6 kraftige gratis verktøy for å analysere en vertstjeneste

Det er tusenvis av webhotellleverandører i Storbritannia. Før du velger den som passer best for dine behov, kan du lese vår artikkel om faktorer du må vurdere før du kjøper webhotell og bruker disse gratis verktøyene for å evaluere beregningene deres. Vær sikker på at du Bokmerk denne siden slik at du kan komme tilbake når du trenger å teste noe om hosting-tjenesten din, eller hvis du sammenligner hosting-leverandører. Her er verktøyene vi bruker i de 10 beste vurderingene våre:

1. Sjekk flere hostingparametere med Hosting Checker verktøy

hostingchecker2Med HostingChecker.com kan du analysere flere viktige ting om en vertsleverandør. Skriv inn nettadressen til selvevertjenesten eller et nettsted du vet at de tilbyr tjenester for, og klikk på parameterne. Så enkelt som det.

Du kan bruke dette raske og gratis verktøyet for å finne ut hvor raskt Serverrespons er, for å få vertsinfo som plassering (viktig for SEO og rask innholdslevering), ISP og IP-rekkevidde. En av de viktigste faktorene søkemotorene bruker for å rangere et domene, er alder på domenet. Bruk dette domenealderverktøyet for å finne alderen på ethvert domene. Du kan også sjekke domene som er.

Gratis SEO-sjekk på siden for nettstedet denne SEO-analysatoren sjekker URL-en din og genererer testrapport for søkemotoroptimalisering, poengets score.

2. Analyser hastighetstest og lastetid for side med Pingdom

Pingdom-verktøyDu kan bruke Pingdom verktøy for å analysere hvordan siden din fungerer på mange forskjellige måter. Hvis du vil sjekke resultatene for webhotellet, skriver du inn domenenavnet som er hostet på serveren du undersøker, og klikker på Test nå. Når resultatene er klare vil den vise deg serveren den tester ut fra, gjennomsnittlig ytelsesgrad, forespørsler, tid og nedlastningshastighet.

Hostingwise den viktigste faktoren er på første linje. Når du holder musepekeren på den, kan du se tiden det tar i MS å koble seg til, finne DNS og så videre. Disse beregningene er viktige når du har en liste over hostingleverandører du kan sammenligne og analysere.

Mer nyttig info her kan gi deg fanen Sideanalyse. Den viser mye info om hvor raskt hvert domene lastes inn, hva det lastes inn fra hvert domene, filene og så videre, slik at du kan se hva som må optimaliseres.

3. Finn eventuelle hosting- og serverrelaterte problemer med MxToolbox SuperTool

mxtoolbox-verktøyDette verktøyet fungerer på autopilot. Bare gå til SuperTool side og skriv inn domenet du vil analysere, og klikk på MX Lookup-knappen. Da vil du se en grønn knapp som sier Finn problemer. Klikk på det, og verktøyet vil analysere mange faktorer relatert til vertskapet ditt – Svarteliste, Mailserver, WebServer, DNS og andre relaterte problemer.

Hvis det er en feil eller en advarsel, kan du klikke på flere detaljer og se hva dette handler om, og du kan kontakte hostingleverandøren for å fikse det, eller hvis du vurderer å kjøpe hosting fra dem, for å sende e-post til supporten og spørre dem om disse problemene.

4. Gratis stresstest for hosting fra Lastpåvirkning

mxtoolbox-verktøyDe Lastpåvirkning stresstester er et ganske søtt verktøy. Det er gratis og krever ikke engang påmelding. Bare gå til siden og sett inn domenet. Den starter testen og viser deg hva som vil skje med lastetidene på siden din eller den du undersøker om det er flere brukere på siden. Testen går til 150.

På den måten kan du estimere hva som vil skje med brukeropplevelsen hvis du har et løft av besøkende på grunn av å legge til kampanje eller et viralt innlegg. Eller når bloggen eller nettstedet ditt blir veldig populært. Det er en av de viktige faktorene du må teste hvis du planlegger å gjøre noe alvorlig på internett.

5. Uptime monitor fra Monitor.us

monitorus-verktøyDette er et veldig praktisk verktøy. Det er gratis for oppetidsmonitoren. Du må registrere deg hos dem med en gratis konto og deretter logge inn og legge til domenet du vil overvåke. Du trenger ikke kjøpe noe annet av dem. Det er lenken til monitor.us verktøy.

Hvorfor er dette verktøyet nyttig? Mange av hostings annonserer at de gir 99,9% oppetid og innholdet ditt er nesten alltid online, de gir også et pengene-tilbake-alternativ hvis de ikke leverer det. Men de fleste vet ikke det fordi de ikke overvåker nettstedene sine på noen måte. Gå og få en gratis konto på monitor.us, og hold oversikten over serverens oppetid.

6. Alt i en serverinfo sjekk med Megasjekk

mega-check-verktøyMegasjekk er et alt i ett verktøy som er veldig raskt med et enkelt rett frem-grensesnitt.

Den har tre hovedkategorier – Domain Tools, IP Tools and Network Tools. I domeneverktøyene og nettverket er det bare å skrive inn nettadressen, så viser den informasjonen. WhoIs-oppslaget er veldig detaljert.

For IP-verktøyene trenger du IP-en til domenet eller serveren du trenger å sjekke, du kan bruke http://www.ipchecking.com/ for dette. Gå inn i domenet, trykk pilen og den viser deg IP-adressen. Bruk den deretter i Mega Check for å se etter spam, IP-informasjon eller sporingsrute.

Vi bruker disse verktøyene for å sjekke webhotellfirmaene som vi viser på nettstedet vårt, så hvis du vil spare tid, kan du sjekke siden vår med de beste britiske webhotellomtalene og bare velge en tjenesteleverandør som passer best dine behov. Hvis du har et forslag om et verktøy som du synes er nyttig og vil passe godt på listen vår, kan du foreslå det i kommentarene eller på vår Google + profil.

Og et bonusverktøy fra Google – PageSpeed ​​Insights

Skriv inn url-en din, og Google vil analysere sidehastigheten og UX for siden. Når resultatene er gjort, må du sjekke responstiden på serveren. Hvis den er over 200mx, kan du sjekke denne artikkelen av Google for å gjøre det forbedre serverens responstid og vurder å kjøpe en plan hostingplan med mer ressurser eller flytte til en annen hosting.

Nå kan du bruke disse verktøyene til å analysere webhotellvirksomheter fra vår beste UK-vertsvurderingsliste og finne webhotellet som passer best til dine behov.

En av de viktigste faktorene søkemotorene bruker for å rangere et domene, er alder på domenet. Bruk dette domenealderverktøyet for å finne alderen på ethvert domene. Du kan også sjekke domene som er.