Site5 beoordeling

Site5 is een veteraan in de webhostingbranche zoals die in 1999 werd opgericht. Het doel van het initiële managementteam was om hun webhostingservices te bouwen rond leuk, gemakkelijk, toegankelijk, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk te zijn. Ze wilden iets dat de gemiddelde website-eigenaar niet zou verwarren en dat niet pijnlijk was om te gebruiken.

Al met al lijkt het erop dat die vijf bouwstenen vandaag de dag nog steeds de basis zijn. Vanaf vandaag is Site5 een van de best beoordeelde door gebruikers beoordeelde webhosts die u zult vinden. Ze hebben tienduizenden tevreden gebruikers en hebben hard gewerkt om een ​​van de betere reputaties te creëren die je zult vinden.


Maar wat maakt Site5 zo anders dan elke andere webhost? Laten we eens kijken naar enkele van de functies die ze aanbieden:

Functies en voordelen die u misschien leuk vindt

De functies die op Site5 worden aangeboden, zullen je zeker niet wegblazen. Dat betekent echter niet dat ze hun gebruikers niet veel indrukwekkende dingen te bieden hebben.

Mogelijkheid om serverlocatie te kiezen

Misschien wel het meest unieke aan Site5 is dat u de mogelijkheid heeft om een ​​serverlocatie te kiezen die het beste werkt voor de fysieke locatie van u en uw doelmarkt. Ze hebben meer dan een dozijn steden om uit te kiezen en je kunt een server vinden in vier verschillende continenten. Voor Amerikaanse gebruikers hebben ze diensten aan beide kusten en kunt u zelfs gebieden in Canada kiezen.

SiteAdmin

SiteAdmin is het configuratiescherm dat Site5 gebruikt. Ze gingen een beetje uit hun dak omdat dit bedieningspaneel in eigen beheer werd ontwikkeld door hun eigen technische team. Ze vermelden wel dat het is gebaseerd op cPanel en is ontworpen om de dingen gemakkelijker te maken met de andere unieke functies van hun site. Er zijn maar weinig website-hosts die zouden proberen om cPanel te gebruiken als hun vlaggenschip-configuratiescherm, maar Site5 lijkt er tot nu toe geen klachten over te hebben.

Betrouwbaarheid

Site5 heeft hun servers 3-4 keer verplaatst sinds het bedrijf is gestart, wat heeft geleid tot een paar zeer kleine onregelmatigheden met hun betrouwbaarheid. Het managementteam dat het in 2008 overnam, heeft echter hun betrouwbaarheid echt naar een ander niveau getild en van hen een van de meest vertrouwde webhosts gemaakt. En op basis van wat informatie die is opgehaald van forums, lijkt het erop dat het management de privacy en veiligheid van hun gebruikers zo serieus neemt als u zult vinden.

Gratis migratiedienst

Zeer weinig website-hosts bieden gratis migratiediensten aan hun klanten aan. Dit komt vooral door hoe tijdrovend en moeilijk dit proces kan zijn, omdat het over het algemeen vereist dat getrainde experts het voltooien. Site5 biedt het echter wel en brengt het wijselijk op de markt als een kans om een ​​wederzijds vertrouwende relatie op te bouwen tussen de hostgebruiker en de hostprovider.

Klantenservice

Het is in de webhostingindustrie gebruikelijk geworden dat elke host beweert dat ze “de best mogelijke klantenondersteuning bieden aan hun gebruikers!”

Site5 is niet anders omdat ze ook beweren een uitstekende klantenservice te bieden. Ze bieden de typische 24/7 ondersteuning via live chat, e-mail of telefoon en hebben ook een ondersteuningscentrum waar u onmiddellijk naar antwoorden op uw vragen kunt zoeken.

Een van de unieke dingen van het klantenserviceteam van Site5 is dat ze allemaal met het team in huis zijn meegegroeid. Ze besteden geen van de ondersteunende medewerkers uit en zijn er trots op dat ze met hun klanten eerlijk zijn over hun problemen en oplossingen.

Nadelen

Hoewel u in de vroege stadia van het bedrijf zeker nogal wat slechte recensies kunt vinden, is hun beoordelingsrecord kristalhelder sinds het nieuwe managementteam het in 2008 overnam. Er zijn echter een paar nadelen verbonden aan hun diensten.

Focus op ontwikkelaars en webdesigners

Het team van Site5 heeft in het verleden gezegd dat het hun belangrijkste doel is om een ​​topkeuze onder ontwikkelaars te worden. Dit betekent dat veel van hun instellingen en opties op het bedieningspaneel zijn gebaseerd op de behoeften en wensen van de ontwikkelaars waarop ze zich richten. Het betekent ook dat ze misschien niet de beste optie zijn voor een niet-technisch onderlegde bedrijfseigenaar die zijn productgebaseerde bedrijf online wil laten groeien.

Pagina laadsnelheid

Hoewel ze een reputatie hebben voor betrouwbaarheid, is een van de nadelen van hun services de gemiddelde laadsnelheid voor hun basisservices. Ze liggen iets onder de huidige standaard voor laadsnelheid, hoewel het geen grote discrepantie lijkt te zijn.

Beperkte opties

Een van de grootste klachten over Site5 heeft te maken met hun gebrek aan opties en add-ons. Dit is iets waar ze echter trots op zijn, omdat ze zich volledig inzetten om een ​​website-host te zijn die gericht is op eenvoud en gebruiksgemak.

Prijzen

De prijsstructuur die Site5 biedt, is ongeveer net zo eenvoudig als mogelijk. Ze hebben drie plannen, waaronder:

  1. hostBasic – $ 5,95 / maand x 12 maanden van tevoren. Helaas bieden ze bij hostBasic geen maandelijkse betalingsoptie aan.
  2. hostPro – $ 10,95 / maand of $ 9,95 / maand x 12 maanden vooruit
  3. hostPro + Turbo – $ 13,95 / maand of $ 12,95 / maand x 12 maanden vooruit.

Het grootste verschil voor de “Turbo” -optie is dat u een speciaal IP-adres heeft en dat u elke website de mogelijkheid geeft om een ​​eigen configuratiescherm te maken.

De beste waarde die ze hebben, is hun 24-maandenplan dat $ 4,95 / maand is voor hostBasic, $ 8,95 / maand voor hostPro en $ 11,95 / maand voor hostPro + Turbo.

Er is ook een 45 dagen geld-terug-garantie aangeboden aan alle gebruikers.

Het laatste woord

Over het algemeen is het eigenlijk enigszins verrassend dat Site5 niet populairder is dan tegenwoordig. Hoewel de meeste mensen die bekend zijn met de branche de naam op zijn minst zullen herkennen, lijkt het erop dat ze breder aanwezig moeten zijn en beter gewaardeerd moeten worden binnen de website-hostinggemeenschap.

Een van de meest intrigerende dingen van hun bedrijf is dat hun managementteam erg praktisch is in het omgaan met verschillende problemen en het beantwoorden van vragen van gebruikers. Je zult vaak zien dat hun topmanagers vragen beantwoorden en mensen helpen via forums en verschillende sociale mediaplatforms. Ze zijn heel eenvoudig over wat ze aanbieden en zijn er trots op u te laten weten dat ze u nooit zullen proberen te misleiden door middel van verborgen kosten.

Als u op zoek bent naar iets waarmee u een productgebaseerd bedrijf kunt laten groeien, is Site5 waarschijnlijk niet de beste keuze. Voor servicegerichte bedrijven moet u ze echter zeker een kans geven. Met hun geld-terug-garantie is er echt geen risico om dit te doen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me