Bluehost-tilbud – $ 2,95 per måned eksklusiv rabatt

Slik får du den laveste prisen som er tilgjengelig hos BlueHost:

Trinn 1 – Gå til BlueHost

Gå til www.BlueHost.com og klikk på “Komme i gang nå” -knappen. Hvis du bruker denne koblingen, får du også de laveste prisene og et GRATIS domene.

BlueHost er et av de beste og mest pålitelige webhotellfirmaene, og er også et av de eldste. Imidlertid mistet dette webhotellet aldri sin magiske kontakt med tiden. Deres pakker har gjennomgått noen endringer, og de er alle rettet mot å tilby bedre løsninger til kundene sine.

Noen av kjernefunksjonene i BlueHosts webhotellpakker inkluderer:

 • Ubegrenset diskplass
 • Ubegrenset domenevert
 • Gratis dra-og-slipp-nettstedbygger
 • Gratis registrering av domenenavn
 • Støtte for internasjonale domenenavn
 • E-poststøtte
 • Ubegrenset nettstedoverføring
 • Tilleggsdomener
 • Parkerte domener
 • Brukervennlig cPanel-kontrollpanel
 • FTP-tilgang
 • Nettstatistikk

BlueHost tilbyr alle disse – og mer – til en veldig rimelig pris. Dessuten gjennomfører de jevnlig forbedringer og oppdateringer til pakkene sine, slik at kundene alltid får det beste og siste innen webhotell.

Hvorfor velge BlueHost?

Mange mennesker tror at det kan være en skremmende oppgave å opprette og administrere sitt eget nettsted. Vel, ja og nei.

Hvis du ikke har mye erfaring og kunnskap innen nettutvikling og innholdsstyring, kan dette sikkert komme som en utfordring. Nettsteder representerer merkevaren eller virksomheten din, og det må derfor vedlikeholdes og beskyttes. I dag er det flere og flere individer og selskaper som søker å outsource til webhotellfirmaer. Det er her BlueHost kommer inn.

BlueHost tilbyr ulike webhotellplaner, inkludert Shared Hosting, VPS Hosting, Dedicated Hosting, Cloud Hosting og WordPress-optimalisert hosting.

Ubegrensede funksjoner

Det har aldri vært enklere å arrangere nettstedet ditt. For noen år siden kan det være ganske dyrt å opprette og vedlikeholde et nettsted. Men i dag kan hvem som helst lage et nettsted på bare noen få minutter. BlueHost tilbyr mange ubegrensede funksjoner for en brøkdel av kostnadene. Sammenlignet med andre webhotellleverandører, sparer du mer med kostnadene med BlueHost. BlueHosts ubegrensede filoverføring, for eksempel, gjør ting mer praktisk for deg å få så mange besøkende du vil til nettstedet ditt.

Domenenavn

BlueHost tilbyr gratis domenenavnregistrering med sine hostingplaner. Domenenavn er veldig viktig fordi det representerer merkevaren eller virksomheten din. Det er mest sannsynlig at folk anser deg som troverdig når du har et profesjonelt domenenavn som samsvarer med nettstedets innhold eller den valgte nisjen din.

BlueHost lar deg ha så mange domenenavn du vil, selv med bare en konto. Du kan også få tilgang til nettstedene dine på nesten hvilken som helst datamaskin, slik at du kan overvåke nettstedet ditt og ha en jevn forretningsflyt.

Spambeskyttelse

Med BlueHost kan du ha så mange e-postadresser du vil. Det beste er at hver av disse e-postadressene har spam-beskyttelse, slik at innboksen din er trygg mot de forskjellige truslene som lurer innenfor World Wide Web. BlueHost sikrer at du kan åpne e-posten din trygt og filtrere ut de som kan være skadelige for nettstedet og datamaskinen din.

BlueHost kommer med mange fantastiske verktøy som filtrerer ut skadelig og irriterende innhold før de til og med treffer maskinen din. Disse avanserte og sterkt tilpassbare spamfiltreringsverktøyene for e-post kan konfigureres slik at de fungerer og hjelper med å fjerne innboksen.

Handlevogn

Online shopping er vanlig i disse dager, så hvis du driver med et e-handelsnettsted, er det viktig at du gjør det trygt for dine kunder og potensielle kunder å gjøre forretninger med deg. Med BlueHost vil du ha ro i å vite at nettstedet ditt er helt trygt og at kundene dine er i gode hender.

BlueHost er fullt kompatibel med e-handelsbedrifter. Den integreres med noen av de mest populære og pålitelige programvarene for e-handel, som er følgende:

 • Shopsite
 • PrestaShop
 • Magento
 • CubeCart
 • OSCommerce
 • Zen Cart
 • AgoraCart
 • Opencart
 • avTomatoCart

All informasjon om dine kunder vil også være trygge mot tyveri, og de vil ha tilgang til en brukervennlig handlekurv på nettstedet ditt. Det er også bra å vite at BlueHost-servere er kompatible med de fleste PHP e-handelsløsninger. BlueHost hjelper deg også med å bygge eCommerce-nettsted enkelt med den integrerte eCommerce-programvaren og ett-klikks installatører.

Jo mer selvsikre kundene dine er, jo flere utsikter får du – og jo mer inntekter vil du generere! Dette er grunnen til at du aldri kan gå galt når du velger BlueHost som leverandør av webhotell.

Gratis applikasjoner

Med nye trender innen webutvikling og webdesign, endres nettsteder stadig. Bra du kan enkelt opprette, designe og administrere nettstedene dine med BlueHost.

BlueHost har integrert SimpleScripts, som er utviklet for å utvide rekkevidden for webhotell til nybegynnere og ekspert webutviklere, og for å gi en brukervennlig og pålitelig distribusjonskanal for apputviklere og open source samfunnet. SimpleScripts har administrert mer enn 3 millioner installasjoner og oppgraderinger for tusenvis av kunder.

Med SimpleScripts kan du enkelt installere skript og applikasjoner som kan forbedre og dekke nettstedets behov. Dette er en enorm hjelp for enkeltpersoner og selskaper fordi alt er lett tilgjengelig og håndterbart.

gunstig

Å bygge et nettsted betyr ikke at du må bruke mye penger. BlueHost tilbyr de beste og rimeligste webhotelltjenestene med alle nødvendige verktøy som du trenger for å markedsføre nettstedet ditt og generere trafikk.

Akkurat nå tilbyr de en spesiell rabattert pris på bare $ 2,95 per måned, så det er en god dag å sette opp nettstedet ditt.

Teknisk hjelp

BlueHost vet at det er viktig at nettsteder alltid er online. Når det er sagt, vet at hvis nettstedet ditt har problemer, vet du at du lett kan nå BlueHosts teknologiske supportteam.

BlueHost har trente, interne eksperter som er klare til å hjelpe 24/7. De er klare til å hjelpe deg med å løse tekniske problemer, samt gi deg råd om det beste handlingsforløpet du trenger å ta.

Du kan nå dem via telefon, e-post og live chat. De har også et robust hjelpesenter hvor du kan finne guider, videoopplæringer og mer.

BlueHost har også en forumdel hvor du kan samhandle med andre BlueHost-brukere. Du kan få svarene dine derfra, i tillegg til tips fra eksperter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me