Werkt WebHostingHub op iPhone en iPad?

Werkt WebHostingHub op iPhone en iPad?

Veel mensen nemen hun bedrijf nu mee als ze onderweg zijn. Dit betekent dat ze toegang moeten krijgen tot hun websites, online winkels en simpelweg, maar belangrijker, hun e-mails terwijl ze ver van hun kantoor zijn. Het goede nieuws is dat de meeste webhostingbedrijven nu compatibiliteit met mobiele apparaten ondersteunen, wat in feite betekent dat bedrijven nu overal naartoe kunnen worden gebracht waar webmasters, klanten en klanten naartoe gaan.
Een paar jaar geleden betekende het meenemen van hun bedrijf dat zakenlieden computerterminals in hun hotels moeten vinden waar ze via hun desktopcomputers in hun virtuele zakenwereld kunnen komen. Nog een paar jaar later kreeg mobiliteit een andere betekenis, aangezien desktopcomputers plaats maakten voor laptopcomputers, die meer voordelen opleverden dan hun desktop-tegenhangers, aangezien laptops mobieler zijn en draadloze verbindingsmogelijkheden hebben. Het tijdperk van mobiel computergebruik en mobiel zakendoen heeft nu echter een meer passende betekenis, aangezien mobiel computergebruik mobieler is geworden dan ooit tevoren, dat wil zeggen met de komst van smartphones en zijn tegenhangers.

WebHostingHub behoort tot het aantal webhostingbedrijven dat ondersteuning biedt en compatibiliteit met mobiele apparaten heeft, meer in het bijzonder met iPhone en iPad. Ja, je hebt het goed gehoord, WebHostingHub is compatibel met iPhone en iPad en andere iOS-apparaten.

Hoe stel ik mijn iPhone en iPad in om e-mails te ontvangen via WebHostingHub?

Als je een iPad of iPhone bezit, kun je je e-mails bekijken en lezen via je mobiele apparaat. Om ervoor te zorgen dat uw apparaat uw e-mails ontvangt, moet u uw apparaat instellen en configureren. De volgende gids is voor het instellen van iOS-apparaten zoals iPhone en iPad.

 •  Zoek op het startscherm van uw apparaat naar het pictogram Instellingen, dat meestal wordt weergegeven door een pictogram met drie versnellingen en selecteer het door op te klikken.
 •  Zoek in het instellingenscherm naar de e-mails, contacten, agenda’s en selecteer deze opnieuw door op te klikken.
 •  Klik in het scherm Mails, Contacten, Agenda’s op Account toevoegen, die u naar een scherm zou moeten brengen met een aantal e-mailservices om uit te kiezen. Selecteer het tabblad Overige dat onder aan het scherm moet worden gevonden.
 •  Selecteer vervolgens onder de sectie E-mail de E-mailaccount toevoegen.
 •  Vul de benodigde en vereiste informatie in op de vakken in het gedeelte Nieuwe account. Het adres is uw volledige e-mailadres en het wachtwoord is het bijbehorende wachtwoord voor dat e-mailaccount.
 •  Zodra de informatie is ingediend, moet uw iPhone of iPad het account opzoeken en de instellingen verwerken en zou u automatisch naar het volgende scherm moeten gaan.
 •  Vervolgens wordt u gevraagd om te kiezen tussen IMAP of POP, maar omdat u een mobiel apparaat bent, wordt u aangeraden IMAP te kiezen. De reden hiervoor is dat e-mails niet worden opgeslagen op de iPhone / iPad.
 •  Voer in het gedeelte Inkomende mailserver de vereiste informatie in. De hostnaam moet de volgende vorm hebben: secure ##. Webhosting.com. De ## moet worden weergegeven door het servernummer. Het servernummer staat in uw hostnaam. Uw hostnaam is bijvoorbeeld ehub25.webhostinghub.com, uw servernummer is dan 25. Gebruikersnaam moet uw volledige e-mailadres zijn en het wachtwoord het bijbehorende wachtwoord voor dat account.
 •  Vervolgens moet u onder de Inkomende mailserver nogmaals dezelfde informatie invoeren die u eerder hebt ingevoerd.
 •  Klik op de knop Opslaan die zich in de rechterbovenhoek van het scherm bevindt.
 •  Nadat u op Opslaan hebt geklikt, moet uw iOS-apparaat de informatie verwerken en zodra het is verwerkt, moet uw apparaat nu klaar zijn om e-mails te ontvangen.

Is mijn iPhone of iPad compatibel om een ​​online winkel te runnen??

Zeker ja! Je iPhone of iPad is compatibel om online te draaien met de PrestaShop Mobile Store. In feite is het niet nodig om een ​​aparte PrestaShop Mobile Store-versie te hebben om deze op uw iOS-apparaten uit te voeren.

Wat moet ik weten over Mobile PrestaShop?

De Mobile PrestaShop is een applicatie die dezelfde PrestaShop-mogelijkheden biedt die worden gebruikt bij het beheren van uw website of online bedrijf. Deze mobiele PrestaShop-applicatie maakt het voor bedrijven mogelijk om gemakkelijk en onderweg te worden beheerd en maakt het mogelijk om applicaties te maken voor uw PrestaShop Mobile Store. Onder de andere kenmerken die Mobile PrestaShop biedt zijn:

 •  Mobile PrestaShop Admin – dit is een applicatie die wordt gebruikt om uw PrestaShop-winkel te beheren vanuit het comfort van uw iPhone of iPad. Er zijn ook extra mobiele applicaties beschikbaar waarmee beheerders rapporten en bestellingen kunnen bekijken.
 •  MobiCart – De MobiCart is een service waarmee zowel iOS- als Android-applicaties kunnen worden gemaakt voor de Mobile PrestaShop-winkel.

Welke andere voordelen kan ik krijgen van PrestaShop Mobile?

PrestaShop Mobile brengt ook een mobiele thema-switcher mee waarmee u onderweg van thema kunt wisselen. Deze omvatten modules en thema’s die direct beschikbaar zijn. Toepassingen waarmee u dit kunt doen, zijn:

 •  PrestaShopM;
 •  pMobile-sjabloon; en de
 •  DevilMobile-thema
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me