BlueHost University webhotellrabatt

BlueHost har et nytt program som gjør det mulig for studenter og studenter å få sin egen webhotellkonto til en mye lavere pris.

Den ordinære prisen for den grunnleggende webhotellplanen starter på $ 5,99 / måned, men med BlueHost for Education-programmet kan du registrere deg for bare $ 4,95 per måned. Her er kjernefunksjonene i BlueHost for Education-pakken:

 • Ubegrenset diskplass
 • Ubegrenset båndbredde
 • Tilleggsdomener
 • Ubegrenset GB for overføring av nettsteder
 • Tilpassede e-postkontoer
 • POP3 eller POP3 Secure Mail
 • FTP-tilgang
 • Gratis domenenavn i ett år
 • Fantastiske verktøy for porteføljebygging

Hvis du er en høyskole- / universitetsstudent eller professor, må du klikke her for å få tilgang til BlueHost for Education-programrabatten.

Hva er BlueHost for Education, uansett?

Dette spesielle BlueHost-programmet tilbyr enkle, brukervennlige webhotelløsninger for studenter og fakultet. Med webhotell kan du bygge et sted å legge mange ting på nettet, inkludert porteføljen din, bloggen, CVen din eller til og med klasseoppgavene dine.

I dag er det viktig for studenter og fakultet å være online. Med BlueHost for Education kan du enkelt lage et fantastisk nettsted for å vise frem arbeidet ditt og til og med publisere ideene dine. Og når du er ferdig utdannet, vil du allerede være bevæpnet med et nettsted som du kan presentere for din potensielle sjef.

BlueHost vil holde ting enkelt for deg. Hvis du er student, kan du registrere deg for en konto. Hvis du er instruktør, kan du få en konto GRATIS. Hvis du er pedagog, tilbyr BlueHost institusjonsprogrammer som gjør dette tilgjengelig for mange studenter. De gir mange fantastiske og nyttige verktøy, veiledninger, samt omfattende teknisk support underveis. Du trenger ikke engang å berøre en eneste kodelinje!

Viktigheten av et studentnettsted

Med en studentnettsted kan du vise frem dine mål og prestasjoner for potensielle arbeidsgivere og få en god betalende jobb når du er ferdig. Hvis du har unike ting å tilby, kan du plassere dem på nettet gjennom en portefølje, blogg eller et nettsted som vil gi budskapet ditt ut til verden. Det er mye som å lage et eget salgbart merke, og det er noe potensielle arbeidsgivere vil ønske å sjekke ut. Dette kan inkludere oppdrag, blogger, CV, utmerkelser og anerkjennelser, så vel som ideer.

Med en utdanningstudentbunt får du følgende funksjoner som hjelper deg å få ordet der ute:

 • Gratis domenenavn
 • Veiledninger og hvordan du gjør videoer slik at du kan komme i gang med en gang
 • Fantastiske porteføljebygningsverktøy som WordPress og Concrete5
 • Tilpassede e-postkontoer
 • 24/7 teknisk support fra eksperter

Det fine med å ha en utdanningsstudentpakke med BlueHost er at det er for Keep! Dette betyr at når du er ferdig utdannet, forblir kontoen din åpen, nettstedet ditt fortsetter å være i gang, og du kan fortsette å legge til innhold og gjøre endringer som vanlig.

Fakultet eller institusjon

BlueHost for Education anses å kun imøtekomme studenter og studenter når det faktisk inkluderer fakultetsmedlemmer og institusjoner.

Når du har blitt bekreftet å være medlem av fakultetet, kan du få en GRATIS BlueHost-konto. De vil gjøre det enkelt for instruktører å bygge sin egen portefølje og gjøre seg kjent med verktøyene elevene kan bruke. Institusjoner kan også sette opp en egen konto hos BlueHost, noe som gjør det enkelt for lærere å utforske mulighetene for studentene sine.

Det beste med BlueHost for Education-programmet er at administratoren av nettstedet ikke trenger å lære eller kjenne til komplekse programmeringskoder.

Fakultetets funksjoner og fordeler

Fakulteter får en konto gratis, selv om BlueHost må bekrefte undervisningskontrakten til et fakultet til en etablert utdanningsinstitusjon. Fakultetet kan derfor bruke deres BlueHost-nettsted for ikke bare å omfatte klasseoppgaver og undervisningstimer, men også deres publiserte arbeider, samt faglig CV. De kan også bruke nettstedet sitt for å oppmuntre studentene sine til å utvikle profesjonelt akseptert innhold.

Fordeler for utdanningsinstitusjoner

Utdanningsinstitusjoner oppfordrer studentene sine til å utvikle forretningsmessige og tekniske ferdigheter som de kan bruke etter endt utdanning.

Det er to måter å sette opp en institusjonskonto på: gebyr-baserte eller forhåndsbetalt. Med hver plan vil BlueHost opprette en destinasjonsside der studentene kan registrere seg. Dette vil fungere som en nettportal som lar institusjoner følge med på studentmedvirkning. Enten du velger en avgiftsbasert eller forhåndsbetalt plan, vil du helt sikkert gi studentene dine noe verdifullt – å utvikle ferdigheter på nettet som vil være nyttige i enhver karrierevei de velger.

Avgiftsbasert plan

BlueHost for Educations avgiftsbaserte plan tilbyr en fantastisk vertsplan for studentene dine der de kan registrere seg på nettet eller gjennom bokhandelen din. Og akkurat som en bokhandel vil BlueHost betale en marginavgift, på samme måte som å kjøpe en lærebok. På nettstedet ditt kan du se studentene som har deltatt i programmet.

Forhåndsbetalt plan

Den forhåndsbetalte planen er perfekt for institusjoner som ønsker å bosette seg på forhånd. Du kan dekke kostnadene for den innledende termin for hver student du ønsker i studiet, som kan være 1 til 4 år. Mengderabatter er også tilgjengelig. Studenten vil dekke fornyelsesgebyrene etter behov. Bare send listen over studenter til BlueHost, så kan de registrere seg på nettet med e-postadressen sin. Nettstedet ditt lar deg se antall studenter som har meldt seg på i programmet ditt.

Fortsatt ikke sikker på hvilken webhotellpakke som passer for dine behov? Gå videre til min fulle anmeldelse av BlueHost før du ser på andre webhotellleverandører. Du kan være trygg på at BlueHost ikke er nybegynnere når det gjelder å tilby tjenester av høy kvalitet til meget rimelige priser. Faktisk er BlueHost for Education drevet av en av de beste og mest etablerte webhotellleverandørene i verden!

I dag vert BlueHost millioner av domener og fortsetter å tiltrekke tusenvis av nye kunder hver måned med sine raske, pålitelige og brukervennlige tjenester. Stol på at dette selskapets studentorienterte gren også vil ta godt vare på deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me