Detaljert gjennomgang av Vellum – Responsive WordPress Theme

Å dele reiseopplevelsene dine på nettet er mye som å lagre de vakreste minnene i livet ditt. I disse dager er det flere og flere som tar nettet for å oppdatere opplevelsene sine som blogginnlegg og kartlegge destinasjonene sine for å la andre få vite hvor de skal gå videre. Reise- og turrelaterte bedrifter drar også nytte av dette ved å tilby tjenester til de som ønsker å tilfredsstille vandrerlysten. Reisebyråer, hoteller og andre lignende virksomheter får muligheten til å tiltrekke flere kunder med et online bestillingsanlegg og informasjon om forskjellige reisemål, sammen med kjeftende fotografier av stedet.

Hvis du ønsker å opprette en reiseblogg eller et fullstendig nettsted for et reisebyrå eller reisevirksomhet, vil du ha stor nytte av et reiseorientert WordPress-tema. Travel WordPress-temaet kan ha en portefølje- eller magasinstil, eller en som er fokusert på bilder, videoer eller andre former for medier. Et slikt tema som har vært ganske populært i ThemeForest er Vellum – Responsive WordPress Theme.

Vellum er en vinner blant premium WordPress-temaer, og av mange gode grunner. Den har ikke bare et vakkert design, det er også funksjonsrikt og kommer med de riktige verktøyene for å hjelpe deg med å bygge en kraftig blogg eller nettsted. I dag skal jeg introdusere deg for dette allsidige temaet for reisesider, og hvorfor mange mennesker velger det fremfor noe annet reisetema i markedet. Så uten ytterligere forsinkelse, her er en detaljert gjennomgang av Vellum – Responsive WordPress Theme.

Nyt!

Oversikt

The Vellum – Responsive WordPress Theme er et vakkert premiumfotograferingstema som er utviklet og designet av Parallelus, en ThemeForest Elite-forfatter som samlet inn mer enn 1 million dollar i salg på temamarkedet. Dette veteranbedriften har allerede utgitt mer enn et dusin WordPress-temaer av høy kvalitet, som hver overgår forventningene til selv de mest kresne nettstedseiere og utviklere.

Vellum er et populært valg blant brukere som ønsker å bygge fotografisider, blogger og reiseorienterte nettsteder. Den har en ren og intuitiv layout som enkelt gjør det til et av de beste premium WordPress-temaene du kan kjøpe. Det er en ny type tema som har så mye evne, du må bare se det for å tro det. Det er et fullt responsivt og SEO-vennlig tema med en unik struktur som lar deg lage hvilken som helst design eller stil som passer ditt merke eller din virksomhet. Uansett hva slags nettsted du trenger, det være seg en personlig reiseblogg eller et fullverdig hotell- eller reisebyrå nettsted, Vellum gjør det hele fantastisk.

Design

De Vellum – Responsive WordPress Theme kan brukes på alle typer nettsteder, inkludert virksomhet, kreativ portefølje, eiendom og selvfølgelig reiser. Det har en universell utforming og brukervennlige funksjoner som gjør det å bygge et nettsted morsomt og spennende. Temaet er bygget oppå Runway Framework, slik at det kan bli en allsidig nettstedsløsning. Dette fungerer også som en solid base for å lage kraftige og tilpasningsdyktige design.

Foruten å være helt lydhøre, har Vellum også retina-klare designelementer, inkludert tekst, slik at designen dukker opp storslått selv på mobile enheter. Temaet kommer også med den stadig populære og kraftige dra-og-slipp Visual Composer sidebygger plugin slik at du kan lage dine egne tilpassede sider fra bunnen av enkelt ved å dra og slippe elementer på siden. Bortsett fra Visual Composer, har den også dynamiske og fleksible glidefunksjoner av Slider Revolution, mega-menyer av UberMenu, og er til og med integrert med bbPress, som lar deg ha et eget samfunnsforum på nettstedet ditt.

Hvis du ikke vil lage din egen stil, ikke bekymre deg fordi Vellum også inkluderer mange forhåndsbygde sidelayouter som du kan bruke ut av boksen basert på forretningsnisje. Bortsett fra sidebygger og forhåndsbygde oppsett, gjør temaet også å sette opp og tilpasse sidene raskt og enkelt. Du trenger ikke engang å bekymre deg for å måtte navigere gjennom kontroller og tilpasningsalternativer fordi Vellum er bygd med et smart temalternativspanel. Så mens andre brukere blir overveldet av de labyrintiske innstillingene for de valgte temaene, gir Vellum et tydelig fokus bare på kontrollene som betyr noe. Dette gir deg full kontroll over temaet og sparer deg dyrebar tid.

Bortsett fra å være et vakkert og funksjonsrikt tema, er Vellum også optimalisert for nettsøk ettersom den er integrert med de beste og nyeste SEO-rutiner i strukturen. Med dette er det å være den beste i din valgte bransje innen rekkevidde! Så uansett type nettsted du ønsker å bygge, vil Vellum helt sikkert levere.

Nøkkelegenskaper

Vellum – Responsive WordPress Theme er som tusen temaer alt sammen pakket i en fantastisk pakke. Med det kan du lage hvilket som helst design du liker, med forskjellige oppsett og stiler for å få det til å se unikt ut. De viktigste funksjonene i dette temaet er som følger:

 • Responsiv layout og netthinneklar grafikk
 • Visual Composer dra-og-slipp-sidebygger inkludert
 • Mega-menyer drevet med UberMenu
 • Slider Revolution
 • WPML-kompatibel
 • Oversettelse klar (.po- og .mo-filer inkludert)
 • Inkluderer 12 unike startesett for rask og enkel oppretting av nettsteder
 • Demoinstallasjon med ett klikk
 • Innleggsformater (Standard, Galleri, Bilde, Video, Audio, Link, Sitat)
 • Parallaksebakgrunner
 • Moderne og tradisjonelle bloggstiler
 • Sorterbar portefølje
 • Blanke sidemaler
 • Kontaktformular byggherre
 • Sidefeltgenerator
 • Ubegrenset topptekst, bunntekst og layout
 • Ubegrensede hjemmesidevariasjoner
 • Ubegrensede fargevalg
 • Ubegrensede oppsett og maler
 • 500+ Google Web-skrifter
 • Selvhotell HTML5 videospiller
 • Tilpasset lydspiller
 • Inkluderer demoinnhold
 • PSD-filer inkludert
 • Godt dokumentert, med nyttige tutorials
 • Støtte for topp tema
Fordeler og ulemper

Planlegger du å kjøpe Vellum – Responsive WordPress Theme? Fortsatt forvirret over å velge mellom et gratis og premium WordPress-tema? Følgende fordeler og ulemper med å kjøpe et WordPress-tema kan hjelpe deg med å ta en sunn beslutning:

Pros
 • Premium-temaer som Vellum kommer med støtte av høy kvalitet fra temaforfatteren – en funksjon som ofte mangler i gratis WordPress-temaer. Dette er hovedsakelig fordi utviklere lager premium-temaer som inntektskilde og dermed har en tendens til å gi utmerket temastøtte.
 • Premium-temaer oppdateres regelmessig, og kommer ofte med utvidet støtte eller levetid, sammen med omfattende dokumentasjon og opplæringer som nybegynnere vil være nyttige.
 • Vellum har flere unike og nyttige funksjoner som ellers mangler gratis. Og på grunn av konkurranse, prøver mange leverandører av premiumtemaer sitt beste for at tilbudene deres skal skille seg ut fra resten, så de fleste premiumtemaer i disse dager er rike på funksjoner.
 • Vellum, som mange andre premium-temaer, følger nøye med på detaljer. Det har bedre tilpasningsinnstillinger og verktøy, inkludert SEO og tillegg av premium plugins.
 • I motsetning til gratis temaer, er mange premium-temaer veldig tilpassbare og kommer i flere former for å passe til alle slags nettsteder, i alle størrelser.
 • Med tillegg av premium WordPress-verktøy kan premiumtemaer bidra til å øke hastigheten på nettstedets utviklingsprosess opptil 10 ganger.
Ulemper
 • Premium-temaer kommer åpenbart for et gebyr, og å bruke penger på et nettsted kan ikke passe til alles behov.
 • I motsetning til gratis WordPress-temaer som vanligvis legges til i det offisielle temaregisteret og gjennomgår en gjennomgangsprosess, er noen premiumtemaer bare kommersielle enheter som kanskje eller ikke overholder standardvilkårene for lisensiering.
 • Selv om det ikke gjelder alle premium WordPress-temaer, blir noen for oppblåst av funksjoner som kan være unødvendige for noen brukere. I dette tilfellet kan det være en overkill å ha et premiumtema.

Som du kan se, å velge et premiumtema har mange fordeler. Imidlertid har det også sin del av ulempene. Det er ikke noe entydig svar på om et betalt WordPress-tema er bedre enn et gratis. Det er mange gode temaer der ute som du kan bruke gratis, og de er et godt alternativ hvis du bare ønsker å bygge et nettsted eller en blogg som en hobby. Hvis du forventer vekst til nettstedet ditt, bør du imidlertid absolutt vurdere å velge et premiumtema som Vellum.

Endelig dom – Et godt avrundet reisetema med akkurat de rette funksjonene

The Vellum – Responsive WordPress Theme er ikke bare et enkelt tema – det er tusen temaer i ett! Det er et pålitelig og rimelig premiumtema som lett er et av de beste valgene for å bygge en reiseblogg eller nettsted. Du kan gå ut og la kreativiteten din løpe løpsk med dette temaet, og brukervennligheten vil dekke alle fra alle ferdighetsnivåer. Temaet gir deg alle verktøyene du trenger, og gir deg full kontroll over alt, fra farger og skrifter, helt til sideoppsett og bloggstil. Så hvis du har behov for et allsidig tema for reise nettsteder, kan du ikke gå galt med Vellum – Responsive WordPress Theme!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me