BlueHost FTP-guide

BlueHost gir sine kunder det brukervennlige kontrollpanelet, cPanel, som fungerer som deres filbehandler. Det er tilgjengelig på mange hostingkontoer og servere, slik at du enkelt kan administrere mange aspekter av webhotellkontoen eller serveren din. Men mens du kan laste ned og laste opp filer med cPanel, vil fremdeles være den beste måten å overføre filer med å bruke en FTP på webverten din.

FTP-tjenester tilbys av de fleste hosting selskaper. Det er ganske populært på grunn av bekvemmeligheten det gir brukerne. FTP-tjenester er designet for å integrere arbeidet ditt i filsystemet. Disse tjenestene hjelper deg å dele store mengder filer med mennesker over hele verden.

FTP definert

FTP er forkortelse for “File Transfer Protocol”. Det er en av de viktigste funksjonene på Internett. Det er en standard nettverksprotokoll som brukes til å overføre datafiler og data fra en vert til en annen. Det er bygget på en klient-serverarkitektur og bruker separate kontroll- og datatilkoblinger mellom klienten og serveren.

FTP er den mest foreslåtte metoden for overføring av filer. Webhotellleverandører tilbyr også kundene sine FTP-tilgang slik at de enkelt kan laste ned eller laste opp filer på deres hjemmeside. Disse vertsleverandørene har FTP-servere som lar brukere overføre filer til serveren. Det brukes vanligvis til å overføre store filer som ikke kan sendes via e-post.

Hva du må vurdere når du bruker en FTP-tjeneste

FTP-hosting-tjenester er viktige for alle som driver et nettsted. Dette er tjenester som lar brukere enkelt overføre filer til og fra nettstedet deres. Noen webhotellleverandører tilbyr til og med sikkerhetskopieringstjenester og / eller ekstra lagring.

Når du velger en FTP-hosting-tjeneste, må du vurdere følgende:

Sikkerhet

Antall tilfeller av hacking og tyveri på nettet over hele verden er ganske alarmerende. Som nettstedseier bør du være mer forsiktig, med mindre du ønsker å bli offer. Nettstedets sikkerhet er en stor avtale, spesielt hvis du driver en online virksomhet eller et nettsted som krever folks personlige informasjon. Med alt det som er sagt, må du lete etter en webhotellleverandør som kan gi deg filkryptering, virusbeskyttelse og annen type beskyttelse for nettstedet ditt.

Kundeservice og teknisk support

For de som er nye eller ukjente med webutvikling, kan det hende du har vanskelig for å sette opp eller tilpasse ditt eget nettsted. Uansett er det viktig at den valgte hostingleverandøren umiddelbart kan svare på og gi den hjelpen du trenger.

Et godt webhotellfirma bør ha et hjelpesenter, komplett med guider, veiledninger, detaljerte vanlige spørsmål og forum for kundenes referanse. Du bør også kunne kontakte deres teknisk supportteam 24/7 i tilfelle nettstedet ditt har tekniske problemer. Et godt teknisk supportteam skal være sammensatt av eksperter som lett kan hjelpe deg med ethvert teknisk problem.

Oppbevaring

Båndbredde og filkapasitet er viktige faktorer for overføring av filer. Båndbredde er mengden data som brukes på kontoen din. En god FTP-leverandør begrenser ikke båndbreddebruk eller filkapasitet. I tillegg til båndbreddekapasitet, bør du også vurdere et hostingtilbud som tilbyr filsynkronisering, slik at du enkelt får tilgang til filene dine uansett hvor du er.

Tilgang til filsporing

Som bedriftseier må du følge nøye med på alle aspekter av virksomheten din. Derfor er det viktig at du har full kontroll over webhotellkontoen din. En webhotellleverandør skal også tillate deg å kontrollere brukere som kan få tilgang til filene dine. Du vil kanskje også ha en oversikt over alle aktivitetene dine (dvs. dato og klokkeslett da filer ble lastet ned eller lastet opp).

Hvordan opprette en FTP-konto på BlueHost

For å få tilgang til FTP Manager, må du gjøre følgende:

 1. Logg deg på BlueHost-kontoen din.
 2. Når du er logget inn, klikker du på hosting funnet øverst på skjermen.
 3. Klikk på cPanel lenke funnet øverst.
 4. Fra Filbehandling delen, klikk på FTP Manager.

Når du har åpnet FTP Manager, må du følge disse instruksjonene for å opprette en FTP-konto:

 1. Fra under Legg til FTP-konto seksjon, skriv inn et brukernavn. Vær oppmerksom på at domenenavnet ditt automatisk blir lagt til mot slutten.
 2. Skriv inn et passord du vil bruke i Passord og Passord igjen)
 3. Velg en katalog der FTP-kontoen din har tilgang til.
 4. Velg en kvote. Du kan velge ubegrenset eller bruke en maksimal størrelse på FTP-kontoen din.
 5. Når du er ferdig, klikker du på Opprett FTP-konto

Det er verdt å merke seg at de fleste FTP-tilkoblinger krever 4 oppføringer for å lykkes med å koble til og overføre filer. Disse er:

 • Domenenavn eller IP-adresse
 • Brukernavn
 • Passord
 • Port (Vanligvis port 21)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me