BlueHost-pengene-tilbake-garanti (detaljer)

Mange webhotellfirmaer tilbyr en pengene-tilbake-garanti, men når du prøver å få pengene tilbake, sliter de deg med fryktelig kundeservice og uendelig run-out med langsom respons på dine supporthenvendelser og telefonsamtaler.

Du fortjener mye bedre enn det! Tross alt er du en betalende kunde, og setter din lit til dem til gjengjeld for den kvalitetshotelleopplevelsen de lover.

Det er derfor jeg fremdeles forsker, tester og vurderer vertsselskaper på dette nettstedet, WebHostingPlanGuide.

Heldigvis er det mange selskaper som virkelig respekterer pengene tilbake-garantien og vil returnere pengene dine i tide hvis du ikke er fornøyd med tjenesten deres. BlueHost er en av dem.

Med BlueHost kan du når som helst avbryte kontoen din for refusjon. Hvis det er etter de første 30 dagene, gjør de en forholdsmessig tilbakebetaling for antall måneder du ikke brukte.

Hvis du ikke har en BlueHost-konto ennå, kan du gå til www.BlueHost.com og klikke på “komme i gang nå” -knappen. Hvis du bruker denne koblingen, får du også de laveste prisene og et GRATIS domene.

Hvis du ikke er klar til å velge en vert ennå, kan det være lurt å sammenligne toppvalgene eller prøve hostingquizen for å få en personlig anbefaling om hosting.

Hvordan fungerer BlueHosts garanti?

Som nevnt tidligere, er kundetilfredshet BlueHosts topp prioritet og de er sikre på at du vil være fornøyd med tjenestene deres. Men hvis du prøver tjenestene deres og finner ut at de ikke tilfredsstiller dine behov i tilstrekkelig grad, kan du når som helst avbryte kontoen din for å få tilbakebetaling, gitt følgende:

 • Du vil motta full refusjon hvis du kansellerer BlueHost-kontoen din innen 30 dager.
 • Du får en forhåndsbetalt tilbakebetaling for resten av hostingperioden hvis du avbryter etter 30 dager.
 • Domeneavgiften refunderes ikke hvis du registrerer deg hos BlueHost og registrerer et domene. Dette for å dekke BlueHosts kostnader, samt for å sikre at du ikke mister domenenavnet ditt. Du står fritt til å overføre domenet ditt etter de nødvendige låseperiodene, eller du kan ganske enkelt peke det andre steder avhengig av din preferanse.
 • BlueHosts pengene-tilbake-garanti gjelder alle hostingplanene deres, men er ikke aktuelt på de fleste tilleggsprodukter som domener.

En pengene-tilbake-garanti er en av de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger leverandør av webhotell. Det kommer som en enorm fordel for de som fremdeles er usikre på en webvert og bare vil teste farvannet først. Webhotellfirmaer med pengene-tilbake-garanti foretrekkes ofte av kunder siden det gir dem en forsikring om at pengene deres ikke går til fullstendig sløsing.

Begrensninger / regler / regler du bør vite om først:

Når du ber om refusjon, må du vite at det vil være visse begrensninger og andre vilkår. Men disse vilkårene er rimelige, så du trenger ikke bekymre deg for dem. Her er andre viktige detaljer du trenger å vite om BlueHosts pengene-tilbake-garanti:

 • BlueHosts pengene-tilbake-garanti gjelder bare for webhotell. Andre gebyrer tilknyttet SSL-sertifikater, SEO-pakke, domenenavn eller domenenes personvern dekkes IKKE.
 • Du kan få full refusjon av pengene dine hvis du kansellerte kontoen din i løpet av de tre første dagene etter registreringen. Du kan be om full refusjon av alle avgifter. Hvis du vil holde domenet registrert på kontoen din, blir du belastet $ 14.99.
 • Du blir belastet for domenenavnsavgiften etter de første tre dagene av registreringen.
 • Kunder kan når som helst avbestille tjenester.
 • Du kan ikke be om refusjon hvis nettstedet ditt benyttet noen forbudt handling på BlueHost. Disse handlingene inkluderer banning, brudd på immaterielle rettigheter, banning, brudd på taushetsplikt, hacking og andre.
 • BlueHost-kontoen din har ingen terminforpliktelser, ingen skjulte gebyrer eller straff for å avslutte løpetiden din tidlig.

Hvordan kan jeg avbryte BlueHost-abonnementet mitt?

Å avbryte abonnementet ditt på BlueHost er enkelt og greit. Du trenger bare å videresende oppsigelsesforespørselen din til [email protected] Du kan også kontakte deres ansatte via følgende nummer: (888) 401-4678. Du kan også nå dem via live chat. Denne forespørselen kan kreve en bekreftelse av eierskapet ditt til kontoen du kansellerer.

Du kan kansellere kontoen din i forskjellige perioder. BlueHost tilbyr forskjellige refusjonsprosesser for forskjellige avbestillingsperioder.

 • Oppsigelse av abonnement innen 3 dager etter den første registreringen. Hvis du velger dette alternativet, kan du få full refusjon av pengene dine. Dette inkluderer ikke andre gebyrer betalt med ikke-refunderbare tjenester. Men siden BlueHost tilbyr domenenavnet gratis, kan kundene velge å beholde eierskapet til det med en tilleggsavgift på $ 14.99.
 • Oppsigelse av abonnement etter 3 dager, men før 30 dager fra første registrering. Du kan fremdeles tilbakebetale alle pengene dine med dette alternativet. Men i motsetning til det første alternativet, er det nå obligatorisk at du beholder eierskapet til domenenavnet ditt. Dette betyr at du må betale $ 14.99.
 • Oppsigelse av abonnement etter 30 dager fra første registrering. Denne pengene-tilbake-garantien gjør det mulig for kunder å kansellere hostingkontoen når som helst. Kunder kan bare få en forhåndsbetalt tilbakebetaling hvis de kansellerer kontoen sin etter 30 dager. Denne refusjonen er fremdeles eksklusiv for andre ikke-refunderbare gebyrer og betaling for domenenavnet.

Eller kanskje du heller vil ha et månedlig betalingsalternativ? Prisen er nesten det dobbelte av hva du vil betale hvis du hadde 12 måneder foran deg, men HostGator tilbyr et alternativ til måned til måned.

Trenger månedlig betaling?

De fleste vertsfirmaer (inkludert BlueHost) tvinger deg til å betale for 1 år eller mer foran.

Du kan minimere kostnadene og økonomiske risikoen ved å velge en leverandør som er trygg nok på sine tjenester til å tilby deg måned til måned betalingsalternativ. HostGator tilbyr betalingsalternativer fra måned til måned på alle planene sine, og alle planer kommer med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

I tillegg kan du bruke kupongkode BUILDPATH for å få 60% avslag på hostingsplaner fra HostGator i dag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me