WooCommerce Hosting – Wat moet je begrijpen?

Woocommerce-hosting

Je hebt misschien veel webhostingbedrijven gezien die WooCommerce gespecialiseerde webhosting aanbieden. In deze gids weet u alles wat u moet weten over WooCommerce Hosting, plus enkele belangrijke punten die u zullen helpen bij het kiezen van een gespecialiseerd WooCommerce-abonnement. Voordat we diep ingaan op WooCommerce Hosting, is het belangrijk om te weten wat WooCommerce is.

Wat is WooCommerce?

Wocommerce

WooCommerce verandert uw WordPress-website in een paar klikken in een volledig geladen online winkel. En dit is de keuze van bijna alle eCommerce-website-eigenaren, of het nu gaat om een ​​start-up met heel weinig producten of een winkelwebsite met meer producten. En wat deze plug-in nog populairder maakt, is dat dit een plug-in is van Automattic, het moederbedrijf van WordPress.

WooCommerce een populaire open-source e-commerce plug-in voor WordPress bedient meer dan 40% van de online winkels en heeft de weg geëffend voor startende detailhandelaren en ondernemers om hun bedrijf online te krijgen, zonder een diep gat in hun zak te hoeven branden. En het is geen verrassing dat WooCommerce wordt erkend als de beste gratis plug-in voor WordPress.

Naast het verkopen van fysieke goederen, kunt u ook digitale producten verkopen zoals eBooks, streaming media, licentiesleutels, etc. En er is geen limiet aan het aantal producten dat u aan uw website kunt toevoegen. Maar er is een kans dat de webhostingprovider die u kiest het aantal producten dat u toevoegt, beperkt. Laten we daar later meer over vertellen.

Hoe een WordPress-website in de WooCommerce-website te veranderen?

Het enige dat u hoeft te doen, is de WooCommerce-plug-in downloaden en installeren op uw WordPress-website. En binnen een paar klikken wordt uw WordPress-website omgevormd tot een volledig uitgeruste e-commerce website of online winkel.

WooCommerce wordt ook geleverd met de beste opties voor voorraadbeheer. Er worden ook verschillende betalingsgateways aangeboden om de betalingen op een veilige manier uit te voeren. Met WooCommerce krijg je volledige controle over je data.

En er zijn verschillende extensies beschikbaar voor WooCommerce, die u kunt gebruiken om meer functies aan uw online winkel toe te voegen. Deze extensies kunnen worden gedownload en geïnstalleerd vanuit de WordPress.Org-bibliotheek of de WooCommerce-ontwikkelaarssite.

U kunt uw WooCommerce-website aanpassen aan het kleinste element in uw website, omdat WooCommerce fijn integreert met alle functies die al bestaan ​​op een WordPress-website. En uw WordPress-website is volledig schaalbaar met de WooCommerce-plug-in. Daarom hoeft u niet lang na te denken over het omzetten van uw WordPress-website naar een WooCommerce-website.

U kunt coupons en kortingen maken voor de producten van uw keuze en u krijgt ook een geweldig verzendbeheersysteem. U kunt de feedback van de klanten gemakkelijk krijgen. En een andere geweldige en impactvolle functie die bij WooCommerce wordt geleverd, zijn de ingebouwde analyse- en SEO-tools. U hoeft niet langer alleen op andere SEO-tools te vertrouwen om hoger te scoren en de zichtbaarheid van uw website en zijn producten te verbeteren.

Waarom is WooCommerce-hosting vereist??

WooCommerce draait op WordPress en je zult hosting moeten vinden van een webhostingprovider om je eCommerce-website te hosten. Ja, er is een optie om hosting van WordPress te kopen. Maar je krijgt geen gespecialiseerde WooCommerce Hosting van WordPress.

Naast webhosting heeft u ook een domeinnaam nodig. En een SSL Certificaat is een must als je de mogelijkheid wilt hebben om online te betalen op je website en je website veiliger te maken. Er zijn verschillende opties voor webhosting waaruit u kunt kiezen als u een normale website wilt hosten. En veel webhostingproviders bieden gespecialiseerde WordPress-hosting om WordPress-websites te hosten.

Maar om optimaal te profiteren van de functies en mogelijkheden van WooCommerce, wordt u ten zeerste aanbevolen om voor te gaan WooCommerce Hosting. Dit type hosting kan standaard een WooCommerce-website aan en u wordt begeleid door WooCommerce-experts als u WooCommerce gespecialiseerde klantenondersteuning krijgt. Maar het is altijd beter om te worden bijgestaan ​​door individuen met diepgaande kennis over WooCommerce en met de expertise om de problemen met betrekking tot WooCommerce-websites op te lossen.

En als het op beveiliging aankomt, is WooCommerce niet de beste op de markt. En een eCommerce-website moet zeer betaalbaar zijn als het gaat om beveiliging. Omdat hier gebruikersinformatie en belangrijke gegevens zoals creditcardgegevens en meer worden opgeslagen. En u wilt de transacties die via uw website plaatsvinden niet verpesten. Een oplossing voor dit nadeel van WooCommerce is het kopen van WooCommerce Hosting bij een veilige webhostingprovider.

Schakel een SSL-certificaat in om extra beveiliging toe te voegen aan uw eCommerce-website om transacties uit te voeren. Koop daarom deze extra SSL-functie samen met uw hostingplan. U wilt niet dat uw bezoekers, die mogelijk ook uw potentiële klanten zijn, een website bezoeken die niet beschikbaar is. Vergelijk daarom verschillende webhostingproviders en zorg ervoor dat u degene kiest met de hoogste uptime die wordt geleverd.

Wanneer u shared hosting koopt in plaats van WooCommerce Hosting te kopen, krijgt u een beperkte hoeveelheid opslagruimte en bandbreedte. En ik hoop dat je je nog herinnert wat ik eerder zei dat je met WooCommerce een onbeperkt aantal producten aan je website kunt toevoegen. En de kans is heel klein dat u voldoende middelen krijgt om de ‘onbeperkte’ optie die wordt aangeboden met WooCommerce aan te vullen als u traditionele shared hosting koopt. Als u WooCommerce-hosting koopt, krijgt u onbeperkte bandbreedte, enorme schijfruimte, e-mailaccounts en meer, afgezien van de gebruikelijke hostingfuncties.

WooCommerce-website betekent een eCommerce-website. En als we het hebben over de eCommerce-website, kunnen we alleen maar denken aan tal van producten, productafbeeldingen, andere details en nog veel meer. En op een eCommerce-website komt het wisselen tussen pagina’s vaker voor dan bij traditionele blogsites. Daarom is de snelheid en prestatie van uw website de factor waar u altijd aandacht aan moet besteden. En aangezien u de effecten van een traag ladende website al kent, moet u ervoor kiezen een snelle webhostingprovider te kiezen.

Wie is de beste WooCommerce-hostingprovider?

Nadat u al deze belangrijke punten over WooCommerce Hosting kent, is een vraag die u misschien in uw hoofd heeft: moet ik overschakelen naar WooCommerce Hosting? Laat me je dingen duidelijk maken.

Er zijn eCommerce-websites die worden gebruikt om slechts zeer weinig producten te verkopen. Een auteur heeft bijvoorbeeld zijn website om de twee boeken die hij heeft geschreven te verkopen. In dergelijke gevallen is WooCommerce Hosting geen noodzaak. Zo’n website kan prima werken met een gedeeld WordPress-hostingplan. Maar als het doel van uw website is om meer producten te verkopen en als beveiliging en prestaties uw topprioriteiten zijn, dan moet u voor WooCommerce Hosting gaan.

Dingen kunnen een beetje lastig worden als je genoeg opties hebt om uit te kiezen en je niet helemaal zeker weet welke de beste WooCommerce Hosting-provider is voor je WooCommerce-website. En nu u alles weet over WooCommerce-hosting, is het nu tijd om WooCommerce-ready webhosting te kiezen.

Daarom hebben we de top 5 van webhostingproviders vermeld die WooCommerce-hosting bieden die out-of-the-box een WooCommerce-website aankunnen.

Bluehost

Bluehost beste Woocommerce-hosting

Bluehost is een van de marktleiders en staat op nummer 1 voor de webhostingbehoeften van kleine bedrijven. En een opvallende veer in de dop van Bluehost is die officieel wordt aanbevolen door WordPress en WooCommerce. Ze zijn ook een van de meest betrouwbare webhostingproviders als het gaat om klantenondersteuning omdat ze 24/7 deskundige ondersteuning bieden.

Bluehost WooCommerce Hosting begint bij $ 6,95 / maand en loopt op tot $ 12,95 / maand. U krijgt een veilige betalingsgateway om alle online transacties op uw website uit te voeren. Bluehost WooCommerce Hosting wordt geleverd met een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Je krijgt ook gratis, volledig aanpasbare thema’s. U krijgt ook telefonisch hulp van een WooCommerce-expert, waarmee u uw WooCommerce-winkel binnen twee uur kunt opzetten.

HostSoch

Hostsoch Goedkope Woocommerce-hosting

HostSoch is een van de meest trending webhostingbedrijven in India. HostSoch staat bekend om betrouwbaarheid en eersteklas webhosting tegen zeer betaalbare prijzen. Dit is ook een van de best beoordeelde webhostingbedrijven als het gaat om hostingsnelheid, uptime en ondersteuning. HostSoch WooCommerce Hostingplannen beginnen bij slechts roepies 99 / mo. De prijzen gaan helemaal tot aan roepies 329 / maand. Je kunt kiezen uit elk van de vier pakketten, namelijk Starter, Advanced, Business en Pro. U krijgt 99,9% uptime-garantie, gratis Cloudflare-bescherming en krachtige servers.

U kunt gratis domeinnaam bemachtigen als u webhosting bij HostSoch koopt. U krijgt ook een gratis SSL-certificaat om uw websites veiliger te maken. De 24/7 toegewijde ondersteuning staat altijd tot uw dienst, wat uw hostingervaring zeker zal verbeteren.

Hostinger

Hostinger's Woocommerce hostingplannen

Hostinger biedt eersteklas WooCommerce-hosting voor de superieure prestaties van uw WooCommerce-website. Hostinger-webhostingplannen worden geleverd met 30 dagen geld-terug-garantie. Hostinger leidt de webhosting-industrie over de hele wereld en staat bekend als de beste als het gaat om de kwaliteit van de hostingservice. Ze hebben een deskundig team dat toegewijd is om u 24/7 van dienst te zijn. De prijzen van WooCommerce Hosting beginnen bij zo laag als roepies 45 / maand, en gaan helemaal omhoog tot roepies 189 / maand. U krijgt ook een gratis domeinnaam bij The Hostinger premium en zakelijke webhostingplannen.

HostPapa

Hostpapa Woocommerce hostingprovider

HostPapa is een van de toonaangevende webhostingproviders als het gaat om verbeterde snelheid en prestaties. Dit is ook een van de best gerangschikte webhostingproviders. Ze hebben het voor veel kleinschalige bedrijven mogelijk gemaakt om een ​​stempel op het internet te drukken met hun service met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze hebben een redelijke prijsklasse voor hun WooCommerce-webhostingplannen, die beginnen vanaf roepies 199 / maand. helemaal tot roepies 699 / mo. De prijsklasse is een indicatie van de flexibiliteit in de prijsstelling en kenmerken van hun plannen. Om uw WooCommerce-webhostingervaring veilig en beveiligd te maken, hebben ze ingebouwde beveiligings- en bewakingsfuncties. U krijgt ook 24 uur per dag live deskundige ondersteuning.

A2hosting

A2hosting Woocommerce-host

Pure snelheid is waar A2 Hosting bekend om staat. Ze bieden ook een tot 20x snellere server. Daarom kan men ongetwijfeld topprestaties verwachten van A2 Hosting-servers. Je krijgt ook het voordeel van ongeëvenaarde ondersteuning 24/7/365 van de ‘Guru Crew’, een team van vriendelijke en experts. A2 Hosting wordt ook geleverd met altijd geld-terug-garantie. A2 Hosting WooCommerce-abonnementen beginnen bij rupees 269,28 / mo. En gaan helemaal omhoog tot rupees 824,36 / maand. Met het duurste abonnement koopt u volledig geoptimaliseerde en beheerde webhosting, wat ideaal is voor grootschalige WooCommerce-websites.

Conclusie

Hoewel WooCommerce-hosting u mogelijk iets meer kost dan de reguliere webhosting, rechtvaardigen de voordelen en functies van WooCommerce het premium prijskaartje. Daarom is WooCommerce Hosting inderdaad het proberen waard. Als je zonder gedoe aan de slag wilt en je producten meteen wilt gaan verkopen, dan is WooCommerce Hosting wat je zonder twijfel moet kiezen. Veel webhostingproviders bieden WooCommerce Hosting, gaande van een eenvoudig gedeeld plan tot meer geavanceerde volledig beheerde dedicated hosting. U moet de uwe kiezen volgens de vereisten van uw website.