Top 10 Premium WordPress-thema’s voor artiesten en creatieven

Op zoek naar een thema waarmee u uw beste werken effectief kunt presenteren? Als je een artiest, fotograaf of een creatieve professional bent, dan heb je een mooi portfoliothema nodig. Dat is waar deze themacollectie binnenkomt.

Met een prachtig vormgegeven en goed ontworpen WordPress-thema, kunt u uw beste en nieuwste meesterwerk op een stijlvolle en professionele manier benadrukken die uw publiek echt zal boeien. Ik heb alleen het beste gekozen, dus je weet dat je een geweldig thema krijgt.

Dus zonder verder oponthoud, hier zijn de top 10 premium WordPress-thema’s voor artiesten en creatieven. Kijk wat voor jou het beste werkt.

Persona

Persona is een WordPress-blogthema dat van je blog een social media-kanaal maakt. Of het nu gaat om een ​​tweet op Twitter, een foto op Instagram of een bericht op Facebook, dit thema verzamelt alles wat je online hebt geplaatst, organiseert ze en brengt ze in beeld. Je berichten worden op een stijlvolle manier weergegeven, waarbij je elke foto of video in je bericht visueel promoot. Het is het perfecte thema voor websites met productshows, bedrijven en portfolio’s.

Persona is een subthema van het krachtige Backbone Theme Framework, zodat u snel en eenvoudig uw site kunt bouwen.

Serendipiteit

Dit premium WordPress-fotografiethema op volledig scherm wordt geleverd met meer dan 500 Google Web Fonts, aangepaste shortcodes, geavanceerd beheerderspaneel, video- en sliderachtergronden, onbeperkte zijbalken, meer dan 200 voor retina geschikte pictogrammen en meer. Met al deze functies in één thema, kan niets u ervan weerhouden een geweldige fotosite te bouwen!

Everest

Everest is een mooi en schoon premium WordPress-thema dat perfect is voor artiesten en creatievelingen. Het is een flexibel en responsief thema dat is gebouwd met de nieuwste HTML5- en CSS3-technologieën. Met zijn krachtige beheerderspaneel is het maken van een professioneel beheerde website een fluitje van een cent. U kunt eenvoudig alle kleuren en afbeeldingen voor tekst wijzigen, inclusief links, ingestelde pagina / koptekst, voettekstachtergronden, enz. Dus als u een thema nodig heeft dat perfect past bij uw bestaande merkkleuren, dan is Everest de perfecte keuze voor u!

Omkering

Dit slanke en minimalistische portfolio-thema van één pagina voor WordPress is perfect voor creatieve professionals en bureaus. Het wordt geleverd met een optionele structuur van één pagina met geweldige overgangen van pagina naar pagina. Het is een volledig responsief thema dat is geoptimaliseerd voor alle moderne apparaten. Het maakt gebruik van compressie van alle CSS / JavaScript, wat zorgt voor razendsnelle laadtijden van pagina’s, zodat uw bezoekers meteen kunnen krijgen wat ze willen.

Katoen

Katoen is een premium WordPress-thema dat is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en aanpasbaarheid. Het wordt geleverd met alle functies en opties die u nodig hebt om het thema naar wens aan te passen.

Kern

Dit minimalistische WordPress-thema is perfect voor portfolio, fotografie en persoonlijke websites / blogs. Het is gebouwd met de nieuwste WordPress-functies en -standaarden, waaronder aangepast berichttype, afbeelding-uploader en meer.

Apollo

Apollo is een krachtig, schoon en responsief premium WordPress-thema om je inhoud op een grote en gedurfde manier te presenteren. Het wordt geleverd met zeer aanpasbare lay-outs, onbeperkte kleurkeuzes, een prachtig ontwerp met twee kolommen, aanraakklare diavoorstellingen, werkende contactformulieren, Google Maps-integratie, shortcodes en meer. Alles wat je nodig hebt om je meesterwerk te laten zien, vind je hier, in één themapakket.

Camera 7

Dit schone en minimalistische premium WordPress-thema is ideaal voor artiesten en creatieve professionals. Het is een fotografiethema dat zorgvuldig is gemaakt, met veel aandacht voor details. Het wordt geleverd met een eenvoudig ontwerp, gecombineerd met verbluffende visuele effecten. Het is gemakkelijk te gebruiken en te beheren, met geweldige en handige functies waarmee u binnen enkele minuten uw eigen website of blog kunt bouwen. Inbegrepen in het thema zijn 5 verschillende galerij-showcase-sjablonen, onbeperkte kleuropties, responsieve lay-out en meer.

Fineliner

Fineliner is een prachtig vormgegeven responsief WordPress-thema dat het meest geschikt is voor het bouwen van portfolio- of zakelijke websites. Het heeft 6 accentkleuren die je eenvoudig kunt aanpassen met de Style Customizer-module. Het wordt ook geleverd met de krachtige Visual Composer-plug-in voor paginabuilder. Het heeft ook de premium LayerSlider-plug-in voor het beheren van mooie sliders; evenals de WPML-plug-in voor het maken van een meertalige website. Als u van plan bent een eCommerce-site op te zetten, is Fineliner ook gebouwd met de WooCommerce-plug-in, dus het maken van een online winkel is eenvoudig en gemakkelijk!

Slash WP

Dit premium WordPress-thema is perfect voor artiesten en creatievelingen. Het heeft een uniek en modern ontwerp, evenals krachtige en robuuste functionaliteit. Het is gemaakt met het oog op portfolio-, fotografie- en blogsites. Het is het perfecte thema om je beste werken te presenteren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me