SiteBuilder.com Beoordeling

Het lijkt erop dat SiteBuilder.com u gratis een eenvoudige websitebouwer met slepen en neerzetten geeft.

“Vrij”…

Hmm, laten we even wachten! Is SiteBuilder het juiste bedrijf voor u??

Laten wij het uitzoeken…

Opmerking: voordat we SiteBuilder beoordelen, wil ik twee dingen voor u onthullen:

 1. SiteBuilder.com is exact dezelfde website builder die wordt gebruikt door WebsiteBuilder.com.
 2. Ze laten je gratis een heel erg beperkte, eenvoudige website maken, en ze geven je wat extra’s over eventuele extra functies. Als u bijvoorbeeld een online winkel wilt, moet u upgraden naar hun hoogste abonnement voor $ 20 / maand.
 3. Ik adviseer persoonlijk altijd mijn vrienden en klanten om GEEN website-bouwers te gebruiken. Dit komt omdat als u een site op hun platform bouwt, deze niet naar een andere locatie kan worden verplaatst als dat ooit nodig is. Ik raad je aan WordPress te gebruiken op elke goede webhostingservice (zie mijn lijst met best beoordeelde betaalbare webhosts voor 2017) zoals BlueHost, HostGator of iPage.

Dus nu weet je hoe ik me echt voel …

Mijn volledige recensie van SiteBuilder.com staat hieronder, zo onbevooroordeeld als ik zou kunnen om het te maken:

Drie stappen om uw website te maken

Het bouwen van een website op website builder kost drie eenvoudige stappen. Zodra u de website bezoekt, verloopt het proces als volgt:

 • Kies een domeinnaam: SiteBuilder vereist dat u een domeinnaam kiest voor uw nieuwe website. De domeinnaam is volledig gratis, wat een positieve functie is als u probeert te blijven met een beperkt budget.
 • Kies een sjabloon: Blader door een sjabloon en kies er een die bij u past.
 • Start de site: Een behoorlijk voor de hand liggende stap en bovendien gemakkelijk te bereiken.

Over het algemeen is het proces als geheel bij het beoordelen van het proces van het bouwen van uw eigen website op SiteBuilder buitengewoon eenvoudig en het werkt vooral goed voor mensen die nieuw zijn in het proces van het bouwen van websites.

Mooie en professionele sjablonen: duizenden vooraf gemaakte opties of aangepast ontwerp

Er zijn veel belangrijke componenten aan uw website, maar een onderdeel dat de meeste indruk maakt, is de lay-out en het ontwerp van de website. Daarom wilt u bij het kiezen van een ontwerp voor uw website uit veel opties kunnen kiezen. Gelukkig biedt SiteBuilder u duizenden vooraf gemaakte sjablonen. Sjablonen zijn onderverdeeld in stijl en lay-out. Als u bovendien geen vooraf gemaakte lay-out kunt vinden die aan uw behoeften voldoet, biedt SiteBuilder gebruikers ook de mogelijkheid om een ​​aangepaste sjabloon te bestellen.

De optie om een ​​aangepaste sjabloon te bestellen bij een dienst voor het bouwen van een website is niet gebruikelijk, dus deze functie is misschien wel een van de meest veelbelovende tot nu toe. Door de mogelijkheid te hebben om een ​​aangepaste website te bestellen, kunt u een site precies laten ontwerpen zoals u dat wilt. Bovendien kunt u met de mogelijkheid om een ​​aangepaste website te bestellen, uw site verder onderscheiden van de drukte.

De domeinnaam en e-mail: gratis

Een andere geweldige functie van SiteBuilder is dat het domein en de bijbehorende e-mail volledig gratis zijn. Meestal lopen domeinnamen een paar dollar per maand, maar door een gratis optie te kiezen, kunt u het geld besparen en investeren in een gebied van uw website dat echt meer focus nodig heeft. De e-mail is niet alleen gratis, maar u kunt er ook een kiezen die u voor uw eigen site wilt hebben. Door een e-mail te hebben, kunt u al uw website-e-mails stroomlijnen naar de e-mail die u voor uw site heeft aangewezen. Dit maakt het proces van het bouwen en organiseren van een website veel eenvoudiger.

Hoewel het oorspronkelijke domein gratis is, moet u, als u besluit dat u meer domeinnamen wilt, deze aanschaffen via SiteBuilder.

Advertentiekredieten: een paar gratis

Advertentiekredieten worden gebruikt voor marketingcampagnes met Pay Per Click (PPC). Het doel van advertentietegoed is om gebruikers via advertenties naar uw website te trekken. Advertenties verlopen meestal via Google Adwords, Microsoft AdCenter en Google AdWords.

SiteBuilder biedt zijn gebruikers ook $ 300 gratis advertentietegoed. Door u te registreren bij SiteBuilder, kunt u dus niet alleen in een mum van tijd een website in gebruik nemen, maar u kunt ook gratis beginnen met adverteren. Dit is een geweldige kans om ervoor te zorgen dat uw website zichtbaar is, direct wanneer u hem start.

SEO-tools: verbeter de zichtbaarheid van uw site

Bij het bouwen van een website is een van de meest cruciale functies in een dienst voor het bouwen van een website de mogelijkheid om te zien wie uw website bezoekt, hoeveel bezoekers er zijn, waar die bezoekers vandaan komen en op welke advertenties wordt geklikt om de website te bereiken. website. Om u te helpen de prestaties van uw website te meten, beschikt SiteBuilder ook over een aantal SEO-tools. Met de SEO-tools kunt u uw site in de gaten houden en deze naar de top van de resultaten van zoekmachines pushen.

Is het goed voor e-commerce / online verkopen??

SiteBuilder is ook eCommerce-compatibel, wat betekent dat u eenvoudig uw website kunt opzetten en een winkel kunt starten door uw producten online te verkopen.

Met het systeem kunt u ook bestellingen opnemen, betalingen ontvangen en de bestellingen bijhouden.

Eerlijk gezegd zou ik Shopify hierom aanraden, omdat Shopify zonder twijfel het beste e-commerceplatform is.

Ondersteuningsfuncties: de basis

In termen van ondersteuningsfuncties biedt SiteBuilder gebruikers de basis. De website biedt bijvoorbeeld technische ondersteuning, ondersteuning bij facturering en communicatie via e-mail. Als u een dringend probleem heeft, kunt u een probleem tegenkomen, aangezien SiteBuilder geen telefoontjes van gebruikers accepteert.

Het is NIET echt gratis. Freemium lijkt er meer op.

Hoewel SiteBuilder veel gratis functies biedt, kan de eerste startpagina misleidend zijn omdat er niet wordt vermeld dat er functies zijn die u niet zult ontvangen, tenzij u besluit ervoor te betalen. Als u bijvoorbeeld aanvullende SiteBuilder-sites wilt implementeren, moet u daarvoor betalen. De structuur is als volgt: 50 extra sites kost $ 50 / maand, 100 extra sites $ 10 / maand en 500 extra sites $ 25 / maand.

Als u uw services en functies wilt upgraden, zijn er bovendien vier opties beschikbaar:

 • Persoonlijk: Voor $ 8,99 / maand ontvangt u een domeinnaam en $ 375 gratis advertentietegoed. Bovendien is uw website volledig reclamevrij.
 • Pro: Voor $ 7,68 per maand ontvangt u een domeinnaam, $ 375 gratis advertentietegoed, geen advertenties en e-mailinstellingen.
 • Premie: Voor $ 11,98 / maand ontvang je dezelfde functies als hierboven vermeld en daarnaast krijg je een reeks SEO-tools en prioriteitsondersteuning.
 • e-commerce: Voor $ 18,45 / maand ontvangt u de bovenstaande functies en bovendien de mogelijkheid om een ​​e-commerce winkel te openen met alle benodigde functies.

Wat de prijsstructuur betreft, zijn de resultaten gemengd. Er zijn zeker andere diensten voor het bouwen van websites op het web die u meer functies bieden voor minder geld. Bovendien lijkt SiteBuilder het feit te verbergen dat sommige van hun functies of bepaalde mogelijkheden binnen die functies alleen voor betalende klanten zijn. Het betalingssysteem maakt de service in ieder geval een beetje onbetrouwbaar. Voor de meeste mensen is transparantie een van de belangrijkste functies en SiteBuilder lijkt op dat gebied te ontbreken.

Pakketvergelijking

Persoonlijk Pro Premie E-commerce
Prijs $ 8,99 / maand $ 7,68 / maand $ 11,98 / mnd $ 18,45 / maand
Domeinnaam Gratis voor het leven Gratis voor het leven Gratis voor het leven Gratis voor het leven
Geldteruggarantie
1000+ websitesjablonen
Website Builder Tool
Geen website-advertenties
Gratis e-mail
SEO-tools
Prioritaire ondersteuning
eCommerce Store

The Verdict: Promising Platform, teleurgesteld door nikkel-en-dimmen op functies

Over het algemeen is SiteBuilder een veelbelovend platform. Het heeft de basis en noodzakelijke functies van een website-bouwservice, de functies zijn gemakkelijk te gebruiken en het is zo gestructureerd dat u binnen enkele minuten een website kunt lanceren. Aan de andere kant is een van de belangrijkste problemen van deze service voor het bouwen van websites dat het gebrek aan transparantie is in termen van prijzen en volledige beschikbare services. Weet gewoon dat als u bepaalde upgrades wilt ontvangen, u daarvoor moet betalen.

Bovendien, als je een professional bent en goed thuis bent in het proces van het bouwen van websites, dan is SiteBuilder misschien niet de beste optie voor jou. Er zijn tientallen andere services op internet die u meer mogelijkheden bieden voor een betere prijs. Bovendien zijn de ondersteuningsfuncties van Sitebuilder niet zo gebruiksvriendelijk als andere. Daarom, als u echt een professionele inspanning levert, heeft u mogelijk een website-bouwservice nodig die u meer ondersteuning kan bieden.

Ten slotte ontbreekt Sitebuilder qua uniekheid ook op dat gebied. Het meeste van wat Sitebuilder biedt, is volledig standaard, met als enige speciale mogelijkheid om een ​​aangepaste website te laten bouwen. Als u dus op zoek bent naar een service die uniek, gevarieerd is en die interessantere services en mogelijkheden kan bieden, dan wilt u misschien voor iets anders kiezen. Al met al is deze website-bouwservice een goede website-bouwer voor beginners en voldoet het aan de verwachtingen wat betreft de eenvoudigste mogelijkheden die er zijn.

AANBEVOLEN VOOR U: Overweeg een echte host zoals HostGator. Dit is waarom…

 • Hun webhostingplannen zijn goedkoper dan SiteBuilder
 • Maandelijkse betalingsoptie beschikbaar, zodat u vooraf geen jaar of meer hoeft te kopen
 • Geen contracten. Je kunt op elk moment annuleren.
 • Geen beperkingen op functies.
 • 45 dagen geld-terug-garantie.
 • Platforms zoals SiteBuilder dwingen u om bij hen te blijven of uw site te verliezen. Met een echte webhost zoals HostGator kunt u uw site in de toekomst naar een andere webhost verplaatsen.
 • cPanel-configuratiescherm met automatische WordPress-website-instelling.
 • Ik vroeg HostGator om een ​​kortingsbon om onze WHPG-bezoekers te helpen, en ze leverden! U kunt promotiecode BUILDPATH gebruiken bij HostGator om 60% korting op uw hosting te krijgen..

…wat?? WordPress? Ja, met een gratis plug-in genaamd SiteOrigin Page Builder (opent YouTube-video in een nieuw tabblad), u kunt een geweldige website op WordPress maken met behulp van een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten, net als een websitebouwer. Voordat u een hosting- of websitebouwer koopt, raad ik u ten zeerste aan de onderstaande instructievideo te bekijken, waarin u stap voor stap laat zien hoe u een website maakt met WordPress! ��

Laat het me weten als je vragen hebt over SiteBuilder of SiteBuilder vs HostGator; en voel je vrij om hieronder een recensie achter te laten waarin je jouw ervaring als SiteBuilder-klant beschrijft.

Proost,

Johnny
WHPG

4.5 Algemene beoordeling
SiteBuilder: niet aanbevolen

Een veelbelovend platform, in de steek gelaten door een gebrek aan transparantie over prijzen en wat u daadwerkelijk krijgt versus wat u gevraagd wordt te betalen wanneer u het nodig heeft. En als je hier een site bouwt, zit je er voor het leven aan vast. Ik raad je aan om te gaan met een goede cPanel-webhost zoals BlueHost of HostGator. U kunt hier ook terecht om de best beoordeelde cPanel-hostingproviders te vergelijken.