BlueHost Registreringsguide

Slik registrerer du deg med BlueHost

Det er enkelt og enkelt å registrere deg for en konto hos BlueHost. Dette er hva du trenger å gjøre:

Trinn 1: Gå til BlueHost

Gå til www.BlueHost.com og klikk på “Komme i gang nå” -knappen. Hvis du bruker denne koblingen, får du også de laveste prisene og et GRATIS domene.

Steg 2: Velg planen din.

Trinn 3: Velg domenenavnet ditt

Derfra klikker du på “velg” for planen du ønsker. Så vil det føre deg til neste trinn: å velge domenenavnet ditt, som vist nedenfor.

Hvis du ikke har et domenenavn ennå, og begynner fra bunnen av, kan du være glad for å vite at domenenavnet ditt med BlueHost er gratis. Gå videre og skriv inn navnet du ønsker i “nytt domene” -boksen på venstre side.

Hvis du allerede har et domenenavn fra et annet sted, og du vil være vert for nettstedet ditt på BlueHost, kan du oppgi det domenenavnet i høyre side-boksen, “jeg har et domenenavn”

Tips: Hvis du ikke er sikker på domenenavnet i det hele tatt ennå, flytter du musen opp til venstre, slik at du kommer til å avslutte siden, så vil det dukke opp et tilbud om å velge ditt gratis domene senere og bare fortsette med vertsregistreringen din for nå. Hvis du vil, velg gjerne dette alternativet. Det er enkelt å legge til domenet ditt senere fra kontokontrollpanelet (som nylig ble redesignet og jeg ELSKER det nye oppsettet. Så mye enklere, men kraftfunksjoner er fremdeles der).

Trinn 4: Angi kontoinfo og velg ønskede alternativer

Du er nesten der! Skriv inn ønsket kontoinformasjon. I avsnittet om pakkeutstyr velger du deretter tilleggene du ønsker. Som standard er SiteLock Security og Codeguard Basic sjekket. Jeg anbefaler at de blir sjekket siden de beskytter nettstedet ditt mot ondsinnede angrep og skadelig programvare. Du kan fortsatt lage et flott nettsted uten dem, bare for å være tydelig. De er forhåndsregler, slik at du ikke absolutt trenger dem. I tillegg kan du alltid legge dem til på kontoen din senere hvis du vil spare penger i dag.

Til slutt velger du din foretrukne betalingsmåte og klikker på send for å opprette hostingkontoen.

Gratulerer! Nå har du en BlueHost-konto!

… og hva nå? Vel, hvis du lager et helt nytt nettsted fra bunnen av, kan du prøve min gratis guide for hvordan du lager et nettsted med WordPress (trinn for trinn fra start til slutt).

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte meg! Jeg prøver å hjelpe på fritiden.

-Johnny

==============

I tilfelle du er nysgjerrig … her er historien om BlueHost

BlueHost har eksistert i godt over ti år nå. De har fortsatt å tilby sine kunder høykvalitets hostingtjenester siden 2003. Og som alle populære webhotellfirmaer, er deres endelige mål å tilby utmerket service til en rimelig pris.

Gjennom årene har BlueHost forsøkt å nå dette målet ved å utvide og forbedre tjenestene deres uten å legge ekstra kostnader til hostingplanene sine. Til dags dato er de vert for mer enn en million domener, samtidig som de opprettholder 750 servere for vertens effektivitet og hastighet.

BlueHost har en mengde hostingplaner med forskjellige funksjoner og alternativer som bare tar minutter å installere. De har også innarbeidet et brukervennlig kontrollpanel (kalt cPanel) som lar deg enkelt administrere kontoen din. På toppen av disse har BlueHost nettstedbyggere som lar deg lage nye nettsteder på en rask og enkel måte.

Her er noen grunner til at du bør velge BlueHost:

 • Topp kundesupport, hastighet og fleksibilitet
 • 24/7 support fra eksperter
 • Ett-klikk installasjoner fra SimpleScripts
 • SSH sikker skalltilgang
 • Påvist merittliste
 • Lynraske servere

BlueHost fordeler og fordeler

BlueHost er et av de ledende webhotellfirmaene som tilbyr utmerket ytelse fullpakket med noen andre fantastiske funksjoner. Her er noen av kjernefunksjonene i BlueHosts webhotellplaner:

 • Tilbyr støtte for forskjellige plattformer som WordPress, Drupal, Pligg og Zen Cart, for bare å nevne noen.
 • Tilbyr et gratis generert sertifikat (SSL-sertifikat) som er viktig når du kjører et e-handelssted.
 • Påmelding til en BlueHost-konto gir deg rett til å registrere deg på CloudFlears CDN-tjeneste gratis.
 • BlueHost-tjenester er mye billigere enn andre tjenesteleverandører for bare $ 5,95 per måned for 5-årsplanen, og $ 3,95 per måned for den 3-årige planen. De tilbyr også spesielle kampanjer med jevne mellomrom.
 • Tilbyr ubegrenset antall domener i en enkelt konto.
 • Gir ubegrenset lagringsplass og båndbredde.
 • Har cPanel, et kontrollpanel som kan hjelpe deg med å tilpasse hostingkontoen din.
 • Lar klienter ha ubegrenset e-postkontoer.
 • BlueHost gir deg kundestøtte døgnet rundt via live chat, e-post og telefon.
 • BlueHost tilbyr også en pengene tilbake-garanti til sine kunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me