ClickFunnels-gjennomgang: Er nettstedet ditt å drepe salgspotensialet ditt?

Enten du er markedsføringspersonell eller utvikler en virksomhet eller hobby basert på bygging av nettsider, er de riktige ressursene avgjørende. For å utvikle et vellykket nettsted trenger du webhotell, destinasjonssiden programvare, e-post autoresponder-programvare, delt testing av programvare, programvare for sporing av tilknytningsprogrammer, programmerere, designere og så mye mer. Dessverre må du nå ut til en rekke tjenester for å sette opp alle disse aspektene av nettstedet ditt – det vil si inntil en ny tjeneste revolusjonerte nettet.

Velkommen til ClickFunnels-verdenen – her er alt du trenger å vite, spesielt om denne one-stop-shop for å sette opp nettstedet ditt er verdt det.

Om ClickFunnels

ClickFunnels er en webtjeneste som lar deg lage nettsider dedikert til salgstrakter. For å gjøre prosessen enkel, praktisk og så enkel som mulig, tilbyr ClickFunnels alt du trenger for å lage disse nettsteder for salgstrakt. Dette inkluderer webhotell, destinasjonssiden programvare, e-post autoresponder programvare, delt testing programvare og mye mer.

For å forstå ClickFunnels og hvor flott denne tjenesten virkelig er, er det selvfølgelig nødvendig å vite hva en salgstrakt er – et tema som noen ganger til og med forvirrer markedsføringsfolk.

Salgstrakter og hvorfor du trenger dem

En salgstrakt er et ekstremt populært og økonomisk effektivt markedsføringsverktøy som tar potensielle kunder, eller målkunden din, og guider dem gjennom prosessen med å gå fra interesse for produktet eller tjenesten din til å faktisk ikke bare gjøre ett kjøp, men gjenta kjøp. De som bruker salgstrakter er bedre i stand til å tallfeste antall potensielle kunder på hvert trinn i prosessen og konvertere flere individer til gjentatte kjøpere.

For å tydeliggjøre ytterligere er her et bilde av en salgstrakt:

Som du kan fortelle, inneholder salgstrakten stadier. De mest vellykkede kampanjene er de som leder utsiktene gjennom trakten fra start til slutt.

Nå lurer du kanskje på hvor nøyaktig ClickFunnels kommer i. ClickFunnels fungerer som fangstsiden for potensielle kunder. Fangstsiden fungerer i hovedsak som en markedsføringstrakt ved å gjøre potensielle kunder oppmerksom på produktet ditt, lakse dem til å utvikle en interesse, og få dem til å vurdere produktet eller tjenesten, slik at de kan utvikle intensjoner, hjelpe dem positivt å vurdere beslutningen og til slutt – lede dem for å kjøpe produktet eller tjenesten din. I hovedsak gjør ClickFunnels markedsføring og salg av produktet ditt så mye enklere.

Når du bruker ClickFunnels, vil du innse at det er mer enn en type salgstrakt. Mens standardtrakten ovenfor fungerer bra, kan variasjoner være nyttige for å tiltrekke og fange forskjellige utsikter.

Fordelene ved å bruke ClickFunnels

Som ClickFunnels nevner, kan de som bruker nettstedstjenesten, spare over $ 1000 per måned. I tillegg har ClickFunnels-tjenesten en rekke andre fordeler, som inkluderer:


  • Nettsidervert

Den første fordelen ved å bruke ClickFunnels er at tjenesten lar deg være vertskap for alt innholdet ditt på nettstedet deres. Det er praktisk å være vertskap for alt innholdet ditt på ClickFunnels, siden du ikke trenger å fokusere på andre tjenester og betale tilleggsgebyr til et annet selskap. Dessuten virker de som bruker webhosting generelt fornøyd med resultatene.


  • Landingssiden programvare

Nettstedets destinasjonsside er den første delen av nettsiden som potensielle kunder ser på. Som et resultat ønsker du å gjøre det så effektivt som mulig. For å gjøre prosessen med å lage en destinasjonsside enklere, lar ClickFunnels deg designe og opprette salgssider etter dine egne spesifikasjoner. Når du ser på alternativene for destinasjonssiden, vil du merke at det er mange forskjellige stiler tilgjengelig.

Hvis du vil bruke ClickFunnels ’ferdiglagde destinasjonssider, kan du gjøre det. Det er syv forskjellige trakter som du kan velge mellom, som inkluderer Opt-In Lead Capture Funnel, Salgstrakt, Webinar-trakt, Auto Webinar-trakt, Medlemskapstrakt, Start-trakt og Den tilpassede trakten. Før du velger en destinasjonsside-traktype, kan du se formålet med hver trakt på ClickFunnels-websiden. Ved å gjøre det kan du sikre at du tar den riktige avgjørelsen for hjemmesiden din.


  • Email Autoresponder Software

E-post autosvar-programvaren lar deg administrere nettstedet ditt uten å måtte gjøre mye arbeid. Med autoresponder-programvare via e-post kan du la ClickFunnels administrere meldinger som er sendt til nettstedet ditt. Når noen sender nettstedet ditt en e-post, vil ClickFunnels ‘autoresponder-programvare sende en melding tilbake med det tidsintervallet du utpeker.


  • Delt testprogramvare

Split Testing Software er noen alvorlige ting, og hvis du vet hvordan du bruker den, kan du helt sikkert høste dens fulle fordeler og fordeler for hjemmesiden din. Hvis du ikke har møtt det før, er delt testing prosessen med å teste to og noen ganger tre versjoner av destinasjonssiden. Dette er også kjent som A-B delt testing. Versjoner B eller C er sidene du gjør endringer på, mens versjon A er kontrollsiden.


  • Opprett en konto gratis

Selv om det er mange flere fordeler med ClickFunnels, er en annen av de mest fremtredende fordelene at den lar deg opprette kontoen din gratis. De fleste tjenester krever at du går gjennom en langvarig registreringsprosess og får deg til å betale flere gebyrer. Her kan du opprette hjemmesiden din og gjøre det på en måte som passer budsjettet ditt.

Dra og slipp-verktøyet

Etter å ha registrert deg med ClickFunnels, kan du øyeblikkelig begynne å opprette hjemmesiden din. Et av de mest kjedelige verktøyene tjenesten tilbyr er dra og slipp-verktøyet. Når du har valgt trakt som du vil bruke til å konvertere potensielle kunder til kjøpere, kan du dra bilder, videoer og overskrifter til dra og slipp-redigeringsprogrammet for å opprette siden din.

Basert på ClickFunnels ‘egen forskning og brukeropplevelsen, er traktene på nettsiden bevist å konvertere. Derfor, uavhengig av hvilken du valgte å bruke i dra og slipp-redigeringen, er resultatene i horisonten.

Sette opp regler og segmentering

ClickFunnels lar deg sette opp regler for hjemmesiden din basert på dine preferanser. Hvis du for eksempel bare vil at visse mennesker skal se meldinger fra nettstedet ditt, kan du utpeke en slik regel. I tillegg gir ClickFunnels deg muligheten til å segmentere kontaktene du utvikler fra hjemmesiden din basert på beliggenhet, om de kjøpte produktet ditt, scenen de befinner seg i trakten, sosiale medier, kringkasting, og om de la e-postadressen nettstedet ditt ble sendt ut uåpnet. Med evner som disse kan du bedre administrere nettstedet ditt og posisjonere det for å lykkes.

På dette tidspunktet lurer du kanskje på hvordan ClickFunnels stabler seg mot andre webhosting-tjenester som har noen av de samme funksjonene. Heldigvis har vi deg dekket.

ClickFunnels vs. LeadPages 

Totalt sett, når det gjelder ClickFunnels og LeadPages, vil du finne at ClickFunnels er vinneren. Her er noen av grunnene til at du vil være mer fornøyd med ClickFunnels:


 • En titt på design av landingssider

Teoretisk sett, hvis du skulle registrere deg på både ClickFunnels og LeadPages og få tilgang til destinasjonssidene til hvert nettsted, er sjansen stor for at du lett blir sved av det ClickFunnels har å tilby. ClickFunnels ’tilbud på destinasjonssider er mer organisert, variert og blir kontinuerlig oppdatert. På den annen side tilbyr LeadPages deg en rekke kjedelige design som ikke er estetisk behagelig. Verre ennå, det tar en stund å gre gjennom dem.


 • Teknisk støtte

Når det gjelder teknisk support, er begge sidene ganske like. De som velger ClickFunnels Enterprise plan, får prioritert kundestøtte. Kundestøtte kommer i form av chat-støtte, telefonstøtte og e-poststøtte.


 • Tilknyttede programmer

Tilknyttede programmer på ClickFunnels vinner absolutt, men bare av et hår. De som blir med i ClickFunnel-tilknytningsprogrammet får 35% levetid på gjentagende tilknytningsprovisjoner. På den annen side tilbyr LeadPages datterselskaper en tilbakevendende rate på 30%.


 • Rabatter og fordeler

Mens detaljer angående ClickFunnels-priser vil bli diskutert i et senere avsnitt, er sammenlignet med LeadPages, ClickFunnels det økonomisk forsvarlige valget. I motsetning til LeadPages tilbyr ClickFunnels sine brukere en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og en 14-dagers gratis prøveperiode. Alternativt tilbyr LeadPages 20% til 30% avslag på kontoer når du registrerer deg for årsplanen.


 • Funksjoner du bør vurdere

Til slutt, når det gjelder funksjoner, er resultatene blandet. Selv om begge har levering av digital eiendel, inkluderer bare ClickFunnels funksjoner som å dele trakten din med andre medlemmer og traktprosent Klikk gjennom oppsett og dra og slipp sider. Den eneste funksjonen du går glipp av med LeadPages er bonusmalfunksjonen.

ClickFunnels vs. Instapage

Når det gjelder ClickFunnels vs. Instapage, trenger du knyttneve å erkjenne at de er orientert mot forskjellige målgrupper. Mens hvem som helst kan bruke ClickFunnels, brukes det hovedsakelig av markedsførere på grunn av dets profesjonelle verktøy og markedsføringsspesifikke ressurser. I tillegg utvikler ClickFunnels seg for å imøtekomme brukernes behov. Her er noen av måtene ClickFunnels and Instapage sammenligner:


 • Sidebygger

Siden ClickFunnels er markedsføringsspesifikk, er det mindre sannsynlig at du oppnår de samme omfattende sidene du kan lage med Instapage. De som ønsker å lage forseggjorte sider på ClickFunnels, må legge til litt tid og arbeid. Derfor, hvis målene dine er markedsføringsspesifikke, er det best å velge ClickFunnels. På den annen side, hvis målet ditt er å bare bygge en vanlig destinasjonsside, er Instapage det bedre alternativet.


 • Marketing Centric vs. Non-Marketing Centric

Et annet poeng å innse når du sammenligner begge nettstedene er at ClickFunnels tilbyr deg en rekke markedsføringsverktøy som du bare ikke finner med Instapage. For eksempel får du med ClickFunnels markedsføringssentriske verktøy som styring av salgstrakten i ett system, automatisk e-postmarkedsføring, grupperte nettsider for gjennomgang av resultater, sporing av produktsalg, delte tester og så videre.


 • Lære å bruke systemet

Siden ClickFunnels er markedsorientert, vil du oppdage at hvis du er ny på feltet, så har du en utfordrende tid på å lære deg systemet. LeadPages, derimot, er flott for det første, fordi det er enkelt å bruke og de begrensede funksjonene er enkle å lære. Imidlertid, hvis du bare vil “hoppe inn” og ikke bry deg om å ta deg tid til å lære om ClickFunnels ‘konfigurasjoner, er din innsats vel verdt det, spesielt med tanke på de forskjellige maler og verktøy.

ClickFunnels vs. OptimizePress

Mange brukere som bruker OptimizePress for landingssidene sine er ganske lojale mot tjenesten, spesielt på grunn av prisene. Når du sammenligner både ClickFunnels og OptimizePress, vil du oppdage at det er en grunn til den gode avtalen – med de begrensede funksjonene som OptimizePress tilbyr, er det ikke noe poeng å heve prisen til samme pris som ClickFunnels. Så når det gjelder å velge mellom de to, hviler hovedbeslutningen din på hva du trenger fra en destinasjonssidetjeneste og hva du er villig til å betale for å få den.


 • Flere funksjoner med CkickFunnels

Som nevnt ovenfor hviler beslutningen på funksjoner. De som er tilgjengelige via ClickFunnels, men ikke gjennom OptimizePress, inkluderer: A / B-delingstesting, oppdatering med ett klikk, totrinns opt-ins, øyeblikkelig opt-ins, smart e-postsekvensering, full konverteringsvisning for trakter, endring av traktrekkefølge, enkel side / trakt replikering, del trakter, medlemsmålinger, lås medlemsinnhold, større betalingsintegrasjon og 14-dagers gratis prøveperiode. Derfor, hvis du trenger funksjonene ovenfor og ikke har noe imot å betale litt mer, er du bedre med ClickFunnels.


 • Kostnadssammenligningen

I hovedsak koster OptimizePress 97 dollar i året for kjernepakken, 197 dollar for utgiverpakken og 297 dollar for pro-pakken. Som du finner i neste avsnitt, er dette mye rimeligere enn ClickFunnels. Imidlertid får du færre funksjoner og en mye mindre markedsføringsvennlig plattform.

Kostnaden for ClickFunnels

Før du registrerer deg for en plattform, er det viktig å forstå prisene. Som nevnt omfattende i denne gjennomgangen, er ClickFunnels dyrt – du kan til og med bli litt sjokkert av å se prisene nedenfor. Hvis du imidlertid husker alle tilgjengelige funksjoner og tjenester, gjør det prisen litt mer smakfull. En annen ting å huske på er formålet med ClickFunnels, som er å forbedre salget av produktene dine. Med mer salg og økt lønnsomhet, bør du lett ha råd til prisstrukturen.

Klikk på traktplaner
 • Standard pakke – $ 97 / mo

Som en del av denne pakken mottar du 20 trakter, 100 sider, 20K besøkende, ubegrensede kontakter og alle tilleggsfunksjonene som er diskutert i de første seksjonene.

 • Etison Packacge – $ 297 / mo

Med denne pakken mottar du ubegrensede funksjoner fra den første pakken. I tillegg får du også prioritert støtte, forespørsler om prioritert mal, actionetikk, visuell e-postbygger, administrere e-postlister, andre sendte e-postmeldinger, spor åpnes og klikk, auto responder-serier, handlings-trakter, send e-post basert på plassering, og så mye mer. Hvis du er en erfaren markedsføringspersonell og trenger en rekke verktøy for å administrere destinasjonssidene dine via ett nettsted, er denne pakken det beste alternativet for deg og dine behov.

ClickFunnels 14-dagers gebyrprøve

Det tar noen sekunder å registrere deg med ClickFunnels, og hvis du er på vakt med å betale månedlig pris etter å ha sett delen ovenfor, er du ikke alene. Heldigvis tilbyr ClickFunnels folk muligheten til å prøve systemet sitt gratis i 14 dager.

Hvis du bestemmer deg for at ClickFunnels er noe for deg når du bruker 14-dagers gratis prøveversjon, kan du enten velge standardpakken eller Etison Suite. Etter rettsaken humper prisen opp til standardprisene som er oppført over. Du vil også finne at det er enkelt å registrere deg for gratis prøveversjon. Bare besøk ClickFunnels-siden og klikk på prøvetilbudene. Det dukker opp et vindu som lar deg legge inn e-postadressen og passordet ditt for å opprette en konto. Etter disse trinnene, bør du være klar til å gå.

Gratis tretthacking for nettklasser

Hvis du elsker webinarer og leter etter måter å trene i å bruke ClickFunnels og for å få innsikt i mange relaterte emner, kan det være lurt å prøve ut Funnel Web Classes. Gjennom webinarprogrammet kalt “Hvordan sette opp din egen salgstrakt på så lite som 7 minutter”, kan du oppdage følgende:

 • Slik kan du enkelt skanne konkurrentene og se hva som fungerer i din nisje
 • Hvordan ta det som for tiden jobber på markedsplassen din og bruke den til å gi deg et “forsprang” med å lage din egen trakt; og
 • Hvordan du kan lage en kundeliste fra bunnen av, fylt med folk som allerede er velprøvde kjøpere for produktet ditt

For å bli med andre i å motta denne kraftige informasjonen fra eksperter på feltet, registrerer du bare setet ditt her. Seter går raskt, så reserver stedet så snart som mulig.

Sammendrag

Totalt sett kan ClickFunnels brukes av alle. Imidlertid anbefales det spesielt for markedsførere som ønsker å forbedre konverteringsfrekvensen, øke salget og forbedre merkevarens synlighet. Med en rekke verktøy og ressurser tilgjengelig, finner du ClickFunnels som en pålitelig plattform for å oppnå merkevaregjenkjenningen du trenger for å lykkes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me