eHost-gjennomgang – anbefales ikke

Er eHost et lurt valg for nettstedet ditt?

Vel, de la ned i 2017 på grunn av dårlig ledelse.

Her er den gode nyheten: Det er 2018 og vertsindustrien er mer konkurransedyktig enn noen gang. Det er mange kvalitetsleverandører som ønsker å tjene bedriften din.

Prøv denne raske 2-minutters quizen, så forteller vi deg hvilken hostingleverandør som passer best for dine behov. Denne quizen er dynamisk, så den har svar for både nybegynnere og eksperter.

Advarsel: I begynnelsen av 2017 fikk jeg overveldende mengder dårlige anmeldelser for eHost, og det er klart dette selskapet hadde droppet ballen. Jeg sluttet å anbefale dem, og noen måneder senere sluttet de. Les videre for mer informasjon og for min # 1 anbefalte webhotell.

Denne anmeldelsen var lang og fullpakket med detaljer. Synd de la ned og gjorde det bortkastet tid.

Uansett, her er et sammendrag av min eHost-analyse:

eHost Review Sammendrag (nye oppdateringer for juni 2017)

 • Jeg ble skremt av antall kunder som sendte e-post til oss og kommenterte denne siden og sa at eHost belastet kortene sine, men kontoen deres ble aldri satt opp; og eHost-støtte fortalte dem ikke hvorfor eller fikset det.
 • De godtok ikke domeneoverføringer (BlueHost gjør det)
 • De tilbød ikke gratis nettstedoverføringer (HostGator gjør det)
 • Lav pris foran, men høye fornyelsesgebyrer
 • Dårlig kundestøtte (du stiller et spørsmål, noen gir hermetikk svar, du svarer, de svarer aldri igjen … du starter en annen billett, det samme skjer osv. … ikke bra!)

Tips: Hvis du vurderer å migrere nettstedet ditt vekk fra eHost på grunn av dårlig service, anbefaler jeg BlueHost. De er bransjeleder. BlueHost tilbyr rask og pålitelig hosting med bransjeledende perfomance, kundestøtte med 30 dagers pengene-tilbake-garanti, noe som gjør dem til vårt nummer 1-valg for beste generelle webhotell.

Hvis du vil undersøke BlueHost mer, kan du se hele gjennomgangen av alle planene her (åpnes i en ny fane).

En annen stor vert er HostGator. Hvis du vil flytte det eksisterende nettstedet ditt, tilbyr de gratis migrering av nettsteder.

Det kan også være lurt å prøve min beste hosting-quiz med resultater tilpasset dine behov.

Så tilbake til eHost …

Nedenfor finner du min originale anmeldelse fra da utsiktene mine til eHost var mer positive og jeg fortsatt mottok anmeldelser fra fornøyde kunder. Se bort fra positive ting du leser nedenfor om eHost. De er ikke lenger gjeldende, og som jeg sa, selskapet la ned.


Hei, jeg er Johnny. For denne vurderingen registrerte jeg meg hos eHost for å teste den ut.

Mens jeg ikke hadde noen problemer med kontoen min,

Jeg bestemte meg for å beholde kontoen min og legge til to nettsteder til (du kan være vert for ubegrensede nettsteder på en hosting-konto).

I dag markerer 1 år jeg har brukt eHost, og Jeg har en stor beklagelse …

Du skjønner, jeg meldte meg på det månedlige betalingsalternativet, så jeg gikk glipp av rabattene.

Før vi snakker om priser: Er eHost riktig for din nettside? La oss se…

eHost er IKKE noe for deg hvis …

 • Hvis du vil ha en high-end VPS, forhandler eller dedikert server
 • Hvis nettstedet ditt vil ha ekstremt høy båndbredde og lagringsbehov (eksempel: et nettsted for nedlasting av programvare som inneholder dine egne nedlastinger). Mindre enn 1% av verdens nettsteder passer i denne kategorien.

Føler du det som eHost kan være noe for deg? Flott – Du kan spare penger, opprette et bedre nettsted raskere og bruke mer tid der det betyr noe – skape mer innhold, få mer trafikk og generere flere potensielle kunder og salg hvis du vil.

For de fleste nettsteder ser du at alt over $ 15 / måneden sannsynligvis er overdådig og du vil bruke en brøkdel av ressursene du betaler for.

Se nedenfor for månedlig betalingssammenligning

eHost sluttet å tilby et månedlig betalingsalternativ 1. mai 2016.

Hvis du er som meg, foretrekker du en lav månedlig avgift uten kontrakt, i stedet for å betale for et år eller mer på en gang. Hvis det høres bra ut, kan du like HostGator. Jeg bruker babyplanen deres til å være vert for flere nettsteder på en konto.

Pengebesparende tips: Bruk kupongkode GET60OFF for å få 60% avslag på all hostingplan hos HostGator. Månedlig betaling uten kontrakt.

Etter at du har fått hosting, kan du også glede deg over denne opplæringen av min venn Steffany som viser deg Hvordan lage et flott nettsted med WordPress på HostGator ved å bruke et gratis wordpress-tema (åpnes i en ny fane).

I tabellen nedenfor sammenligner jeg eHost med HostGator. HostGator er en av de største, mest suksessrike webhotellleverandørene. Perfekt å sammenligne med eHost.

Ubegrensede nettsteder på 1 konto?
Spesialtilbud
$ 3.98 / måned ved å bruke kupongkode BUILDPATH
Gratis domene?
($ 12.95 / år)
WordPress
45-dagers pengene-tilbake-garanti?
Månedlig betaling
Ingen betaling fra måned til måned tilgjengelig. USD 4,78 for første måned. Fornyes til $ 11,95 / mo
Ved slutten av det første året vil du ha betalt $ 136.23 totalt hvis du valgte en månedlig betaling.
12 måneders rabatt
Ikke lenger tilgjengelig. 57,36 dollar (4,78 x 12 måneder)
Spar 78,87 dollar med denne planen!
24 måneders rabatt
Ikke lenger tilgjengelig. $ 125,11 ($ 4,78 x 24 måneder)
Spar 154,52 dollar med denne planen!
36 måneders rabatt
Ikke lenger tilgjengelig. 163,27 dollar (3,98 x 36 måneder)
Spar 259,76 dollar med denne planen!
Eventuelle kuponger?
Ikke lenger tilgjengelig. $ 3,98 / måned aktiveringslenke
Besøk nettstedet
Ikke lenger tilgjengelig. Besøk HostGator

Hvis du ender med å velge HostGator, anbefaler jeg babyplanen deres siden du kan være vert for et ubegrenset antall unike nettsteder på en konto. eHost tilbyr en plan, og den inkluderer ubegrensede nettsteder på en konto også. Jeg anbefaler også HostGator til mine digitale markedsføringsklienter når de trenger teamet mitt for å bygge et nettsted for dem.

Som du ser, tilbyr begge selskapene lignende planer og funksjoner. HostGators månedlige betalingsalternativ er $ 2 billigere enn eHost, men HostGator belaster deg for domenenavnet. Utenom det, er tilbudene i utgangspunktet det samme.

Hvis du velger Hostgator, ikke gå glipp av denne rabatten: Bruk kupongkode GET60OFF for å få 60% avslag på all hostingplan hos HostGator. Du kan også glede deg over denne opplæringen av min venn Steffany som viser deg Hvordan lage et flott nettsted med WordPress på HostGator ved å bruke et gratis wordpress-tema (åpnes i en ny fane).

* Hvis du kjøper en cPanel-hostingkonto hos eHost, kan du være vert for ubegrensede nettsteder på den kontoen. Hvis du kjøper en nettstedbyggerkonto hos eHost, kan du bare opprette ett nettsted på den kontoen. Alle kontoer, enten cPanel eller Website Builder, administreres fra en kundeportal, slik at du ikke trenger å bekymre deg for flere pålogginger og passord..

Når det er sagt, la oss fortsette med denne grundige gjennomgangen …

Her er min erfaring med eHost:

Jeg vet at du vil ha en plattform som gir deg alt du trenger for å være vert for og administrere et flott nettsted.

Jeg har testet eHost i over 8 uker nå, så hvis du tenker på å bruke dem, kan du lese denne anmeldelsen.

Du kan klikke på en av de hurtige navigasjonslenkene nedenfor for å gå til den delen av gjennomgangen.

Hvordan lage et nettsted
Velg vertskapet: cPanel hosting eller Website Builder
video: Slik starter du en blogg på under 10 minutter
video: Hvordan lage et nettsted fra riper med eHosts nettstedbygger
Gratis domenenavn for LIV (unik fordel)
Hva eHost-teamet synes du vil like om tjenesten deres
Sammendraget av anmeldelsen min
Verdi for pengene-analyse
Merknader om nettstedsbygger
Merknader om nettstedsmaler
Eventuelle andre gode funksjoner?
En + kundeserviceopplevelse
45 dagers pengene tilbake-garanti

Hvordan lage et nettsted

Trinn 1: Når du er logget inn på eHost-kontoen din og vil opprette et nytt nettsted, klikker du bare på “opprett nytt nettsted” -knappen.

Hvis du ønsker å følge med, kan du åpne eHost i en ny fane.

Trinn 2: Velg vertskapet du ønsker

I kontoen din vil du finne to kraftige hostingalternativer for hvert nettsted du vil starte, og jeg vil gjennomgå begge her for deg.

Alternativ 1: cPanel Hosting (ANBEFALT VALG. Se video nedenfor)

cPanel Hosting er vanlig webhotell med det mest robuste, velorganiserte og funksjonsfylte kontrollpanelet som er tilgjengelig, cPanel.

Slik ser cPanel ut på eHost. Jeg personlig liker deres tilpassede tema. Det er veldig moderne og enkelt å navigere til alle viktige verktøy og innstillinger. Som standard er cPanel ganske uoversiktlig fordi den er fylt med så mange funksjoner. Så eHost har gjort en god jobb, slik at den blir mer brukervennlig og samtidig beholder alle funksjonene.

Du lurer kanskje på …

bør jeg velge cPanel-vertsalternativ, da?

Dette er hva du vil bruke cPanel-hosting til:

 • starte en blogg med WordPress,
 • eller sette opp en nettbutikk
 • lansere et profesjonelt nettsted for din virksomhet
 • alt du vil, for å være ærlig!
 • I tillegg får du funksjoner som FTP-tilgang, MySQL, 1-klikk WordPress-oppsett og mer.
 • For devsene der ute oppdaget jeg at de også tilbyr SSH-tilgang.

I ånden til denne gjennomgangen vil jeg vise deg hvordan du setter opp et nettsted på eHost ved å bruke deres cPanel-hosting og WordPress:

Alternativ 2: Nettstedsbygger (anbefales ikke)

eHosts dra-og-slipp-nettstedsbygger er superenkelig, men likevel kraftig, slik at du kan lage et vakkert nettsted fra bunnen av. Når du lager / redigerer, er det du ser hva du får.

Når du velger Website Builder, får du opprette nettstedet ditt fra grunnen av ved å dra og slippe. Velg blant tusenvis av gratis maler. Ingen kodingsferdigheter kreves. Hvem som helst kan bygge et flott nettsted.

Nå lurer du kanskje …

Nettstedsbyggeren ser kult ut, men jeg er ikke 100% sikker på at jeg vil ha det i stedet for cPanel Hosting. Hva om jeg registrerer meg for en nettstedbyggerkonto, og jeg bestemmer meg for at jeg vil bruke cPanel Hosting i stedet? Kan jeg bytte?

Svaret er ja, heldigvis. Det er ikke øyeblikkelig, men det kan gjøres uten å betale noe ekstra. Bare kontakt supporten deres via chat, telefon eller e-post, og fortell dem at du vil bytte. De vil refundere hele den opprinnelige betalingen og bekrefte når den er behandlet. Deretter kan du logge inn på eHost-kontoen din og klikke på “Opprett nytt nettsted” og velge cPanel Hosting.

Trinn 3: Velg domenenavn

Derfra blir du bedt om å velge et domenenavn. Det kan være et nytt, eller et domene du allerede eier. Uansett fungerer. Når du har registrert deg og valgt domenenavnet ditt, kan du sette opp nettstedet ditt, akkurat som vist i videoene over som dekker cPanel Hosting eller Website Builder.

Nå for et viktig poeng å huske på …

Hva betyr GRATIS domene faktisk for deg – med liten skrift?

De hevder stolt å gi deg et “gratis domenenavn” akkurat som 99% av hostingleverandørene du har sett, noen gang. Men hva betyr det egentlig?

Du skjønner, de fleste vertsselskaper si får du et gratis domenenavn (yoursite.com eller hva du måtte ønske) … Men etter at det første året er oppe, finner du ut at de belaster deg alt fra $ 15 / år til $ 20 / år eller mer bare for å beholde domenenavnet ditt trodde var fri hele tiden.

La oss se hvordan eHosts domenetilbud og vilkår sammenlignes med andre toppverter:

eHostiPageHostGator Baby Plan
Ubegrensede nettsteder?
Spesialtilbud
$ 2,75 / mo (50% Rabatt) $ 1,99 / mo (83% Rabatt) $ 5,95 / mo (60% Rabatt ved bruk av kupong BUILDPATH)
Gratis domene?
(Gratis for livet) (1 år gratis)
Domenefornyelseskostnad (årlig)
GRATIS $ 14.95 / år $ 12.95 / år
Kan jeg bruke annen registrar?
Besøk nettstedet
Besøk eHost Besøk iPage Besøk HostGator

Alle planer inkluderer et gratis domene så lenge du fortsetter å være vert for nettstedet (e) med eHost. Selvfølgelig, hvis du flytter domenet og nettstedet ditt til et annet selskap, vil du være ansvarlig for å betale de andre tjenesteleverandørene for domenet og hosting siden eHost ikke ville være involvert lenger. For å si det enkelt, når du er vert for eHost, får du et gratis domene for alltid.

Merk: Hvis du allerede eier et domene et annet sted, kan du overføre det til eHost-kontoen din, eller bare holde det der det er og peke det til eHost-kontoen din. Når du registrerer deg, får du en e-post med kontoinformasjon, inkludert navneservere å peke domenenavnet ditt til, hvis du eier det med et annet selskap som eNom, GoDaddy, NameCheap, osv..

Trinn 4:

Sett opp WordPress, og begynn å bygge nettstedet ditt ved hjelp av enkle dra- og slippverktøy. Det hele dekkes trinn for trinn i Hvordan lage et flott nettsted med WordPress på eHost.

Hvorfor tror eHost at du vil bruke tjenestene deres?

Det er tydelig at teamet deres er stolte av disse tre tingene:

 • hvor enkelt det er å sette opp et nettsted på plattformen deres
 • deres vennlige døgnåpne telefonstøtte basert utelukkende i USA og Canada … Så du vil ikke oppleve den fryktelige følelsen når personen i den andre enden svarer med en tykk aksent, “hei dette er Mark Johns, hvilket selskap kaller du om vær så snill? ” LOL * grøsser * – Ja, ingen av de BS med eHost. Bare en vennlig ekspert som kan hjelpe deg i stedet for å løpe rundt i kretser.
 • Du får alle de beste funksjonene til moderne webhotell og nettstedbyggere, til den beste prisen.

Det er flott og alt … Jeg er glad for at de brenner for produktene og tjenestene deres. Så hva fikk jeg faktisk med eHost-kontoen min? (Hva får du med eHost?)

Sammendrag

Hvis du vil ha en fullverdig webhotell uten begrensninger for hvilken type nettsted du kan opprette, er eHost.com definitivt et lurt valg for deg.

De gir deg to alternativer; normal webhotell som du kan bruke til å være vert for noe som å blogge en nettbutikkbedriftsnettsted eller hva du måtte ønske; eller du kan bruke nettstedbyggeren deres. eHosts nettstedbygger er utmerket. Den er kraftig, enkel å bruke og inneholder over 1000 maler av høy kvalitet med ferske, moderne design.

Valuta for pengene

eHost gir deg fantastisk valuta for pengene. De tilbyr en hostingplan kl $ 2.99 $ 2,75 / måned, noe som gir deg normal webhotell pluss muligheten til å bruke den utmerkede nettstedbyggeren. En av favorittdelene mine i denne unike hostingplanen er at de gir deg et GRATIS domenenavn for livet. Sist jeg sjekket, gir alle konkurrentene bare et gratis domene for det første året. Så å gå med eHost vil spare deg for $ 12- $ 20 i året i domenekostnader alene.

I tillegg til fordelene over, får du også gratis annonseringskreditter, ubegrenset e-postadresser og ubegrenset båndbredde.

Nettstedsbygger

Hvis du har lest noen av webhotellomtalene mine, merket du sannsynligvis at jeg har vært en stor tilhenger av et annet selskap som heter iPage. Ikke lenger… Ikke etter det jeg opplevde med eHost …

eHosts nettstedsbygger gir ærlig talt alle andres skam. Her er et skjermbilde av testnettstedet jeg opprettet …

De har gjort det superenkelt for deg å lage vakre profesjonelle nettsteder uten behov for webdesign eller programmering.

Nettstedsbyggeren deres er kraftig og lett å dra og slippe.

Nettstedsmaler

De fleste webhotellfirmaer tilbyr minst noen maler du kan bruke på nettstedet ditt. Så hva gjør eHost noe annerledes?

Her er tingen …

I motsetning til de fleste webhotellleverandører, er eHosts maler ferske. Dette er hva jeg mener med fersk:

 • Designene er oppsett er aktuelle og moderne.
 • De ser ut som de ble designet i år, ikke for 5 år siden.

Jeg liker også mange tilgjengelige maler …

 • Hostingplanen din inneholder over 1000 unike, gratis nettstedmaler.
 • Du kan velge mellom generiske utseende maler som kan brukes til alle typer nettsteder; eller du kan velge en mal som er spesielt designet for emnet / nisjen din.
 • Du trenger ikke å kaste bort tid på å bla gjennom uorganiserte rutenett med maler … Du kan søke etter nøkkelord og umiddelbart se maler designet for nettstedstypen din.

Oppdatering: Mange av de besøkende sendte spørsmål om eHosts maler for nettstedbygger. Så Bryan laget denne videoen som dekker eHosts maler ”

Eventuelle andre gode funksjoner?

eHosts plan inkluderer mye mer enn du får fra et selskap som bare tilbyr en nettstedbygger. Disse funksjonene er spesielt nyttige for mer seriøse og mer avanserte kunder. Du får FTP-tilgang, et ett-klikk-installasjonsprogram for skript som WordPress og andre CMS / blogging / online shoppingskript. En kul båt er at jeg liker er gratis annonsering kreditt – flott å hjelpe markedsføre produktene eller bedriften din og drive salg. Sist, men ikke minst, får du også gratis skylagring.

Min kundeserviceopplevelse

Alle populære webhotellleverandører tilbyr døgnåpen telefon-e-post og chat-støtte. Det høres bra ut først, men kvaliteten på støtten er vanligvis veldig dårlig.

For eksempel … Når var siste gang du følte deg ivaretatt etter å ha snakket med en støtteagent i en chatboks? Jeg husker ikke sist jeg hadde en god opplevelse med chat-støtte. Faktisk avsluttet jeg vanligvis samtalen med at følelsen av at personen jeg snakket med ikke ante hva de gjorde, og de var bare der for å sende inn støttebilletter til de virkelige støttepersonene på mine vegne. Med andre ord, de er vanligvis ikke ekte støttepersonell.

Så da jeg meldte meg på eHost, sjokkerte det de gjorde meg …

Jeg lagde en skrivefeil i domenenavnet mitt, og la ikke merke til det før dagen etter. Jeg regnet med at jeg ikke ville komme noen vei med chatstøtte, men jeg bestemte meg for at jeg skulle prøve chat allikevel, siden jeg skriver denne anmeldelsen.

Dette er hva som skjedde videre …

 • Jeg ble ønsket velkommen av Evan på eHost
 • Han var vennlig og lydhør
 • Jeg fortalte ham at jeg trengte at domenet ble endret i påvente av ordren
 • Han ba meg om å vente noen minutter mens han snakker med teamet om det
 • Han oppdaterte meg hvert 1. minutt for å takke meg for min tålmodighet og sa at han jobber med det
 • Etter 4 minutter sa han at det var gjort, og takket meg igjen for min tålmodighet.
 • Jeg sa takk og avsluttet konvoen
 • Jeg fikk en e-post med bekreftelse fra teamet
 • Problemet mitt ble løst, og det tok bare 4 minutter av tiden min.

Unødvendig å si at jeg ble sjokkert over den høye kvaliteten på støtten jeg fikk. eHosts kundeservice får en A + -vurdering fra meg.

Å, og et lite fint personlig preg fra eHost …

45-dagers pengene-tilbake-garanti

eHost gjør det enkelt. Ingen rare regler og bestemmelser å forholde seg til. Igjen viser eHost sin moderne tilnærming, i kontakt med dagens kundeforventninger.

Hvis du ikke er fornøyd med eHost, vil vi gi deg pengene dine tilbake. Ingen spørsmål spurt. I løpet av de første 45 dagene vil vi refundere hostingavgiftene dine i sin helhet. Hvis du prøver oss og bestemmer at eHost bare ikke er noe for deg, tror vi at du bør få pengene tilbake.

Gjeldende rabatter / spesialtilbud tilgjengelig fra eHost

Foreløpig er det ingen rabatter tilgjengelig fordi eHost ikke lenger er i virksomhet, slik du forhåpentligvis så i oppdateringen øverst i min anmeldelse. Jeg holder bare med om vurderingsinnholdet av SEO-grunner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me