Atelier – Creative Multi-Purpose eCommerce Theme

Planlegger du å bygge et nytt nettsted for din portefølje eller nettbutikk? Vil du gi ditt eksisterende nettsted en fullstendig overhaling? Flere og flere henvender seg til nettet for forskjellige formål, som å lete opp informasjon, koble til mennesker og til og med for å handle! Antallet mobile shoppere fortsetter også å skyte opp og forventes å utgjøre flesteparten av online-shoppere i løpet av en nær fremtid. Dette førte til at utviklere opprettet mer responsive e-handelstemaer for å imøtekomme kravene fra forbrukerne. De beste er ikke bare designet for eCommerce-nettsteder, de er flere formål som kan tilpasses for å passe alle typer nettsteder. Og da de traff markedet, ble mange av dem raskt toppselgere.

Det er to hovedtrekk ved et godt premium WordPress-tema. For det første kommer det verktøyene og alternativene en utvikler trenger for å bygge nettsteder som ikke bare er kompatible med PC og Mac, men også er optimalisert for mobile enheter. For det andre har et godt tema ren kvalitetskode som er optimalisert for hastighet og søkemotorer. Et slikt WordPress-tema som merker alle de rette boksene er Atelier Creative Multi-Purpose eCommerce Theme. La oss se nærmere på dette fantastiske WordPress-temaet og hvordan det er tatt temaparkedet med storm.

Oversikt

Atelier Creative Multi-Purpose eCommerce Theme ble opprettet av elite temautvikler, Raske ideer, som er kjent for å produsere svært populære WordPress-temaer. Atelier er deres siste utgivelse og har blitt stadig mer populær siden den ble lansert i temamarkedet. Temaet blir oppdatert regelmessig og har nylig blitt oppdatert til versjon 1.5, og legger spennende nye funksjoner i pakken.

Temaet kommer med mange demonstrasjoner av høy kvalitet, inkludert et bredt utvalg av forskjellige butikkoppsett som drives av WooCommerce, et populært e-handelsverktøysett som er spesielt bygget for WordPress. Dette gjør Atelier til et ideelt valg for å opprette en hvilken som helst type nettsteder, spesielt et e-handelsnettsted. La oss se nærmere på design og viktige funksjoner, og finn ut hvor enkelt det er å bruke.

Design

Som et kreativt, multi-purpose WordPress-tema, kan Atelier enkelt tilpasses for et bredt spekter av nettprosjekter, fra en enkel personlig blogg til et fullstendig bedriftsnettsted. På tidspunktet for denne gjennomgangen har temaet allerede 12 vakre demoer som viser deg hvor fantastisk det er. Disse demooppsettene og tilpasningene kan enkelt kopieres og importeres til ditt WordPress-nettsted ved hjelp av det imponerende verktøyet Demo Content Importer. Dette lar deg enkelt og raskt bygge og tilpasse ditt eget nettsted på en unik og profesjonell måte. Derfra kan du ganske enkelt legge til ditt eget innhold for å fylle nettstedet ditt. Hvis ikke, kan du bare bruke demoversjonen som grunnlag for å bygge din helt egen websideoppsett.

Som du ser fra demoene, finner du forskjellige forhåndsdesignede oppsett som du kan bruke til å bygge forskjellige typer nettsteder, inkludert en for mat, klær, møbler, kosmetikk, bøker og mer. Hver av disse demonstrasjonene har sin egen tilpassede layout og stil. Det er en for et byrå-type nettsted, en for en destinasjonsside eller en-sides nettsted, og en annen med et magasinoppsett. Dette viser for at Atelier Creative Multi-Purpose WordPress Theme virkelig er et fleksibelt og gjennomtenkt premiumtema som er bygget og designet for å passe til alle slags nettsteder, uansett hvor store eller små.

En bemerkelsesverdig funksjon som er lagt til versjon 1.5 av temaet er alternativet for forhåndsvisning av glidebryteren for produkter, slik at du kan administrere en nettbutikk som inneholder mange produkter i flere varianter. Denne spesielle funksjonen gjør at kunder og besøkende kan se de forskjellige variantene av et produkt de er interessert i, direkte fra nettstedets viktigste produktoppføringsside.

Foruten glidebryteren for forhåndsvisning av produkt, lar Atelier deg velge mellom 10 forskjellige topptekstalternativer som du kan angi enten som full bredde eller bredde på nettstedet. Du kan til og med stille dem til å ha gjennomsiktig bakgrunn! I tillegg til disse, har du også en topplinje, klebrig størrelse, klebrig show / skjul og klebrig alternativ. Du kan tilpasse din egen topptekst også ved hjelp av venstre / høyre dra-og-slipp-konfigurator! Nedenfor er noen eksempler på overskrifttypene du kan bruke:

Og hvis det ikke er nok, kommer Atelier også med 2 kule side-animasjoner: Falling Circles and Geometric, der sistnevnte er interaktiv. Dette gjør det mye lettere for deg å lage oppmerksomhetssikre websider.

Dette temaet kommer også spekket med over 500 vakre Font Awesome-ikoner, 190+ IconMind-ikoner og 40 av Swift Ideas ’helt egne ikoner som er laget spesielt for Atelier. På toppen av disse vil brukerne også ha full tilgang til tema- og elementfargeegenskaper som enkelt kan tilpasses ved hjelp av den innebygde Color Customizer. Nå kan du enkelt få nettstedet ditt til å se slik du vil ha det og vil sikkert skille seg ut fra mengden!

Nøkkelegenskaper

Atelier kommer spekket med utrolige, banebrytende funksjoner som garantert vil hjelpe deg med å lage ikke bare et vakkert nettsted, men også et kraftig og fullt funksjonelt! Følgende er hovedfunksjonene du kan se frem til når du kjøper Atelier Creative Multi-Purpose eCommerce Theme:

 • Gratis støtte og oppdateringer fra Swift Ideas
 • Fullt responsiv og netthinneklar design
 • Inkluderer 2 premium glidebrytere: Revolution Slider og det nye og forbedrede Sving glidebryteren
 • 100% oversettes med WPML-plugin
 • Omfattende og fleksible temalternativer, med kraftige innstillinger og sidemetode
 • Bygget med ren og semantisk HTML5-kode som er nøye testet for å gjøre temaet ekstremt SEO-vennlig
 • Integrasjon av sosiale medier (Twitter, Facebook, Flickr, Instagram osv.)
 • Tilpasset fontintegrasjon
 • 600+ GRATIS Google Web-skrifter som enkelt kan forhåndsvises og justeres
 • Fullstendig kontroll over den valgte skriftens størrelse, vekt, linjehøyde, bokstavavstand og farge
 • RTL-støtte (fra høyre til venstre)
 • 2 forskjellige typer navigasjon på én side: Standard med tekstverktøytips og Counter + -piler
 • Leveres med 41 CSS3-animasjoner som kan brukes på tekstblokker, bilder og ikonbokser
 • 5 forskjellige porteføljealternativer: Standard, Galleri, Murverk, Murverk Galleri og Murstørrelse i flere størrelser
 • 5 bloggstilvarianter: Standard (med alternativ styling), Mini, Murverk og Bare tekst – hver med mulighet til å legge til sidefelt
 • 3 forskjellige tilpassbare reklamestangstiler
 • Tilpasselig nyhetsbrev / abonnementslinje
 • iLightbox for å lage attraktive responsive overleggsvinduer ved hjelp av jQuery JavaScript-bibliotek
 • Slank og fleksibel mega-meny
 • Veiledningsvideoer og korte koder inkluderer
 • Skreddersydd mobilopplevelse for kundene å oppleve den samme fantastiske funksjonaliteten uansett hvilken enhet de bruker
 • Kraftig og brukervennlig Page Builder med 54 elementer, 14 forhåndsinnstilte layouter og muligheten til å lagre favorittelementene og sidene dine
 • Produktvisning opp til 6 kolonner (Standard, flermål murverk, Galleri, Galleri kantet)
 • Fullstendig kontroll over produktene dine
 • Barnetema klart og kompatibelt
 • WooCommerce-støtte for å gjøre e-handelsområdet ditt enda kraftigere

Som du kan se, er Atelier Creative Multi-Purpose eCommerce Theme lastet med fantastiske verktøy og funksjoner du normalt ikke vil se i andre temaer. I tillegg til disse har folkene på Swift Ideas brukt år med å lage en ramme, spesielt for dette temaet, og det viser med den fantastiske ytelsen du kan se på nettsteder som er bygget med det. Brukere er innstilt på å oppleve enestående hastighet og funksjonalitet som bare Atelier kan tilby.

Fordeler og ulemper

Debatten rundt WordPress-temaer mot gratis versus har vært holdt ganske mye siden starten av WordPress selv. Det er mange fantastiske gratis WordPress-temaer der ute, men antallet premium WordPress-temaer trekker langsomt opp. Det er klart, noen mennesker foretrekker de gratis, mens andre går etter de betalte temaene. Hvorvidt det er verdt å bruke penger på et premiumtema, avhenger av fordeler og ulemper som følger med det, og det er nøyaktig hva vi skal gjøre med Atelier. Følgende er fordeler og ulemper ved å bruke et premiumtema som Atelier:

Pros
 • Det kommer med omfattende støtte fra temautviklerne, som er en enorm bonus for temabrukere på alle ferdighetsnivåer
 • Atelier har mye høyere kvalitet sammenlignet med sine gratis kolleger, hovedsakelig fordi den genererer midler fra brukere
 • Leveres fullpakket med avanserte funksjoner, verktøy og alternativer som normalt ikke er inkludert i gratis temaer
 • Alle sider ved design av nettsteder – fra sidelayoutstiler til backend-admin-sider – er mye bedre enn de gratis temaene
 • Sikkerhet er en topp prioritet for premium-temagere, og de har penger til å bruke på å oppfylle de høyeste sikkerhetsstandardene til kundene sine
 • Premium-temaer reagerer mer på WordPress-kjerneendringer og har strammere oppdateringssykluser, slik at nettstedet ditt kan unngå feil og sikkerhetsproblemer
Ulemper
 • Du må bruke et visst beløp på et premiumtema, og du kan til og med betale for lisensavgift i årene som kommer
 • Noen premium-temaer er potensielle for “temaoppblåsthet”, noe som er naturlig blant temaer med mange funksjoner og funksjonaliteter. Dette betyr ikke nødvendigvis at du får et tregere nettsted, men det kan være en medvirkende faktor.
 • Temautvikleren kunne plutselig slutte å støtte temaet og slutte å oppdatere det helt, noe som kan få deg til å jobbe mye med å gå over til et annet tema (for ikke å nevne at du også har penger!).

Som du kan se, har proffene definitivt oppveid ulempene, så det er ganske tydelig hvorfor flere og flere mennesker tar betalte temaer i stedet for å risikere det på gratis. Men ikke glem å sjekke temaets retningslinjer og temautviklerens omdømme i markedet! Tross alt synger premiumutviklere og butikker alltid ros for at du kanskje ikke faktisk vurderer potensielle ulemper ved produktet de tilbyr. Så gjør leksene dine først før du kjøper et tema!

Endelig dom

Atelier Creative Multi-Purpose eCommerce Theme er et lysende eksempel på den siste trenden innen premium eCommerce WordPress-temaer. Den er ikke bare tilpassbar, den er allsidig, enkel å bruke og veldig rimelig. Det er et gjennomtenkt og nøye utformet tema som er skapt til nær perfeksjon. Jeg vet at perfeksjon ser ut til å være overvurdert, men de 25 000+ kundene som er veldig fornøyde med dette temaet kan bevitne dette. Det er ganske tydelig at Swift Ideas har laget et mesterverk og er i stand til å gi det nybegynnere og avanserte webutviklere forventer av et førsteklasses WordPress-tema. Det kan være tusenvis av temaer der ute, men Atelier er på toppen av spillet, og det er ingen stopp for den fortsatte økningen i popularitet. Det er virkelig et fantastisk eksempel på premium WordPress-tema som ikke bare fungerer perfekt for eCommerce-nettsteder, men også for noen annen type nettsted. Så hvis jeg var deg, ville jeg absolutt vurdert å kjøpe Atelier Creative Multi-Purpose eCommerce Theme i dag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me