Names.co.uk Review

Namen.co.uk of gewoon Namesco is een in het VK gevestigd bedrijf dat al bijna twee decennia actief is in de hosting- en domeinsector. Naast webhosting biedt het ook andere e-commerceoplossingen zoals e-mailhosting, website bouwen, dedicated servers, VPS, onder andere.

Als korte achtergrondinformatie over het bedrijf, Namesco maakt deel uit van het Europese conglomeraat Dada Group, dat tal van hosting- en reclamebedrijven onder zijn vleugels heeft. Names.co.uk is gevestigd in Worcester, hoewel Dada kantoren heeft in andere delen van Europa, zoals Italië, Spanje, Frankrijk, Ierland, Nederland en Portugal. Names.co.uk richt zich voornamelijk op Britse kleine bedrijven. Bekijk onze lijst met de beste webhostingproviders in het VK.

Logo van Names.co.uk Web Hosting
UPTIME
965
SNELHEID
938
ONDERSTEUNING
935
PRIJS
929
KENMERKEN
965
GROEN
975
INNOVATIEF
938

Snelheid en betrouwbaarheid – We testten hun server uit Dallas, TX en de laadtijd was een indrukwekkende 2,99 seconden bij een paginagrootte van 1,4 MB. Namesco heeft een gegarandeerde uptime van 99,9%, zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat hun sites 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar zijn zonder downtime.

Namesco heeft onlangs zijn doorbraak geïntroduceerd SSD platform. De nieuwe gelaagde opslag van NetApp vergemakkelijkt de verplaatsing van de meest populaire gegevens in een website naar SSD-opslag. Hierdoor worden gegevens nog sneller aan de eindgebruiker geleverd.

Het Apache-webhostingplatform van Namesco is ook versterkt met de F5 Viprion-load balancer, die een omgekeerde proxy fungeert en netwerkverkeer verdeelt over sommige servers. Door deze verbetering kan de website-hostingprovider zijn klanten een ononderbroken ervaring bieden.

Bovendien heeft de hostingprovider onlangs extra functies toegevoegd die zijn ontworpen om hun klanten meer waar voor hun geld te geven. Er is een ruimere keuze aan gratis domeinnamen aangeboden door Namesco. Namesco-klanten kunnen hun websites en klanten ook beter beschermen met een SSL-certificaat dat een jaar lang gratis is. Namesco is er ook trots op dat het de eerste Britse hostingprovider is die een PHP 7 op een gedeelde hostingomgeving. Dit was nadat het bedrijf zwaar had geïnvesteerd in zijn datacenter, inclusief het upgraden van de hardware.

Volgens de firma is het voordeel van de PHP-versie hostingpakketten dat het directory-specifiek kan zijn. Klanten kunnen dus PHP 5.6 blijven gebruiken op hun websites, terwijl ze nog steeds een test kunnen uitvoeren voor de volgende iteratie van hun websites in een submap die draait op PHP 7 zonder zich zorgen te hoeven maken over de impact die het zou hebben op de huidige websites.

Kenmerken – De hostingpakketten van Namesco worden beschreven in een eenvoudige taal, dus het zou zelfs voor niet-technische gebruikers gemakkelijk zijn om de voorwaarden te begrijpen. Er wordt ook veel hulp geboden aan niet-technische gebruikers.

Er zijn vier pakketten aangeboden door Namesco: starter, professional, premium en platinum. Er zijn drie betalingsplannen of voorwaarden voor deze pakketten: maandelijks, één jaar en twee jaar. De vergoedingen zijn lager in de looptijd van één jaar en het laagst in het contract of de overeenkomst van twee jaar.

Het startpakket is bijvoorbeeld slechts 48 pond met het eenjarige plan of ongeveer 3,99 pond per maand. Het professionele pakket kost slechts £ 72 per jaar of ongeveer £ 5,99 per maand. Het premiumpakket is gekoppeld aan £ 114 per jaar, of ongeveer £ 9,50 per maand. Dan kost het platinapakket 210 pond per jaar of ongeveer 17,50 pond per maand.

Maar als u genoegen neemt met het maandelijkse pakket, is het startersplan £ 5,99 per maand; het professionele pakket is bijna £ 9. Het premiumpakket is £ 19 vergeleken met de £ 15 per maand in het eenjarige arrangement, terwijl het platinapakket £ 35 per maand is.

Zowel de starters- als de professionele abonnementen hebben de basisfuncties die eigenaren van kleine bedrijven zouden willen van een hostingplan. Zoals je zou verwachten van de twee goedkoopste abonnementen, zijn er limieten aan de opslag en database. Zelfs de e-mailaccounts zijn beperkt: 10 voor het startpakket en 100 voor het professionele pakket.

Het starterspakket is beschikbaar op Linux of Windows. De rest van de pakketten zijn beschikbaar als plannen met twee platforms. De webruimte op het startpakket is beperkt tot 50 GB, terwijl er voor de drie andere pakketten onbeperkte webruimte is.

Het startpakket kan slechts één domein hosten. Het professionele pakket kan maximaal vijf domeinen hosten, terwijl er geen limieten zijn voor het aantal domeinen dat wordt gehost in de platina- en premiumpakketten.

Ongeacht het plan dat u gebruikt, Namesco belooft het volgende: onbeperkte bandbreedte, 24/7 ondersteuning in het VK en een uptime-garantie van 99,9 procent. U kunt ook toegang krijgen tot uw hostingtools via het aangepaste configuratiescherm. Bovendien worden uw vaak gebruikte gegevens opgeslagen op de snelle SSD’s van Namesco.

Een van de belangrijkste verkoopargumenten van Namesco is de onbeperkte bandbreedte die het biedt. Deze aanbieding is beschikbaar voor elk webhostingpakket van het bedrijf. Het is voorspelbaar dat het zijn klanten vraagt ​​om in overweging te worden genomen bij hun gedeelde hostingburen. Ze vragen klanten ook om zich te houden aan het beleid voor acceptabel gebruik van het bedrijf.

Als de website van een klant een enorme hoeveelheid verkeer trekt die de prestaties van de andere websites op het gedeelde hostingcluster van Namesco kan beïnvloeden, kan het bedrijf die website verplaatsen naar zijn eigen of cloudservers.

Bovendien worden alle vier webhostingpakketten geleverd met een gratis domeinnaam en gratis installaties met één klik van algemene contentmanagementsystemen (CMS) zoals Joomla en WordPress.

Abonnees van het Namesco-abonnement krijgen ook tot 40 procent korting op stockafbeeldingen van Shutterstock. Dit is een geweldig aanbod waar website-eigenaren van moeten profiteren, omdat deze afbeeldingen hun website tot leven kunnen brengen.

Een van de belangrijkste dingen voor website-eigenaren is de ondersteuning die ze krijgen van hun webhostingprovider.

Veiligheid – Namesco begrijpt dat beveiliging een van de grootste zorgen is van website-eigenaren of beheerders. Het weet ook dat veel hackers steeds geavanceerder worden in hun methoden om persoonlijke gegevens te verkrijgen, waardoor hun klanten kunnen worden blootgesteld aan het stelen van gegevens. Het bestrijdt dit dus door een FTP-slot te introduceren.

Ondersteuning – Op de website van Namesco staat een telefoonnummer prominent vermeld. Helaas staan ​​technici niet de hele dag paraat. Klanten kunnen op weekdagen tussen 8 uur ‘s ochtends en 7 uur’ s avonds bellen en in het weekend van 10 uur ‘s ochtends tot 6 uur’ s avonds.

Maar als daar een zilveren randje aan zit, dan is het wel de verkorte wachttijd bij gesprekken. Volgens Namesco’s Twitter-handvat, de gemiddelde wachttijd voor een telefoon is 1 minuut en 30 seconden. Klanten moeten misschien gewoon andere dingen doen, zoals het controleren van hun e-mail of het opstellen van een bericht terwijl ze wachten op hun beurt om te worden geholpen door het klantenondersteuningspersoneel van Namesco.

Over Twitter gesproken, het Twitter-account van het bedrijf is actief. Sommige klanten gaan daarheen om met de webhostingprovider te communiceren en hun problemen of zorgen door te geven. De Twitter-beheerder van het bedrijf vraagt ​​klanten meestal om directe berichten te sturen, zodat ze gedetailleerde instructies naar hun klanten kunnen sturen.

Tot op heden heeft het Twitter-account van Namesco meer dan 2.000 volgers.

Als Twitter niet jouw ding is, zijn er andere manieren om contact op te nemen met de website-hostingprovider. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenondersteuning via hun online configuratiescherm dat toegankelijk is op http://admin.names.uk. Het is ook te bereiken via andere social media kanalen zoals Google Plus en Facebook.

Er is ook een ondersteuningscentrum op de Namesco-website waar klanten kunnen bladeren als ze meer willen weten over de hostingoplossingen die ze van plan zijn te krijgen, of als ze problemen hebben waarvan ze denken dat ze ze kunnen oplossen zonder de hulp van het ondersteuningsteam van Namesco te vragen.

In dit gedeelte van de website kunnen klanten snelstartgidsen downloaden voor het online configuratiescherm, domeinnamen beheren, e-mails beheren en hun domein hosten.

Het zelfstudiegedeelte is erg handig voor klanten, vooral degenen die niet zeker weten welke hostingpakketten ze hebben gebruikt op de website, of die willen weten hoe ze hun hostingplannen kunnen maximaliseren.

Technisch

 • 99,9% uptime-garantie
 • 1-klik installaties
 • SSD-opslag
 • Gratis en directe installatie
 • Linux, Windows of beide
 • Gloednieuw Datacenter, gelegen in Thames Valley
 • Zeer veilige datacenters
 • Ze gebruiken PHP 7 in shared hosting

 • We hebben er geen gevonden

Ondersteuning

 • 24/7 technische ondersteuning
 • Eigen ontwikkelaars en systeembeheerders
 • Gratis dagelijkse back-up
 • Ondersteuning in het VK
 • Online ondersteuningscentrum

 • Heb geen live chat-ondersteuning
 • Telefonische ondersteuning werkt niet 24/7 (van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur)

Prijzen

 • GRATIS domeinnaam
 • Gratis Fotolia-credits
 • Online winkel en winkelwagen

 • Begint vanaf £ 3,99 / m.
 • Een beetje duur voor meerdere sites (£ 9,50 / m.)

Backend Review

Namesco heeft onlangs zijn controlepaneel vernieuwd met als doel het voor klanten gemakkelijker te maken om te gebruiken of te configureren. Namesco had klachten ontvangen dat de bedieningspanelen er gedateerd en onhandig uitzien. Het bedieningspaneel is nu eenvoudiger en sneller te gebruiken op alle apparaten.

De grote verandering in Namesco heeft betrekking op twee gebieden waar klanten zich het meest zorgen over maken: nieuwe facturering en verlengingen. Het configuratiescherm presenteert nu de twee gebieden als een enkele paginatoepassing. De pagina is geoptimaliseerd zodat klanten gemakkelijk de status van hun gekochte abonnementen kunnen bekijken en een bepaalde dienst kunnen vinden.

Conclusie

Names.co.uk heeft redelijk redelijke tarieven voor hostingpakketten. Het dient ook goed zijn hoofddoel: Britse kleine bedrijven met personeelsleden die niet echt goed thuis zijn in de technische aspecten van het runnen van een website. Als zodanig hebben de pakketten functies die zakenmensen en personeel ten goede komen die niet genoeg tijd en kennis hebben om zich te concentreren op de technische aspecten van het beheren van een website.

De grootste kritiek op deze hostingprovider is het gebrek aan 24/7 klantenondersteuning, wat vrij standaard is bij de meeste website-hostingproviders. Afgezien van die zorg is Namesco een goede webhostingprovider voor kleine bedrijven met een beperkt budget voor websitehosting en personeel met beperkte kennis van het onderhouden van een website. We raden je ten zeerste aan om de Siteground-recensie te lezen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me