Sitey Review – Een website-bouwer voor iedereen

Het cultiveren van een online identiteit is cruciaal, of u nu een blogger, bedrijfseigenaar bent of gewoon probeert een online winkel te bouwen om een ​​deel van uw zelfgemaakte goederen te verkopen.

Bij het starten van een website heb je in principe drie opties:

 1. Optie 1: Hands Off ($$$$) – U kunt investeren in het inhuren van een professionele webdesigner en ontwikkelaar om de website voor u te bouwen, een beter alternatief is om een ​​online website builder te gebruiken.
 2. Optie # 2: Hands On met WordPress (gemiddeld tot geavanceerd) – U kunt zich aanmelden voor normale webhosting en WordPress instellen, die u kunt gebruiken om te bloggen, dingen online te verkopen, leads te genereren … eigenlijk kan alles wat u maar kunt bedenken met WordPress. WordPress is gratis. Veel geweldige plug-ins zijn ook gratis. Dus je enige investering zou zijn in hosting en de tijd die je besteedt aan het leren om WordPress te gebruiken en er een site mee te bouwen.
 3. Optie # 3: Hands On With Website Builder (aanbevolen voor absolute beginners) – U kunt een websitebouwer gebruiken waarvoor geen technische kennis vereist is. Websitebouwers zijn vaak slepen-en-neerzetten, en wat u op het scherm ziet als u ermee aan het spelen bent, is precies hoe uw website er live uitziet, dus er is geen verwarring en rommel om te proberen de dingen goed te krijgen.

Als u Optie 2 (WordPress) kiest, heeft WebHostingPlanGuide beoordelingen van vele topwebhosts zoals eHost.com, BlueHost en iPage die zijn geoptimaliseerd voor WordPress en automatisch worden geïnstalleerd.

U bent waarschijnlijk op deze pagina terechtgekomen omdat u wilt weten welke websitebouwer de beste optie is voor uw behoeften. Laten we Sitey eens bekijken.

Sitey is een onlangs populaire online websitebouwer die probeert de gebruiker alles te bieden wat ze nodig hebben in een websitebouwer. Zoals het bedrijf zegt: “We hebben aan alles gedacht …”

Voordat u zich registreert voor Sitey, vindt u hieronder een overzicht van de tool voor het bouwen van websites en alle functies die u kunt verwachten, zodat u kunt bepalen of deze voldoet aan uw behoeften.

Honderden gepersonaliseerde ontwerpen om uw site te personaliseren

Wanneer u een website maakt, is een van de belangrijkste functies een unieke en gepersonaliseerde sjabloon voor uw website. Als website-eigenaar die mogelijk een product, dienst of blog verkoopt, wil je ervoor zorgen dat je lezers iets unieks en interessants te zien krijgen.

Sitey voorziet in de behoeften van zijn gebruikers door honderden gepersonaliseerde website-ontwerpen voor uw site te bieden. Elke sjabloon is uniek en is ontworpen met het oog op een eindgebruiker. Met Sitey’s sjablonen voor eindgebruikers kunt u snel het webontwerp kiezen waarnaar u op zoek bent, wat het proces efficiënt en uiterst eenvoudig maakt.

 • Alle sjablonen zijn geoptimaliseerd: Website-optimalisatie is de laatste tijd een aandachtspunt geworden onder website-eigenaren, en Sitey werkt ook om in dit opzicht aan de behoeften van de gebruiker te voldoen. Welke website-sjabloon u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat deze perfect werkt op een tablet of mobiel apparaat. Websites op Sitey werken op een reeks verschillende tablets en ze zijn ook geconfigureerd om goed te werken met zowel iOS- als Android-systemen. Dus wat voor soort software uw eindgebruiker ook gebruikt, u kunt er zeker van zijn dat uw Sitey-website gaat om compatibel te zijn met de technologie die uw gebruiker heeft.
 • Drag and Drop Editor: Een ander kenmerk van Sitey’s gepersonaliseerde website-ontwerpen is dat ze allemaal een zogenaamde “drop and drag” -editor bevatten. Met deze editor kan iedereen heel eenvoudig een fantastische website maken die gewoon uit de doos werkt, zonder om te knoeien met code of geavanceerde instellingen.

Uiteindelijk, als het gaat om de gepersonaliseerde ontwerpen van Sitey, zult u merken dat ze niet alleen gemakkelijk te gebruiken, efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn, maar dat ze u als gebruiker in gedachten houden, zodat u het meeste uit het product haalt.

Een aangepaste domeinnaam

Over het algemeen kosten domeinnamen ongeveer $ 10- $ 20 dollar per jaar, tenzij u Sitey gebruikt. 

Met Sitey heb je toegang tot een gratis domein aangeboden door Sitey. Het domein is een aangepast domein en het wordt ook geleverd met een bijbehorende e-mail, zodat u uw website georganiseerd kunt houden. Bovendien is de gratis domeinnaam niet gereguleerd in een enkel of specifiek tariefplan. Deze functie is van toepassing op alle plannen, dus wat u ook kiest, u kunt nog steeds een verwachten gratis domeinnaam van Sitey.

Betrouwbare hosting inbegrepen

Naast het dekken van gebruikers als het gaat om de domeinnaam, biedt Sitey zijn gebruikers ook een webhostingservice. Een webhostingservice is de infrastructuur waar uw website wordt gepubliceerd.

Sitey onderscheidt zich echter door gratis een webhostingservice aan te bieden aan zijn gebruikers.

Dit betekent dat de website die u op Sitey bouwt, is opgeslagen in een krachtige webserver die is aangesloten op een extreem snel netwerk. Elke keer dat een gebruiker uw pagina doorzoekt, kunt u erop vertrouwen dat uw website een snelle laadtijd heeft en dat de webpagina zelf zichtbaar, duidelijk en netjes is. Op dit moment zijn er geen gevallen gemeld waarin de hosting van Sitey hapert, waardoor het een zeer betrouwbare optie is als u op zoek bent naar een websitebouwer die u consistente kwaliteit en service gaat bieden.

Zoekmachineoptimalisatie vriendelijk

Als u nieuw bent in het proces van het bouwen van uw eigen website en alles wat daarbij komt kijken, dan zult u deze functie geweldig vinden. Als er een website is, moet u uw website optimaliseren met zoekwoorden die u in uw inhoud gebruikt, of het nu gaat om de volledige tekst, koppen of tekstkoppen.

Hoewel sommige websitebouwers het moeilijk maken om zoekwoorden op te nemen of niet Google-vriendelijk zijn, heeft Sitey goed werk geleverd door haar gebruikers trefwoordvriendelijke functies te bieden. Met de website builder kunt u eenvoudig zoekwoorden toevoegen, wat betekent dat wanneer gebruikers op internet zoeken, uw website gemakkelijk te vinden is bij de concurrentie en anderen.

Een ondersteuningsteam – de klok rond

Er is geen technologie die honderd procent perfect is. Wat er ook gebeurt, op een gegeven moment zal de technologie die je gebruikt gaan haperen. Hoewel alle problemen die Sitey heeft zeer sporadisch zijn en er maar heel weinig tussen zitten, kan er een moment komen dat u technische ondersteuning nodig heeft.

Of je nu technische problemen hebt of gewoon hulp nodig hebt bij het gebruik van de tools van Sitey, Sitey biedt al haar klanten uitstekende 24/7 ondersteuning. Het ondersteuningsteam is beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en het beste is: u hoeft geen uren te wachten om ze te bereiken. Sitey reageert snel en degenen die voor de ondersteuningstijd werken, zijn zeer bedreven in de technologie en het systeem, zodat u de kwaliteitsservice kunt krijgen die u nodig hebt wanneer u belt of chat met het team.

De 24/7 ondersteuning, de klok rond, is misschien wel een van de beste functies van Sitey. Er zijn maar weinig webbouwers die gebruikers de betrouwbaarheid en kwaliteitsservice kunnen bieden die Sitey heeft geïmplementeerd als het gaat om technische ondersteuning. Daarom, als je denkt dat je de extra hulp nodig hebt bij het gebruik van Sitey, dan is dit een functie die je zeker in gedachten moet houden.

Zelfs via Google Analytics – Sitey levert

Google Analytics is een van de krachtigste analytische tools die u kunt gebruiken om het verkeer dat door uw website filtert te analyseren en te volgen. De analyse gaat nog een stap verder en geeft u informatie over de locatie van uw bezoekers, hoe de bezoekers uw website hebben gevonden, het type browser dat de bezoekers gebruiken en naar welke zoekwoorden ze mogelijk hebben gezocht in de zoekmachine van Google.

Dat gezegd hebbende, als u een website gaat bouwen, is het essentieel om een ​​bedrijf te hebben dat goed werkt met Google Analytics. Gelukkig is de compatibiliteit van Sitey met Google Analytics een andere reden om voor deze webbouwservice te kiezen. Wanneer je een website maakt met Sitey, heb je toegang tot Google Analytics. Met de Google-analyse kunt u een gezond en diepgaand begrip krijgen van de bezoeker van uw website, zodat u weet hoe u uw merk, blog of het product dat u verkoopt, kunt bevorderen. Niet alle webbouwservices werken goed met Google Analytics, dus dit is zeker een opmerkelijke functie. Met deze functie kunt u zeker op de hoogte blijven van uw website en deze aanpassen voor succes.

Integratie van sociale media

Voor elke website-eigenaar die de zichtbaarheid, conversie, leadgeneratie en verkoop van zijn website wil verbeteren, is sociale integratie noodzakelijk. Sitey voldoet ook aan de behoeften van de gebruiker op dit gebied. Alle websites die zijn gebouwd op de webbouwservice van Sitey, kunnen worden geïntegreerd in elk social media-account. Slechts een paar van de vele sociale mediaplatforms waarop Sitey kan worden gepromoot, zijn:

 • Twitter
 • Facebook
 • Pinterest
 • LinkedIn

Door uw website op Sitey te gebruiken om een ​​aanwezigheid op sociale media op te bouwen, kunt u erop vertrouwen dat er verkeer zal lopen via de site die u op Sitey heeft gebouwd. Bovendien kunt u de Google Analytics-functie van Sitey gebruiken om te bepalen hoeveel van uw bezoekers afkomstig waren van sociale-mediaplatforms. Met deze functie zul je merken dat de kans op groei eindeloos is.

Professionele webdesignfuncties

Sommige webdesigndiensten maken het voor gebruikers echt moeilijk en tijdrovend om een ​​website te bouwen. Sitey heeft de mal getransformeerd door een systeem te creëren dat het voor gebruikers extreem gemakkelijk maakt om hun einddoel te bereiken. Een ander opmerkelijk kenmerk van Sitey is bijvoorbeeld dat het gebruikers een uitgebreide afbeeldingsbibliotheek biedt.

Alle afbeeldingen in de afbeeldingenbibliotheek zijn gecategoriseerd en professioneel, wat betekent dat u een strakke en hoogwaardige look voor uw website kunt krijgen. Bovendien is er niets beters dan geen tijd te hoeven besteden aan het maken van uw eigen foto’s of het zoeken naar afbeeldingen op internet. Sitey heeft deze functie met succes geïntegreerd om u tijd en moeite te besparen.

Een blog binnen de site

De mogelijkheden met Sitey zijn eindeloos. Naast de bovenstaande functies kunt u met Sitey ook een volledig op maat gemaakte blog op de website maken. Op deze manier kunt u meer gebruikers aantrekken en ervoor zorgen dat uw kijkers betrokken zijn bij de website waaraan u standvastig werkt. Bovendien kan de blog die op uw Sitey-website is ontwikkeld, op sociale-mediaplatforms en andere websites worden geplaatst, wat betekent dat u meer kijkers op uw Sitey-website zult krijgen.

Waar voor uw geld

Zoals bij elk type dienst of product dat u koopt, is de prijs relevant. Al met al biedt Sitey gebruikers een aantal van de beste waar voor hun geld op internet. Hieronder staan ​​de prijspunten die u kunt verwachten als u besluit Sitey te gebruiken:

Gratis optie

Op barebones-niveau biedt Sitey gebruikers de mogelijkheid om gratis een website te bouwen. Sitey’s gratis versie geeft je maximaal vijf pagina’s, 50 MB opslagruimte, 5MB bestandsuploads, en 1 GB bandbreedte. U kunt geen advertenties verwijderen en u kunt geen aangepast domein koppelen. Om die beperkingen op te heffen, moet u upgraden naar een van de pakketten die ik hieronder bespreek …

Sitey Website Builder-pakketten en prijzen

Startpakket

Zodra je je gratis Sitey-account bent ontgroeid, is het volgende niveau het starterspakket, dat wordt geleverd met drie verschillende upgrades voor verschillende prijspunten.

Als je voor het startpakket kiest, ontvang je …

 • Gratis domein
 • Krachtige hosting inbegrepen
 • Gratis advertentietegoed
 • Ze tonen geen advertenties meer op uw site. Je hebt 100% controle.
 • Aan de andere kant ontvang je met het pro-pakket een gratis domein, gratis hosting, gratis advertentiekredieten, kun je advertenties verwijderen, krijg je SEO-hulp en is de site mobiel geoptimaliseerd.

Pro-pakket

Als je voor het Pro-pakket kiest, ontvang je …

 • Gratis domein
 • Krachtige hosting inbegrepen
 • Gratis advertentietegoed
 • Ze tonen geen advertenties meer op uw site. Je hebt 100% controle.
 • Plus: U krijgt SEO-hulp en de site is mobiel geoptimaliseerd. Een …. hebben voor mobiel geoptimaliseerde site is echt belangrijk. Ik vind dat ik je moet laten weten dat eHost een geweldige websitebouwer biedt voor minder dan $ 10 / maand en je hoeft niet te betalen voor een upgrade om je site mobiel-geoptimaliseerd te maken. De sjablonen voor eHost-sitebouwers zijn allemaal standaard voor mobiele apparaten geoptimaliseerd.

Het e-commerce pakket

Als u ten slotte een e-commerce website heeft en op zoek bent naar zeer geavanceerde functies, dan is het beste pakket wat u nodig heeft.

Met het bovenste pakket krijgt u alles van het Pro-pakket, plus gratis professionele e-mailadressen, prioriteitsondersteuning en kunt u zelfs betalingen via uw site accepteren.

Vergelijkingstabel voor start-, PRO- en e-commerceplannen

BEGINNERPROECOMMERCE
Prijs $ 6,99 / mnd $ 7,99 / mnd $ 12,99 / maand
Gratis domein
Gratis hosting
Gratis advertentiekredieten
Adds verwijderen
SEO Help
Mobiele sites
Gratis e-mail
Prioritaire ondersteuning
Neem betalingen

Sitey versus eHost versus HostGator

Laten we enkele functies van Sitey vergelijken met eHost en HostGator. Bekijk ook de coupons of speciale kortingen die ze aanbieden.

SiteyeHostHostGator
Basisplanprijs $ 6,99 / mnd $ 2,75 / maand $ 3,95 / maand
Gratis domein
1-Klik op WordPress-instellingen
Drag and Drop Editor
Gratis sjablonen
Gratis advertentietegoed
Geldteruggarantie 30 dagen 45 dagen 45 dagen
24/7 ondersteuning
Coupon / speciale aanbieding Geen 50% KORTING 60% UIT (gebruik coupon BUILDPATH)
Kom meer te weten Bezoek website Bezoek website Bezoek website

De algemene consensus

Als er een negatief punt is aan deze service, is dat deze niet helemaal gratis is. Maar het goede nieuws is dat u met Sitey kunt beginnen met een gratis abonnement en vervolgens kunt upgraden naar een van de bovengenoemde pakketten. Als gevolg hiervan kunt u de service uitproberen en beslissen of u de laatste investering wilt doen.

Bovendien wordt Sitey niet alleen beschouwd als een hoogwaardige webbuildingservice voor deze beoordeling, maar staat het ook goed aangeschreven in de branche. Veel gebruikers hebben Sitey aangekondigd als het type webontwerpservice dat eindgebruikers alle functies biedt die ze mogelijk nodig hebben.  

Ten slotte en vooral is Sitey het type webbouwservice waarmee iedereen kan werken.

Er zijn een aantal services die het een uitdaging maken of die expertise vereisen, maar met Sitey kan in wezen iedereen door de sjabloon bladeren, hun site slepen en neerzetten, zich aanmelden voor service en de overvloed aan beschikbare functies gebruiken. Met deze hoogwaardige en vereenvoudigde gebruikerservaringen kan iedereen die een website wil bouwen, dat ook. De toegankelijkheid, unieke functies, ondersteuning en kwaliteit is de ultieme schoonheid van Sitey, en daarom kunnen we het 4/5 sterren beoordelen onder websitebouwers die we hebben beoordeeld.

8.5 Algemene beoordeling

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me