Top 10 Magazine / Nieuws WordPress-thema’s die je geweldig zou vinden

Technologie biedt ons snellere communicatiemiddelen – dat is een manier om naar de snel ontwikkelende technologie om ons heen te kijken. Sommige mensen geven er zelfs de voorkeur aan hun pc of gadgets aan te zetten en daar het laatste nieuws te lezen in plaats van ze op gedrukt papier te lezen. Als je iets als het eerste in gedachten hebt, hebben we hier de juiste spullen voor je.

WordPress is het beste platform voor het publiceren van inhoud, zoals sommige mensen zouden zeggen. WP is eigenlijk een geweldig hulpmiddel dat u kunt gebruiken bij het maken van uw online nieuwswebsite. Hieronder staan ​​10 WordPress-thema’s die dit werk voor u zouden doen.

Goed nieuws

Goodnews is een premium WordPress-thema met alle functies die nodig zijn bij het maken van een nieuws- / tijdschriftwebsite. Allereerst heeft het een paginabuilder met slepen en neerzetten, waardoor aanpassen niet alleen eenvoudiger maar ook een beetje leuk wordt, vind je niet? Ten tweede heeft het veel onbeperkte dingen om u aan te bieden: onbeperkte kleuren, zijbalken en alle Google-lettertypen! Ten derde is dit thema ook volledig responsief, wat betekent dat het er geweldig uitziet in elke gadget! Het beste van de laatste functie is dat u deze ook kunt in- / uitschakelen wanneer u maar wilt!

Jarida

Allereerst wil je misschien weten dat Jarida, een responsief WordPress-thema dat gespecialiseerd is in nieuws-, tijdschrift- of blogwebsites, een (gemiddelde) kopersbeoordeling van 4,84 heeft. Dat zou iets moeten zeggen over de functies die dit thema je zou kunnen bieden. Het pakket bevat een HomePage-bouwer met slepen en neerzetten, waarmee u uw startpagina efficiënter kunt aanpassen. Met onbeperkte kleuren om uit te kiezen, onbeperkte zijbalken die u kunt toevoegen, achtergrond op volledig scherm weer te geven, 35 handige aangepaste widgets om te gebruiken – die beoordeling van 4,84 is echt gerechtvaardigd.

Repro

Repro is een schoon en netjes WordPress nieuws- / tijdschriftthema dat zeker elke cent waard is. Kies uit onbeperkte kleuropties bij het aanpassen van uw profiel. U kunt zelfs uw website in een geheel nieuwe taal vertalen met de volledige lokalisatie-ondersteuning die deel uitmaakt van het themapakket. Ook met 10 widgetgebieden, 8 aangepaste widgets, merkloze en uitgebreide thema-opties, wat kun je nog meer zoeken in een nieuws / tijdschrift WordPress-thema?

NewsPlus

NewsPlus is uw ideale universele tijdschrift / redactionele WordPress-thema. Het reageert niet alleen – waardoor uw website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van de gadget die uw kijker gebruikt – het is ook klaar voor het netvlies, wat betekent dat het er ook geweldig uitziet op HD-apparaten. Met zijn boxed / uitgerekte lay-out kunt u de ruimte maximaliseren en er een echt nette website van maken. Het is ook klaar voor WooCommerce 2.0+, wat handig is als u uw website in een webshop wilt veranderen. Ik zou kunnen doorgaan over de geweldige eigenschappen van dit thema, maar ik denk dat het beter is als je ze zelf bekijkt.

Ophef

Buzz is absoluut een leuke keuze voor degenen onder u die van plan zijn om een ​​nieuwswebsite te maken via WordPress. Dit WP-thema heeft een widget-startpagina, volledig responsief voor uw gemak. Kies uit onbeperkte kleuren bij het aanpassen van uw website, gebruik geavanceerde widgets, profiteer van de jQuery Featured Homepage Slider en nog veel meer functies die u niet zou geloven. Met het uitgebreide paneel met thema-opties kunt u zelfs alles naar wens aanpassen!

Algarida

Algarida is een responsief WordPress nieuws- / tijdschriftthema dat kan worden geleverd in een vaste of vloeiende lay-out, de keuze is volledig aan jou. Behalve dat het klaar is voor vertaling en RTL-ondersteuning heeft, heeft dit WP-thema een krachtig paneel en tal van shortcodes inbegrepen, zodat maatwerk niet zo lastig in de nek is als traditioneel. U kunt kiezen uit een onbeperkt aantal kleuren, alle Google-lettertypen en nog veel meer.

Ares

Ares is een blog-, tijdschrift- of krantensjabloon voor WordPress die ook vol zit met alle functies die je nodig hebt en meer. Het wordt geleverd met een responsief ontwerp, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw website er slecht uitziet op superkleine (of supergrote) schermformaten. Het wordt ook geleverd met 6 skins, 2 lay-outs voor postpagina’s, delen van sociale media en nog veel meer. Maak uw website met de functies die alleen Ares kan bieden.

Typegrid

Typegrid is niet alleen een responsief nieuws- en tijdschriftthema, het is ook klaar voor het netvlies! Het beschikt over een schone en georganiseerde ruimte waarin u uw werk kunt plaatsen. Bovendien heeft u tal van opties om uw website aan te passen, zoals aan welke kant van de website uw zijbalk moet worden geplaatst (links of rechts), onbeperkte accentkleuropties, onbeperkte widget zijbalken om toe te voegen, en nog veel meer.

London Live 3-in-1

U kunt zeker het meeste uit dit thema halen, want met London Live 3-in-1 kunt u 3 verschillende soorten websites maken met slechts één WordPress-thema! Maak een nieuws-, tijdschrift- of blogwebsite met dit thema. Het is niet alleen responsief, maar wordt ook geleverd met 7 vooraf gemaakte skins, meerdere schuifregelaars, eenvoudige vertaling, een PSD-bestand inbegrepen en nog veel meer.

Nieuws

De versie 1.6.1 van Newses is SEO-klaar. Bovendien heb je met Newses 4 inhoudsmodules om je werk in te steken. Met dit WordPress-thema kun je verschillende kleuren voor de categorieën kiezen uit een onbeperkte keuze aan kleuren, een artikellijst met 2 stijlcategorieën en nog veel meer opties die je kunt kies uit bij het aanpassen van uw website.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me