2016s Topp 10 Premium e-handels-temaer for WordPress

I dag flytter flere og flere bedriftseiere til eller legger til nettbutikker, der de kan benytte seg av et enda større publikum og se etter innovative måter å markedsføre og selge sine produkter og / eller tjenester på nettet. e-handel er en av de raskest voksende næringene på internett, og det ser ikke ut til å være tegn på at det går tregere. Faktisk er det flere som benytter seg av denne muligheten og fortsetter å finne gode måter å nå et bredere kundegrunnlag!

Eiere av små bedrifter vil definitivt dra nytte av å ha sitt eget nettsted for e-handel. Noen av dem har kanskje ikke infrastrukturen for å støtte voksende nettsteder like mye som deres store navnekonkurrenter, eller de har kanskje ikke budsjett til å ansette profesjonelle utviklere, men med et e-handelsnettsted kan de konkurrere head-on og vil til og med ha sjansen til å skiller seg ut fra konkurransen. Et e-handelsnettsted kan gjøre underverker ingen fysisk butikk noensinne kan gjøre! Dette gjelder spesielt hvis nettstedet ditt er bygget på det kraftigste innholdsstyringssystemet, WordPress.

WordPress er det beste valget for de som ønsker å bygge et kraftig nettsted for bedriften din, ettersom den har en rekke temaer som er designet med e-handel i tankene. Hvis du ser alvorlig på å lage et navn til deg og virksomheten din på nettet, kan du ikke gå galt med et vakkert utformet, funksjonspakket premium WordPress-tema. Følgende er de mest solgte og topprangerte WordPress-temaene for e-handel på ThemeForest, alt fra enkle e-handelstemaer til flerbruksmaler. Du er sikker på å finne den som tilfredsstiller dine online markedsføringsbehov i denne listen, så uten videre, her er 2016 topp 10 premium e-handels-temaer for WordPress!

WooPress – Responsive eCommerce WordPress Theme

WooPress – Responsive eCommerce WordPress Theme er et premiumtema opprettet og designet av en kjent gruppe WordPress temautviklere og designere, 8Theme. Det er en av de siste bestselgerne på ThemeForest, under kategorien e-handel. Temaet kommer med mange kule layoutalternativer og et avansert panel for alternativalternativer der du kan tilpasse utseendet og følelsen til temaet etter dine behov og preferanser. Det er en elegant og moderne løsning for alle som ønsker å markedsføre og selge produkter på nettet.

WooPress er fullt responsiv og retina-klar, med en vakker og adaptiv design som gjør at et nettsted fungerer sømløst på alle slags enheter, fra PC-er til smarttelefoner. Dette temaet er ekstremt enkelt å tilpasse også, og er optimalisert for søk for å hjelpe virksomheten din til å rangere raskt i forskjellige søkemotorer som Google. Temaet er designet med minimalisme i tankene, og fremhever varene dine slik at kundene enkelt kan velge mellom og kjøpe produkter fra deg. Temaet blir oppdatert regelmessig, sammen med de nyeste WordPress e-handelstrendene, så forvent alltid å være et skritt foran konkurransen. Temaet leveres til og med spekket med premium-plugins som Revolution Slider og Page Builder, samt 8Temes helt egne snarveier og widgeter for ut-av-boksen-funksjonalitet. Les hele anmeldelsen her.

ShopKeeper – Responsivt WordPress-tema

Når du starter et nettprosjekt med et fantastisk produkt, vil du helt sikkert lage fantastiske ting! Utviklet av topp WordPress temautvikler, Bli bowtied, ShopKeeper – Responsive WordPress Theme er den perfekte løsningen for de som ønsker å bygge et fullt responsivt e-handelssted med piksel perfekt design og omfattende funksjonalitet.

Butikkeier er et flott eksempel på et WordPress-tema som er nøye bygget for å dekke de kresne behovene til WordPress-utviklere og nettstedseiere som ønsker å sette sammen et kraftig nettsted for sine kunder. Temaet har alt du måtte trenge for å starte et nytt nettprosjekt. Det er ikke bare et enkelt e-handels-tema – det er et flerbruks-tema som lar deg bygge et bredt spekter av nettsteder, fra en nettbutikk til en porteføljeside. Til tross for sin enkelhet, har den et dristig design som garantert vil wow besøkende. Hjemmesiden alene kan skryte av glidebryteren i ansiktet på full skjerm, takket være den premium Revolution Slider-plugin som kommer gratis med temaet. Hvis dette er for mye for deg, er det ingen grunn til bekymring, fordi du enkelt kan endre det ettersom butikksjef inkluderer 10 forskjellige hjemmesideoppsett, pluss en ferdig laget Coming Soon-side! Det er flere titalls oppsett for butikksider, produktdemoer, blogger og mange flere. Temaet har også et bredt utvalg av overskriftsstiler og fullt tilpassbare designalternativer, slik at du ikke har noen problemer med å få et fullt funksjonelt nettsted i gang på bare noen få minutter.

Det beste av alt er at Shopkeeper er fullt kompatibel med WooCommerce eCommerce-plugin, så vel som WPML-plugin, noe som gjør den oversettelse klar. Det er veldig enkelt å navigere, og det er fullt responsivt også! Det er et godt dokumentert tema som kommer med levetidsstøtte fra temautviklerne, samt vanlige oppdateringer. Det er det ideelle temaet for både butikkeiere og utviklere! Les hele anmeldelsen her.

Aurum – Minimalistisk shoppingtema

Aurum – Minimalist Shopping Theme er et enkelt, men kraftig WooCommerce integrert premium-tema av laborator, en duo av ekstremt talentfulle WordPress-temautviklere. Temaet er bygget for å gi brukere og deres kunder en jevn shoppingopplevelse på nettet som kan brukes til alle typer e-handelssteder, fra butikker og bokhandlere, til tech-butikker og barnebutikker. Det er et nøye utformet, fleksibelt premium e-handels-tema som er designet for å hjelpe deg med å bygge et ultra-raskt nettsted.

Aurum er et utmerket valg for de som har produkter å vise frem på nettet. Mens det har mange bloggoppsett, lyser temaet definitivt i den e-handelssentriske designen. Med det kan du effektivt vise frem produktene dine på hjemmesiden ved bruk av innholdsblokker. Mulighetene er uendelige, fra å vise frem de mest populære varene dine, til å vise hva som er på salg og hva som er høyest rangerte. Aurum kommer lastet med demoer, toppstiler og sideoppsett som du helt sikkert vil bli bortskjemt med når du tilpasser utseendet til nettstedet. Med den integrerte Visual Composer-plugin-en har du tilgang til mange nyttige kortkoder og andre avanserte tilpasningsalternativer.

Aurum har en helt responsiv og netthinneklar design, med støtte for flere populære glidebrygg-plugins. Den fungerer også perfekt med populære sosiale medier-plattformer, og er kompatibel med WPML-plugin. Det beste av alt er at den er fullt integrert med den populære WooCommerce eCommerce-plugin! Nå er det lettere enn noen gang å markedsføre og selge produktene dine til et globalt publikum. Temaet har et rent, lyst og minimalistisk utseende som fremhever tilbudene dine effektivt. Parallakseffektene tilfører litt pizzazz til det som allerede er et fantastisk vakkert WordPress-tema. Les hele anmeldelsen her.

Nord | E-handelstema

Nord | E-Commerce Theme er et toppselgende premium WordPress-tema laget av et lite, men kraftig team av temautviklere som heter FuelThemes. Temaet fokuserer på å gi en vakker kundeopplevelse. Det kan skilte med en forenklet, minimalistisk design med god bruk av hvit plass. Det hilser besøkende med en glideside på hjemmesiden på hjemmesiden, på toppen av smakfullt utformede parallakseffekter som passer perfekt sammen med resten av elementene og jobber for å skape et elegant, generelt utseende.

Temaet blir enda kraftigere ettersom det er integrert med WooCommerce-plugin, inkludert flere andre verktøy som maksimerer hva det kan gjøre, for eksempel PDF-faktura, tabellrente-forsendelse, dynamisk prissetting og rabatter, og produktfilter. Inkludert i pakken er også Visual Composer-plugin, slik at du enkelt kan tilpasse nettstedets utseende og preg. Og med WPML-plugin-en kan du enkelt selge produktene dine til enhver kunde i verden. Det stemmer, det er flerspråklig klart!

North er et veldig flott tema å jobbe med, spesielt hvis du ønsker å vise frem mange produkter på nettet. Det er 100% responsivt og veldig enkelt å bruke og tilpasse. Du kan til og med installere demoen med bare et enkelt klikk! Les hele anmeldelsen her.

Royal – Flerbruks WordPress-tema

Royal – Multi-Purpose WordPress Theme er et annet flott tilbud fra 8Theme. Det er et rent, profesjonelt og brukervennlig premium eCommerce-tema som lar deg bygge ditt drømmeområde med bare noen få tweaks her og der. Den har et elegant preg på det, med mange funksjoner og alternativer som lar deg lage omtrent alle slags nettsteder, fra en enkel personlig blogg til et fullsert bedriftsnettsted.

Med Royal finner du alle verktøyene du kan forvente av et førsteklasses premiumtema, inkludert Revolution Slideshow, Mega Menu, Page Builder, samt 8Temes snarveier og widgeter som du kan bruke ut av boksen. Alle elementene er tilpasset og klare til å ta din WordPress-opplevelse til neste nivå. Dessuten har den et fullt responsivt oppsett, med alle sider som fungerer perfekt på alle moderne enheter, fra store skjerm-PCer til smarttelefoner og nettbrett. Med installasjonsfunksjonen og prøveinnhold kan du enkelt bygge et fullblods e-handelssted på så raskt som 10 minutter! Les hele anmeldelsen her.

Oxygen – WooCommerce WordPress Theme

Oxygen – WooCommerce WordPress Theme er et annet tema fra laborator som fortjener et sted i våre topp 10 premium e-handels-temaer for WordPress. Den er fullt integrert med WooCommerce, og er bygget eksklusivt for nettbutikker. Temaet har mange funksjoner og alternativer som lar deg tilpasse utseendet og følelsen via det avanserte panelet for alternativalternativer.

Oxygen lar deg velge mellom fire forskjellige toppstiler, ubegrensede skrifter og fargeskjemaer; og til og med konfigurere butikk- og blogginnstillinger. Lag en unik sideoppsett ved hjelp av Visual Composer-plugin, som er tilgjengelig gratis med dette temaet. På toppen av dette får du også Revolution Slider gratis, slik at du kan lage lysbildefremvisning med oppmerksomhet og gripe frem de beste produktene dine. Les hele anmeldelsen her.

Venedor – WordPress + WooCommerce Theme

The Venedor – WordPress + WooCommerce Theme er et premium eCommerce-tema utviklet og designet av SmartWave-temaer, et populært nettselskap som spesialiserte seg i å lage bestselgende WordPress- og Magento-temaer. Det er et fullt responsivt og netthinneklart tema som er enkelt å bruke og tilpasse. Temaet er en toppselger i ThemeForest, og er et ideelt valg for nettsteder for blogg, virksomhet, e-handel og portefølje. Mange utviklere bruker også dette temaet som utgangspunkt for forskjellige tilpassede nettprosjekter.

Venedor leveres fullpakket med et kraftig adminpanel som lar deg bygge et fullt funksjonelt e-handelsnettsted selv uten å berøre en eneste kodelinje. Med 14 oppsett og 6 fargeskinn, kan du raskt tilpasse temaets utseende slik at det passer deg. Dessuten er det spekket med premium-plugins som lar deg utvide nettstedets funksjonalitet ytterligere, inkludert WooCommerce, LayerSlider, Revolution Slider og Visual Composer. Det er over 100 dollar besparelser! Snakk om et premiumtema som pakker en trøkk! Les hele anmeldelsen her.

Mr. Tailor – Responsivt WooCommerce Theme

Mr. Tailor – Responsive WooCommerce Theme er et annet fantastisk premiumtema av Bli bowtied. Som forventet av en topp temautvikler, skuffer ikke Mr. Tailor med sin fullt responsive, designdrevne tilnærming som hjelper brukere å fortelle en god historie og selge produkter på nett vakkert og effektivt.

Bygget med nettbutikker i tankene, har Mr. Tailor et kraftig panel med temalternativer, med en Visual Page Builder som lar deg enkelt tilpasse utseendet til temaet. Det er fullpakket med mange forhåndslagde demoinnhold, inkludert oppstart, bred / bokset stil, Lookbook, Parallax, Indie og mange flere. Den har også mange toppstiler, hundrevis av Google Web-skrifter, temaer for barn, Adobe TypeKit-integrasjon, og er også oversettelsesklar. Det inkluderer også premium plugins som Revolution Slider og Visual Composer plugins, slik at du kan spare rundt 50 dollar. Så hvis du planlegger å opprette en nettbutikk som får deg til å skille seg ut fra mengden, kan du aldri gå galt med Mr. Tailor. Les hele anmeldelsen her.

GoodStore – WooCommerce Theme

GoodStore – WooCommerce Theme er uten tvil et av de beste premium WordPress eCommerce-temaene som noensinne har truffet markedet. Med bare et kort glimt av forhåndsvisningsbildene, vil du umiddelbart bli imponert over deres forhåndsinnstilte hjemmesideoppsett og andre kule funksjoner. Utviklet av profesjonelt WordPress studio, JawTemplates, GoodStore er et funksjonspakket WordPress-tema som kommer med 22 forskjellige skins og demoer, komplett med demoinnhold. Det er også oversatt til syv språk, med flere kommer virkelig snart. Temaet oppdateres jevnlig for å fungere sømløst på alle populære nettlesere og enheter, så vel som de siste WordPress-oppdateringene.

GoodStore er SEO og mobilvennlig, noe som betyr at du enkelt kan opprette en kraftig nettbutikk som lett kan nås uansett hvilken enhet kundene dine og besøkende bruker. Den har en flat, moderne og retina-klar design, med ubegrensede alternativer for farger, skinn og layout. Fullpakket med temaet er dra-og-slipp-sidebyggeren, RevoComposer, som er en kraftig layoutbehandler som lar deg tilpasse og konfigurere omtrent alle aspekter av temaet. GoodStore er optimalisert for detaljhandelprodukter, kundevurderinger og produktvurderinger. Med sin moderne og fleksible design kan du bruke GoodStore til å vise frem alle typer varer, inkludert klær, elektronikk, bøker, leker, smykker, tilbehør, helseprodukter, kjæledyrforsyning og mange flere. Les hele anmeldelsen her.

Blaszok eCommerce Theme

Blaszok eCommerce Theme er utviklet av Massive Pixel Creation (MPC) og er et toppselgende WordPress-tema som ikke bare er vakkert, men også enkelt å bruke og kan tilpasses. Fra forhåndsvisningsbildene alene kan du se at dette temaet er designet for å passe til nesten alle slags nettsteder.

Blaszok er et responsivt og netthinneklart tema som ser bra ut på enhver oppløsning og på tvers av alle moderne enheter. Den støtter også WooCommerce, noe som betyr at du enkelt kan bygge et kraftig eCommerce-nettsted med en jevn shoppingopplevelse. Temaet lar deg også spare over $ 100 fordi det allerede er fullpakket med premium-plugins som Visual Composer og Revolution Slider-plugins. Temautviklerne har også kastet inn mange nyttige tilpassede snarveier og tilleggsprogrammer i pakken. Blaszok er også WPML-klar, noe som betyr at du enkelt kan bruke denne fantastiske flerspråklige plugin og oversette nettstedet til hvilket som helst språk du liker, slik at du kan imøtekomme en internasjonal kundebase.

Blaszok er veldig enkelt å installere og sette opp, med fullstendig dokumentasjon og gratis støtte og oppdateringer, slik at du alltid er oppdatert med de siste e-handelstrendene. Les hele anmeldelsen her.

Hvis du ser alvorlig på å ta virksomheten din til neste nivå, er du definitivt i gode hender med disse topp 10 WordPress-temaene som er utviklet spesielt for e-handelsnettsteder. Vi vet at det ikke er lett å lete etter det ideelle temaet som passer dine behov, og det er definitivt mange faktorer du må vurdere først før du tar steget og kjøper et premium WordPress-tema. Du kan imidlertid være trygg på at temaene som er oppført over var nøye plukket ut av teamet vårt, og at de utvilsomt er de beste og mest rangerte premium e-handels-temaene i ThemeForest. Disse temaene har generert tusenvis av salg, med solide 5-stjerners rangeringer fra kunder som er mer enn fornøyd med hva de har å tilby. La antall salg snakke for seg selv, og la disse funksjonstyngede premium-temaene hjelpe deg med å bygge et fantastisk vakkert og kraftig e-handelsnettsted som garantert vil gi inntekter i det øyeblikket du lanserer det online.

Hvis du ønsker å lage et godt designet e-handelssted uten problemer med å kode eller ansette en profesjonell, kan du la denne omfattende listen over 2016 topp 10 premium e-handels-temaer for WordPress veilede deg i riktig retning. Lykke til!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me