Pickaweb Web Hosting Review

Pickaweb heeft alles wat je nodig hebt om online te slagen. Ze bieden u tal van functies uit de doos die zowel pro’s als amateurs aanspreken en zo uitzonderlijke ondersteuningsniveaus. Lees meer over PickaWeb in onze volledige recensie.

Pickaweb webhosting
UPTIME
980
SNELHEID
951
ONDERSTEUNING
962
PRIJS
943
KENMERKEN
975
GROEN
979
INNOVATIEF
964

Pickaweb is opgericht in 1999 met één doel: een snelle, betrouwbare en betaalbare webhostingservice maken. Pickaweb is een toonaangevend VK / al hun servers bevinden zich in een datacenter in Londen / webhostingbedrijf dat uitstekende websitehostingoplossingen biedt.

Snelle, betrouwbare en betaalbare hosting – Hun webhostingnetwerk is gebaseerd op de snelle en betrouwbare Linux- en Unix-besturingssystemen. Pickaweb investeert fors in de nieuwste cloudinfrastructuur met hoge beschikbaarheid Solid State-schijven (SSD) voor extra snelheid en betrouwbaarheid. Ze gebruiken alleen Enterprise Grade-apparatuur. Hun servers zitten boordevol RAM en zijn zeer krachtig en veerkrachtig. Pickaweb’s London Datacenter garandeert een netwerk-uptime van 99,9%, maar de werkelijke uptime van de afgelopen maand was 100%.

Bliksemsnel – Pickaweb heeft hun servers opgezet met LiteSpeed-software geconfigureerd, wat een veel snellere laadtijd van uw website betekent. LiteSpeed ​​Web Server gebruikt minder CPU en geheugen dan Apache en dit gebruik blijft voorspelbaar, zelfs bij verkeerspieken of DDoS-aanvallen. Om beter te begrijpen waarom is de snelheid van uw hostingbedrijf zo belangrijk, bekijk onze infographic.

Installeer honderden van de meest populaire tools zoals WordPress, PrestaShop, Joomla, Magento, Drupal en nog veel meer.

Veiligheid – de fysieke beveiliging begint bij de poort aan de voorkant, de hele site wordt beschermd door een 3 meter hoge omheining en bewaakt door IP CCTV door een geaccrediteerd 24x7x365 beveiligingspersoneel. De virtuele beveiliging is erg belangrijk voor Pickaweb, daarom werkten ze de serverkernel, het controlepaneel, apache, PHP, MySQL, Exim, enz. Regelmatig bij. Ze bieden ook een firewall en een spamfilterservice.

Waarom we van Pickaweb houden

Pickaweb-servers worden volledig geback-upt met behulp van r1soft-software. Ze nemen regelmatig dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse back-ups om extra veilig te zijn. Kortom, uw gegevens zijn veilig bij Pickaweb.

Kenmerken – zelfs de goedkoopste shared hosting die Pickaweb aanbiedt zit boordevol met alle essentiële functies om uw site te runnen – Makkelijk te gebruiken controlepaneel / cPanel /, 1 klik installatie, zoals WordPress, PrestaShop, Joomla, Magento, Drupal etc., Anti Spam , Gratis websitemigratie, Website Builder, Dreamweaver & FTP, Premium Support en volledige 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Uitzonderlijke ondersteuningsniveaus – Pickaweb biedt 24×7 ondersteuning via telefoon, live chat en e-mail. Elk teamlid is volledig opgeleid om het bedrijf en de diensten van binnen en van buiten te kennen, spreekt vloeiend Engels en heeft uitstekende technische vaardigheden.

Waarom we van Pickaweb houden

Met praktisch geen wachttijden op chat en telefoon, krijg je een van de beste ondersteuning op de markt!

Last but not least hebben we rekening gehouden met de gebruiker reviews van een van de beste beoordelingssites – TRUSTPILOT en het is 9,8 / 10 op meer dan 150 beoordelingen.

BEZOEK Pickaweb-logo EN KRIJG ONZE KORTING

Technisch

 • 99,9% uptime-garantie
 • Gratis installatie; Overdracht
 • Gratis 1 klik op app-installaties
 • Makkelijk te gebruiken Website Builder
 • cPanel- en FTP-toegang
 • Nieuwe snelle servers met geweldige prestaties
 • State of the art datacenter in Londen
 • Gebruik van 10K SAS harde schijven
 • SSD-hosting

 • Het Budget Hosting Plan staat niet toe dat u MySQL-databases gebruikt

Ondersteuning

 • 24/7 technische ondersteuning
 • 24/7 UK supportlijn
 • Gratis website-migraties
 • 24/7 Live Chat en telefonische ondersteuning
 • Geen wachttijden op chat en telefoon
 • Rijke kennisbank
 • Video uitleg

 • We hebben er geen gevonden

Prijzen

 • Flexibele plannen
 • Budgetplan begint vanaf 2,49 £ / mo.
 • 30 dagen geld terug

 • Je moet het Starter Plan / £ 3,99/mo./ kopen, omdat het Budget-plan geen MySQL-databases biedt

Prestaties van webhosts

Pickaweb-testresultaten

Het eerste en waarschijnlijk belangrijkste hulpmiddel is Ping-test:

Met Ping kunt u de bereikbaarheid van een host testen en de retourtijd meten voor berichten die van de oorspronkelijke host naar een doelcomputer worden verzonden.

Check-host resultaten laten een supersnelle ping uit het VK zien – minder dan 1 ms!

Pickaweb-testresultaten

Pingdom testen op snelheid van hun Amsterdamse server.

Zoals je kunt zien, laadde de WordPress-website, die jarenlang volledig functioneel is, 97% sneller dan de andere geteste sites met 93/100 prestatieklasse.

De laadtijd van de website was 493ms.

Pickaweb-testresultaten

Een stresstest van LoadImpact helpt bij het bepalen van de mogelijkheid om een ​​bepaald aantal gebruikers (belasting) op uw website af te handelen. Het doel is om te zien hoe uw website presteert wanneer deze wordt blootgesteld aan zowel een verwachte als stressvolle hoeveelheid belasting.

Zelfs met 25 gebruikers die door onze website bladeren, is de laadtijd gelijk (minder dan 3 sec.) Voor hen allemaal.

Dat zijn enkele zeer goede indicaties.

U kunt hier ook de andere Top UK webhostingbedrijven, beoordelingen en vergelijking bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me