Aabaco gjennomgang

Før Google kom inn i scenen for å utfordre de eksisterende søkemotorkongene, Yahoo! var der. Alle som bryr seg om å følge historien til internett, ville vite hvor innflytelsesrik Yahoo var tilbake på dagen. Historien er lang og svingete, men heldigvis er vi ikke her for å grave i fortiden, men snakke heller om Aabaco og vurdere deres pålitelighet for webhotell.

Du lurer kanskje på hva en søkemotor eller online katalog har å gjøre med webhotell. Google ser ut til å dominere nettet, men hvis det er en tjeneste de ikke virkelig har nullet på, er det webhotell. Yahoo! på den annen side visste godt på forhånd viktigheten av webhotell for bedrifter og enkeltpersoner som ønsket å være synlige på nettet. For at et nettsted skal være fullt funksjonelt, trenger det en pålitelig webhotell. For bærekraft, spesielt for små bedrifter, er det behov for rimelige priser for webhotelltjenestene. Dette er faktorer som Yahoo! visste og utnyttet da den introduserte Yahoo! Lite firma.

Fra Yahoo! Small Business til Aabaco Small Business

Yahoo! Small Business var opptatt av å tilby webhotell-tjenester tilpasset og pakket for små bedriftseiere som ønsket å etablere sin tilstedeværelse på nettet. I motsetning til andre leverandører av webhotell som tilbyr et bredt utvalg av hosting-pakker, er Yahoo! Small Business tilbød en tilpasset løsning i én størrelse, som var fullpakket med veldig nyttige funksjoner for å appellere til nybegynnere.

Webhotellkritikere har imidlertid bagatellisert funksjonene som betegner dem som generiske og ingenting utenom det vanlige. Etter hvert som årene gikk, begynte kundene å klage over den lave nøkkelen kundeservice som de mottok, og dette var vendepunktet til Yahoo! Lite firma. I et overraskende trekk overførte de webhotellstjenesten sin for å lage noe de håpet ville være mye bedre og merke den på nytt til Aabaco Small Business. I hovedsak var de samme team bare at de hadde et annet navn.

For øyeblikket tilbyr Aabaco Small Business webhotell med den samme lidenskapen som den utstrålet av Yahoo! Lite firma.

Aabaco Small Business

Driftsmessig fortsetter Aabaco Small Business der Yahoo Small Business slapp. Settet med verktøy og tjenester som det er utstyrt med, gjør det mulig å gi mye bedre støtte til voksende virksomheter. Når du registrerer deg hos dem, er her noen av tingene du vil oppleve.

 • Fleksible webdesignløsninger som gjør det mulig for deg bygge netthandel nettsteder som ser profesjonelt ut.
 • Tilgang til et bredt utvalg av elegante og vakkert designede maler. De lar deg også tilpasse nettbutikken din ved hjelp av en innebygd redaktør og en veiviser.
 • Du vil ha tilgang til tredjeparts programvare som vil hjelpe deg med å bygge en nettbutikk. Noe av programvaren du har til rådighet inkluderer Adobe GoLive, Adobe Dreamweaver og andre HTML-redigeringsverktøy.
 • Fordi Aabaco Small Business handler om oppstart og voksende bedrifter, har de et utviklernettverk som er klare til å hjelpe deg med å tilpasse nettstedet for e-handel for å inkludere de nødvendige funksjonene og funksjoner for bedriften din..
 • Ved hjelp av veivisere vil du kunne lage websider som er SEO-vennlige, samt optimalisere innholdet ditt, slik at du kan rangere godt i søkemotorer.

Det er viktig å merke seg at selv før overgangen fant sted, var Yahoo Small Business allerede en webhotellleverandør, men ikke så kjent som de andre merkene. En forklaring på dette var at de kom litt sent inn. Helt sikkert, Aabaco Small Business er ikke det beste alternativet for enhver bedrift og person der ute. Når det er sagt, er det noen spennende funksjoner som er pakket i Aabaco Small Business-hostingplaner som det er verdt å se på.

En ting som må forstås er at Aabaco Small Business er en del av et selskap som har enorm kompetanse og erfaring på dette feltet, og de viderefører nå noe av denne kunnskapen og fordelene med erfaring til sine kunder. De prøver å beskytte sitt rykte ved å tilby de beste webhotell-tjenestene.

Aabaco Small Business Web Hosting Planer

Kjernevirksomheten til Aabaco ligger i å tilby løsninger for netthandel og webhotell. På webhotellplanene er alle delt hosting. Nedenfor er detaljene om disse to hovedproduktlinjene for Aabaco.

Delt webhotell

I likhet med iPage, eHost, BlueHost og HostGator, tilbyr Aabaco Small Business tre forskjellige hostingplaner under delt hosting. Disse er grunnleggende, avanserte og premier.

Grunnleggende plan

Hvis du bygger et personlig nettsted eller et lite nettsted for virksomheten din der trafikken ikke vil være mye, er den grunnleggende planen for deg å begynne med. Prisene for denne planen begynner på $ 5,99 per måned. Imidlertid kaster Aabaco vanligvis rabatter fra tid til annen, og når det skjer, kan prisingen gå så lavt som $ 3,75 per måned hvis du forplikter deg til å holde deg til Aabaco i minst 5 år.

Grunnplanen gir deg 250 e-postkontoer, 100 GB diskplass, et gratis domene for å starte deg, og opptil 1000 GB per måned dataoverføring. I tillegg får du tilgang til verktøy for design av nettsteder for Aabaco som er en stor lettelse for en person eller en bedrift som ikke har et budsjett for nettstedsbygging. Disse designverktøyene lar deg bygge ditt eget nettsted og tilpasse det uten å berøre kode.

Avansert plan

Å starte et forretningssted er et selskap som krever ressurser når det gjelder penger, tid og kompetanse. Ofte bedrifter bruker en stor del av budsjettet sitt på å prøve å outsource webaktivitetene sine. Med den delte Aabaco Small Business Advanced-planen, trenger du ikke å bekymre deg for hvordan du kommer deg på nettet, de vil komme deg dit. Denne planen starter på $ 9,99 per måned, men med en 5-års forpliktelse, kan de månedlige kostnadene dine falle til $ 5,99 per måned. I tillegg til hva Basic Plan tilbyr, gir den avanserte planen deg 500 GB lagringsplass, båndbredde på opptil 5 000 GB per måned for massiv dataoverføring og ubegrenset databaser.

Selv om Aabaco ikke tilbyr administrert WordPress-hosting, kan du gjøre WordPress-blogging på denne planen. De har også lagt til et tredjeparts nettverksbyggingsverktøy som hjelper deg å komme med kule nettsteder for bedriften din. Når det gjelder sikkerhet, kommer planen integrert med delte SSL-sertifikater som har kryptering på banknivå.

Premier Plan

Avhengig av nettstedets art kan det hende du har mye trafikk gjennom året eller sesongmessige pigger. Uansett hva du trenger, trenger du en hostingplan som kan imøtekomme og jevne ut trafikkaktiviteten din, slik at ingen av dem blir frustrerte fra nedetid og nedgangstid på nettstedet. Premier hosting er det beste Aabaco Small Business har på de delte planene. Uten å være forpliktet til å holde deg med Aabaco, vil du måtte betale $ 14.99 per måned, men dette beløpet kan komme til å være rundt $ 8.99 per måned hvis du gjør en 5-årig forpliktelse med dem.

En av de enestående funksjonene med Premier Plan er at den gir deg ubegrenset diskplass og ubegrenset båndbredde. Kombinasjonen av disse to funksjonene betyr at dataoverføringene dine vil skje sømløst og nettstedet ditt vil alltid være i gang med ubetydelig om noen driftsstanser. E-postkontoer du kan sette opp på denne vertsplanen er 1000 som maler bildet av en massiv organisasjon. Du har også tilgang til delte SSL-sertifikater for nettstedsikkerhet, noe som er viktig hvis du har et netthandelsnettsted der kunder legger igjen sensitiv personlig informasjon.

Alle de delte hostingplanene gir deg annonsekreditt til en verdi av $ 100 i form av en kupong. Aabaco delte hostingplaner alle kjøres på Unix / Linux operativsystem så vel som Apache-servere. Hvis du foretrekker Windows OS og andre servere, anbefales det at du prøver et annet sted.

Funksjoner ved Aabaco Hosting

Ser du dypere i Aabaco-vertsvesken, er det mange andre funksjoner og tjenester som vil gjøre det til en lek å få nettstedet ditt til å fungere. Nedenfor er noen av de viktigste funksjonene du vil glede deg over når du abonnerer på webhotellet deres.

Muligheter for tilpasning av nettsteder

Tanken på å komme opp med en webside blir nesten øyeblikkelig avbrutt av det faktum at du kanskje ikke er ekspert på kode. Men tenk på det, ikke alle der ute som driver et vellykket nettsted vet hvordan koding fungerer eller til og med ser ut. Dette er fordi nettstedbyggere har kommet inn i bildet for å gjøre det enkelt for brukerne å designe sine egne nettsteder gjennom veldig enkle prosesser. Aabaco Small Business er heller ikke etterlatt i dette. De har brukervennlige webdesignverktøy som lar deg lage din egen webside ved å bruke de tilgjengelige malene.

Hvis du er for opptatt til å sette opp nettstedet ditt fra bakken og oppover, ikke bekymre deg fordi Aabaco har dekket ryggen. Det er en av få webverter som tilbyr kundene profesjonelt designede maler de fritt kan tilpasse for raskt å bygge sine nettsteder. Hver av malene har fleksible sider og sideoppsett tilpasset den typen virksomhet du setter opp. Når det gjelder webdesign, er det penger spart som kan brukes til god bruk et annet sted.

Online Business Analytic Tools

Med mindre du ønsket å komme på nettet av hensyn til det, ville mange bedrifter ønske å vite hvordan de klarer seg med tanke på trafikk og kundeengasjement. Det er her analytics kommer inn i bildet. De gir deg en forhåndsvisning av tingene rundt og om nettstedet ditt, slik at du kan vite hvor du skal finpusse for å rette nettstedet ditt i riktig retning. Det er mange nyttige analyseverktøy Aabaco gir kundene sine for å hjelpe dem med å overvåke og analysere nettstedstatistikken for ytelsesforbedring.

Du kan legge til Google Analytics og Yahoo Web Analytics på nettstedet ditt for å spore ytelsen og få nyttig innsikt i viktige markedsføringsmetoder. Når du konfigurerer analysekontoer, bør du gjøre det hver for seg. I tillegg har Aabaco andre fantastiske analyseverktøy som Live Insights-appen der du kan se produktene kundene dine kjøper og sidene de besøker i sanntid. For å gi Live Insights et personlig preg, har det et live chat-system integrert for å hjelpe deg å komme i kontakt med kundene dine.

Å komme med nøkkelord som vil hjelpe deg med å øke synligheten er ikke en enkel oppgave, og mange virksomheter faller langs veien. Aabaco gjennom Live Insights hjelper deg med å velge de beste nøkkelordene så vel som de mest henvisende nettstedene med et øyeblikk. Gjennom grensesnittet vil du ha en ide hvor trafikken som kommer til nettstedet ditt stammer fra og hvilken av markedsføringsinnsatsen som gir deg best avkastning på investeringen. Hva mer! Live Insights kan lastes ned gratis på din iPhone eller skrivebord.

E-postfunksjoner

Med Aabaco får du ubegrenset e-postlagring, postkontorprotokoll (POP) og enkel postoverføringsprotokoll (SMTP), videresending av e-post, kompatibilitet med annen e-postprogramvare som Outlook, nett- og mobilposttilgang, Norton Antivirus og personlig kalender blant. andre. Hver hostingpakke har en fengslende postkasse som lar deg motta e-post sendt til domenet ditt som kan være feiladressert eller feilstavet.

 Interaktive multimediafunksjoner

Hvis du vil gjøre kundeundersøkelser, har Aabaco fullstendig tilpassbare skjemaer for å hjelpe deg med å samle tilbakemeldinger. Det finnes også et kart med veibeskrivelse for å hjelpe kundene dine med å komme seg til bedriften din. Dette er absolutt et pluss for murstein og mørtel virksomheter. Fotosammenligningssiden viser før og etter bilder som er nyttige når du graner opp bilder til nettbruk. Andre multimediaverktøy inkluderer merker for å koble til alle sosiale mediekontoer, donere, betale nå, kjøpe nå og PayPal-knapper.

Ser vi på lignende webhotellfirmaer, skiller Aabaco seg ut i funksjoner i deres delte hostingplaner. Prisene er også gode, spesielt for startups.

Netthostløsninger

Hvis du trodde du hadde sett mye i Aabaco delte webhotellplaner, har du ikke sett noe ennå! Netthostløsningene er det som gjør at Aabaco virkelig skiller seg ut fra sine jevnaldrende. Netthandelssteder uavhengig av størrelse og type innkvarteres i familien Aabaco Small Business. Å abonnere på en Aabaco-vertsplan for netthandel betyr:

 • Stabilitet – Nettstedet eller nettbutikken din vil være oppe hele døgnet uten driftstider selv i de travle høytidssesongene.
 • Skalerbarhet – Spikes i trafikken er spesielt utfordrende for mange webhotellfirmaer. Hos Aabaco har de erfaringen med å håndtere store trafikkpikes, og de hevder å ha oppnådd 100% de siste 5 årene. Når etterspørselen etter nettressurser øker, skaleres nettstedet automatisk opp for å imøtekomme trafikken.
 • Sikkerhet – Å vite hvordan du skal håndtere sensitiv kundeinformasjon gir deg troverdighet på nettet. Siden netthandel handler om transaksjoner og kundedetaljer, fant Aabaco det riktig og praktisk å sikre alle utflukter for betaling og sikre at de er PCI- og CISP-kompatible.

For å sikre at ingen blir igjen, personaliserte Aabaco sin hostingplan for netthandel og delte den inn i tre underplaner: Grunnleggende, Profesjonell og Premier.

Grunnleggende plan

Denne planen er ideell for online startups. Det starter på $ 26 per måned, og det retter seg mot butikker som ser ut til å bygge enkle nettsteder. Planen inkluderer en mobil butikkfront, et gratis domene, 10 forretnings-e-postkontoer for ekstern og intern kommunikasjon, 100 dollar annonsekreditt fra Bing, 1,5% transaksjonsgebyr som betyr at du sitter igjen med mer penger, toppnotch SEO-verktøy for synlighet og PayPal-støtte.

Profesjonell plan

Hvis du er en virksomhet i vekst og på grunn av økte produkter, vil du ha ubegrenset lagring, kan den profesjonelle planen som starter på $ 69 per måned være svaret ditt. Denne planen bygger på tilbudene til Basic Plan og inkluderer på toppen API-tilgang for tredjepartsløsninger, 1% transaksjonsgebyr og 30 forretnings-e-postkontoer.

Premier Pan

Dette er den beste av netthandelspakkene som tilbys av Aabaco Small Business. Det er ikke billig, men gir deg så mye med tanke på funksjonalitet. Hvis du abonnerer på denne planen, vil du dele ut $ 249 hver måned. Målet for denne pakken er netthandelsider som har ekstremt høye ytelser.

Verktøyene du har til rådighet i denne planen er mer enn tilstrekkelig for å ta virksomheten din til neste nivå. Du har tilgang til 1 000 forretnings-e-postkontoer, et ekstremt lavt transaksjonsgebyr på bare 0,75%, og på toppen av det får du prioritert telefonsupport. Det føles fint når du har blitt tildelt en utpekt kontoadministrator som hjelper deg med å håndtere spørsmålene dine og gi deg innsikt i hvordan du bedre kan administrere nettstedet ditt.

En ting å merke seg er at Aabaco fakturerer planene sine på årlig basis. Dette betyr at engasjementet ditt skal være minst 12 måneder.

Funksjoner i netthandelsplanene

Aabaco er fokusert på å gi deg de nødvendige verktøyene for å gjøre bedriften din i stand til å vokse på nettet. Akkurat som i delt hosting får du veldig tilpassede maler som lar deg bygge en nettbutikk raskt og enkelt. Nettstedene du designer på Aabaco er mobilvennlige, og dette er viktig ikke bare som rangeringssignal, men også som en plattform for å tillate interaksjoner fra kjøpere på mobil og nettbrett. I nettbutikken din vil du kunne akseptere betaling gjennom forskjellige gateways som American Express, Mastercard, Visa, PayPal og Discover Network. Takket være fraktintegrasjoner med frakt-tjenester som UPS, kan du angi fraktgebyr, skrive ut etiketter og gjøre så mye mer på nettbutikken din.

Andre funksjoner inkluderer:

Kraftige apper for å utvide virksomheten din

Det er en samling apper på Aabaco e-handelsplattform som kan hjelpe deg med å få et meningsfylt engasjement og tette salg uten å bryte for mye svette. Noen av appene inkluderer:

 • Live Sales – Dette lar deg chatte med kundene dine og lukke salg
 • Google Shopping – Med denne appen kan du utnytte kraften fra Google til å liste opp produktannonsene dine
 • Retargeting – Dette bruker kraften til visningsannonser for å bringe besøkende til nettstedet ditt.
 • T-Hub Online – Dette er en bestillingsansvarlig integrert med QuickBooks for enkel regnskapsføring.
 • Justuno Social Bribery – Denne appen gir deg brukervennlige widgeter som hjelper deg med å få sosiale fans raskt.

Andre nyttige apper inkluderer Olark for chats og besøkende overvåking samt Cinsay for video e-handel.

Kontrollpanel

Alle er ganske kjent med cPanel. Men hvis du får en mulighet til å samhandle med Aabacos Business Control Panel, kan du til og med glemme cPanel. Fra dette kontrollpanelet kan du få tilgang til de fleste, om ikke alle verktøyene som tilbys under paraplyen for Aabaco-nettløsninger. Grensesnittet er brukervennlig, og fra kontrollpanelet kan du enkelt slette eller legge til sider, tilpasse design slik at det passer dine preferanser og endre layoutene når du vil.

De beste fordelene med Aabaco Small Business

Selv om mye har blitt diskutert over, er det tre viktige fordeler du er opptatt av å glede deg over når du abonnerer på Aabaco netthandel eller delte hostingløsninger. Blant dem inkluderer:

Garantert oppetid og pålitelighet – Aabaco har et rykte på seg for å tilby stabile hosting-tjenester. Dette er viktig for online troverdighet. Hvis kundene dine vet at nettstedet ditt alltid er oppe, vil de gjerne prioritere nettstedet ditt til andre.

30 dagers tilfredshetsgaranti – Hvis du abonnerer på Aabaco hostingplaner og av en eller annen grunn ikke er fornøyd med tjenestene deres, kan du avbryte hostingingen din, og de vil tilbakebetale pengene dine så lenge de er innenfor det 30 dager lange vinduet.

Kundestøtte – Aabaco har e-billettering, videoopplæring og kunnskapsbase, kunder kan samhandle med når de lærer mer om hvordan de kan personalisere eller optimalisere bruken av de forskjellige vertsfunksjonene..

Kjennelse

Bortsett fra det faktum at Aabaco ikke tilbyr administrert WordPress-hosting, Windows Os-hosting og Live Chat-anlegget, har de stort sett klart å overbevise mange brukere om at de er det valgte webhotellfirma. De mange funksjonene de har både under de delte planene og hostingplaner for netthandel er ekstremt nyttige for bedrifter som setter opp online.

7.5 Generell vurdering
Aabaco gjennomgang

Aabaco har øynene opp for små bedrifter. Den har utviklet løsninger som er funksjonsrike, men konkurransedyktige priser for å gi en fordel for oppstartsbedrifter som ønsker å sette opp online. Deres delte hostingplaner: Basic, Advanced og Premier og deres e-handelsplaner: Basic, Professional og Premier er tilpasset for å gi disse virksomhetene bekvemmelighet når de lanseres online.

PROS
 • Funksjonsrike og rimelige planer for delt hosting og e-handel
 • Intuitive analyseverktøy tilgjengelig på stasjonær og mobil
 • Interaktive nettbyggere og profesjonelt utformede maler
 • En mengde e-handelsverktøy
 • Enkel å bruke og interaktivt kontrollpanel
ULEMPER
 • Mangler dedikerte, VPS og administrerte WordPress-hostingplaner
 • WordPress-installasjon bare tilgjengelig på fremste og avanserte planer
 • Fattige kunder støtter og lange ventetider
 • Kan ikke imøtekomme kompetansehøyder
 • Fungerer bare med operativsystemet Linux / Unix. Ingen Windows OS
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me