Werkt InMotion op iPhone en iPad?

 

Werkt InMotion op mijn iPhone en iPad?

Nu het levenstempo nu merkbaar sneller werd vergeleken met een paar decennia geleden, nemen veel mensen hun bedrijf nu overal mee naartoe. Ze moeten constant toegang hebben tot hun websites, online winkels en e-commercesite. Wat nog belangrijker is, ze moeten constant in communicatie zijn met hun bedrijven, hetzij via e-mails of via andere vormen van moderne communicatie. Dit is de reden waarom webhostingbedrijven, meer specifiek InMotion-hosting, compatibiliteit met mobiele apparaten ondersteunen, ontworpen voor zakenmensen die onderweg zijn en hun bedrijf overal mee naartoe nemen.
Tien jaar geleden betekende het meenemen van hun bedrijf dat zakenlieden computerterminals in hun hotels moeten vinden waar ze via hun desktopcomputers in hun virtuele zakenwereld kunnen komen. Nog een paar jaar later kreeg mobiliteit een andere betekenis, aangezien desktopcomputers plaats maakten voor laptopcomputers, die meer voordelen opleverden dan hun desktop-tegenhangers, aangezien laptops mobieler zijn en draadloze verbindingsmogelijkheden hebben. Het tijdperk van mobiel computergebruik en mobiel zakendoen heeft nu echter een meer passende betekenis, aangezien mobiel computergebruik mobieler is geworden dan ooit tevoren, dat wil zeggen met de komst van smartphones en zijn tegenhangers. Mobiele telefoons zijn kleiner, compacter, maar zijn vaak veel krachtiger in vergelijking met onze desktopcomputers tien jaar geleden.
InMotion gaat nog een stap verder met mobiel computergebruik, aangezien het een van de vele webhostingbedrijven is die compatibiliteit met mobiele apparaten ondersteunt en heeft, met name met iPhone en iPad. Ja, het is waar, InMotion werkt goed op je iPhones en iPads en andere iOS-apparaten.

Wat moet ik doen om mijn iPhone en iPad in te stellen voor het ontvangen van e-mails via InMotion?

Als u eigenaar bent van een iPad of en iPhone of een apparaat dat op iOS is gebaseerd, kunt u dat apparaat gebruiken om uw e-mails te controleren en te lezen, waar u ook bent. Om ervoor te zorgen dat uw apparaat uw e-mails ontvangt, moet u uw apparaat instellen en configureren. De volgende gids is voor het instellen van iOS-apparaten zoals iPhone en iPad.

 •  Zoek op het startscherm van uw apparaat naar het pictogram ‘Instellingen’, dat doorgaans wordt weergegeven door een pictogram met drie versnellingen en selecteer het door op te klikken.
 •  Eenmaal binnen het instellingenscherm, zoek naar “E-mails, contacten, agenda’s” en selecteer het opnieuw door op te klikken.
 •  Klik in het scherm “Mails, Contacten, Agenda’s” op de knop “Account toevoegen”, die u op zijn beurt naar een scherm zou moeten brengen met een aantal e-mailservices om uit te kiezen. Selecteer het tabblad ‘Overige’ dat u onder aan het scherm moet vinden.
 •  Selecteer vervolgens onder het gedeelte “E-mail” het account “E-mail toevoegen”.
 •  Vul de vereiste informatie in op de vakken in het gedeelte “Nieuwe account”. Het adres is uw volledige e-mailadres en het wachtwoord is het bijbehorende wachtwoord voor dat e-mailaccount.
 •  Zodra de informatie is ingediend, moet uw iPhone of iPad het account opzoeken en de instellingen verwerken en zou u automatisch naar het volgende scherm moeten gaan.
 •  Vervolgens wordt u gevraagd om te kiezen tussen IMAP of POP, maar omdat u een mobiel apparaat bent, wordt u aangeraden IMAP te kiezen. De reden hiervoor is dat e-mails niet worden opgeslagen op de iPhone / iPad.
 •  Voer in het gedeelte Inkomende mailserver de vereiste informatie in. De hostnaam moet de volgende vorm hebben: secure ##. Webhosting.com. De ## moet worden weergegeven door het servernummer. Het servernummer staat in uw hostnaam. Uw hostnaam is bijvoorbeeld cathleen07.inmotionhosting.com, uw servernummer is dan 07. De gebruikersnaam moet uw volledige e-mailadres zijn en het wachtwoord het bijbehorende wachtwoord voor dat account.
 •  Vervolgens moet u onder de Inkomende mailserver nogmaals dezelfde informatie invoeren die u eerder hebt ingevoerd.
 •  Klik op de knop Opslaan die zich in de rechterbovenhoek van het scherm bevindt.
 •  Nadat u op Opslaan hebt geklikt, moet uw iOS-apparaat de informatie verwerken en zodra het is verwerkt, moet uw apparaat nu klaar zijn om e-mails te ontvangen.

Welke andere applicaties ondersteunt mijn iPhone of Ipad via InMotion-hosting?

Je iPhone of iPad is ook compatibel om online te draaien met de PrestaShop Mobile Store. In feite is het niet nodig om een ​​aparte PrestaShop Mobile Store-versie te hebben om deze op uw iOS-apparaten uit te voeren. InMotion maakt dit noodzakelijk omdat het een van hun tools is voor hun e-commerce hosting.
De Mobile PrestaShop is een applicatie die dezelfde PrestaShop-mogelijkheden biedt die worden gebruikt bij het beheren van uw website of online bedrijf. Deze mobiele PrestaShop-applicatie maakt het voor bedrijven mogelijk om gemakkelijk en onderweg te worden beheerd en maakt het mogelijk om applicaties te maken voor uw PrestaShop Mobile Store. Onder de andere kenmerken die Mobile PrestaShop biedt zijn:
 Mobiele PrestaShop-beheerder

Dit is een applicatie die wordt gebruikt om uw PrestaShop-winkel te beheren vanuit het comfort van uw iPhone of iPad. Er zijn ook extra mobiele applicaties beschikbaar waarmee beheerders rapporten en bestellingen kunnen bekijken.

 MobiCart

De MobiCart is een service waarmee zowel iOS- als Android-applicaties voor de Mobile PrestaShop kunnen worden gemaakt .