Midway – Responsive Travel WP Theme Gedetailleerde beoordeling

De reisindustrie is nu een van de grootste en snelstgroeiende industrieën ter wereld, met miljarden dollars aan maandelijkse transacties wereldwijd. Het is alleen logisch voor individuen en bedrijven om deze mogelijkheid te omarmen en een goed inkomen te genereren via reisgerelateerde bedrijven zoals reisbureaus, hotels, resorts, spa, enz..

Er zijn heel veel geweldige WordPress-reisthema’s en gebruikers – vooral de nieuwe – kunnen gemakkelijk in de war raken welke ze moeten kiezen. Gelukkig voor jou ben je op de juiste plek beland, want vandaag gaan we de zoektocht voor je gemakkelijk maken door enkele van de beste premium reisthema’s te presenteren die perfect zijn voor de door jou gekozen niche. Een van de best verkopende WordPress-thema’s op de ThemeForest-markt is de Midway – Responsive Travel WP Theme. Op dit moment heeft het zelfs 4,5 sterren! Dus wat maakt het een strak WordPress-thema voor reis- en lifestyle-websites? Laten we eens kijken in deze gedetailleerde beoordeling van Midway – Responsive Travel WP Theme!

Overzicht

Het Midway – Responsive Travel WP-thema is een prachtig vormgegeven premium WordPress-reisthema met een pixel-perfect ontwerp dat ideaal is voor elke reisgerelateerde blog of website. Het is een bestverkopend thema, ontwikkeld en ontworpen door ThemeForest Elite Author, Themex. Het is een gebruiksvriendelijk thema met veel aanpassingsmogelijkheden en zit boordevol krachtige tools voor het maken en beheren van een reis- of boekingswebsite. Het thema is 100% responsief, compleet met 4 aangepaste berichttypes en schuifregelaars om uw site er nog professioneler uit te laten zien.

Midway is gemaakt met reisgerelateerde blogs en websites in gedachten. Het wordt geleverd met een boekingsformulier en betalingsfunctie die hotels en resorts bijzonder nuttig zullen vinden, evenals aangepaste berichttypen, die elk hun eigen velden en bewerkingstools hebben. Er is een handige galeriemanager, een op bestemmingen gebaseerd categoriefilter voor rondleidingen en meer. Het beheren van belangrijke reisfuncties zoals rondreizen, incentives, fotogalerijen, klantengetuigenissen en diavoorstellingen is slechts een kinderspel!

Ontwerp

De Midway – Responsive Travel WP Theme Combineert moeiteloos elke vorm van media- en tekstinhoud in één pakket. Het is speciaal ontworpen voor reisbureaus, reisorganisaties en all-inclusive vakantiebedrijven, waaronder hotels en resorts. Het pixel-perfecte ontwerp en de manier waarop het uw inhoud benadrukt, inspireert avontuur voor al uw klanten en sitebezoekers. De afgebeelde afbeeldingen worden weergegeven in een polaroidstijl die je op de een of andere manier herinnert aan de oude tijd dat reisfoto’s werden gekoesterd als familieherinneringen. Ondertussen is de startpagina mooi verdeeld in secties, met goed gebruik van witruimte om uw inhoudsgebied te markeren. U kunt ook een verfrissende achtergrondafbeelding toevoegen die niet alleen een mooie visuele aantrekkingskracht op uw site toevoegt, maar er ook gemakkelijk uitziet.

Met een prachtige homepage die vorm en functie combineert, is Midway uw sleutel om de beste keuze te worden voor reizigers en toeristen. U kunt licht zijn op tekstinhoud maar zwaar op promotiewaarde, met niet alleen verbluffende afbeeldingen van verschillende reisbestemmingen, maar ook een widget voor het boeken van vluchten en accommodatie en een bloggedeelte. Met een grote verscheidenheid aan ontwerpen kunt u eenvoudig uw inhoud, rondreizen en speciale aanbiedingen organiseren. Als u nieuwe bestemmingen wilt toevoegen, kunt u dat eenvoudig doen met foto-integratie op volledige grootte en tekstinhoudssjablonen. Hiermee kunt u uw beste aanbiedingen vooraf laten zien en kunnen uw klanten en bezoekers eenvoudig door de informatie klikken die ze nodig hebben voor specifieke bestemmingen.

Midway wordt ook geleverd met een pagina met aanbevolen berichten waar uw beste inhoud wordt weergegeven in een middelgrote miniatuurlijstweergave. Elk bericht wordt geleverd met een grote afbeelding en een koptekst van een videopost, samen met een groot tekstinhoudsgebied. Het thema is klaar voor widget en zijbalk, met een aantal vooraf gebouwde widgetgebieden zoals nieuwsbrief, sociale media en geselecteerde berichten, onder andere.

Maar hoewel de kracht van Midway ligt in het sterke promotionele ontwerp, wordt het ook geleverd met een bloggedeelte voor degenen die graag hun ervaringen en avonturen willen delen. Het heeft een strakke en eenvoudige witte lay-out bovenop rich media-integratie, waardoor het het ideale thema is voor een interactief reisblog of een online community voor reizigers. Blogs zijn tegenwoordig belangrijk, vooral voor reisorganisaties, omdat het waarschijnlijk is dat u klantbeelden en hun verhalen zou toevoegen, samen met getuigenissen en recensies van de verschillende tours en bestemmingen. We zouden graag meer blogopties en -functies zien om meer persoonlijkheid aan het thema toe te voegen, maar over het algemeen is het geschikt voor diegenen die niet overwegen om de blogsectie een centraal punt op hun site te maken.

Over het algemeen is Midway net zo stijlvol als functioneel. Het toevoegen van uw beste diensten of uw meest aanlokkelijke promotionele afbeeldingen en het bouwen van een winstgevende online hub voor rondreizen is binnen handbereik met dit geweldige thema!

Belangrijkste kenmerken

Met de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van het Midway – Responsive Travel WP Theme kunt u eenvoudig uw eigen reis- en lifestyle-website maken. Een van de belangrijkste verkoopargumenten is het ingebouwde paneel met thema-opties, waar u lettertypen, kleuren, achtergronden, schuifregelaars, paginalay-outs volledig kunt aanpassen en wijzigen, zijbalken kunt maken en meer. Kortom, u kunt zowat alles in dit thema wijzigen om het uw eigen te maken!

U kunt ook de ingebouwde aangepaste berichttypen gebruiken voor galerijen, schuifregelaars, getuigenissen en rondleidingen. Elk van deze aangepaste berichttypen wordt geleverd met zijn eigen tools en velden. Met het Tours-type van Tours kunt u bijvoorbeeld informatie toevoegen voor de bestemming, de duur en de duur van een tourpakket, inclusief een gedetailleerder dagschema, een knop Nu kopen, enz. Hiermee kunt u eenvoudig een functionele en professionele website.

Wil je weten wat Midway nog meer voor je in petto heeft? Hier is een volledige lijst met functies:

 • Volledig responsief
 • Paneel met thema-opties
 • 4 aangepaste berichttypen
 • Tours-pagina (raster, lijst of dropdown)
 • 3 vooraf gebouwde paginalay-outs
 • Dia’s
 • 2 soorten schuifregelaars (Simple of Motion)
 • Schuif links
 • Ingesloten video
 • Galerijen
 • Getuigenissen
 • 4 aangepaste gebruikersformulieren (zoeken, boeken, vraag, contact)
 • 3 aangepaste widgets (nieuwsbrief, Twitter-feed, geselecteerde berichten)
 • Boeking en betalingen
 • Onbeperkte zijbalken
 • Shortcodes-editor
 • Bouwer van gebruikersformulieren
 • Google Analytics-integratie
 • Demo-inhoud inbegrepen
 • Klaar voor vertaling

Natuurlijk biedt Themex kwaliteitsondersteuning voor al hun premium thema’s, inclusief Midway. Dus als u een probleem met het thema tegenkomt, kunt u eenvoudig naar het ondersteuningsforum gaan, uw aankoopcode gebruiken om u te registreren en om hulp vragen aan de auteur van het thema. We raden u aan om eerst bestaande supporttickets en documentatie te lezen voordat u een ticket indient.

Voors en tegens

Als u op zoek bent naar een WordPress-thema dat niet alleen een verbluffend ontwerp en een onderscheidend uiterlijk heeft, maar ook zeer aanpasbare opties en eersteklas ondersteuning heeft, dan kunt u niet fout gaan met het Midway – Responsive Travel WP-thema. Maar ontdek vooral de voor- en nadelen van het gebruik van een betaald reisthema zoals Midway.

Voordelen
 • Premium-thema’s zoals Midway worden ook geleverd met premium-ondersteuning via forum, e-mail, telefoon, enz.
 • Premium-thema’s worden vaker bijgewerkt dan hun gratis tegenhangers, waardoor uw site wordt beschermd tegen beveiligingsbedreigingen en bugs.
 • Midway wordt geleverd met tal van kant-en-klare paginalay-outs die u kant-en-klaar kunt gebruiken om de functionaliteit van uw site uit te breiden.
 • Midway is zeer aanpasbaar, zodat u eenvoudig een unieke look en feel kunt creëren voor de door u gekozen zakelijke niche.
 • Premium-thema’s worden geleverd met geweldige plug-ins en veel ingebouwde functionaliteiten zoals schuifregelaars, afbeeldingsgalerijen, portfolio, blogsectie en meer.
Nadelen
 • Premium-thema’s hebben een prijs, dus u moet geld uitgeven om het te krijgen, wat mogelijk niet geschikt is voor mensen met een beperkt budget.
 • Sommige premium-thema’s doorlopen niet het officiële beoordelingsproces van WordPress, in tegenstelling tot gratis thema’s. Erger nog, sommige betaalde opties negeren en voldoen niet aan de ontwikkelingsstandaard van WordPress.
 • Met als doel het meest veelzijdige premiumthema te worden, zijn sommige thema’s vooraf geladen met veel functies en add-ons die voor sommige gebruikers misschien niet nodig zijn, waardoor het thema zwaar en opgeblazen wordt.

Nu u de mogelijke voor- en nadelen kent van het gebruik van een betaald thema zoals Midway, is het uiteindelijk uw beslissing of u ervoor kiest of gewoon genoegen neemt met een gratis thema. Ten eerste, als je een krap budget hebt en gewoon een eenvoudige website wilt bouwen of als je een blog wilt maken als hobby, is het kiezen van een gratis thema misschien een betere optie. Voordat u een WordPress-thema kiest, kunt u het beste eerst de functies en functionaliteiten controleren en nagaan of het aan uw behoeften voldoet. Zoek ook een thema dat gemakkelijk te gebruiken en aan te passen is. En natuurlijk moet het thema compatibel zijn met de nieuwste WordPress-versie en soepel werken met plug-ins. Met deze in gedachten kunt u eenvoudig uw opties verfijnen en het perfecte thema vinden voor uw reis- en lifestyle-website!

Eindoordeel – Een strak en veelzijdig thema voor reis- en vrijetijdslocaties

De Midway – Responsive Travel WP Theme is duidelijk ontworpen voor reis- en lifestyle-websites. Het heeft een goed ontworpen startpagina waarmee u pittoreske bestemmingen kunt laten zien om sitebezoekers in klanten te veranderen. Het is volledig responsief en gemakkelijk aan te passen, en het zit boordevol met de juiste tools voor het beheren, boeken en doorzoeken van tours. Hoewel het een zeer eenvoudige lay-out heeft met de standaardversie, is er veel potentieel gezien de juiste aanpassingen. Het is moeilijk om fouten te vinden in dit thema, en het is waarschijnlijk de reden waarom veel gebruikers ervoor kiezen het te kiezen boven elk ander WordPress-reisthema op de markt. Dus als u hoog en laag zoekt naar een gestroomlijnd WordPress-thema voor reis- en lifestyle-websites, is het Midway – Responsive Travel WP-thema misschien wel uw antwoord.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me