Offshore hosting – Wat is het en wat zijn de voordelen?

Offshore Hosting is een soort niche-hosting. Offshore Hosting werkt net als traditionele hosting. Maar het komt met een twist. Laten we de wending direct kennen voordat we voor de complete Offshore Hosting-gids gaan.

Offshore hosting, lees meer

De twist is dat bij Offshore Hosting uw website zich in een datacenter ver van uw locatie bevindt. De redenen waarom men voor Offshore Hosting zou kiezen, zijn talrijk. Het hebben van auteursrechtelijk beschermde inhoud, DMCA-inhoud, websites voor volwassenen, hackwebsites en zijn een paar belangrijke redenen. Deze optie heeft de voorkeur van degenen die niet willen dat hun website legaal wordt afgesloten en die moeilijker te traceren of te contacteren zijn.

Wat zijn de belangrijkste punten van Offshore Hosting?

De server moet zich op een afgelegen locatie bevinden

Dit is de belangrijkste vereiste die Offshore Hosting definieert. Technisch gezien is het elke keer dat een website die wordt gehost bij een buitenlandse webhostingprovider Offshore Hosting, maar het doel is anders. Niet alle hostingproviders laten u dergelijke websites hosten. Vaak voldoen deze hostingproviders aan de internationale wetten.

Geen naleving van DMCA

DMCA is een Amerikaanse auteursrechtwet. DMCA staat voor Digital Millennium Copyright Act. Hoewel dit een Amerikaanse wet is, voldoen de meeste buitenlandse webhostingproviders aan deze wet. Daarom, alleen omdat u uw website host bij een buitenlandse webhostingprovider, betekent dit niet dat u de inhoud mag hosten die in strijd is met de wet. Omdat, als een webhostingprovider voldoet aan DMCA, er juridische stappen tegen u kunnen worden ondernomen. Zorg er daarom voor dat u een webhostingprovider kiest die niet voldoet aan de DMCA-normen als u auteursrechtelijk beschermde inhoud of andere inhoud die in strijd is met de wet wilt hosten.

Niet alles is toegestaan ​​in Offshore Hosting

Alleen omdat Offshore Hosting kan worden gebruikt om de DCMA en andere wetten aan te pakken, wil dat nog niet zeggen dat u alles kunt doen wat u wilt. DDoS-scripts, Brute Force-activiteiten waarmee iemand toegang krijgt tot het systeem van iemand anders en kwaadaardige activiteiten kan uitvoeren.

Welk type Offshore Hosting te kiezen?

Het kiezen van het type Offshore Hosting is net als het kiezen van normale webhostingtypen. Daarom hangt het type webhosting af van de website of webtoepassing die u wilt uitvoeren en de specifieke vereisten. Net als bij traditionele webhosting hangt het kiezen van offshore hosting ook af van meerdere factoren zoals benodigde opslagruimte, bandbreedte, verkeer op uw website, etc. Als u net begint, heeft u Offshore Shared Hosting nodig. Naarmate uw vereisten toenemen, kunt u kiezen voor geavanceerde opties zoals Offshore VPS of Offshore Dedicated Hosting.

Beste offshore webhosts

Nu u weet wat Offshore hosting is en de voordelen ervan ten opzichte van normale webhosting. De volgende stap die volgt is het kiezen van een goede webhost die Offshore-hostingservice en -plannen aanbiedt.

Als het gaat om het runnen van een website die vertrouwelijke inhoud aanbiedt, zijn de hostingvereisten een beetje anders dan bij normale hosting.

Offshore webhosts moeten u toestaan ​​om de verboden inhoud te hosten. Stel, je woont in India en je wilt een website met pokerspel. Aangezien poker en casino in India en andere Aziatische landen verboden zijn, is het niet mogelijk om uw website op een Aziatische server te hosten. Dit is waar Offshore Hosting erg handig is.

Offshore webhosts hebben een gevoel van anonimiteit. Omdat de meeste Offshore Hosting-providers meestal veel soorten betalingsopties aanbieden. En u kunt de betalingsoptie kiezen die de kans verkleint dat uw identiteit wordt blootgelegd.

Aangezien uw website wordt gehost op een buitenlandse server, zal de kans op wereldwijde blootstelling zeker toenemen. En dit is de beste optie als je in een land woont waar je veel moet betalen voor webhosting. U kunt overstappen naar elke buitenlandse webhostingprovider die webhosting aanbiedt tegen een zeer goedkope prijs.

Daarnaast zijn andere belangrijke aspecten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een goede offshore-host:

  • Goede uptime en prestaties

Zorg ervoor dat als de webhost een goede uptime en prestatie levert, u uw website altijd snel wilde laten draaien en geen verkeer zou verliezen door downtime of slechte prestaties.

  • Betrouwbare technische ondersteuning

De goede Offshore-webhosts bieden een breed scala aan ondersteuningsmethoden, zoals livechat, telefoon en e-mail. Zorg ervoor dat u afrekent voor webhosts waarvan bekend is dat ze snelle responstijden bieden.

  • Veilige servers

Ten slotte is het van cruciaal belang om uw websites op beveiligde servers te hosten. Zorg ervoor dat u controleert op hosts die firewallbescherming, antivirussoftware, siteback-ups en andere beveiligingsfuncties bieden die bescherming bieden tegen hackers, systeemcrashes, malware en onopzettelijk gegevensverlies.

Laten we enkele van de beste webhosts bekijken die Offshore-hostingservice aanbieden. Hieronder staan ​​de populairste en meest betrouwbare offshore-webhosts, rekening houdend met de hierboven genoemde factoren.

1. Hostinger

Hostinger Goedkope Offshore hosting

Hostinger biedt verschillende hostingplannen die ook offshore-hosting ondersteunen. Omdat ze servers hebben in meerdere datacenters over de hele wereld, is het mogelijk om uw account indien nodig over te dragen naar andere datacenters.

Dus als u een offshore hostingplan, shared hosting, VPS of Cloud wilt kiezen, biedt Hostinger dat aan! en we garanderen dat u bij Hostinger in goede handen bent.

LEES DE REVIEW VAN HOSTINGER

2. Pronk7

Flaunt7 beste offshore hosting

Flaunt7 de beste DMCA Ignored Hosting en Offshore hostingprovider en het staat in onze top 2de aanbevelingslijst onder de Beste Offshore hostingproviders. Flaunt7 is een Indiase hostingprovider die verschillende webhostingplannen aanbiedt voor het hosten van uw WordPress-blogs, afbeeldingengalerijen en zelfs e-commerce-websites. Het bedrijf biedt een van de beste en betaalbare DMCA-genegeerde webhosting ter wereld en is ook gespecialiseerd in het bieden van vrijheid van meningsuiting / pers.

Flaunt7 biedt 5 uitgebreide pakketten die voldoen aan de hostingvereisten van bijna elk soort online bedrijf. Offshore Shared Hosting vanaf $ 0,99 per maand gaat omhoog naar $ 137 / maand, inclusief superieure middelen en topprestaties.

LEES FLAUNT7 REVIEW

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me