Overzetten van uw website van BlueHost naar WebHostingHub

Kan ik mijn door BlueHost gehoste website overzetten naar een webhostingshub?

Als u al een website heeft die wordt gehost door BlueHost en u deze op de een of andere manier wilt overdragen aan een andere webhostprovider zoals Web Hosting Hub, dan is het bedrijf u graag van dienst en van dienst.

Web Hosting Hub (of kortweg The Hub) is een van de beste en meest vertrouwde webhostingbedrijven die klanten ondersteunen en helpen bij het overzetten of migreren van hun website door gratis diensten aan te bieden. Als klap op de vuurpijl bieden ze een “geen downtime-overdrachtsproces”, wat betekent dat uw website nooit enige downtime zal ervaren terwijl het daadwerkelijke overdrachtsproces plaatsvindt.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het overzetten van uw site van BlueHost naar Web Hosting Hub, omdat het eenvoudig en gemakkelijk is. Het kan even duren voordat het hele proces is voltooid, maar het proces zelf is geen rocket science.

De meest gebruikelijke methode om uw site over te zetten, is door uw oude bestanden en datum te downloaden met behulp van een FTP-client en ze vervolgens te uploaden naar Web Hosting Hub.

Waarom kiezen voor Web Hosting Hub?

Er zijn veel redenen waarom mensen besluiten hun website (s) over te dragen naar een ander webhostingbedrijf. Deze redenen variëren, sommige kunnen zelfs de toekomst van de website en misschien zelfs het bedrijf zelf beïnvloeden.

Waarom u Web Hosting Hub moet kiezen uit de honderden webhostingbedrijven in de branche, het antwoord is dat dit bedrijf een van de toonaangevende leveranciers is van hoogwaardige webhostingservices, vooral wat betreft snelheid en betrouwbaarheid. Het is de beste keuze voor veel website-eigenaren en webontwikkelaars, dankzij hun uitmuntende klantenondersteuning en ultrasnelle servers – factoren die erg belangrijk zijn voor webmasters. Al deze, plus vele andere coole en handige functies, zijn inbegrepen in hun hostingplannen – en ze hebben een zeer concurrerende prijs. Dit geeft Web Hosting Hub de nodige voorsprong op andere webhostingbedrijven.

Wat u moet weten voordat u uw website naar Web Hosting Hub overzet

Er zijn enkele dingen die u moet weten voordat u overweegt uw website over te zetten van BlueHost naar Web Hosting Hub, en dat omvat het volgende:

 • Het overdrachtsproces is alleen van toepassing op domeinen met .com, .net, .org, .biz ,. .us en .info extensies;
 • Dat het hele overdrachtsproces tot 10 dagen kan duren;
 • U kunt geen wijzigingen aanbrengen in de WHOIS-informatie, wat betekent dat er geen contactwijzigingen meer zijn, geen naamservers / DNS-wijzigingen nadat de overdracht is begonnen;
 • U kunt geen account overdragen dat de periode van 60 dagen nog niet is verstreken voor nieuw aangemaakte domeinen en 45 dagen voor vernieuwde domeinen. Als uw domein van toepassing is op een van deze twee, wordt het ten zeerste aanbevolen dat u wacht op de 60 dagen of een periode van 45 dagen die eindigt voordat u uw site overdraagt.
 • Migreren naar een andere webhostingprovider zal alleen het domein overdragen en heeft op geen enkele manier invloed op uw databases of de bestanden van uw site en andere belangrijke informatie.

Uw website overzetten van BlueHost naar Web Hosting Hub

Als u uw website wilt overdragen van BlueHost, moet u een paar eenvoudige stappen volgen. Deze stappen zouden moeten werken waar u maar wilt om uw site over te zetten.

 1. Log in op uw BlueHost-configuratiescherm.
 1. Klik op Domeinbeheer.
 1. Klik op de domeinnaam om deze te markeren. Tabbladen verschijnen aan de rechterkant van het scherm.
 1. Van de SLOT tabblad, ontgrendel het domein.
 1. Schakel privacy-instellingen uit op de PRIVACY
 1. Wijzig de naamservers in de NAAMSERVERS tabblad om uw website naar de nieuwe naamservers te verwijzen.

[Notitie: Doe dit niet tenzij u klaar bent om ALLE services naar de nieuwe server te laten verwijzen.]

 1. Van de TRANSFER EPP tabblad, pak de EVP / autorisatiecode.U moet deze code tijdens het overdrachtsproces aan Web Hosting Hub geven.
 1. Zorg ervoor dat de contactgegevens correct en bijgewerkt zijn.Dit kan via de CONTACTEN Deze informatie bevat details voor de registrant, beheerder en facturering. Het e-mailadres van de beheerder moet worden bijgewerkt, aangezien er een bevestigingsmail per e-mail wordt verzonden, samen met de autorisatiecode en de tijdelijke URL.
 1. Van de Domeinbeheer, klik op het domein dat u wilt overzetten en klik vervolgens op OVERSCHRIJVING EPP U zou twee links op de pagina moeten zien: één om de overdracht goed te keuren en de andere om deze te weigeren.

[Notitie: Als u de links niet kunt vinden, kan dit betekenen dat Web Hosting Hub geen overdrachtsverzoek naar uw e-mailadres heeft gestuurd.]

 1. Klik op het tabblad om de overdracht goed te keuren. Het overdrachtsproces moet onmiddellijk beginnen.Het hele overdrachtsproces kan minimaal 3 dagen duren.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me