmee u de controle over uw eigen dedicated servers kunt overnemen, maar toch ondersteuning krijgt.

Voordelen van Dedicated Server Hosting

Een dedicated server hosting-oplossing biedt tal van voordelen en waar voor uw geld. Enkele van de opvallende aspecten zijn:

Enkele en dubbele processorservers

De servers met één processor bieden klanten een vergrendelde beveiliging en hoge prestaties voor elke website. Dit pakket is geweldig voor databasehosting, bestandsserverslangen en sites met veel verkeer. Hun prijzen beginnen bij $ 199 per maand.

De dubbele processor biedt daarentegen meer verwerkingskracht om zelfs de meest veeleisende sites te bedienen. U kunt kiezen voor dedicated servers met dubbele processor als u veel sites host of als u een grote databasehostingoplossing wilt. Het goedkoopste pakket voor de dubbele processor begint bij $ 399 per maand.

CloudFlare CDN

LiquidWeb geeft haar klanten zonder extra kosten het volledige beheer van een van de meest robuuste CDN’s ter wereld. Dit helpt bij het verhogen van uw sitesnelheid en beveiliging.

Ingebouwde back-ups

Elke dedicated server heeft een ingebouwde lokale back-up. Bovendien kunt u via het Guardian Backup-systeem een ​​extra laag back-upbescherming aanschaffen.

Verbeterde beveiliging

Om ervoor te zorgen dat uw websitebronnen inclusief klantgegevens veilig zijn, bevat LiquidWeb ServerSecure bij elke aankoop van een dedicated server.

Conclusie

Met een team van oplossingsarchitecten heeft LiquidWeb alles in huis om u te ondersteunen met functierijke oplossingen die continu worden bijgewerkt en professioneel worden beheerd. Het enige punt van zorg is de hoge prijs die voor deze oplossingen in rekening wordt gebracht. Maar zoals bij elke kwaliteitsservice betaalt u voor wat u krijgt.

 • GRATIS inkomende bandbreedte en keuze van besturingssysteem
 • Intel Xeon met 4-28 cores en 8 GB – 125,8 GB RAM
 • Razendsnelle SSD-opslag in RAID1 of RAID10
 • Configuraties op maat met SSD’s en instant provisioning
 • Gratis CloudFlare CDN, back-ups, DDoS-bescherming en ServerSecure ™ verbeterde beveiliging

.


Geldteruggarantie
10x vergoeding
Schijfruimte
250 GB – 500 GB SSD
Domeinnaam
N.v.t.
9.8 VPS-beoordeling

Prijs
$ 59


De virtual private server (VPS) hostingoplossing die door LiquidWeb wordt aangeboden, is misschien wel een van de meest populaire onder hun klanten. Een van de redenen hierachter is dat hun plannen beginnen tegen een veel lagere prijs in vergelijking met de andere en het is het enige toegangsvenster tot de premium hostingoplossingen van LiquidWeb na de stopzetting in april 2016 van hun gedeelde hosting.

Klanten met een VPS-hostingoplossing hebben toegang tot zowel Linux- als Windows-platforms en genieten van de flexibiliteit van keuze uit een breed scala aan besturingssysteemsjablonen, waaronder Ubuntu, Fedora, Debian, CentOS 6,7 en Windows Server 2012 R2. Hoewel VPS-hosting centraal wordt beheerd, zorgt LiquidWeb er ook voor dat klanten toegang hebben tot zelfbeheerde opties.

Voordelen van Managed VPS Hosting

Deze oplossing biedt u de prestaties van een dedicated server enerzijds en de flexibiliteit van cloudhosting anderzijds.

De verscheidenheid aan abonnementen zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u zoekt op het gebied van prestaties en prijzen. Er zijn 2 GB, 4 GB, 8 GB virtuele privé-serverplannen, variërend van 2 tot 8 kernprocessors en tot 300 GB SSD schijfruimte.

Alle VPS-hostingplannen worden ondersteund door een 100% Amerikaanse Heroic Support die 24/7 beschikbaar is via e-mail, chat en telefoon.

Vergeleken met hun concurrenten zoals Amazon, DigitalOcean en Rackspace, onderscheidt LiquidWeb’s VPS zich. De VPS-hostingoplossing wordt geleverd met een gratis domeinnaam, een gratis SSL-certificaat, evenals een cPanel, webhost-manager en plesk.

LiquidWeb VPS Hosting Niet-duurzame Cons

Prijs valt op als de grootste belemmering voor klanten die naar deze hostingoplossing willen migreren. Het goedkoopste pakket onder VPS kost $ 59 per maand. Als u de upgrades zoals bandbreedte, besturingssysteem, dagelijkse back-up en toevoeging van IPS overweegt, zult u zeker meer uitgeven.

Voor een beginner ziet het kennisbankgedeelte er willekeurig uit en behandelt het huidige trends waar iedereen doorheen kan zoeken. Als de categorieën kunnen worden uitgebreid zodat klanten toegang hebben tot referentiegidsen en antwoorden op basis van hun hostingpakketten, kan dit nuttig zijn.

Conclusie

Zoals altijd is de servicekwaliteit van LiquidWeb eersteklas, maar heeft een relatief hoog prijskaartje. Als u op zoek bent naar uptime, betrouwbaarheid en premium hardware en de kosten geen probleem zijn, dan is dit een lovenswaardige provider.

 • Verschillende plannen om aan uw eisen te voldoen
 • Uitzonderlijke prestaties en flexibiliteit van servers
 • 100% in de VS gevestigde heroïsche ondersteuning

.


Geldteruggarantie
10x vergoeding
Schijfruimte
40 GB – 300 GB
Domeinnaam
N.v.t.
9.3 Beoordeling van WordPress

Prijs
$ 34,5


Vloeiend op de populariteit van WordPress, koos LiquidWeb ervoor om zich te specialiseren in dit content management systeem en WordPress hosting aan te bieden. Kortom, het bedrijf biedt een conciërgeservice waarbij de technische aspecten van het beheren van uw WordPress intern door LiquidWeb worden afgehandeld. Het idee achter deze hostingoplossing is om u een zorgeloze ervaring te bieden, zodat u zich 100% kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Voordelen van beheerde WordPress-hosting

WordPress hosting is geweldig en bij LiquidWeb is het nog spannender. Tot de voordelen van deze oplossing behoren:

Razendsnelle snelheden – De beheerde WordPress-hostingservers zijn speciaal geconfigureerd voor WordPress. Zelfs als uw website een piek in het verkeer ervaart, veranderen de snelheden niet.

Inhoud en siteveiligheid – Het LiquidWeb-team van experts werkt om te voorkomen dat problemen de prestaties van uw website beïnvloeden. Ze bieden proactieve zorg aan alle sites onder de WordPress-hostingoplossing. Ze hebben een malwaremonitor, een back-upmonitor, een pre-plugin-upgrademonitor en een pre-PHP-upgrademonitor.

Eenvoudig sitebeheer – De samenwerking tussen LiquidWeb en iThemes heeft het voor klanten relatief eenvoudig gemaakt om een ​​bundel websites te beheren alsof ze er een beheren. Met een enkele klik kunt u een reeks updates op heel veel websites implementeren.

Plug-in-updates – De beheerde WordPress-hostingoplossing bij LiquidWeb helpt bij het bijwerken van plug-ins. Ze gaan zelfs een stap verder om de updates voor u te testen met behulp van de modernste visuele vergelijkingstools om ervoor te zorgen dat er niets is veranderd. Pas nadat de updates zijn goedgekeurd, worden ze van kracht op uw site.

De nadelen

In termen van kosten is het duur om u te abonneren op de beheerde WordPress-hostingoplossing van LiquidWeb. Het goedkoopste abonnement dat het bedrijf aanbiedt, is $ 119 per maand.

Omdat de serverarchitectuur is aangepast voor het WordPress-platform, kan het een uitdaging zijn om een ​​andere website te gebruiken, die niet op het WordPress-platform is gebaseerd.

Vonnis

Als u het soort website-eigenaar bent die niet graag de controle aan iemand anders geeft, dan is deze hostingoplossing niets voor u. Anders is de beheerde WordPress-hostingoplossing van LiquidWeb een van de beste qua prestaties.

 • Razendsnelle snelheden
 • Inhoud en siteveiligheid
 • Eenvoudig sitebeheer
 • Plug-in-updates

.


Geldteruggarantie
10x vergoeding
Schijfruimte
100 GB – 300 GB
Domeinnaam
N.v.t.

LiquidWeb is een beheerd webhostingbedrijf dat vanaf 1997 actief is in dit domein en momenteel opschept over 3 volledige datacenters en meer dan 30.000 klanten verspreid over meer dan 150 landen. Als een van de formidabele krachten in de webhosting-industrie, heeft LiquidWeb een niet-aflatende toewijding getoond aan het ontwerpen en uitrollen van enkele van de beste hostingproducten gelaagd met premium klantenondersteuning.

Met 20 jaar ervaring achter de rug heeft LiquidWeb de transformaties in de tech-industrie meegemaakt, waaronder de tech-bubble van begin jaren 2000. Vanaf het bescheiden begin heeft het bedrijf zijn webhostingservices uitgebreid en gediversifieerd om tegemoet te komen aan bedrijven over het hele spectrum, van kleine ondernemingen tot multinationals.

Wanneer u op zoek bent naar een webhostingbedrijf, is een van de aspecten die u niet over het hoofd kunt zien, hoe gefundeerd het bedrijf is in termen van breedte en diepte van de services die het biedt. LiquidWeb heeft zich als autoriteit op dit gebied gevestigd door meer te bieden dan alleen de hostingbenodigdheden. Het assortiment omvat:

 • Beheerde WordPress-hosting
 • Virtual Private Server (VPS) -hosting
 • Toegewijde hosting
 • Cloud Hosting

Om de bovengenoemde producten te ondersteunen, biedt het bedrijf ook diensten aan zoals opslag en back-up, netwerkdiensten, softwarediensten, bewakingsdiensten, beveiligingsdiensten, mailhosting en logbeheer. Met de belofte om betrouwbare webhostingoplossingen te bieden, heeft het bedrijf meer dan 400 ondersteunende medewerkers ter plaatse in dienst om zijn steeds groter wordende wereldwijde klantenbestand bij te wonen..

De voordelen van LiquidWeb

Er is veel gezegd over de moeilijkheden die potentiële klanten doormaken om een ​​webhostingoplossing te vinden die bij hun zakelijke behoeften past. In grote mate heeft LiquidWeb wat nodig is op het gebied van productportfolio, klantenservice en bezorgkanalen om aan uw behoeften op het gebied van webhosting en internetoplossingen te voldoen. Onder de gebieden waar LiquidWeb uitblinkt, zijn:

Verscheidenheid aan webhostingoplossingen

LiquidWeb heeft voetafdrukken in elk van de productcategorieën van webhosting, behalve voor gedeelde webhosting. Zo bieden hun cloud hosting-oplossingen bedrijven het voordeel van hun infrastructuur opschalen als reactie op een toename van het verkeer. Dit is met name van cruciaal belang bij bedrijven die seizoensverkopen hebben en wiens prestaties worden beïnvloed door de opwaartse en neerwaartse wendingen van de bedrijfscycli.

Vanwege de informatiebeveiliging en het risico op uitval van servers kunt u er de voorkeur aan geven een fysieke server te huren om uw website te hosten. LiquidWeb heeft speciale hosting die u garandeert dat alleen uw website op de server wordt gehost en u dus geen bronnen met iemand deelt. Met deze service is het onwaarschijnlijk dat uw website trager wordt.

Als u op zoek bent naar een deel van zowel dedicated hosting als shared hosting, dan is de virtual private server (VPS) hostingoplossing bij LiquidWeb waarschijnlijk de beste keuze. Aangezien elke virtual private server bepaalde hardwarebronnen met anderen deelt, beschikt u over een specifiek deel van de computerbronnen. Als zodanig kunt u er zeker van zijn dat geen van uw hostingburen uw site zal neerhalen. Er zijn verschillende plannen onder de VPS-hosting met de goedkoopste kosten vanaf $ 59 per maand.

Of je nu een startup bent of een gevestigde multinational, een van de fundamentele waarheden die je niet kunt weerleggen, is het feit dat WordPress geleidelijk de Google van webbouwplatforms wordt. De populariteit van WordPress zorgde ervoor dat LiquidWeb managed WordPress-hosting aanbood. Via deze hostingoplossing neemt het bedrijf de taak op zich om al uw WordPress-installaties up-to-date te houden en uw site te beschermen tegen dreigende beveiligingsdreigingen en mazen die hackers kunnen misbruiken.

Ongeacht uw branche, bedrijfsschaal en niche, de kans is groot dat u een van deze hostingoplossingen uiterst nuttig zult vinden.

Uitzonderlijke klantenondersteuning

Als er een aspect is waar LiquidWeb trots op is, is hun 24/7/365 Heroic Support ter plaatse met meer dan 400 technici. Dit team heeft zowel Windows- als Linux-gecertificeerde technici die beschikbaar zijn via telefoon of livechat met een reactietijd van minder dan 59 seconden. Ze hebben ook een uitgebreide kennisbank voor het geval je er doorheen wilt bladeren.

In een wereld waar klantenondersteuning wordt geautomatiseerd en serviceproviders steeds vaker de niet-menselijke interface gebruiken, helpt het om een ​​team van deskundige professionals te hebben die klanten kunnen helpen. LiquidWeb scoorde hierin groot.

Gratis migraties

Heeft u uw website ooit gehost bij een provider die u letterlijk voor losgeld houdt en betaling voor u eist om naar hun servers te migreren? Welnu, LiquidWeb is verder gegaan dan dat. In feite hebben ze een team dat stand-by staat om u te helpen bij uw huidige host. Migratie van webhosting kan een relatief mistig proces zijn en tenzij u kwaliteitsondersteuning krijgt, kunt u gefrustreerd raken. Via een live chat kun je hierbij terecht bij LiquidWeb.

Robuuste datacenters

LiquidWeb heeft 3 particuliere datacenterfaciliteiten. Deze faciliteiten worden dag en nacht bemand door hoogopgeleide technici en bieden daarmee een van de snelste reactietijden die de industrie ooit heeft gezien.

Bovendien hebben de datacenters talrijke zones voor extra redundantie en zijn ze uitgerust met redundante stroom-, koelnetwerk- en beveiligingssystemen. Wat dit voor u als bedrijf betekent, is dat u er zeker van kunt zijn dat uw informatie op elk moment veilig is. Het falen van één datacenter heeft geen invloed op uw gegevensbeveiliging en websiteprestaties.

Proactieve monitoring de klok rond

De essentie van het hebben van een website is dat je online kunt blijven. Afhankelijk van de omvang van uw bedrijf en de afhankelijkheid van het internet, kan zelfs een minuut offline offline enorme verliezen opleveren. LiquidWeb heeft een uitzonderlijk bewakingssysteem dat bekend staat als Sonar Monitoring en dat letterlijk het web scant op problemen. Mocht het monitoringteam een ​​probleem opmerken, dan zullen ze het proactief aanpakken zodat u niet beseft dat er ooit een probleem is geweest. De monitoring is grondig en raakt aan zowel software- als hardwarecomponenten.

Innovatieve reeks tools en services

Voor elk van hun hostingomgevingen heeft LiquidWeb tools ontwikkeld die de hostingervaring opwindend maken voor hun klanten. Bedrijven krijgen toegang tot een gebruiksvriendelijke beheerconsole waarmee ze op elk moment op de hoogte kunnen blijven van het reilen en zeilen op zowel server- als website-niveau. Onder deze tools zijn:

 • Continue back-ups – Het kan niet genoeg worden benadrukt dat gegevensveiligheid van het grootste belang is in uw bedrijfsvoering. Via hun Guardian Backup & Recovery-oplossing levert LiquidWeb uitzonderlijke off-site back-ups die continu de volledige configuratie van uw systeem vastleggen, zodat u toegang hebt tot alle herstelinformatie die u nodig heeft.
 • One-Click Installaties – Als u een blog wilt starten of gewoon uw website live wilt nemen, kunt u met één klik eenvoudig uw website opzetten en laten werken. Enkele van de scripts die u kunt vinden, zijn WordPress, Drupal, Magento, MediaWiki en Joomla.
 • Beheerinterface – LiquidWeb erkent dat sommige klanten doe-het-zelvers zijn en dat ze graag zelf dingen willen beheren. Dit is de reden waarom ze, naast de 24/7 ondersteuning die ze geven, u ook toegang geven tot uw website-statistieken en factureringsinformatie, servers maken en nog veel meer doen via hun interactieve beheerinterface.
 • Beveiligingsdiensten– LiquidWeb neemt de veiligheid van gegevens serieus. Ze bieden PCI-compliance, SSL-certificaten, firewalls en veilige VPN’s, zodat u op elk moment beschermd kunt zijn. De voordelen die u kunt halen uit dergelijke hoogwaardige beveiligingsmaatregelen, is dat verkeer dat naar uw site komt erop kan vertrouwen dat ze interactie hebben en de informatie op een veilige portal achterlaten. Nu de veiligheid voor de klant in gevaar komt en identiteitsdiefstal toeneemt, helpt het om te vertrouwen op een serviceprovider die voldoet aan alle beveiligingsnormen.

Waarom LiquidWeb misschien niet voor jou is

Veel gezegd over de positieve kanten van LiquidWeb, is het nu tijd om naar de keerzijde van deze webhostingprovider te kijken. Er zijn een paar dingen die LiquidWeb min of meer ongewenst maken.

Sterk geprijsd

Bedrijven die op zoek zijn naar webhostingoplossingen hebben meestal bepaalde doelen die ze willen bereiken en een daarvan is de prijsstelling. Aangezien geen enkele beslisser zijn keuze uitsluitend op prijsbepaling baseert, is het een belangrijk onderdeel. LiquidWeb heeft uitstekende eersteklas hostingoplossingen en eersteklas ondersteuning. Hun prijzen zijn echter een beetje hoger in vergelijking met hun concurrenten en buiten bereik, vooral voor startende bedrijven en persoonlijke pagina’s.

Houd rekening met het volgende om u een beeld te geven van hun prijzen:

 • Managed dedicated serveroplossingen beginnen bij $ 199 per maand. Het hoogste pakket onder deze hostingoplossing is de speciale bundel die u 64 GB RAM, 5 TB bandbreedte, 1 TB SATA back-upschijf en een primaire schijf van 2 × 250 GB SSD biedt, allemaal voor $ 509 per maand.
 • VPS-hosting – Deze oplossing heeft 4-abonnementen met de minste $ 59 per maand en de hoogste $ 219 per maand.
 • Cloud hosting – Dit begint bij $ 159 per maand en hun hoogste abonnement kost $ 309 per maand. In vergelijking met hun concurrenten is LiquidWeb prijzig en dit verhindert mogelijk dat mensen toegang krijgen tot hun diensten.

Geen gedeelde hosting

LiquidWeb stopte met hun gedeelde hostingplan en het dichtst bij deze is de virtual private server hosting. Hoewel shared hosting zijn eigen nadelen heeft, vinden bedrijven die eraan komen en die niet zoveel middelen hebben voor website-onderhoud, het handig. Dit komt grotendeels omdat de kosten worden gedeeld en als zodanig betaalt elke website-eigenaar een beetje om zijn website op de server te hebben.

De reden die LiquidWeb gaf voor het stopzetten van shared hosting in april 2016 is dat het hun focus wilde beperken tot het aanbieden van producten op maat voor ondernemers met complexe vereisten. Het shared hosting platform is verkocht aan Deluxe Hosting, een leider in shared hosting platform. Startups en persoonlijke websites worden hierdoor opnieuw benadeeld.

Het komt neer op

Als u een bedrijf bent dat klaar is om te gaan, geeft LiquidWeb u de echte deal in webhosting. Hun krachtige hardware en een ondersteuningsteam waar u altijd op kunt rekenen, zijn een belangrijk verkoopargument. Het feit dat ze hun servers bezitten in plaats van ze met andere webhostingproviders te delen, is een gamechanger omdat hun focus nu is verschoven naar het bouwen van nieuwe oplossingen om uw leven gemakkelijker te maken en uw websites veiliger.

Als u echter een klein bedrijf bent met onvoldoende financiële slagkracht, wilt u misschien wat meer winkelen voor de juiste aanbieder van webhostingoplossingen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me