WebHostingHub en zijn toewijding om Moeder Aarde te redden

Wat is Green Hosting?

Een van de grootste energieverbruikers van tegenwoordig is de webhosting-industrie. Je hoeft je alleen maar de energie voor te stellen die nodig is om grote servers op te starten die nodig zijn om websites dagelijks draaiende te houden. Bij deze overweging is zelfs geen rekening gehouden met de energie die nodig is om de computers van stroom te voorzien die door de eindgebruikers worden gebruikt. Als we deze overweging op wereldwijde schaal beschouwen, kan men zich de hoeveelheid brandstof voorstellen die nodig is om de energie te leveren die alleen de hostingindustrie nodig heeft. Met de toename van de hoeveelheid dagelijks verbrande brandstof neemt ook de hoeveelheid gassen en andere vormen van bijproducten en verontreinigende stoffen evenredig toe. Dit roept de vraag op hoe schadelijk de impact van de hostingindustrie op het milieu kan zijn.

Met de wereldwijde zorg om het milieu te beschermen en de slinkende voorraad van onze fossiele brandstoffen en andere energiebronnen te behouden, hebben denkers het moeilijk om mogelijke oplossingen voor het probleem te vinden. Een van de oplossingen die zijn gevonden om de impact te verminderen, is Green Hosting. Groene hosting wordt in feite gedefinieerd als hosting via manieren die als milieuvriendelijk worden beschouwd. Over het algemeen zijn er twee manieren van groene hosting. Een daarvan is dat het hostingbedrijf hernieuwbare energiebronnen gebruikt om zijn servers van stroom te voorzien. Tot de veelgebruikte technologie behoren het gebruik van zonnepanelen die de kracht van de zon gebruiken om energie op te wekken, het gebruik van windturbines die afhankelijk zijn van de kracht van de wind om de energie te produceren en het gebruik van geothermische energie om de benodigde energie te produceren om hun servers draaiende te houden en om in de andere bijkomende behoeften van het bedrijf te voorzien. Een andere manier van groene hosting is dat het hostingbedrijf hernieuwbare energiecertificaten koopt. Als u er een heeft gekocht, betekent dit dat het bedrijf geld investeert in het produceren van milieuvriendelijke energie, hetzij via zonne- of windenergie. Hoewel ze de hernieuwbare energie misschien niet zelf hebben geproduceerd, dragen ze in feite bij aan de productie van groene, hernieuwbare energie door de aankoop van het certificaat.

Is WebHostingHub een groen bedrijf?

Het betekent niet noodzakelijk dat als een bedrijf al een certificaat voor hernieuwbare energie heeft gekocht, het echt een groen hostingbedrijf is. Bij Green Hosting gaat het niet om certificaten, maar om de kernwaarden van het bedrijf. De WebHostingHub is een van degenen die de Green Hosting-certificering hebben gekregen voor zijn inspanningen om de CO2-voetafdruk van hun bedrijf te helpen verminderen. Hoewel ze de hernieuwbare energie zelf misschien niet hebben geproduceerd, doet het bedrijf een serieuze geconcentreerde inspanning om de ecologische voetafdruk van hun datacenters te verminderen. Een van de belangrijkste stappen die ze hebben genomen, is door samen te werken met de Trees For the Future, waar het bedrijf bomen plant om de stroom te compenseren die ze gebruikten om hun servers te laten draaien. Ze voerden ook een beleid in om hun afval te verminderen en tegelijkertijd de recycling van hun gebruikte producten te bevorderen. Het bedrijf heeft ook een beleid geïmplementeerd om waar mogelijk geen papieren producten te gebruiken en het gebruik ervan indien mogelijk te recyclen.

Door deze acties krijgt het WebHostingHub-hostingbedrijf de Green Hosting-certificering.

Waarom zou ik voor Green Hosting kiezen??

Met de bezorgdheid van vandaag over de impact van aardopwarming, mogelijk veroorzaakt door het gebruik van verontreinigende stoffen en andere vormen van gassen door de mensheid, is het voor websites erg belangrijk om voor groene hostingbedrijven te kiezen. Als u een groen hostingbedrijf kiest, krijgt u de kans om:

  •  Help de CO2-voetafdruk die de hosting-industrie produceert te verkleinen.
  •  Laat zien dat u een verantwoord bedrijf bent en u wilt helpen het milieu te redden.
  •  Dienen als voorbeeld voor mensen die een bedrijf of bedrijfstak runnen, gaat niet alleen over geld en winst; en dat
  •  Het helpt u klantloyaliteit op te bouwen voor de acties die u voor het milieu heeft gedaan.

Wat zijn de voordelen van het kiezen van een Green Hosting-bedrijf?

Het kiezen van een Green Hosting-bedrijf heeft een aantal voordelen. Dit zijn onder meer de volgende:

  •  U zult uw steentje bijdragen om het milieu te helpen behoeden voor verdere achteruitgang en om de opwarming van de aarde te voorkomen of te verminderen. U helpt namelijk de uitstoot van schadelijke gassen en andere vormen van vervuiling in het milieu te verminderen.
  •  Nu het publiek zich bewust is van uw inspanningen om het milieu te helpen redden, zult u veel meer klanten aantrekken die zich ook bewust zijn van het milieu. Dit komt omdat u hen niet alleen een hoogwaardige service biedt, maar tegelijkertijd milieuzorg en bescherming bevordert. Dit helpt bij het opbouwen van de reputatie van uw bedrijf als een bedrijf dat meer om het milieu geeft dan om winst.
  •   U kunt geld besparen op uw bedrijfskosten als gevolg van de besparingen die u krijgt door minder te betalen voor de stroombehoefte.Dit kan zich uiteindelijk vertalen in lagere maandelijkse kosten van de hostingprovider vanwege de kracht die ze zelf genereren. Hoewel het aanvankelijke bedrag een beetje hoog kan zijn, kunnen de besparingen die u op de lange termijn krijgt, aanzienlijk opwegen tegen de hoge kosten van de voorafgaande factuur.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me