12 “Beste” WordPress-plugins (gratis og betalt)


Beste wordpress plugins

Med den rette pakken med plugins som er integrert i backend, kan du dramatisk (og øyeblikkelig) forbedre funksjonaliteten, estetikken og effektiviteten til nettstedet ditt både for deg selv og for seerne dine.

Imidlertid, med det utallige alternativer som er tilgjengelige for den gjennomsnittlige nettredaktøren, kan utfordringen med å finne de beste WordPress-plugins føles alt annet enn umulig.

Det tar tross alt bare en uhyggelig kodelinje eller installasjon som har gått galt for å forvandle det tidligere vakre og elegante nettstedet ditt til et virvarlig rot av tullete kode, vanvittige temaer og ødelagt funksjonalitet.

Ikke vær redd.

Vi har gjort alt det tunge løftet for deg, installert og gjennomgått utallige WordPress-plugins for å bestemme en gang for alle hvilke som er verdt tiden din og hvilke som ikke er det.

Så uten noe mer er her vår liste over de 12 beste WordPress-pluginsene for 2020.

1. Kontaktskjema 7

Kontaktskjema 7

Hvis du trenger en plugin som lar deg sømløst opprette og administrere flere kontaktskjemaer, bruker du reCaptcha-bekreftelse og sørger for at alle spammy-innsendinger blir filtrert ut med Askimet (mer om dem på et sekund), Kontaktskjema 7 er den siste WordPress-plugin du noensinne vil trenge.

Denne enkle plugin lar deg hoppe over alle de ekstra kodingene, slik at du raskt kan opprette og publisere vakre kontaktskjemaer som får brukerne dine til å sprenge innboksen..

Med mer enn 5 millioner aktive installasjoner, 1100 5-stjerners anmeldelser og den lave lave prisen på helt gratis, kan vi love deg at du ikke finner et bedre kontaktskjema-plugin hvor som helst på interwebs.

Få kontaktskjema 7 fra WordPress.org

Lær hvordan du installerer og bruker kontaktskjema 7 på ditt WordPress-nettsted (trinn for trinn)

2. Yoast SEO

Yoast SEO-plugin

Når det gjelder optimalisering av søkemotorene på siden, kan få plugins skinne et lys for effektiviteten og funksjonaliteten til Yoast SEO.

Hvis du antar at du allerede har utført grunnleggende søkeordundersøkelser, vil Yoast-plugin-guiden guide deg trinn for trinn gjennom prosessen med å optimalisere det nye innholdet ditt for søkemotorene..

Fra tettheten til ditt søkeord til optimalisering av tittelen og h2-taggene, til grunnleggende lesbarhet og metadata, gjør Yoast SEO søkemotoroptimalisering på siden så lett at en hulmann kan gjøre det.

Du kan laste ned gratisversjonen her eller Klikk her for å lære mer om Yoast premium-plugin.

3. Akismet Anti-Spam

Askimet anti spam-plugin

Akismet Anti-Spam er den eneste plugin-en du trenger for å holde spammere i sjakk og opprettholde den langsiktige integriteten til nettstedet ditt.

Plugin gjennomgår og filtrerer hver kommentar som deles på nettstedet ditt, og gir en statushistorikk for hver enkelt slik at du kan bestemme hvilke kommentarer som ble funnet spammy av Askimet eller moderatoren..

Du har også muligheten til å se antallet godkjente kommentarer for hver bruker, se på nettadressene i kommentarfeltet og fjerne mindre nyttige linker du kan finne.

Den beste delen? Askimet er gratis å laste ned og bruk for alle personlige nettsteder og premiumversjonen koster øre for dollar, slik at du kan holde nettstedet ditt vakkert og spamfritt uansett budsjett.

Få Akismet fra Akismet.com

4. WooCommerce

Woocommerce-plugin

For dere som valgte å ta en litt mindre konvensjonell rute med e-handelseventyrene dine (a.k.a. ikke ved å bruke Shopify), er WooCommerce den alt-i-ett-open source eCommerce-plattformen for WordPress webmastere.

Med en mengde funksjoner, utvidelser og tilpasninger innebygd i plattformen, gjør WooCommerce salg på ditt WordPress-nettsted enklere enn noen gang før.

Fra overflod av temaer (som alle kommer med ubegrenset tilpasning) til muligheten til å selge fysiske, digitale og tilknyttede produkter, til de utallige konverteringsoptimaliseringsverktøyene, vil du være hardt presset for å finne en enkelt plugin som kan matche WooCommerce når det gjelder brukervennlighet eller pris (bare $ 12,95 / måned for den mest avanserte pakken).

Få WooCommerce fra WooCommerce.com

Lær hvordan du installerer og bruker WooCommerce WordPress-plugin (trinn for trinn)

5. TinyMCE Advanced

tinymce avansert plugin

Hvis du noen gang har ønsket å spore trafikkdetaljene i sanntid på nettstedet ditt uten å logge deg på og navigere til Google Analytics-nettstedet, er Google Analytics Dashboard for WP pluginen du har søkt etter.

Denne enkle gratis-å-bruke plugin lar deg legge til, fjerne og omorganisere knappene vist på Visual Editor verktøylinje, og gir deg muligheten til å konfigurere opptil fire rader med knapper som inkluderer (men absolutt ikke er begrenset til) font størrelser, skriftfamilie, tekst / bakgrunnsfarger, tabeller og mye mer.

Med et klikk på en knapp lar TinyMCE deg dramatisk strømlinjeforme og forenkle backend WordPress-opplevelsen din, noe som betyr at du kan fokusere på det du gjør best og la alt “knappesøk” stå bak deg.

Få TinyMCE Advanced fra WordPress.org

6. WordFence Security

wordfence sikkerhet wp plugin

Med spredning av nettangrep og hacks på nettsteder i 2018, er websikkerhet viktigere enn noen gang før.

Tilbyr både gratis og betalt versjon WordFence Security gir deg tilgang til en mengde verktøy inkludert:

 • Verifisering og reparasjon av kjernefilenes integritet.
 • Skanning av skadelig programvare, virus og bakdør.
 • En brannmur som inkluderer hastighetsbegrensning, blokkering av falske Google-gjennomsøkere, IP-hviteliste og IP-blokkering.
 • Trafikk i sanntid som inkluderer Google Crawlers, RSS-feedlesere og alle andre gjennomsøkere og bots. (Google Analytics inkluderer ikke disse dataene.)
 • Send e-postvarsler om advarsler og kritiske problemer.
 • Beskyttelse mot brute force hacking.
 • Og mye mer.

Hvis du er bekymret for sikkerheten og integriteten til nettstedet ditt, vil WordFence Security tillate deg å hvile lett å vite at nettstedet ditt, omtrent som kundene til Allstate, er i gode hender.

Få WordFence Security fra WordFence.com

7. Google XML-nettkart

google xml sitemap wordpress plugin

Nok en nyttig SEO-plugin for WordPress, Google XML-nettkart hjelper søkemotorer som Google, Bing og Yahoo! (folk bruker det fortsatt, ikke sant?) for å bedre indeksere nettstedet ditt med et spesielt XML-områdekart.

Så snart du installerer og aktiverer plugin-en, oppretter den automatisk et XML-områdekart som gjør det enkelt for søkemotoroboter å se, gjennomsøke og indeksere nettstedet ditt, slik at du kan glede deg over et løft i rangeringene dine og litt ekstra “SEO Juice” ”I mange år fremover.

Få Google XML-plugin fra WordPress.org

8. WP Super Cache

WP Super Cache-plugin

I 2020 er hastigheten på nettstedet ditt alt. Og med WP Super Cache kan du raskt og smertefritt øke nettstedets grunnleggende hastighet.

Denne gratis og brukervennlige plugin-en genererer statiske HTML-filer fra det dynamiske WordPress-nettstedet ditt, noe som betyr at webserveren vil bruke at fil i stedet for å behandle de tyngre (og tregere) PHP-skriptene.

Med sin nominelle prislapp og enkle konfigurasjon, WP Super Cache er en viktig plugin for enhver webmaster som ønsker å øke nettstedets hastighet og nyte alle fordelene som følger med det.

Få WP Super Cache fra WordPress.org

9. Google Analytics Dashboard for WP av ExactMetrics

Google analytics dashbord for wp-plugin

Hvis du noen gang har ønsket å spore trafikkdetaljene i sanntid på nettstedet ditt uten å logge deg på og forsøke å navigere på det labyrintiske Google Analytics-nettstedet, så Google Analytics Dashboard for WP med eksakte metrics (prøv å si at tre ganger raskt!) er pluginen du har søkt etter.

Denne pluginen lar deg overvåke ikke bare sanntids trafikkstatistikk og anskaffelseskanaler, men også:

 • Økter, organiske søk, sidevisninger, statistikk for avvisningsfrekvens
 • Steder, sider, henvisninger, nøkkelord, 404 feilanalysestatistikk
 • Trafikkanaler, sosiale nettverk, trafikkmedier, analysestatistikk for søkemotorer
 • Enhetskategorier, nettlesere, operativsystemer, skjermoppløsninger, analysestatistikk for mobilmerker

Og siden det er gratis å bruke for både personlige og kommersielle nettsteder, har du ingenting å tape på ved å klikke på ‘nedlasting‘Og prøve.

Få Google Analytics WP fra WordPress.org

Lær hvordan du installerer og bruker Google Analytics WordPress-plugin (trinn for trinn)

10. UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

updraft pluss wordpress plugin

Ingenting er mer frustrerende (eller skremmende) for den gjennomsnittlige nettredaktøren enn utsiktene til å miste alt hardt arbeid og innhold på grunn av en feiloppdatering eller tilfeldig koding.

Heldigvis, med UpdraftPlus WordPress Backup, verdens høyest rangerte (2.400+ 5-stjerners anmeldelser og telling) planlagte programtillegg for sikkerhetskopiering, kan du legge frykten og frustrasjonene bak deg.

Alt du trenger å gjøre er å klikke på “installer” og hvile lett, ettersom alle dataene dine er sømløst sikkerhetskopiert i skyen.

Få UpdraftPlus fra WordPress.org

11. Elementor Page Builder

elementor tema builder plugin

Hvis Divi Builder og BoldGrid hadde et hjernebarn som ble konvertert til et WordPress-plugin, ville Elementor Page Builder være det.

Elementor Page builder er en av de mest effektive og brukervennlige WordPress-sidebygger-pluginsene på markedet i dag.

Til bare $ 50 / år for et enkelt nettsted, Elementor er vel verdt pengene og lar deg raskt og profesjonelt lage lekre sider.

Få Elementor fra Elementor.com

12. Smush Image Compression and Optimization

WP Smush komprimeringsbilder

Ingenting vil ødelegge nettstedet ditt eller bremse belastningstiden raskere enn store og uoptimerte bilder.

Heldigvis, med Smush Image Compression and Optimization, kan du komprimere, endre størrelse på og optimalisere alle bildene til nettstedet ditt på mindre enn en dag.

Bare klikk her for å lære hvorfor Smush Image Compression and Optimization anses som beste gratis bildekompressjon-plugin på WordPress-markedet.

Få WP Smush fra WordPress.org

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me