Easyspace gjennomgang

Kunder vil ikke nøle med å betale en premie, så lenge de får den kvalitetstjenesten de leter etter. Easyspace kommer kanskje ikke så rimelig sammenlignet med den andre webhotellfirmaer ute i markedet. Imidlertid gjør det brede spekteret av innovative funksjoner, sikkerhet og fremragende kundesupportprosess det til en webhotell-tjeneste verdt den ekstra lønnen.

EasySpace-logo
OPPETID
946
HASTIGHET
928
BRUKERSTØTTE
907
PRIS
898
FUNKSJONER
923
GRØNN
920
NYSKAPENDE
858

Innovativt og sikkert vertsmiljø – Easyspace gir et vertsmiljø som støttes av en rekke online funksjoner og verktøy som hjelper deg med å sette opp websidens vertsmiljø med letthet, samtidig som du også får den beste verdien for pengene. Hvert vertsmiljø har sin egen skylagring som er lagret i et privat og sikkert nettverk. Lagringen kjøres på separate fysiske databaseservere for å levere raskere hastighet og ytelse. Disse databasene er også utstyrt med multi-node klynger, SSD Caching & Lakk minnebuffer og kan er Google mod_pagespeed aktivert.

Når det gjelder sikkerhet tilpasses Easyspaces vertsmiljø til å være DDos-beskyttet og er bygget for å komme med sitt eget skanningssystem for virus og malware. Virusscanningen er i drift 24/7 og er i stand til å oppdage de fleste – om ikke alle – virus som plager nettet. Disse sikkerhetstiltakene hjelper deg med å sikre at nettstedet ditt ikke krasjer i tilfelle online angrep, og gir deg også døgnbeskyttelse mot ondsinnede virus.

Støtter Linux og Windows OS – Noen webhotellfirmaer er bare begrenset til å bruke enten Windows eller Linux som sitt operativsystem. De har ikke muligheten til å kjøre begge systemene. Det er ikke tilfellet med Easyspace.

Easyspace gir deg muligheten til å bruke Linux eller Windows som webhotell for å gjøre det enkelt å administrere nettstedet ditt. Dette gjør at kunder som er dyktige i et av disse operativsystemene, kan velge og bruke operativsystemet de er kjent med.

Viktig

Selvfølgelig har hvert operativsystem sine egne funksjoner forhåndsinstallert med seg. Kunder som velger Linux vil få MySQL-databaser, PHP, Perl, phpMyAdmin og Python samlet i webhotellpakken deres. Windows-kunder derimot vil få ASP.NET v4, Microsoft Access, IIS 7.5 og muligheten til å installere MSSQL.

Storbritannias baserte datasentre – generell serverytelse og drift er noe Easyspace tar på alvor, og det er grunnen til at selskapet investerte i å sette opp 10 datasentre rundt om i Storbritannia. Seks av disse datasentrene eies direkte av Easyspace, som bidrar til å øke vertsinfrastrukturen og samtidig tillate selskapet å huse enorme mengder data. Denne investeringen forbedrer også Easyspaces hosting-pålitelighet ved å minimere driftsstans og andre hostingproblemer.

Bortsett fra å redusere sjansene for hosting-problemer, gir flere datasentre spredt rundt Storbritannia webansvarlige fordelen med å velge et som er i nærheten av området deres, noe som gir raskere lastingstid.

Disse datasentrene administreres og støttes av Easyspace sitt eget team av ingeniører i stedet for et tredjeparts supportteam. Som et resultat kan de enkelt tilordne ingeniører på stedet til å utføre vedlikeholdsarbeid og se på eventuelle problemer som kan oppstå fra nettverket eller serveren..

Datacenters i Storbritannia

Easyspace investerte i å sette opp 10 datasentre rundt Storbritannia.

Support for kvalitet – Easyspace vet viktigheten av å tilby kundene supporttjeneste av høy kvalitet for å møte deres spørsmål og bekymringer. For å sikre at kundene får den hjelpen de trenger, satte selskapet opp sin egen 4-trinns støtteprosess som tilbyr følgende:

 • Systemstatusoppdatering. Dette gir kundene de siste oppdateringene av webhotell og vedlikehold fra Easyspace. Enten problemet involverer rutinemessig systemvedlikehold eller oppdatering av et hostingproblem, vil du kunne få en oppdatering om hva som egentlig skjer.
 • Hjelpeguider. Easyspace har sin egen kunnskapsbase og selvhjelpsdel ​​som gir dybdeveiledninger for å lede deg gjennom dens funksjoner og prosesser. Disse guidene vil hjelpe deg å få en bedre forståelse av hvordan du bruker selskapets nye online funksjoner, samtidig som du eliminerer behovet for å vente i kø for at en kunderepresentant skal ringe.
 • Help Desk Chat. For bekymringer som krever mer enn bare et enkelt gjennomgang, har Easyspace en nettpratfunksjon som støttes av det britiske kundesupportteamet som er klare til å tilby assistanse 24/7. Bare klikk på chat-ikonet, så kan du snakke med en av Easyspaces kundeserviceagent for å øke bekymringen.
 • Kontaktsenter. Easyspace tilbyr også et kontaktsenter som du kan ringe for mer presserende saker. Selv om kundesupportlinjen ikke er tilgjengelig 24 timer, betyr det ikke at de ikke vil kunne ringe og hjelpe til med å adressere det du måtte ha. Kontortidene starter fra mandager til fredager med en tidsplan fra 9:00 til 17:30.

Integrering av gratis verktøy for webhotell – Webhotell med Easyspace gir deg en rekke online verktøy som du kan integrere på nettstedet ditt for å forbedre den generelle funksjonaliteten. Det beste her er at du ikke blir belastet for bruk av disse, og at du får glede av eksklusive kampanjer som tilbys av disse verktøyene.

Her er en liste over selskaper som har inngått samarbeid med Easyspace og deres tilsvarende kampanjetilbud:

 • Google adwords. Kunder som benytter seg av Easyspaces webhotell-tjeneste, vil kunne få gratis annonseringsbevis fra AdWords for å bidra til å markedsføre sin virksomhet.
 • Mailing Manager. Påmelding med Easyspace vil få kunder gratis kreditter fra Mailing Manager som gjør det mulig for dem å sende ut markedsføringsmeldinger via e-post til kundene sine.
 • WordPress. Easyspaces partnerskap med WordPress gir deg verktøyene til å sette opp bloggen eller e-handelsbutikken din med bare et klikk på en knapp som hjelper deg med å opprette nettstedet ditt i løpet av få minutter.
 • Gjenopprette fra sikkerhetskopi. Dette online verktøyet tilbyr en gratis prøvekjøring av produktet sitt for Easyspace-kunder for å gi dem en ide om hvor effektive de er til å beskytte databasen og webområdet ditt.
 • Open Exchange. Åpne en webhotellkonto med Easyspace gir deg muligheten til å prøve OpenExchange for å hjelpe deg med å administrere din delte informasjon, inkludert kalenderhendelser, dokumenter og andre oppgaver..

Flere betalingsalternativer – Easyspace støtter et bredt spekter av kunder, hvorav noen har base i utlandet. For de kunder som bor i utlandet, er det ikke alle betalingsmetoder som vanligvis brukes av de som er bosatt i Storbritannia. Dette er grunnen til at Easyspace har satt opp flere betalingsalternativer for å gjøre det lettere for utenlandske kunder å gjøre opp regningene sine.

Easyspace lar kundene betale regningene sine ved å bruke to valutaer – dollar eller pund. Den godtar også alle typer større kredittkort, inkludert American Express, Delta, Maestro, MasterCard, Switch, Solo og Visa. Dette mangfoldet av betalingsalternativer er Easyspace sin måte å gi sine kunder bekvemmelighet på.

Teknisk

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • Ubegrenset båndbredde. Gjelder for alle Easyspace webhotellplaner, og dette sikrer at nettstedet ditt vil lastes raskere og holde seg oppdatert for kundene dine..
 • Gratis domenenavn. Eliminerer bryet med å måtte betale ekstra for å få et domenenavn opprettet og registrert
 • 10 datasentre
 • Gratis oppsett; Overføre
 • Ubegrenset trafikk, e-post, DB-er

 • Serverne er for trege i forhold til de beste webhotellfirmaene

Brukerstøtte

 • 24/7 Teknisk support
 • En kunnskapsbase med hjelpeguider
 • Live online chat
 • Kontaktsenter

 • Vi fant ingen

Priser

 • Fleksible planer
 • Kan kjøpes månedlig

 • 7-dagers pengene tilbake-garanti. Easyspaces 7-dagers pengene tilbake-garanti kan være litt kort sammenlignet med hva du ser for det meste som tilbys av andre selskaper. Imidlertid, hvis du ikke er helt fornøyd med tjenesten du har innen denne perioden, vil Easyspace tilbakebetale alle vertshonorar du har avskrevet.

Easyspace kontrollpanel

I motsetning til andre webhotellfirmaer som er avhengige av bare en type kontrollpanel, gir Easyspace sine kunder forskjellige varianter som gir dem muligheten til å velge systemet de er komfortable med å bruke. Dette gjør det lettere for dem å administrere nettstedene sine siden de er i stand til å kjøre det med et system de er vant til å bruke.

Kontrollpaneler som nå tilbys av Easyspace inkluderer det populære cPanel-systemet, VMware og Plesk. Disse systemene lar kundene ha full kontroll og håndterbarhet på nettstedet sitt, inkluderer muligheten til å administrere kontoinformasjon, konfigurere e-postmeldinger, konfigurere hosting og etablere domener for bare å nevne noen. Skulle kunder kreve ekstra vertsverktøy, vil Easyspace kunne gi dem det de trenger for en tilsvarende avgift.

Konklusjon

Endelig tilbyr Easyspace kontrollpanel et installasjonsprogram med ett klikk som lar deg konfigurere systemet. Systemene som dekkes av denne unike funksjonen inkluderer WordPress, Joomla, b2evolution og Drupal. I motsetning til hva du ser fra andre vertsfirmaer som krever at du går gjennom komplekse navigasjoner bare for å sette opp disse tjenestene, vil Easyspaces installasjonsprogram med ett klikk gjøre det mulig for deg å konfigurere nettstedet ditt så raskt og effektivt som mulig.

Du kan også sjekke de andre Top UK web hosting selskaper, anmeldelser og sammenligning her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me