Trek – Responsieve WordPress Tour / Travel Theme in-depth review

Zoals u weet, is WordPress gemakkelijk een – zo niet het beste – publicatieplatform en contentmanagementsysteem (CMS) om eenvoudig elk type website te bouwen, ongeacht het niveau van technische kennis en vaardigheid dat een gebruiker heeft. Met WordPress heb je de volledige vrijheid om je site te maken en te beheren, zelfs zonder ondersteuning van derden. Als u op zoek bent naar een reisblog of een site voor een hotel of reisbureau, is WordPress hiervoor het ideale platform, vooral als u op zoek bent naar een krachtige online zakelijke aanwezigheid.

Iedereen houdt van reizen, daarom zijn veel mensen online op zoek naar nieuwe reisbestemmingen. Reisbureaus of iedereen met een reisgerelateerd bedrijf moet hiervan profiteren door een eigen website te hebben. Met WordPress-thema’s kunt u voor elk budget en zonder veel moeite een volledig functionele en mooie website bouwen. De beste WordPress-thema’s voor reizen / reizen zitten boordevol tonnen functies die alle goede eigenschappen naar voren brengen en uw bedrijf naar een nieuwe hoogte helpen schalen. Het kan u niet alleen helpen bij het maken van een prachtige reissite, het kan u ook helpen gemakkelijk contact te leggen met uw klanten en prospects. Een zo’n thema dat wordt vertrouwd door duizenden site-eigenaren en ontwikkelaars is het Trek – Responsieve WordPress Tour / Travel Theme.

Vandaag gaan we Trek nader bekijken, wat veel mensen beschouwen als een must-have voor het reisbureau. Komt het door het ontwerp? Zijn het de functies en opties die bij het pakket worden geleverd? Wat zijn de mogelijke voor- en nadelen van het kopen van dit thema? Al deze zullen worden beantwoord in deze Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme diepgaande evaluatie.

Laten we meteen beginnen!

Overzicht

Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme is een van de best verkochte en best beoordeelde WordPress-thema’s op ThemeForest, onder de categorie Travel. Het is gemaakt door Elite Author, PixelGrapes, een webontwikkelings- en ontwerpbureau dat erom bekend staat gebruikers hoogwaardige en betaalbare premium e-commerce gerelateerde producten te bieden.

Trek is gebouwd op het krachtige Twitter Bootstrap-framework, met een volledig responsief ontwerp dat ideaal is voor boekreizen en tours. Het heeft ook een blog waar je verschillende bezienswaardigheden en reislocaties kunt weergeven. Uniek voor dit thema is een galerijweergavepagina en een FAQ-sectie waar klanten en sitebezoekers meer informatie kunnen vinden over uw diensten, maar ook over betalingen en speciale aanbiedingen die u mogelijk heeft. Trek heeft ook tal van aangepaste shortcodes en widgets die u kunt gebruiken en in uw site kunt integreren, zodat u uw klanten een soepele ervaring kunt bieden. Het thema is afgestemd op reis- en reisorganisaties die hun bedrijf op een geweldige manier online willen presenteren. Maar met hier en daar een paar kleine aanpassingen, kunt u dit thema gebruiken voor elk type website of blog, of het nu een persoonlijke blog, een online portfolio, een bedrijfssite, enz. Is..

Ontwerp

Trek – Responsieve WordPress Tour / Travel Theme heeft een strak, minimalistisch en modern ontwerp dat zich richt op het belangrijkste aspect van uw site: inhoud. Het maakt veel gebruik van witruimte en heeft een grote diavoorstelling op de startpagina waar u uw beste services en aanbevolen reisbestemmingen kunt weergeven. Naast de standaardlay-out zijn er nog veel meer vooraf gebouwde startpagina-structuren die u uit de doos kunt gebruiken, waardoor u enorm veel tijd bespaart bij het aanpassen van het thema, vooral als de standaardstructuur niet genoeg is om uw bedrijf te ondersteunen.

Als een van de vooraf gebouwde paginalay-outs niet aan uw behoeften voldoet, biedt Trek u ook de mogelijkheid om uw eigen pagina aan te passen via het themabeheerpaneel. U kunt alles aanpassen, van het kleurenschema tot de lettertypen. Het beschikt zelfs over een voorbeeldvenster voor live aanpassing, waar u de wijzigingen die u in het thema hebt aangebracht, in realtime kunt zien.

Met Trek kun je ook een bloggedeelte aan je site toevoegen, waar je kunt kiezen uit twee verschillende lay-outs: Klassiek en Raster. Het thema heeft ook een unieke galerieweergavepagina met afbeeldingen van populaire reis- / tourbestemmingen, een FAQ-sectie en een Contact-pagina. Andere pagina’s die uniek zijn voor dit thema zijn een sitemap en een Tours-pagina. PixelGrapes maakte er ook een punt van om aangepaste shortcodes toe te voegen om de functionaliteit van uw site verder uit te breiden, waaronder een voor getuigenissen, pictogrammen, recente berichten, knoppen en feeds, tabbladen en accordeons, kolommen en meldingen.

Trek reageert 100%, wat betekent dat het zichtbaar is op de meeste internet- en mobiele apparaten, van pc’s tot smartphones. Hiermee kunt u ook de video-achtergrond op uw site weergeven, waardoor deze een betere visuele aantrekkingskracht krijgt.

Belangrijkste kenmerken

Inmiddels heb je het Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme beschouwd als je eerste keuze voor je website. Er zijn veel redenen om van dit thema te houden. Bekijk de volledige lijst met onderstaande functies:

 • Volledig responsief. Trek is gebouwd op het ijzersterke Twitter Bootstrap-framework, met een adaptief ontwerp waardoor het naadloos werkt op elk apparaat.
 • Thema-aanpasser met live preview. Dit thema tilt uw WordPress-ervaring naar een hoger niveau door een live aanpassingsvoorbeeldvenster toe te voegen waarmee u het thema een look kunt geven die volledig uniek is voor uw bedrijf of merk.
 • Onbeperkte kleuren. Selecteer een hoogtepunt uit de thema-aanpasser en laat Trek er uitzien zoals jij dat wilt.
 • Meer dan 600 Google Web Fonts. Kies uit honderden prachtige lettertype-opties.
 • Onbeperkte zijbalken. Het thema bevat dynamische zijbalken waarmee u een nieuwe zijbalk kunt maken voor elk bericht of elke pagina voor maximale flexibiliteit.
 • Shortcodes. Trek zit boordevol gebruiksvriendelijke shortcodes die u direct uit de doos kunt gebruiken om de functionaliteit van het thema uit te breiden en uw klanten een soepele ervaring te bieden.
 • Tour pagina. Een aangepaste tourpagina is opgenomen in het thema voor het presenteren van uw tourpakketten en andere speciale aanbiedingen.
 • Klaar voor vertaling. Trek bevat .mo- en .po-taalbestanden, zodat uw site in veel verschillende talen kan worden vertaald, zodat u een wereldwijd publiek kunt bedienen.
 • Betaling accepteren. Trek is geïntegreerd met de PayPal-betalingsoptie, zodat u gemakkelijk en veilig betalingen of stortingen kunt innen. Het thema ondersteunt 11 verschillende valuta’s.
 • A + ondersteuning. Ondersteuning is nooit ver weg, want PixelGrapes biedt snelle en professionele hulp aan themagebruikers. Bovendien wordt het thema ondersteund door een grote gemeenschap van medegebruikers en ontwikkelaars die met plezier elk probleem zullen aanpakken dat u tegen kunt komen tijdens het gebruik van het thema.
Voors en tegens

Ondanks het feit dat er een groot aantal gratis WordPress-thema’s beschikbaar is om uit te proberen, worden premium-thema’s zoals het Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme steeds populairder. Als je je afvraagt ​​waarom sommige mensen voor een thema zouden betalen als er zoveel gratis beschikbaar is, overweeg dan de volgende voor- en nadelen van het kiezen van een premium WordPress-thema:

Voordelen
 • Trek wordt geleverd met geavanceerde functionaliteit, zoals een gebruiksvriendelijk beheerderspaneel om aanpassingen en algemene siteconfiguratie aan te brengen.
 • Premium-thema’s worden geleverd met voortdurende ondersteuning en regelmatige updates. Dit is essentieel voor elk thema, aangezien WordPress zo vaak wordt bijgewerkt dat sommige thema’s in thema’s mogelijk niet meer werken, tenzij het wordt bijgewerkt. Gratis thema’s worden soms nog steeds bijgewerkt, maar zonder het dringende probleem van betaalde gebruikers die erop wachten, duren updates veel langer. Erger nog, sommige thema-auteurs verliezen gewoon hun interesse of hebben gewoon geen tijd meer om aan een gratis thema te werken.
 • Premium-thema’s zoals Trek hebben meestal een veel hogere kwaliteit dan hun gratis tegenhangers, simpelweg omdat de auteur geld genereert om het beter te maken voor de gebruikers. Dit creëert een positieve feedbacklus waarbij het thema steeds beter wordt naarmate meer en meer mensen het gebruiken.
 • Trek wordt geleverd met gebruiksvriendelijke functies, tools en opties waarmee de gebruiker een aantal elementen van het thema kan aanpassen. Hoewel een gratis thema meestal wordt geleverd met kleuropties en lay-outs, hebben premium-thema’s een nog groter aantal aanpassingsopties om uit te kiezen, zoals de mogelijkheid om het lettertype en het kleurenschema aan te passen, extra zijbalken toe te voegen, het navigatiemenu te wijzigen, enz..
Nadelen
 • Premium-thema’s gaan u natuurlijk kosten en u kunt er niet omheen. Een premium-thema kost doorgaans ergens tussen de $ 30 en $ 300, vooral die met een ontwikkelaarslicentie.
 • Met de best verkochte thema’s zoals Trek bestaat de kans dat uw site eruitziet als die van iedereen. Dit is minder een probleem als u een thema kiest met flexibelere aanpassingsopties.
 • Meer functies betekent niet noodzakelijkerwijs dat een thema beter is dan het andere. Meer functies kunnen immers betekenen dat er meer te leren valt. Hoewel de meeste thema-auteurs tegenwoordig proberen hun producten zo beginnersvriendelijk mogelijk te maken, is dit niet altijd mogelijk als je eenmaal kijkt naar de mogelijkheden van het thema.

Zoals je kunt zien, is er geen duidelijk antwoord of je wel of niet voor een premium WordPress-thema moet gaan. Natuurlijk kunnen ze prijzig zijn, maar ze kunnen ook worden gezien als een waardige investering die zichzelf uiteindelijk zal terugbetalen. Aan het eind van de dag kunt u alleen beslissen of een betaald thema de moeite waard is voor uw reis- / reisbedrijf, op basis van de voordelen van het bezitten van het thema en de bijbehorende functies. Zorg er dus voor dat u al uw website-behoeften afwegen en een creatieve visie hebben over hoe u wilt dat het werkt. Als u een probleem tegenkomt met Trek of met een ander WordPress-thema dat u gebruikt, zijn er uitgebreide documentatie en tutorials om u te begeleiden, evenals community-ondersteuning om u te helpen bij vrijwel elk probleem dat u tegen kunt komen.

Eindoordeel – Het perfecte thema voor alle soorten reis- / tourwebsites

Zonder twijfel, de Trek – Responsieve WordPress Tour / Travel Theme is een van de beste keuzes voor het bouwen van een website of blog voor touroperatorbedrijven en charterdiensten. Het is een zorgvuldig gemaakt, gebruiksvriendelijk en premium-thema boordevol functies waarmee iedereen gemakkelijk een website kan bouwen, ongeacht of ze kennis en vaardigheden hebben op het gebied van webontwikkeling en -ontwerp. Iedereen die serieus bezig is met het online uitbreiden van hun tour- / reisactiviteiten, zou moeten overwegen dit thema te kopen. Met een prijs van slechts $ 49 is het een vrij goedkope en betrouwbare oplossing waarmee je het volgende grote ding in de reisindustrie kunt creëren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me