Dybdeomtale om butikkeieren – Responsive WordPress Theme

Det er ikke alltid like lett å velge et WordPress-tema for den kommende nettbutikken din. Penger er nesten alltid involvert i prosessen, så du må ta den riktige avgjørelsen og unngå å sitte fast med et tema som ikke virkelig tilfredsstiller dine behov, eller et som gjør det vanskelig for kundene dine å kjøpe produkter fra deg og whpg raskt. Det blir ikke enklere når du blar gjennom temamarkeder som ThemeForest. Det er ingen tvil om at det er en fantastisk – om ikke den beste – temabutikken, men den har et omfattende utvalg av premiumtemaer, du har mange alternativer å velge mellom!

Heldig for deg, vi er her for å hjelpe deg med å ta den riktige beslutningen uten å gå gjennom bryet med å skure nettet etter det perfekte temaet! Hvis du leter etter en måte å ta din eksisterende virksomhet eller merke til neste nivå, så har du kommet til rett sted. I dag skal vi presentere et fantastisk e-handels-tema som nylig har fått oppmerksomheten vår. Det er et av de topprangerte premium WordPress-temaene i markedet, med en solid kundebase som fortsetter å vokse mens vi snakker. Vi snakker om Butikkeier – Responsivt WordPress Theme. Det er et meget tilpassbart, funksjonspakket premium WordPress-tema som er laget for å gi unike bedrifter som dine kanten og funksjonen den trenger for å tiltrekke flere kunder og øke salget.

I dag skal vi se nærmere på dette svært populære temaet og dypere inn i design og viktige funksjoner. Selvfølgelig må du ta mange ting i betraktning når du kjøper et WordPress-tema, så vi vil også diskutere fordeler og ulemper ved å velge et tema som butikksjef. Så uten videre, her er en grundig gjennomgang av butikkeieren – Responsive WordPress Theme!

Oversikt

Når du begynner med et fantastisk produkt, er du garantert å lage fantastiske ting. Slik er tilfellet med Shopkeeper – Responsive WordPress Theme som er bygget med e-handelsnettsteder i tankene. Det er 100% responsivt og netthinneklart, med en piksel perfekt design og mange kule funksjoner som ligger i vente for brukeren.

Butikkeier ble bygget spesielt for WordPress-utviklere og nettstedseiere som ønsker å sette sammen et kraftig nettsted for å imøtekomme kundene sine. Det er ikke bare den ideelle løsningen for eCommerce-nettsteder, da den er fleksibel nok til å brukes til et bredt spekter av nettsteder og til å starte et nytt prosjekt. Temaet ble opprettet og designet av Get Bowtied, et lite, men kraftfullt team av webutviklere og designere som er kjent for sine innovative og responsive WordPress-temaer som Mr. Tailor, The Retailer, og selvfølgelig Shopkeeper.

Som forventet av et tema laget av Get Bowtied, er butiksinnehaveren fullstendig responsiv og kan tilpasses veldig, slik at du kan finpusse det på hvilken som helst måte du vil. Den er kompatibel i store nettlesere, så vel som på forskjellige moderne enheter, fra storskjerm-PCer til smarttelefoner og nettbrett. Det kommer med mange nyttige verktøy og alternativer som lar deg lage en webside nøyaktig slik du så for deg at den skulle være. Det er fullpakket med mange kule komponenter som du garantert vil glede deg av underveis, inkludert premium-plugins som forbedrer online shoppingopplevelsen. Det er alt du trenger i et tema, alt sammen pent i en fantastisk pakke, til en gunstig lav pris på $ 59 (for vanlig lisens).

Design

De Butikkeier – Responsivt WordPress Theme har ubegrensede avanserte temalternativer som lar deg lage et fantastisk format for forretningsbehovene dine. Dette temaet er fleksibelt, enkelt å tilpasse og krever ikke at du lærer deg noen komplekse kodingsevner eller kunnskaper. Kort sagt kan du begynne å bygge drømmesiden din ut av boksen! Temaet er integrert med Visual Composer, og sparer deg for mye tid og forenkler tilpasningen ytterligere. Du kan velge mellom mange forhåndsbygde layouter eller tilpasse dine egne for å passe til ønsket utseende.

Du er bortskjemt med valg av kule funksjoner og alternativer ettersom butikkeier kan tilpasses helt fra topp til bunn. Du kan starte rett fra overskriftsstilen, der øynene stopper først. Du kan lage en oppmerksomhetshissende toppstil som best passer dine behov og kan ytterligere utnytte merkevaren din. Du kan til og med fjerne begrensninger og bruke hvilken som helst av de forhåndsbygde stilene for å gjøre nettstedet ditt profesjonelt og så strømlinjeformet eller så detaljert som du vil.

Butikkeier bruker skarp netthinnegrafikk og er fullt responsiv slik at den kan se og fungere jevnt på hvilken som helst skjermstørrelse. Dette betyr at dette temaet er tilgjengelig på alle enheter, på alle plattformer og på alle metoder. Det er riktig, shoppere kan se alle produktene dine i høy definisjon uansett hvilken enhet de bruker – det være seg PC, Mac, bærbar PC, smarttelefon eller nettbrett! Kundene dine vil helt sikkert glede seg over alt du har å tilby uten å gå glipp av en beat!

Nøkkelegenskaper

The Shopkeeper – Responsive WordPress Theme er en skattekule av muligheter for bedriftseiere som ønsker å utvide rekkevidden på nettet og ønsker et tema som kan hjelpe produktene deres med å få den oppmerksomheten de fortjener. Nedenfor er kjernefunksjonene dette temaet har å tilby:

 • Enkel å installere og sette opp
 • Lett oppdatert med Envato Toolkit
 • Fullt responsiv og netthinneklar design
 • Automatiske og GRATIS levetidsoppdateringer
 • Pålitelig og vennlig kundesupport
 • Kraftig adminpanel
 • Legg til din egen logo
 • Alternativer for flere hoder
 • Porteføljefunksjonalitet
 • Inkludert muroppsett for å gran opp bloggen din
 • Ubegrensede farger og skrifter
 • Oversettelse klar
 • Barnetema inkludert

Med alle mulige tilpasningsfunksjoner du trenger, kan du raskt og enkelt endre butikkshaverens stil slik at den passer dine behov. Du kan laste opp din egen logo, endre skrifttyper og farger, bygge dine egne oppsett og mange flere – alt gjennom det avanserte admin-panelet. Det beste av alt er at du ikke berører en eneste kodelinje!

The Shopkeeper – Responsive WordPress Theme kommer også spekket med premium-plugins som Visual Composer og Revolution Slider-plugins, som hver koster rundt 46 dollar. Det siste lar deg sømløst fremheve de bestselgende eller nye produktene og / eller kampanjene dine attraktivt og med letthet. Og som nevnt tidligere, er temaet oversettelse klart, med støtte for flere språk. Dette er alt takket være WPML-plugin, som betyr at brukere enkelt kan selge produktene sine globalt.

Butikkinnehaver er, som navnet antyder, designet med e-handel i tankene. Den er fullt kompatibel med den stadig populære og kraftige WooCommerce eCommerce-plugin som lar deg markedsføre fysiske og digitale produkter på nettet som kan sendes til hvor som helst sted. Denne pluginen gjør også shopping-, whpg- og kommunikasjonsprosessen jevn og enkel for både selger og kunde. Selv administrering av varelageret, sporing av ordrer og katalogisering er gjort enkelt med dette verktøyet. Foruten disse, kommer butikkeier med alt du måtte trenge for å bygge en kraftig, veletablert nettbutikk som gjør shoppingopplevelsen smidig og profesjonell.

Fordeler og ulemper

WordPress er uten tvil det mest populære Content Management System (CMS) og bloggplattformen det er. Det er bokstavelig talt millioner av nettsteder drevet av denne plattformen, så det er ikke overraskende at det er blitt ekstremt kraftig og fleksibelt. Men med flere brukere kommer enda flere temalternativer å velge mellom. For en WordPress-bruker som ser etter det perfekte temaet som best passer hans / hennes merke, kan dette bli veldig forvirrende! Med tanke på at du har valgt butikkinnehaveren – responsivt WordPress-tema som det ideelle temaet, må du fortsatt huske på følgende fordeler og ulemper før du bestemmer deg for å klikke på “Kjøp nå” -knappen.

Pros
 • Premium-temaer som Shopkeeper oppdateres regelmessig og oftere enn et gratis tema, så nettstedet ditt er alltid på linje med den nyeste versjonen av WordPress og er beskyttet mot ethvert sikkerhetsproblem..
 • Butikkeier har mange forhåndsbygde layouter og har muligheten til å la deg tilpasse dine egne, slik at du enkelt kan skille utseendet til nettstedet ditt fra titusenvis av nettsteder der ute.
 • De fleste premiumtemaer som Shopkeeper kommer med detaljert dokumentasjon, som forklarer hvordan du kan få mest mulig ut av det. Dette er mindre vanlig med gratis WordPress-temaer.
 • Get Bowtied tilbyr den beste støtten til temabrukere, med en kombinasjon av et forum, live chat og billettsystem for e-post. Gratis tema har vanligvis ikke løpende støtte, og har vanligvis bare et samfunnsforum, som kanskje ikke er nok for noen.
Ulemper
 • Du må investere hvor som helst mellom $ 30 og $ 300 i et premium WordPress-tema.
 • Premium-temaer som Shopkeeper kommer med sitt eget tilpassede adminpanel med forskjellige tilpasningsinnstillinger, som kan overvelde nybegynnere og kan ta en stund å lære og sette opp.
 • Noen premium WordPress-temaer har mange uønskede funksjoner (dvs. plugins, ekstra skins) som ofte oppblåser pakken. Selv om dette gjør et tema allsidig, kan noen temaer bare komme med mange bjeller og fløyter.

På slutten av dagen er det viktigste aspektet å se etter i et tema – det være seg premium eller gratis – kvaliteten og omsorgen som følger med. Kvalitet på koden er en viktig faktor å vurdere, inkludert sikkerhet og sidehastighet. Get Bowtied har tydeligvis tatt disse tingene i betraktning, gitt det faktum at mange kunder er fornøyde med kjøpet av dette temaet, med at flere og flere brukere henvender seg til det for alle deres merkevare behov. Den beste måten å måle kvaliteten på er å lese hva brukerne sier. Samfunnsforumet er det beste stedet å finne ut om alle slags problemer brukerne har hatt med dette temaet, og hvor responsive temautviklerne er på å løse dem.

Endelig dom

Hvis du er en nybegynner som ikke er sikker på hvor du skal starte eller en erfaren gründer som vil gi WordPress-temaer et skudd, Butikkeier – Responsivt WordPress Theme er definitivt et smart valg. Det er veldig fleksibelt, med rike funksjoner og elegant funksjonalitet som ikke alltid er tilstede med andre premium eCommerce WordPress-temaer. Legg til det faktum at temaet kommer med flotte design og omfattende kundestøtte. Sendingen av frihet dette temaet gir er ganske enkelt fantastisk, og hjelper deg å sveve høyt i det konkurrerende online markedet.

Det har ikke noe å si hvilken type produkt eller tjeneste du ønsker å markedsføre og selge på nettet. Hos Butikkeier vil sluttresultatet alltid være en nettbutikk som ikke bare ser profesjonell ut og oppdatert, men en som også er bestemt for suksess. Det er problemfri e-handel på sitt beste!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me