WPEngine recensie

8.5 Algemene beoordeling
WPEngine

WPEngine is een toonaangevende beheerde WordPress-hostingprovider met verschillende hostingplannen die zijn gericht op een breed scala aan gebruikers, van persoonlijke blogs tot missiekritieke websites. Als managed hosting-omgeving worden opdrachten rond WPEngine exclusief ondersteund door hun 24/7 klantenondersteuning.

PROS
 • Website beveiliging
 • E-commerce en e-mailmarketing
 • Uitstekende uptime
 • Klantenservice
 • Geldteruggarantie
CONS
 • Bezoekerslimieten
 • Relatief duur
 • Geen telefonische ondersteuning voor Personal Plan
 • Gebrek aan e-mailhosting
9.2 Blogbeoordeling

Prijs
$ 35


Wanneer u uw blog of website wilt hosten, is het logisch om samen te werken met een bedrijf dat meer dan 60.000 klanten heeft bediend en waarvan de voetafdruk in meer dan 136 landen is. WPEngine heeft hun technologie ontwikkeld in managed WordPress-hosting, wat verreweg een van de superieure bloghostingplatforms is. Hun technologie is uitzonderlijk en dit heeft ervoor gezorgd dat hun platforms schaalbaar, snel en veilig zijn.

Blog Hosting Plannen

Ongeacht uw hostingbehoeften, bij WPEngine vindt u een plan dat bij u past. De 5 plannen die ze aanbieden zijn:

Persoonlijk plan – Dit is voor kleine websites en startups. Het wordt geleverd met 24/7 live ondersteuning en 10 GB aan lokale opslag. Het kost $ 29 per maand.

Professioneel plan: dit accepteert maximaal 10 installaties en biedt 20 GB lokale opslag. Het verkeersvolume dat het aankan is 100.000 bezoeken per maand en kost $ 99 per maand.

Businessplan – Als u een cluster van websites heeft met in totaal 400.000 bezoeken per maand, is dit het plan om voor te gaan. Je krijgt 25 installaties en 30 GB lokale opslag voor $ 249 per maand.

Premium Plan – Dit is een speciale architectuur die u hoge prestaties en beheerde onboarding biedt. Het biedt plaats aan meer dan 1 miljoen bezoeken per maand en biedt u 150 installaties met een lokale opslag tot 300 GB.

Enterprise Grade Plan – Dit is het ultieme plan met een capaciteit van meer dan 5 miljoen bezoeken per maand in een speciale omgeving. Lokale opslag strekt zich uit tot 1 TB en u krijgt 24/7 ticketondersteuning, applicatieprestaties en strategisch accountbeheer.

Wat maakt WPEngine Blog Hosting bijzonder

Welnu, er spelen veel factoren een rol bij het overwegen van het unieke karakter van WPEngine-bloghosting. Het volgende is een snel hoogtepunt van wat het betekent om uw website hier te hosten:

 • Solide websitebeveiliging met SSL-certificaten, malwarescans en een firewall
 • Uitstekende uptime
 • Uitzonderlijke klantenservice met gratis 24/7 telefonische ondersteuning voor alle abonnementen behalve persoonlijk, die profiteert van 24/7 live chat.
 • Geld-terug-garantie – U krijgt tot 60 dagen proefperiode alleen om toegang te krijgen tot de geschiktheid van de plannen voor u.

De keerzijde van WPEngine Blog Hosting

De volgende factoren ondermijnen de beoordeling van WPEngine:

 • Bezoekerslimieten speciaal voor persoonlijke en professionele abonnementen
 • Duur in vergelijking met sommige van hun concurrenten
 • Gebrek aan telefonische ondersteuning in het persoonlijke plan

Al met al biedt WPEngine, met een afweging van de voor- en nadelen, nog steeds uitstekende bloghostingservices die elk bedrijf zou kunnen overwegen.

 • Solide website-beveiliging
 • Uitstekende uptime
 • Uitzonderlijke klantenservice
 • Geldteruggarantie

.


Geldteruggarantie
60 dagen
Schijfruimte
10 GB – 400 GB
Domeinnaam
N.v.t.

We hebben een Dedicated Hosting-optie voor WPEngine nog niet beoordeeld omdat ze momenteel niet lijken te bieden dit type hosting aan te bieden.

We hebben nog geen VPS Hosting-optie voor WPEngine beoordeeld omdat ze dit type hosting momenteel niet lijken te bieden.

9.4 Beoordeling van WordPress

Prijs
$ 35


Bijna 30% van de online websites draait op WordPress en dit is een belangrijke statistiek bij het meten van de populariteit van webhostingplatforms. WPEngine biedt een snellere en veiligere manier om uw merk te laten groeien via een aantal beheerde WordPress-platforms. Het aantal bedrijven dat in deze plannen wordt voorzien, is breed, van persoonlijke blogsites aan de onderkant tot missiekritieke websites aan de bovenkant.

WPEngine WordPress-hostingplannen

De hostingplannen die door WPEngine worden aangeboden, worden geprezen als zijnde van de allerbeste architectuur en schaalbaarheid.

Persoonlijk plan

Met een risicovrije proefperiode van 60 dagen is het persoonlijke plan het meest geschikt voor klanten met eenvoudige sites en minimale budgetten. Dit plan wordt geleverd met krachtige technologie en een solide klantenservice die 24/7 beschikbaar is via live chat. Het is een gedeeld plan, wat betekent dat uw website op een platform zal staan ​​met vele anderen die bronnen delen. Om deze reden biedt het plaats aan maximaal 25.000 bezoeken per maand en is de lokale opslagruimte 10 GB. Je krijgt ook een gratis SSL-certificaat per abonnement. De kosten van dit abonnement zijn $ 29 per maand.

Professioneel plan

Dit plan is gericht op bedrijven met vast verkeer of een groot aantal kleinere sites. U kunt maximaal 10 websites hosten, zolang het totale aantal bezoeken per maand niet meer dan 100.000 bedraagt. De lokale opslag is 20 GB en je krijgt ook een gratis SSL-certificaat bij inschrijving. De kosten voor het Professional Plan bedragen $ 99 per maand, maar er is een proefperiode van 60 dagen om de geschiktheid van het plan te beoordelen.

Bedrijfsplan

Net als de twee hierboven, is dit ook op een gedeeld platform, maar biedt het een veel hoger verkeersniveau, 400.000 bezoeken per maand. Er is lokale opslag van maximaal 30 GB en biedt plaats aan maximaal 25 installaties. Met een gratis SSL-certificaat kunt u uw klanten de veiligheid van hun gegevens en informatie garanderen tijdens hun interactie met uw website. De kosten zijn $ 249 per maand en nogmaals, je krijgt een risicovrije proefperiode van 60 dagen.

Premium abonnement

Dit is een beheerd WordPress-hostingplan voor bedrijven die actief groeien en prioriteit geven aan optimale prestaties. U krijgt een speciale omgeving waarin uw website wordt gehost op een enkele server die wordt bijgewoond door een klantenserviceteam op maat. Het maximale aantal installaties is 150 en het aantal bezoeken per maand is meer dan 1 miljoen.

Enterprise Grade Plan

Als je een verkeer hebt van meer dan 5 miljoen per maand en je wilt een speciale omgeving met lokale opslag tot 1 TB, dan is dit het plan om voor te gaan. Alleen het Enterprise Grade Plan en het Premium Plan hebben geen proefperiode omdat alles wordt onderhandeld en op maat gemaakt.

De voordelen van WPEngine WordPress Hosting

Een van de voordelen van deze hosting zijn:

 • State-of-the-art technologie die geschikt is voor veel verkeer
 • Een wereldwijd netwerk met datacenters verspreid over de regio’s EMEA, VS en Azië-Pacific.
 • Verscheidenheid aan webhostingplannen om aan uw behoeften te voldoen
 • Geweldige klantenservice
 • Scannen op malware en dagelijkse back-ups
 • Uitzonderlijke beschikbaarheid

Waarom WPEngine WordPress Hosting misschien niet voor jou is

 • Relatief duur
 • Geen telefonische ondersteuning voor abonnees in het persoonlijke abonnement
 • Ze verkopen geen domeinen en bieden geen e-mailhosting
 • Er is geen Windows-gebaseerde serveromgeving
 • Bezoekerslimieten

Iedereen die op zoek is naar een mid-range managed WordPress hosting service provider, WPEngine staat hoog in deze niche.

 • State-of-the-art technologie
 • Een wereldwijd netwerk met strategisch geplaatste datacenters
 • Verscheidenheid aan webhostingplannen Uitstekende klantenservice
 • Scannen op malware en dagelijkse back-ups
 • Uitzonderlijke beschikbaarheid

.


Geldteruggarantie
60 dagen
Schijfruimte
10 GB – 400 GB
Domeinnaam
N.v.t.

In de wereld van vandaag zijn merken veel belangrijker dan honderd jaar geleden. Merken brengen de wetenschap en psychologie samen van wat uw bedrijf te bieden heeft op het gebied van producten en zelfs dienstverlening. Als u wilt dat uw merk uw producten overleeft en geloofwaardigheid, kwaliteit en ervaring overbrengt, moet u de digitale component ervan koesteren. Dit is waar WPEngine voor staat. Als een beheerde WordPress-hostingprovider helpt dit bedrijf merken hun digitale ervaring te versterken via verschillende plannen.

Wist u dat elke seconde vertraging in de laadtijd van uw website meer dan 7% verlies aan conversies kan veroorzaken? En een vertraging van 2 seconden kan resulteren in 87% verlating? Nou, als je dat niet deed, weet je het nu. Dit is waarom het absoluut noodzakelijk is om een ​​platform te kiezen dat u de juiste combinatie van technologieën en service biedt om uw bedrijfsprestaties te stimuleren.

Een overzicht van WPEngine

WordPress is verreweg de meest betrouwbare backbone die miljoenen websites over de hele wereld ondersteunt. Dit is precies waarom sommige webhostingservices zoals WPEngine hebben besloten om zich uitsluitend te concentreren op hosting op dit contentbeheersysteem. WPEngine is door verschillende spelers op de markt beoordeeld, waaronder grote merken als een meer dan competente hostingdienstverlener vanwege hun uitstekende uptime-record, onbeperkte maandelijkse gegevensoverdrachten, op WordPress gerichte beveiliging en andere uitstekende functies.

Omdat het een managed hosting-omgeving is, worden opdrachten rond WPEngine exclusief ondersteund door hun 24/7 klantenondersteuning. De omgeving is speciaal ontworpen met WordPress-installaties en plug-ins in gedachten. In feite hoef je met WPEngine WordPress niet te installeren zoals je zou doen met andere webhosts. Elk WPEngine-abonnement dat u koopt, wordt vooraf geïnstalleerd met het inhoudbeheersysteem. Stel je voor dat je je inleidende e-mail opent om je inloggegevens te bekijken en ontdekt dat je geen extra instellingen nodig hebt om aan de slag te gaan.

Als het gaat om het maken van inhoud, brengt WPEngine de voordelen van WordPress-hosting naar voren om u een klantvriendelijke omgeving te bieden waarin u met gemak pagina’s, berichten en galerijen kunt maken. Niet elke WordPress-plug-in die u tegenkomt, is automatisch compatibel met WPEngine. Dit komt omdat het bedrijf de plug-ins evalueert voordat ze deze in hun platform opnemen. Negatief presterende plug-ins en plug-ins die dupliceren wat WPEngine al heeft, zijn uitgesloten.

Door WPEngine beheerde WordPress-hostingplannen

Als u op zoek bent naar een bedrijf met verschillende hostingpakketten, zult u er geen vinden in WPEngine. Dit komt omdat dit bedrijf zijn onderzoek, innovatie en productcreatie heeft gewijd aan WordPress-hosting. Voor sommige mensen klinkt dit misschien als een nadeel, maar aan de andere kant heeft het WPEngine geholpen om een ​​autoriteit in deze niche te zijn.

Daarom, als u op zoek bent naar een persoonlijke blog of zelfs een complexe en ingewikkelde website voor uw merk, is WordPress een van de platforms die u misschien wilt overwegen en bij uitbreiding WPEngine als uw hostingpartner. Ongeacht uw vereisten, deze webhostingprovider heeft een plan dat u kan helpen uw doelstellingen te bereiken. Hieronder volgt een kort overzicht van wat elk van de plannen biedt.

Persoonlijk plan

Als u een enkele site wilt hebben, zoals een persoonlijke blog of een eenvoudige winkelwebsite, dan is dit pakket geschikt voor u. Ook mensen die een groter project willen uitrollen, maar om de een of andere reden klein willen beginnen en de ervaring van verschillende webhostingbedrijven en -plannen willen testen voordat ze zich op een project vestigen, dit is ook een goed instapplatform. Een van de dingen die opvalt met een persoonlijk plan is dat het wordt aangedreven door innovatieve technologie en 24/7 klantenservice.

In termen van lokale opslag geeft dit plan u tot 10 GB ruimte die technisch gezien uw uploads en sitefuncties moet kunnen accommoderen zonder het te vertragen. Het mooie van voldoende lokale opslagruimte is dat u hiermee op een veilige manier grote hoeveelheden gegevens kunt opslaan die alleen relevant zijn voor uw domein en protocol. Je deelt deze opslag met niemand.

Dit plan geeft u ook gratis SSL-certificaten om verbindingen van uw webbrowser naar uw server te beveiligen. Als u een kleine e-commercesite heeft, is dit zeker een bijkomend voordeel omdat uw klanten u gemakkelijk hun informatie zullen toevertrouwen in de wetenschap dat deze veilig is en dat niemand ermee kan knoeien. Dit plan biedt doorgaans plaats aan websites met een gemiddelde van 25.000 bezoeken per maand.

Professioneel plan

Dit beheerde WordPress-hostingplan van WPEngine is bedoeld voor klanten die websites beheren die een constant verkeer hebben, zoals grote e-commercesites, hulpprogramma’s en zelfs middelgrote nieuwssites. Het echte werk in professionele plannen is hun flexibiliteit. Hiermee kunt u tot 10 sites installeren, wat betekent dat u al uw domeinen op hetzelfde platform kunt hebben voor eenvoudig beheer.

De professionele plannen op verkeersniveau zijn geschikt voor de meeste klanten. Ze kunnen tot 100.000 bezoeken per maand verwerken, wat enorm is voor elk bedrijf met een goed conversieplan. In termen van lokale opslag heeft dit plan het dubbele van dat van een persoonlijk abonnement, 20 GB. Er is ook het voordeel van een gratis SSL-certificaat dat zich vertaalt in websitebeveiliging.

Bedrijfsplan

Met dit plan kunt u maximaal 25 installaties hebben. Dit lijkt misschien veel, maar als u een bedrijf bent met verschillende websites voor uw verschillende producten of als u in meer dan één regio actief bent, zult u dit nuttig vinden. De verkeerslimiet voor dit plan is 4 keer die van het professionele plan bij 400.000 bezoeken per maand. Dit betekent dat het gemiddelde per dag ongeveer 13.000 is, wat een goed aantal is voor elke drukke website. De lokale opslag geeft u tot 30 GB naast gratis SSL-certificaten.

Een opvallend kenmerk van dit plan is GeoIP. Dit is in feite een geavanceerde technologie die helpt bij het identificeren van de geografische locatie van een computerterminal met behulp van zijn IP-adres. Wanneer u inhoud genereert en u deze wilt targeten of aanpassen aan een specifieke locatie, is deze technologie handig. Ook gerichte advertenties, spampreventie en beperkte toegang op basis van locatie kunnen goed worden uitgevoerd met GeoIP.

Premium abonnement

Er zijn organisaties die prioriteit hebben bij het optimaal laten presteren van hun websites. Kortom, u kunt niet toestaan ​​dat uw website zelfs maar een seconde vertraagt ​​of ondergaat. Bent u zo’n klant, dan is het premium plan precies wat u nodig heeft. Het bijzondere aan dit plan is dat het de unieke kenmerken van een enkele serveromgeving combineert. In feite biedt dit plan u uw eigen toegewijde omgeving, compleet met gerichte klantenservice en tal van innovaties om u in staat te stellen high-performance ervaringen op te doen.

Om deze reden is dit plan sterk op maat gemaakt en kan het worden geregeld zodra WPEngine uw unieke behoeften begrijpt. In tegenstelling tot de andere die een vast bedrag per maand hebben, heeft dit plan geen expliciet cijfer. Met managed onboarding, als een van de belangrijkste kenmerken van het premiumplan, kunt u uw sites gemakkelijk verplaatsen zonder downtime te ervaren.

Enterprise Grade Plan

Dit is het ultieme plan op het gebied van beschikbaarheid, prestaties en schaalbaarheid die WPEngine heeft. Dit is een plan dat is gereserveerd voor missiekritieke sites en mensen met extreem veel verkeer. Er is een speciale clusteromgeving waarin uw sites zijn beveiligd. De klantenservice die aan dit plan is toegewijd, is van de hoogste kwaliteit.

Net als het premiumplan, heeft het enterprise-grade plan onboarding beheerd voor het gemakkelijk verplaatsen van sites. Iets dat echt uniek is in dit plan is de load-balancing-technologie. Technisch gezien is load balancing een technologie waarmee u workloads over een aantal bronnen, zoals een computercluster, kunt verdelen. Het voordeel hiervan is dat uw gebruik van bronnen in hoge mate is geoptimaliseerd en uw doorvoer is gemaximaliseerd. Elke klant die uw site bezoekt, zal de geminimaliseerde reactietijd en sitesnelheid waarderen. Het is ook het enige plan met strategisch accountbeheer, 24/7 ticketondersteuning en applicatieprestaties.

Het voordeel van WPEngine

Volgens statistieken van WPEngine heeft het bedrijf ervaring met het hosten van meer dan 60.000 klanten verspreid over 136 landen over de hele wereld. Hun datacenters bevinden zich in EMEA, Verenigde Staten en Azië-Pacific. Dit zorgt ervoor dat de snelheid van klantensites altijd hoog is, ongeacht hun locatie. Om op deze ervaring voort te bouwen, heeft WPEngine de volgende belangrijke voordelen.

Website beveiliging

Als u een bedrijf bent dat producten via uw website wil verkopen, is een van de dingen waar u op moet letten en waar u garantie op moet hebben, een Secure Socket Layer (SSL) -certificaat. Het voordeel van dit certificaat is dat het de informatiestroom van uw klant naar uw servers beschermt. Het vertrouwen dat dit met zich meebrengt, helpt u een reputatie op te bouwen die zich gemakkelijk kan vertalen in conversies. In het voordeel van WPEngine-klanten wordt er één gratis SSL-certificaat verstrekt voor elk hostingabonnement van persoonlijk tot zakelijk niveau.

Daarnaast voert WPEngine dagelijks malwarescans uit en heeft het een sterke firewall die is ontworpen om elke bedreiging te blokkeren. Ze hebben de belofte dat elke site die wordt gehackt, gratis wordt gerepareerd door hun team.

E-commerce en e-mailmarketing

De specialisatie van WPEngine binnen de WordPress-hostingruimte heeft tal van andere voordelen opgeleverd waar klanten gemakkelijk gebruik van kunnen maken om hun online bedrijven te laten groeien. Een van deze schatten is de enorme bibliotheek voor plug-ins voor contentmanagementsystemen die speciaal zijn ontworpen voor e-commerce. Enkele van de plug-ins zijn WooCommerce en Shopify.

Om hieraan toe te voegen, zijn er tal van e-mailmarketingtechnologieën zoals Mailflow, Drip en DirectIQ. Zelfs met de kleine vergoeding die e-mailmarketing- en e-commercebedrijven in rekening brengen, kunt u beter binnen deze ruimte opereren.

Uitstekende uptime

Elke hostingservice die zijn zout waard is, moet prioriteit geven aan de uptime van de website. Dit komt alleen omdat sites met onvoorspelbare uptimes klanten frustreren en de toegankelijkheid van de aangeboden producten en diensten grotendeels ondermijnen. U kunt de uptime van WPEngine letterlijk testen met behulp van een website monitoring tool en hun ongelooflijke stabiliteit bewijzen. Uptime draagt ​​in grotere mate bij aan de webervaring van de klant.

Klantenservice

Het maakt niet uit hoe goed een product is of op de markt wordt gebracht, als er geen solide klantenserviceteam is om het te ondersteunen, zal de bottom line niet significant zijn. Toen WPEngine zich realiseerde dat niet iedereen online een goeroe is, heeft hij een van de meest behulpzame klantenondersteuningen opgezet om tegemoet te komen aan de verschillende vragen van over de hele wereld. Ze hebben een speciale telefoonlijn die 24/7 open en gratis is.

Daarnaast hebben ze een online livechatplatform dat weer 24/7 open is voor klanten om hun ervaringen te delen, vragen te stellen en opheldering te zoeken. Dit platform is vooral voordelig voor abonnees van Personal Plan, omdat deze niet worden aangeboden in de gratis telefonische ondersteuning.

Geldteruggarantie

Een webhostingserviceprovider die vertrouwen heeft in de producten die ze aanbieden, kan niet schuwen om zijn klanten een stukje taart te geven voordat ze een aankoopverplichting aangaan. WPEngine overtreft veruit wat de meeste van hun concurrenten aanbieden als proefvenster. Ze geven een geld-terug-garantie van 60 dagen voor het persoonlijke plan, het professionele plan en het bedrijfsplan. Dit is echter niet van toepassing op de Premium- en Enterprise Grade-webhostingplannen.

De keerzijde van WPEngine

Afgezien van de uitstekende functies en innovatieve technologie, voelen sommige klanten zich buitengesloten van WPEngine vanwege bepaalde factoren, waaronder:

 • Bezoekerslimieten – De limiet voor het aantal bezoekers dat een site kan huisvesten, vormt een belemmering, vooral voor startende bedrijven die willen profiteren van de goedkope pakketten.
 • Relatief duur – Zelfs met een persoonlijk abonnement van $ 29 per maand, is WPEngine nog steeds duur in vergelijking met sommige van hun concurrenten. Binnen een jaar betalen klanten met dit plan $ 348, wat een behoorlijk bedrag is om alleen een blog te laten draaien.
 • Geen telefonische ondersteuning voor persoonlijk abonnement – Dit is een van de grootste teleurstellingen voor abonnees in deze categorie omdat ze voor die prijs meer zouden verwachten. Hierdoor blijven de abonnees afhankelijk van alleen de live chat-ondersteuning.
 • Gebrek aan e-mailhosting – Klanten verwachten e-mailhosting als onderdeel van de pakketten die WPEngine aanbiedt. Dit is echter niet het geval en tot op zekere hoogte heeft het sommige abonnees gefrustreerd die elders op zoek moeten gaan naar hosting.

Bottom Line

Kijkend naar zowel de voor- als de nadelen, biedt WPEngine belangrijke functionaliteiten boordevol handige functies die u een zachte landing kunnen geven wanneer u op zoek bent naar uw online voetafdruk. De WordPress-vriendelijke functies maken uw ervaring de moeite waard, vooral met de hulp van vertegenwoordigers van de klantenservice die altijd online zijn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me