10 fantastiske gratis og premium WordPress Facebook-plugins

Helt siden Facebook ble lansert i 2004, fødte det en helt ny type sosiale medier. Nå er det det største sosiale samfunnet rundt om i verden, med millioner av mennesker som bruker det hver dag. Og fordi det er den kraftigste plattformen for sosiale medier der ute, er det viktig at du kobler WordPress-nettstedet ditt til Facebook slik at du kan benytte deg av et enda større publikum.

Hvis du vil at kundene og potensielle kunder skal kjenne deg bedre og holde kontakten med deg når som helst, trenger du noen plugins for å gjøre ting mye enklere. Nedenfor er en liste over 10 fantastiske gratis og premium WordPress Facebook-plugins som du kan bruke til å integrere Facebook på nettstedet ditt. Se hvordan de kan hjelpe deg.

Nyt!

reEmbed

reEmbed tilbyr nettsteder med tilpassede videospillere, analyse i sanntid og innholdsanbefalinger ved å bruke en enkelt kodelinje. Dette gjør at nettstedene kan ta kontroll over alle videoene deres, inkludert alt innebygd fra YouTube, Facebook, Vimeo og Dailymotion.

Facebook Chat

Facebook Chat er en fantastisk gratis WordPress Facebook-plugin som lar deg integrere et Facebook-chatsystem på nettstedet eller bloggen din. Den legger til en stolpe som ligner på Facebook-chat, som vil vises nederst til høyre på nettstedet. Brukere kan logge seg på med Facebook-kontoen sin og begynne å chatte. Så enkelt er det!

Legg til lenke til Facebook

Denne WordPress-pluginen fungerer ved å automatisk legge til lenker til innlegg eller sider som blir publisert på Facebook-veggen, sidene eller gruppene dine. Det er enkelt å bruke og sette opp. Du kan til og med tilpasse måten koblinger vises på Facebook-kontoen din. URL-tittelen vil være posttittelen, mens koblingsbeskrivelsen er utdraget (eller deler av innleggsteksten hvis det ikke er noe). Du kan også konfigurere et koblingsbilde, eller du kan la Facebook velge et bilde for deg.

PlayPops for WordPress

PlayPops for WordPress bruker kraften fra Facebook og YouTube for å vokse publikum raskt. Plugin-en viser en popup-boks foran YouTube-videoen din, der du leser om å bli med på Facebook-siden din når de pauser videoen. Det er en kul måte å be dem om å like siden din på!

Alt i ett Facebook

Denne WordPress-widgeten lar deg vise en tilpassbar ramme som samler Facebook-sosiale plugins sammen, med muligheten til å vise eller ikke å vise dem i sidefeltet eller widgetområdet. Denne pluginen kommer med kortkoder for omtrent hva du vil legge inn i innlegget ditt. Den kommer også med en Like and Share-funksjon, samt Twitter-feedintegrasjon.

NextGEN Facebook

NextGEN Facebook er en gratis WordPress Facebook-plugin som sørger for at du presenterer innholdet ditt på best mulig måte, uansett hvordan innlegget ditt blir delt på forskjellige sosiale mediesider – det være seg fra delingsknapper på siden, nettlesertillegg / utvidelser, eller lenker som deles direkte i tidslinjeposter og private meldinger. Denne plugin gir deg full kontroll over informasjonen som sosiale websøke crawlers trenger, og forbedrer dermed nettstedets Google-søkerangering, samt sosialt engasjement og klikkfrekvens på Facebook og andre sosiale medier-plattformer. Dessuten tilbyr det mange av de populære sosiale delingsknappene!

Facebook Nylige kommentarer widget for WordPress

Denne premium WordPress Facebook-pluginen lar deg vise en liste over de siste Facebook-kommentarene fra nettstedet ditt, på hjemmesiden din eller i widgetområdet ditt..

Facebook Like Button av BestWebSoft

Med Facebook Like-knappen kan du legge til en Follow-knapp på den enkleste måten som mulig. Så hvis virksomheten eller livet ditt er tett koblet til Facebook-kontoen din, er denne plugin det perfekte valget for deg. Det kommer med enkle og brukervennlige funksjoner og alternativer. Med bare noen få klikk kan du legge til en Facebook Like-knapp på nettstedet eller bloggen din.

Flere FaceBook-sider og grupper

Dette er en annen premium WordPress-plugin som lar deg vise nylige innlegg på Facebook-sider, i nettstedets sidefelt-widget. Du kan legge til så mange Facebook-sider du vil, og du kan til og med tilpasse fargen på widgeten, rammen, teksten og URL-en. Den er kompatibel med Internet Explorer, Chrome, Firefox, Operan og Safari.

Tilpasset Facebook Fan Gate

Tilpasset Facebook Fan Gate er en premium WordPress-plugin som lar deg legge til en overlegg-popup over hjemmesiden og på innlegg på nettstedet eller bloggen din. Denne plugin hjelper deg med å bygge din fanbase. Med en stor fanbase kan du øke trafikken til nettstedet ditt.

Bonus: FB Viral Downloader

Denne gratis WordPress-plugin er et kraftig markedsføringsverktøy som lar sluttbrukere laste ned filer fra nettstedet ditt, slik at innholdet ditt kan virke på nettet. Nedlastingslenken vil sende brukere til en Facebook-påloggingsside hvor de kan laste ned filen og dele innholdet ditt på Facebook. På denne måten kan du sørge for at hver nedlasting vil bidra til at innholdet ditt blir viralt. Det er en enkel, men kraftfull metode for å få bred popularitet gjennom Facebook.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me